pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ολοι ανεργοι είναι στην ελλαδα με iPhone.
παρε και συ ρε
ζηλεψες αμεσως
ολοι ανεργοι είναι στην ελλαδα με iPhone.
λερωσε το ποινικο τυο μητρωο με 22 μηνες..και αυτο φυλακη ειναι..αντε να βρει δουλεια τωρα το παλληκαρι..πόσους μήνες κάθησε ο νεαρός μέσα ???
δεν ηταν φιλη μου..ηταν φιλη μιας φιλης μου..ανεργη και λιγο τουβλιτσα στο μυαλο..την πιασανε βραδυ σε σταθμο μετρο..εβαλε τα κλαματα..ο ελεγκτης την πηγε σε ενα γραφειο οπου βρηκανε την χρυση τομη!!αυτα μου ειπε η φιλη αυτα σας λεω...παντως την πιπα την εκανε ακαποτη αυτο το ρωτησα και μου το επιβεβαιωσε και η φιλη μου..σταρ ασε τον εγγλεζο και πες μας την ιστορια με την φιλη σου![]()
λερωσε το ποινικο τυο μητρωο με 22 μηνες..και αυτο φυλακη ειναι..αντε να βρει δουλεια τωρα το παλληκαρι..
ρε τυπε καλα κανουν και κανουν την δουλεια τους! την προσωπικοτητα και την αξιοπρπεια του αλλου γιατι δεν σεβονται??
επειδη ειναι φτωχος και ανεργος? σου υπνθυμιζω οτι ο παπαγεωργοπουλος καταχραστηκε 17.000.000 ευρω και εκατσε 30 μηνες φυλακη..και ο νεαρος για ενα εισιτηριο εφαγε 22 μηνες? το βλεπεις λογικο αυτο?
για 8 χρονια θα την εχει φιλε γραμμενη στο ποινικο μητρωοελα παίκτη μην λές παπαριές...
διάβασε ποιές ποινές γράφονται στο ποινικό μητρώο και έλα με τον κηδεμόνα σου
και αυτος που μπαινει χωρις εισητηριο στα ΜΜΜ κατι δεν σεβεται και κατι προσβαλλει με την κινηση του αυτή αλλα ειμαστε πολύ Ελληναρες για να το καταλάβουμε.
πιπα ακαποτη..την ξερω την κοπελα πολυ ωραιο μουνι αλλα πολυ χαζη..δεν ειμαστε φιλοι..την εχω δει 2 φορες ολοες κι ολες..ωραιο μουνακι αυτη εχεις δει?
και η φιλη σου την εδωσε ετσι σε σενα ?ντροπη
τι αλλο του εκανε δε σου πε?
δεν ηταν φιλη μου..ηταν φιλη μιας φιλης μου..ανεργη και λιγο τουβλιτσα στο μυαλο..την πιασανε βραδυ σε σταθμο μετρο..εβαλε τα κλαματα..ο ελεγκτης την πηγε σε ενα γραφειο οπου βρηκανε την χρυση τομη!!αυτα μου ειπε η φιλη αυτα σας λεω...παντως την πιπα την εκανε ακαποτη αυτο το ρωτησα και μου το επιβεβαιωσε και η φιλη μου..
πιπα ακαποτη..την ξερω την κοπελα πολυ ωραιο μουνι αλλα πολυ χαζη..δεν ειμαστε φιλοι..την εχω δει 2 φορες ολοες κι ολες..
πολυ χαζη ρε τυπε δεν λεει..τυπε πρεπει να χωθεις μου φαινεται
για 8 χρονια θα την εχει φιλε γραμμενη στο ποινικο μητρωο
εγω τα δινω τα εισητηρια μου παντως σε αλλους παντα ειναι κανονας
πολυ χαζη ρε τυπε δεν λεει..
τυπε οτι μαθαινω απο τα κουτσομπολια που κανει η φιλη της αυτα σας λεω..τυπε σταρ καπου εδω εκτροχιαστηκες
μεχρι τον ελεγκτη το ειχες