ητανε παιδακι 18 ετων..αληθεια ησουν μπροστα? ξερεις σιγουρα οτι δεν σπρωχτηκε? ρωταω απλα μηπως ξερεις...Αν αποδεχτεί ο παραβάτης την μαλακία του και βγάλει να πληρώσει το πρόστιμο δεν νομίζω ότι έχουν λόγο οι ελεγκτές να δημιουργήσουν φασαρία. Όταν όμως αρχίζουν οι μαγκιές και οι τσαμπουκάδες έχουμε παρατράγουδα. Μην ξεχνάμε ότι ο άλλος στο Περιστέρι αντί να βγάλει να πληρώσει το πρόστιμο, προτίμησε να πηδήξει από το λεωφορείο και να χάσει τελικά τη ζωή του.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
22 μηνες φυλακη επειδη τολμησε να καταγγειλει τους ελεγκτες!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 180
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
ητανε παιδακι 18 ετων..αληθεια ησουν μπροστα? ξερεις σιγουρα οτι δεν σπρωχτηκε? ρωταω απλα μηπως ξερεις...
Μπροστά δεν ήμουνα σίγουρα. Αν έβγαζε όμως να πληρώσει θα ζούσε. Το πρόβλημα έγινε όταν δεν θέλησε να αναλάβει την ευθύνη της πράξης του.
επαναλαμβανω ηταν παιδακι 18 ετων..στην μετεφηβικη ηλικια..και ανεργος..τωρα πια οι ανεργοι ταξιδευουν δωρεαν κανονικα και με τον νομο..αλλα μονο στην Αθηνα!Μπροστά δεν ήμουνα σίγουρα. Αν έβγαζε όμως να πληρώσει θα ζούσε. Το πρόβλημα έγινε όταν δεν θέλησε να αναλάβει την ευθύνη της πράξης του.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
επαναλαμβανω ηταν παιδακι 18 ετων..στην μετεφηβικη ηλικια..και ανεργος..τωρα πια οι ανεργοι ταξιδευουν δωρεαν κανονικα και με τον νομο..αλλα μονο στην Αθηνα!
μάλιστα ... και πως αποδεικνύει κάποιος ότι είναι άνεργος ??
με την καρτα ανεργιας ρε τυπε!μάλιστα ... και πως αποδεικνύει κάποιος ότι είναι άνεργος ??
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
οι βρομοδουλειές σε τοπικό επίπεδο (δήμους,νομαρχίες κτλ) εξαλείφθηκαν
οι κομπίνες σε ποιο ψηλό πολιτικό επίπεδο (πχ άμυνα, προμήθειες κτλ) διαλευκάνθηκαν όλες και οι ένοχοι είναι στην φυλακή
πλέον δεν κλέβει κανείς δημόσιο χρήμα και όλα λειτουργούν ρολόι και βάση νόμου
τι έμεινε προκειμένου να εξαντλήσουμε κάθε αυστηρότητα νομιμότητας σε αυτόν τον τόπο ?
αν ναι οι μπαταχτσήδες που δεν πληρώνουν εισιτήρια
οι κομπίνες σε ποιο ψηλό πολιτικό επίπεδο (πχ άμυνα, προμήθειες κτλ) διαλευκάνθηκαν όλες και οι ένοχοι είναι στην φυλακή
τι έμεινε προκειμένου να εξαντλήσουμε κάθε αυστηρότητα νομιμότητας σε αυτόν τον τόπο ?
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
με την καρτα ανεργιας ρε τυπε!
έχει φωτογραφία η κάρτα ανεργίας ???
γιατί από ότι βλέπω δεν έχει
εχει ομως η ταυτοτητα σου τυπε! τωρα αν δεν την εχεις πανω σου..τοτε την πατησες!έχει φωτογραφία η κάρτα ανεργίας ???
γιατί από ότι βλέπω δεν έχει
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
εμένα γιατί με ενοχλούνε πέραν των όσων αναφέρεις παραπάνω και οι μπαταχτσήδες ????
Η κλασική Ελληνική νοοτροπία για να τα γαμάμε όλα. Μόνο που οι Γερμανοί που τους χρωστάμε δεν μασάνε από τέτοιες μαλακίες.......
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
εμένα γιατί με ενοχλούνε πέραν των όσων αναφέρεις παραπάνω και οι μπαταχτσήδες ????
προφανώς έχεις άκρες σε δημόσιες θέσεις
όπως και εγώ
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
εχει ομως η ταυτοτητα σου τυπε! τωρα αν δεν την εχεις πανω σου..τοτε την πατησες!
αν διάβασες καλά ο τύπος έδειξε την κάρτα ανεργίας αλλά αρνήθηκε να τους δείξει ταυτότητα..
καλά του κάνανε...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
προφανώς έχεις άκρες σε δημόσιες θέσεις
όπως και εγώ
μα καμμία απολύτως....
μοναδική μου εμπειρία με το δημόσιο η 27μηνη (και 7 μέρες επιπλέον) θητεία στον στρατό...
δεν αναφερει κατι τετοιο που το ειδες? ακομα κι ετσι ναναι πρεπει οι ελεγκτες να καλεσουν την αστυνομια να τον ελεγξει..δεν εχουν δικαιωμα αυτοι να το κανουν..αν διάβασες καλά ο τύπος έδειξε την κάρτα ανεργίας αλλά αρνήθηκε να τους δείξει ταυτότητα..
καλά του κάνανε...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
δεν αναφερει κατι τετοιο που το ειδες? ακομα κι ετσι ναναι πρεπει οι ελεγκτες να καλεσουν την αστυνομια να τον ελεγξει..δεν εχουν δικαιωμα αυτοι να το κανουν..
γράφει....
... τους έδειξα την κάρτα ανεργίας μου....
και τι αποδεικνύει αυτό ??
και ποιός σου είπε ότι δεν έχουν το δικαίωμα...?? μια χαρά το έχουν και με το παραπάνω και να σε κρατήσουν μέσα στο λεωφορείο εφόσον αρνείσαι να δώσεις στοιχεία..
Nacho Vidal
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Αυτο τωρα ειναι δικαιοσυνη?
Ετσι την αντιλαμβανεστε εσεις?
Εδω βρωμαει ο τοπος απο προδοτες-απατεωνες κατ'επαγγελμα και κατ'εξακολουθησιν σε ενα πολιτευμα μαφια οπου ολοι ειναι μεσα!
Και σου φταιει ο αλλος για το εισιτηριο?
Αστεια πραγματα......
Απλως οπου βρουν κακομοιρη-φτωχο και κατ'επιλογην Ελληνα......τον γαμανε χειροτερα και απο τον χειροτερο εγκληματια.
Τους λαθρομεναταστες τους ελεγχουν για εισιτηριο η' εχουν εντολη να μην το πραττουν?
Να κανουν τα στραβα ματια..........
Οι νομοι ισχυουν μονο αν εισαι Ελληνας και ο ρατσισμος ισχυει μονο αν δεν εισαι Ελληνας.
Ειναι προφανες οτι τετοια περιστατικα γινονται για παραδειγματισμο και για να μας στειλουν το μηνυμα.
Δεν κρατουν ουτε τα προσχηματα....
Εδω βρωμαει ο τοπος απο προδοτες-απατεωνες κατ'επαγγελμα και κατ'εξακολουθησιν σε ενα πολιτευμα μαφια οπου ολοι ειναι μεσα!
Αστεια πραγματα......
Απλως οπου βρουν κακομοιρη-φτωχο και κατ'επιλογην Ελληνα......τον γαμανε χειροτερα και απο τον χειροτερο εγκληματια.
Τους λαθρομεναταστες τους ελεγχουν για εισιτηριο η' εχουν εντολη να μην το πραττουν?
Οι νομοι ισχυουν μονο αν εισαι Ελληνας και ο ρατσισμος ισχυει μονο αν δεν εισαι Ελληνας.
Ειναι προφανες οτι τετοια περιστατικα γινονται για παραδειγματισμο και για να μας στειλουν το μηνυμα.
ωραια..λυσε μου ομως την απορια γιατι δεν εκδικαστηκε η μηνυση του ανεργου..ας γινοτανε το δικαστηριο και ας αθωωνανε τους ελεγκτες..ομως δεν εγινε καν δικη..μπορεις να μου εξηγησεις το γιατι?γράφει....
... τους έδειξα την κάρτα ανεργίας μου....
και τι αποδεικνύει αυτό ??
και ποιός σου είπε ότι δεν έχουν το δικαίωμα...?? μια χαρά το έχουν και με το παραπάνω και να σε κρατήσουν μέσα στο λεωφορείο εφόσον αρνείσαι να δώσεις στοιχεία..
Αυτο τωρα ειναι δικαιοσυνη?
Αστεια πραγματα......
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
ωραια..λυσε μου ομως την απορια γιατι δεν εκδικαστηκε η μηνυση του ανεργου..ας γινοτανε το δικαστηριο και ας αθωωνανε τους ελεγκτες..ομως δεν εγινε καν δικη..μπορεις να μου εξηγησεις το γιατι?
δεν είμαι δικηγόρος... άκουσε το βίντεο όμως κάτι εξηγεί ο χασοδίκης που παρευρίσκεται...
εντιτ... ο εισαγγελέας έκρινε προφανώς ότι οι ελεγκτες ενεργούσαν στα πλαίσια των καθηκόντων τους και στα όρια της δικαιοδοσίας τους οπότε δεν τίθεται θέμα να ασκηθεί δίωξη και βάλανε την μήνυση του τύπου στο αρχείο...
από την άλλη ο εισαγγελέας (πιθανόν άλλος) έκρινε ότι ο τύπος τους έβρισε ή κάτι παρόμοιο και τον καθήσανε στο σκαμνί...
αυτά κατάλαβα από το βίντεο...