Νέα

22 μηνες φυλακη επειδη τολμησε να καταγγειλει τους ελεγκτες!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 180
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Παιδια με μεγαλη επιφυλαξη σας μεταφερω κατι που εχω μαθει αλλα δεν ημουν μπροστα οποτε δεν ξερω αν ειναι αληθεια..γνωστη μου ειχε μια φιλη ελαφρως γκα-γκα στο μυαλο..την πιασανε χωρις εισιτηριο ενα βραδυ και για να γλυτωσει το προστιμο εκανε στοματικο σεξ στον ελεγκτη..   :pipa1: επαναλαμβανω δεν ημουν μπροστα οτι εμαθα σας λεω..
Συνεχίζεις ακάθεκτος τις τρολο-πίπες σου, λίγο να σε αφήσουν ''ελεύθερο'', πέφτεις στα σκληρά αμέσως, δεν κρατιέσαι ρε τύπε!

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Συνεχίζεις ακάθεκτος τις τρολο-πίπες σου, λίγο να σε αφήσουν ''ελεύθερο'', πέφτεις στα σκληρά αμέσως, δεν κρατιέσαι ρε τύπε!
τυπε μου το εχει πει κοπελα που ειναι σοβαρη..προσωπικα το πιστευω..βεβαια σ αυτη την περιπτωση δεν μπορουμε να κατηγορησουμε τον ελεγκτη..οι πιο πολλοι εδω μεσα στην θεση του αυτο θα καναμε!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
δεν είμαι δικηγόρος... άκουσε το βίντεο όμως κάτι εξηγεί ο χασοδίκης που παρευρίσκεται...

εντιτ... ο εισαγγελέας έκρινε προφανώς ότι οι ελεγκτες ενεργούσαν στα πλαίσια των καθηκόντων τους και στα όρια της δικαιοδοσίας τους οπότε δεν τίθεται θέμα να ασκηθεί δίωξη και βάλανε την μήνυση του τύπου στο αρχείο...

από την άλλη ο εισαγγελέας (πιθανόν άλλος) έκρινε ότι ο τύπος τους έβρισε ή κάτι παρόμοιο και τον καθήσανε στο σκαμνί...

αυτά κατάλαβα από το βίντεο...

Πως και δεν έχεις κανει κανενα μεταπτυχιακο και στη νομικη ρε τυπε εσυ από ότι εχω καταλαβει εχεις πολλες γνωσεις σε πολλα θεματα δινεις εγκυρες πληροφοριες

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

Ελεγκτές βγήκαν παγανιά

Στις μέρες της μνημονιακής λαίλαπας και στα πλαίσια της εισπρακτικής πολιτικής του κράτους, σήμερα Τρίτη 11 Νοεμβρίου ομάδες τραμπούκων ελεγκτών βγήκαν σε αναζήτηση θυμάτων.

Συγκεκριμένα το πρωϊ περίπου 11 π.μ στο συρμό με κατεύθυνση απο Κηφησιά προς Πειραιά ομάδα νταήδων ελεγκτών η οποία επιβιβάστηκε απο το σταθμό Αγίου Νικολάου αφου κατόπτευσε το χώρο και έλεγξε τη περίμετρο (sic) βρήκε τα εύκολα θύματα του στο πρόσωπο δυο νεαρών φοιτητριών οι οποίες δυστυχώς δεν είχαν μαζί τους το φοιτητικό πάσο. Αφού τις κατέβασαν στο σταθμό Αττικής άρχισαν να τις ελέγχουν. Ο ένας μάλιστα ηταν ιδιαίτερα εριστικός και επιθετικός (αυτός με το καφέ πανωφόρι) και ζήτησε το λόγο απο σύντροφο ο οποίος παρακολουθούσε τη σκηνή. Τότε φωτογραφήθηκαν οι εν λόγω "μάγκες" και απειλήθηκε σύρραξη. Αποχωρήσαμε δίνοντας τους την υπόσχεση οτι σύντομα θα γίνονταν πολύ γνωστοί για το "κοινωνικό έργο" που επιτελούν.

Στις φωτογραφίες παρακάτω φαίνονται οι σκατόφατσες 2 εκ των 3 τύπων. Αυτός με το καφέ πανωφόρι "ψαχνόταν" ιδιαίτερα, οπότε όποιος το συναντήσει ας του "εξηγήσει" οτι η ντροπή που κάνει δεν είναι δουλειά.

Οπου τους δείτε "ενημερώστε" τους καταλλήλως.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
532
Like
76.615
Πόντοι
41.129
Ελεγκτές βγήκαν παγανιά

Στις μέρες της μνημονιακής λαίλαπας και στα πλαίσια της εισπρακτικής πολιτικής του κράτους, σήμερα Τρίτη 11 Νοεμβρίου ομάδες τραμπούκων ελεγκτών βγήκαν σε αναζήτηση θυμάτων.

Συγκεκριμένα το πρωϊ περίπου 11 π.μ στο συρμό με κατεύθυνση απο Κηφησιά προς Πειραιά ομάδα νταήδων ελεγκτών η οποία επιβιβάστηκε απο το σταθμό Αγίου Νικολάου αφου κατόπτευσε το χώρο και έλεγξε τη περίμετρο (sic) βρήκε τα εύκολα θύματα του στο πρόσωπο δυο νεαρών φοιτητριών οι οποίες δυστυχώς δεν είχαν μαζί τους το φοιτητικό πάσο. Αφού τις κατέβασαν στο σταθμό Αττικής άρχισαν να τις ελέγχουν. Ο ένας μάλιστα ηταν ιδιαίτερα εριστικός και επιθετικός (αυτός με το καφέ πανωφόρι) και ζήτησε το λόγο απο σύντροφο ο οποίος παρακολουθούσε τη σκηνή. Τότε φωτογραφήθηκαν οι εν λόγω "μάγκες" και απειλήθηκε σύρραξη. Αποχωρήσαμε δίνοντας τους την υπόσχεση οτι σύντομα θα γίνονταν πολύ γνωστοί για το "κοινωνικό έργο" που επιτελούν.

Στις φωτογραφίες παρακάτω φαίνονται οι σκατόφατσες 2 εκ των 3 τύπων. Αυτός με το καφέ πανωφόρι "ψαχνόταν" ιδιαίτερα, οπότε όποιος το συναντήσει ας του "εξηγήσει" οτι η ντροπή που κάνει δεν είναι δουλειά.

Οπου τους δείτε "ενημερώστε" τους καταλλήλως.

εγω είμαι με το μερος των ελεγκτών... μπαινουν ολοι τζαμπα μεσα και αραζουν και εμεις που κόβουμε εισητηριο ειμαστε ορθιοι .. αντε πια με τα κωλοπαιδα

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Δεν ειμαι ουτε αναρχικος ουτε αριστερος..ομως εγω προσωπικα ντρεπομαι να ασκησω εξουσια πανω σε αλλον ανθρωπο..το θεωρω οτι πιο αισχρο υπαρχει..ακομα και στις πορνες που πηγαινω ποτε δεν φερομαι αυταρχικα επειδη και καλα πληρωσα. απορω ποσο κομπλεξικοι ειναι μερικοι ανθρωποι που φερονται ετσι επειδη και καλα ειναι σε θεση εξουσιας..

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εγω είμαι με το μερος των ελεγκτών... μπαινουν ολοι τζαμπα μεσα και αραζουν και εμεις που κόβουμε εισητηριο ειμαστε ορθιοι .. αντε πια με τα κωλοπαιδα

αντε ρε χρυσαυγιτη
λιγη τσιπα
ανθρωπια
χαθηκε η ανθρωπια

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Δεν ειμαι ουτε αναρχικος ουτε αριστερος..ομως εγω προσωπικα ντρεπομαι να ασκησω εξουσια πανω σε αλλον ανθρωπο..το θεωρω οτι πιο αισχρο υπαρχει..ακομα και στις πορνες που πηγαινω ποτε δεν φερομαι αυταρχικα επειδη και καλα πληρωσα. απορω ποσο κομπλεξικοι ειναι μερικοι ανθρωποι που φερονται ετσι επειδη και καλα ειναι σε θεση εξουσιας..

πολυ σωστα λογια τυπε :hi:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

καλά τώρα και σύ μην δίνεις και μεγάλη βάση σε ότι αντιγράφει ο μουνοβαγόνιος από το ιντιμίντια...

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
ρωτας αν αυτα τα κωλοπαιδια που λες εχουν δουλεια? μπορει ακομα και οι γονεις τους να ειναι ανεργοι..αν εισαι βολεμενος η ακομα χειροτερα αν σε συντηρουν φροντισε ναχεις κατανοηση και για τους αλλους που ειναι λιγοτερο τυχεροι!

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τυπε σταρ πες λιογο για την ιστορια με τις πιπες
οντως συνεβη?
πες που και δωσε κανα τηλ ρε μαγκα

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
καλά τώρα και σύ μην δίνεις και μεγάλη βάση σε ότι αντιγράφει ο μουνοβαγόνιος από το ιντιμίντια...

μπραβο τυπε μ αρεσει να ενημερωνεσαι απο τα κινηματικα site συνεχισε ετσι
βλεπω διαβαζεις ιντυ φανατικα :hi:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
532
Like
76.615
Πόντοι
41.129

τη δουλεια τους κανουν οι ελεγκτες τυπε, αυτοι οι αριστεροι που τα θελουν όλα τζαμπα και να μην πληρωνουν τιποτα πρεπει να τις τρωνε που και που να επανέρχονται στην πραγματικοτητα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τη δουλεια τους κανουν οι ελεγκτες τυπε, αυτοι οι αριστεροι που τα θελουν όλα τζαμπα και να μην πληρωνουν τιποτα πρεπει να τις τρωνε που και που να επανέρχονται στην πραγματικοτητα.

σωπα ρε κλωναρι
σταματα να γραφεις αρλουμπες ημαρτον

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
532
Like
76.615
Πόντοι
41.129
ρωτας αν αυτα τα κωλοπαιδια που λες εχουν δουλεια? μπορει ακομα και οι γονεις τους να ειναι ανεργοι..αν εισαι βολεμενος η ακομα χειροτερα αν σε συντηρουν φροντισε ναχεις κατανοηση και για τους αλλους που ειναι λιγοτερο τυχεροι!

ολοι ανεργοι είναι στην ελλαδα με iPhone.

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
ρε τυπε καλα κανουν και κανουν την δουλεια τους! την προσωπικοτητα και την αξιοπρπεια του αλλου γιατι δεν σεβονται??
επειδη ειναι φτωχος και ανεργος? σου υπνθυμιζω οτι ο παπαγεωργοπουλος καταχραστηκε 17.000.000 ευρω και εκατσε 30 μηνες φυλακη..και ο νεαρος για ενα εισιτηριο εφαγε 22 μηνες? το βλεπεις λογικο αυτο?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ρε τυπε καλα κανουν και κανουν την δουλεια τους! την προσωπικοτητα και την αξιοπρπεια του αλλου γιατι δεν σεβονται??
επειδη ειναι φτωχος και ανεργος? σου υπνθυμιζω οτι ο παπαγεωργοπουλος καταχραστηκε 17.000.000 ευρω και εκατσε 30 μηνες φυλακη..και ο νεαρος για ενα εισιτηριο εφαγε 22 μηνες? το βλεπεις λογικο αυτο?

πόσους μήνες κάθησε ο νεαρός μέσα ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom