Aribas
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μαθαίνει εντατικά τουρκικά για τις κοινές περιπολίες στο Αιγαίο τύπε... :S
Ότι μαθαίνει κανείς είναι χρήσιμο
Μαθαίνει εντατικά τουρκικά για τις κοινές περιπολίες στο Αιγαίο τύπε... :S
Συνεχίζεις ακάθεκτος τις τρολο-πίπες σου, λίγο να σε αφήσουν ''ελεύθερο'', πέφτεις στα σκληρά αμέσως, δεν κρατιέσαι ρε τύπε!Παιδια με μεγαλη επιφυλαξη σας μεταφερω κατι που εχω μαθει αλλα δεν ημουν μπροστα οποτε δεν ξερω αν ειναι αληθεια..γνωστη μου ειχε μια φιλη ελαφρως γκα-γκα στο μυαλο..την πιασανε χωρις εισιτηριο ενα βραδυ και για να γλυτωσει το προστιμο εκανε στοματικο σεξ στον ελεγκτη.. επαναλαμβανω δεν ημουν μπροστα οτι εμαθα σας λεω..
τυπε μου το εχει πει κοπελα που ειναι σοβαρη..προσωπικα το πιστευω..βεβαια σ αυτη την περιπτωση δεν μπορουμε να κατηγορησουμε τον ελεγκτη..οι πιο πολλοι εδω μεσα στην θεση του αυτο θα καναμε!Συνεχίζεις ακάθεκτος τις τρολο-πίπες σου, λίγο να σε αφήσουν ''ελεύθερο'', πέφτεις στα σκληρά αμέσως, δεν κρατιέσαι ρε τύπε!
λίγο να σε αφήσουν ''ελεύθερο'', πέφτεις στα σκληρά αμέσως, δεν κρατιέσαι ρε τύπε!
δεν είμαι δικηγόρος... άκουσε το βίντεο όμως κάτι εξηγεί ο χασοδίκης που παρευρίσκεται...
εντιτ... ο εισαγγελέας έκρινε προφανώς ότι οι ελεγκτες ενεργούσαν στα πλαίσια των καθηκόντων τους και στα όρια της δικαιοδοσίας τους οπότε δεν τίθεται θέμα να ασκηθεί δίωξη και βάλανε την μήνυση του τύπου στο αρχείο...
από την άλλη ο εισαγγελέας (πιθανόν άλλος) έκρινε ότι ο τύπος τους έβρισε ή κάτι παρόμοιο και τον καθήσανε στο σκαμνί...
αυτά κατάλαβα από το βίντεο...
Ελεγκτές βγήκαν παγανιά
Στις μέρες της μνημονιακής λαίλαπας και στα πλαίσια της εισπρακτικής πολιτικής του κράτους, σήμερα Τρίτη 11 Νοεμβρίου ομάδες τραμπούκων ελεγκτών βγήκαν σε αναζήτηση θυμάτων.
Συγκεκριμένα το πρωϊ περίπου 11 π.μ στο συρμό με κατεύθυνση απο Κηφησιά προς Πειραιά ομάδα νταήδων ελεγκτών η οποία επιβιβάστηκε απο το σταθμό Αγίου Νικολάου αφου κατόπτευσε το χώρο και έλεγξε τη περίμετρο (sic) βρήκε τα εύκολα θύματα του στο πρόσωπο δυο νεαρών φοιτητριών οι οποίες δυστυχώς δεν είχαν μαζί τους το φοιτητικό πάσο. Αφού τις κατέβασαν στο σταθμό Αττικής άρχισαν να τις ελέγχουν. Ο ένας μάλιστα ηταν ιδιαίτερα εριστικός και επιθετικός (αυτός με το καφέ πανωφόρι) και ζήτησε το λόγο απο σύντροφο ο οποίος παρακολουθούσε τη σκηνή. Τότε φωτογραφήθηκαν οι εν λόγω "μάγκες" και απειλήθηκε σύρραξη. Αποχωρήσαμε δίνοντας τους την υπόσχεση οτι σύντομα θα γίνονταν πολύ γνωστοί για το "κοινωνικό έργο" που επιτελούν.
Στις φωτογραφίες παρακάτω φαίνονται οι σκατόφατσες 2 εκ των 3 τύπων. Αυτός με το καφέ πανωφόρι "ψαχνόταν" ιδιαίτερα, οπότε όποιος το συναντήσει ας του "εξηγήσει" οτι η ντροπή που κάνει δεν είναι δουλειά.
Οπου τους δείτε "ενημερώστε" τους καταλλήλως.
εγω είμαι με το μερος των ελεγκτών... μπαινουν ολοι τζαμπα μεσα και αραζουν και εμεις που κόβουμε εισητηριο ειμαστε ορθιοι .. αντε πια με τα κωλοπαιδα
Δεν ειμαι ουτε αναρχικος ουτε αριστερος..ομως εγω προσωπικα ντρεπομαι να ασκησω εξουσια πανω σε αλλον ανθρωπο..το θεωρω οτι πιο αισχρο υπαρχει..ακομα και στις πορνες που πηγαινω ποτε δεν φερομαι αυταρχικα επειδη και καλα πληρωσα. απορω ποσο κομπλεξικοι ειναι μερικοι ανθρωποι που φερονται ετσι επειδη και καλα ειναι σε θεση εξουσιας..
Δεν ειμαι ουτε αναρχικος ουτε αριστερος..ομως εγω προσωπικα ντρεπομαι να ασκησω εξουσια πανω σε αλλον ανθρωπο..το θεωρω οτι πιο αισχρο υπαρχει..ακομα και στις πορνες που πηγαινω ποτε δεν φερομαι αυταρχικα επειδη και καλα πληρωσα. απορω ποσο κομπλεξικοι ειναι μερικοι ανθρωποι που φερονται ετσι επειδη και καλα ειναι σε θεση εξουσιας..
ρωτας αν αυτα τα κωλοπαιδια που λες εχουν δουλεια? μπορει ακομα και οι γονεις τους να ειναι ανεργοι..αν εισαι βολεμενος η ακομα χειροτερα αν σε συντηρουν φροντισε ναχεις κατανοηση και για τους αλλους που ειναι λιγοτερο τυχεροι!εγω είμαι με το μερος των ελεγκτών... μπαινουν ολοι τζαμπα μεσα και αραζουν και εμεις που κόβουμε εισητηριο ειμαστε ορθιοι .. αντε πια με τα κωλοπαιδα
καλά τώρα και σύ μην δίνεις και μεγάλη βάση σε ότι αντιγράφει ο μουνοβαγόνιος από το ιντιμίντια...
μπραβο τυπε μ αρεσει να ενημερωνεσαι απο τα κινηματικα site συνεχισε ετσι
βλεπω διαβαζεις ιντυ φανατικα
τη δουλεια τους κανουν οι ελεγκτες τυπε, αυτοι οι αριστεροι που τα θελουν όλα τζαμπα και να μην πληρωνουν τιποτα πρεπει να τις τρωνε που και που να επανέρχονται στην πραγματικοτητα.
ρωτας αν αυτα τα κωλοπαιδια που λες εχουν δουλεια? μπορει ακομα και οι γονεις τους να ειναι ανεργοι..αν εισαι βολεμενος η ακομα χειροτερα αν σε συντηρουν φροντισε ναχεις κατανοηση και για τους αλλους που ειναι λιγοτερο τυχεροι!
ρε τυπε καλα κανουν και κανουν την δουλεια τους! την προσωπικοτητα και την αξιοπρπεια του αλλου γιατι δεν σεβονται??τη δουλεια τους κανουν οι ελεγκτες τυπε, αυτοι οι αριστεροι που τα θελουν όλα τζαμπα και να μην πληρωνουν τιποτα πρεπει να τις τρωνε που και που να επανέρχονται στην πραγματικοτητα.
ρε τυπε καλα κανουν και κανουν την δουλεια τους! την προσωπικοτητα και την αξιοπρπεια του αλλου γιατι δεν σεβονται??
επειδη ειναι φτωχος και ανεργος? σου υπνθυμιζω οτι ο παπαγεωργοπουλος καταχραστηκε 17.000.000 ευρω και εκατσε 30 μηνες φυλακη..και ο νεαρος για ενα εισιτηριο εφαγε 22 μηνες? το βλεπεις λογικο αυτο?