Νέα

22 μηνες φυλακη επειδη τολμησε να καταγγειλει τους ελεγκτες!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 180
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.067
Πόντοι
2.696
Αν πλήρωναν όλοι τους φόρους τους,αν όλοι ήταν συνεπείς με τις υποχρεώσεις τους και δε ζητούσαν μόνο δικαιώματα,δε θα είχαμε φτάσει εδώ,και ούτε χαράτσια θα έβαζαν.
Όταν το αφορολόγητο ήταν στις 12.000 ευρώ και υπήρχαν έμποροι που δήλωναν 9.000 ευρώ και δεν κατέβαλλαν ούτε ευρώ φόρο,την ίδια στιγμή που στην πραγματικότητα έβγαζαν άνω των 30.000 ευρώ ετησίως,προ κρίσης εννοείται,και πλήρωναν ενοίκιο για το μαγαζί μηνιαίως 2000 ευρώ τι περιμένεις;Όταν ο κάθε ένας άνοιγε επιχείρηση για να δουλεύει με τους διαγωνισμούς του δημοσίου τι περιμένεις;Όσον αφορά τα σπίτια δε με νοιαζει.Δεν το χρωστάω.Και μένω σε 40 ετών σπίτι.Κάποιοι που δεν είχαν ούτε το 1/5 των εσοδων μου,πήραν δάνεια να πάρουν πολυτελές διαμερισματάκι.Ας το ξεχρεώσουν τώρα.Έπρεπε να τους το είχαν πάρει ήδη.Απλώνεσαι όσο σε παίρνει το κρεβάτι όχι παραπάνω...Όταν κάποιοι έκαναν μόστρα με ακριβά ρολόγια,ρούχα,συνεχώς σε κέντρα με τις γκόμενες,και πλήρωναν με πιστωτικές,εγώ μέτραγα το ευρώ.Ας πάνε να γαμηθούν να πληρώσουν.Μια κάρτα που έχω,χρωστούσα 700 ευρώ επειδή μου χάλασαν ταυτόχρονα πλυντήριο και κουζίνα,και μέχρι να ξεχρεώσω τις δόσεις δεν αγόραζα ούτε cd με αυτή.Τώρα δε χρωστάω ούτε 0,01€.

Τα δις του ΑΕΠ πηγαίνουν να πληρώνουν υπαλλήλους,δάνεια,και κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες.Όταν καμαρώνεις το F-16 που κάνει σόου να ξέρεις ότι καμαρώνεις ένα ιπτάμενο ομόλογο που πουλήθηκε σε τράπεζες και επενδυτές για να αγοραστεί αυτό το μηχάνημα.Εκεί πάνε.

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Αν πλήρωναν όλοι τους φόρους τους,αν όλοι ήταν συνεπείς με τις υποχρεώσεις τους και δε ζητούσαν μόνο δικαιώματα,δε θα είχαμε φτάσει εδώ,και ούτε χαράτσια θα έβαζαν.
Όταν το αφορολόγητο ήταν στις 12.000 ευρώ και υπήρχαν έμποροι που δήλωναν 9.000 ευρώ και δεν κατέβαλλαν ούτε ευρώ φόρο,την ίδια στιγμή που στην πραγματικότητα έβγαζαν άνω των 30.000 ευρώ ετησίως,προ κρίσης εννοείται,και πλήρωναν ενοίκιο για το μαγαζί μηνιαίως 2000 ευρώ τι περιμένεις;Όταν ο κάθε ένας άνοιγε επιχείρηση για να δουλεύει με τους διαγωνισμούς του δημοσίου τι περιμένεις;Όσον αφορά τα σπίτια δε με νοιαζει.Δεν το χρωστάω.Και μένω σε 40 ετών σπίτι.Κάποιοι που δεν είχαν ούτε το 1/5 των εσοδων μου,πήραν δάνεια να πάρουν πολυτελές διαμερισματάκι.Ας το ξεχρεώσουν τώρα.Έπρεπε να τους το είχαν πάρει ήδη.Απλώνεσαι όσο σε παίρνει το κρεβάτι όχι παραπάνω...Όταν κάποιοι έκαναν μόστρα με ακριβά ρολόγια,ρούχα,συνεχώς σε κέντρα με τις γκόμενες,και πλήρωναν με πιστωτικές,εγώ μέτραγα το ευρώ.Ας πάνε να γαμηθούν να πληρώσουν.Μια κάρτα που έχω,χρωστούσα 700 ευρώ επειδή μου χάλασαν ταυτόχρονα πλυντήριο και κουζίνα,και μέχρι να ξεχρεώσω τις δόσεις δεν αγόραζα ούτε cd με αυτή.Τώρα δε χρωστάω ούτε 0,01€.

Τα δις του ΑΕΠ πηγαίνουν να πληρώνουν υπαλλήλους,δάνεια,και κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες.Όταν καμαρώνεις το F-16 που κάνει σόου να ξέρεις ότι καμαρώνεις ένα ιπτάμενο ομόλογο που πουλήθηκε σε τράπεζες και επενδυτές για να αγοραστεί αυτό το μηχάνημα.Εκεί πάνε.

Εσυ εχεις πεσει στην παγιδα τους......
Ενοχοποιεις και μισεις τον εαυτο σου και τους αλλους για κατι που δεν εκανες......

Αυτο ακριβως θελουν να κανεις.

Ποιος υπερχρεωσε την Ελλαδα μεσω δολιου υπερδανεισμου για να σου φερει τωρα μνημονια?  ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ?
Ποιος προδωσε τα παντα?              ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ?
ποιος δεν  σε αφηνει να ζησεις?      ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ?

Κανεις δεν ξερει που παει το ΑΕΠ......

Πιασε το νοημα......

Ποιος εχει 50 σπιτια και τα λεφτα σου σε αλλες χωρες και χιλιαδες ευρω καθε μηνα?  ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ?

Και ποιος σου ειπε οτι δεν πρεπει να ζουμε?
Να εχουμε τα σπιτια μας,τα αυτοκινητα και τα.....ρολογια μας.......

Ποιος σε θελει ως Ελληνα εξαθλιωμενο και χωρις τιποτα?  ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ?
Ποιος σε τιμωρει?  

Εχω την απαντηση.........ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ.......

Ζουμε σε εναν κοσμο αγκελικα πλασμενο.....
Πληρωνουμε τους φορους μας και η τυχη μας δουλευει......
Δηλαδη εσυ κοιτας να πληρωνεις τους φορους και δεν κοιτα ποιος διαχειριζεται τους φορους......και με τι σκοπο.....

Αντε τωρα να πιστεψεις/πιστεψετε οτι σας λενε οι απατεωνες <<πολιτικοι>> σαν καλα παιδακια.......
Πιστεψτε και οτι σας λενε μεσω των τηλεορασεων τους γιατι οτι λενε τα <<εγκυρα>> καναλια ακριβως ετσι ειναι.....

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.067
Πόντοι
2.696
Εσυ εχεις πεσει στην παγιδα τους......
Ενοχοποιεις και μισεις τον εαυτο σου και τους αλλους για κατι που δεν εκανες......

Αυτο ακριβως θελουν να κανεις.
Δε μισώ κανέναν.Όπως έστρωσαν ας κοιμηθούν.Από πού έβγαλες συμπέρασμα ότι μισώ κάποιον;

Ποιος υπερχρεωσε την Ελλαδα μεσω δολιου υπερδανεισμου για να σου φερει τωρα μνημονια?  ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ?
Ποιος προδωσε τα παντα?              ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ?
ποιος δεν  σε αφηνει να ζησεις?      ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ?
Για εσένα δεν ξέρω,εγώ όχι όμως.Αν είσαι γιατρός που αντι να συνταγογραφείς ένα φάρμακο που κοστίζει 2 ευρώ,έβαζες ένα ίδιο που κοστίζει 8 ευρώ,επειδή η φαρμακοβιομηχανία σου έδινε προμήθεια,ευθύνεσαι.Αν ο πατέρας σου έτρεχε από βουλευτικό γραφείο σε βουλευτικό γραφείο για να σε βάλει στο δημόσιο έστω και αν δε χρειαζόσουν αλλά για να έχεις μόνιμο μισθό,ευθύνεσαι.Αν δούλευες σε κατασκευαστική ως μηχανικός ή ως εργάτης και αυτή υπερκοστολογούσε τα έργα που έφτιαχνε,έμμεσα ευθύνεσαι.Αν δεν το έκανε η εταιρεία δε θα σε έπαιρνε κι εσένα στη δουλειά.Δε θα χρειαζόσουν...

Ποιος εχει 50 σπιτια και τα λεφτα σου σε αλλες χωρες και χιλιαδες ευρω καθε μηνα?  ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ?
Αν θέλεις να έχεις 50 σπίτια,επιχείρησε.Στήσε μια επιχείρηση να παράγεις κάτι που θέλει η παγκόσμια οικονομία,και θα τα αποκτήσεις.Αν πήρες επιδότηση από τον ΟΑΕΔ και άνοιξες άλλο ένα μαγαζάκι να πουλάς espresso & freddo capuchino δε θα φτιάξεις ποτέ σπίτια.Αν είσαι υπάλληλος στο πρωτόκολλο μιας δημόσιας υπηρεσίας δε θα πάρεις ούτε ένα σπίτι.Απλό είναι.Εγώ πάντως δε χρειάζομαι 50 σπίτια.

Και ποιος σου ειπε οτι δεν πρεπει να ζουμε?
Να εχουμε τα σπιτια μας,τα αυτοκινητα και τα.....ρολογια μας.......
Είπε κανείς να μη ζήσεις;Αλλά αν βγάζεις 200 ευρώ,να δαπανάς 199 ευρώ και το 1 ευρώ στην άκρη.Όχι να βγάζεις 200 ευρώ και να θέλεις να καταναλώσεις 2000 ευρώ,από δάνεια και να μην τα επιστρέψεις.Ένας φίλος μου δούλευε ως στέλεχος σε μια μεγάλη εταιρεία.5000 ευρώ το μήνα έβγαζε.Χάλαγε 2500 ευρώ και τα άλλα στην άκρη.Δεν τα έκλεψε.Όταν αυτός γαμιόταν και διάβαζε,στο πανεπιστήμιο πήγαινε ανελλειπώς στα μαθήματα και τελείωσε στα 4 χρόνια,οι άλλοι της παρέας λιαζόμασταν στις καφετέριες.Δεν το ζηλεύουμε.Το θαυμάζουμε.Με την αξία του τα παίρνει.Ένας όμως πρώην μέλος της παρέας μου,δούλευε υπάλληλος αποθήκης και ήθελε να ζει σαν τον άλλο.Έπαιρνε 700 ευρώ και ζούσε σαν να έπαιρνε 5000 ευρώ.Τώρα τον κυνηγάνε όλες οι τράπεζες.Ο πρώτος φίλος όμως είχε θέση ευθύνης.Μπορούσε να πάει στη φυλακή αν έκανε λάθος.Ο άλλος το πολύ πολύ να απολυόταν αν έσπαγε κάτι κατά τη μεταφορά του.Δεν είναι ίδιοι.Δε συμφωνείς;

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Οι τραπεζες γιατι εδιναν σε ολους δανεια αι γαμωδανεια και ολα αυτα και χαριζανε τις πιστωτικες?
Γιατι τους ειχαν αγαπησει ?

Οχι,απλως ηταν σχεδιο και αυτο.....
Υπηρχε μια γενικη <<μοδα>> τοτε που δημιουργησαν οι ιδιοι.....για τους σκοπους τους.....

Αλλιως πως αυτοι θα χαλουσαν παραπανω απο αυτα που εβγαζαν?
Αν δεν τους τα <<εδιναν>> αυτοι!

Σοβαρα τωρα νομιζεις οτι το προβλημα ειναι το φορολογικο?
Δηλαδη καιγεται το σπιτι καποιου και αυτος χτενιζεται.......

Τι μου λες οτι αυτοι με την αξια τους απεκτησαν τα 50 σπιτια και τα εισοδηματα αυτα?
Δεν καταλαβες για ποιους το ειπα?

Οταν ο καρκινος των κομματων επεκταθηκε και στους πολιτες τοτε αρχισε η καταστροφη.

Δεν αξιζει να ασχολουμαστε......χανουμε τον χρονο μας......

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.067
Πόντοι
2.696
Οι τραπεζες γιατι εδιναν σε ολους δανεια αι γαμωδανεια και ολα αυτα και χαριζανε τις πιστωτικες?
Γιατι τους ειχαν αγαπησει ?
Οι τράπεζες είναι επιχειρήσεις.Διαφημίζουν το προϊόν τους και αν θέλεις πας να το πάρεις.Σου πρόσφεραν "διακοποδάνειο".Γιατί να πας να το πάρεις;Δεν έχεις λεφτά για διακοπές δεν πας.Αυτοί θέλουν να βγάλουν κέρδος όπως όλοι οι επιχειρηματίες.

Σοβαρα τωρα νομιζεις οτι το προβλημα ειναι το φορολογικο?
Δηλαδη καιγεται το σπιτι καποιου και αυτος χτενιζεται.......

Το πρόβλημα είναι και φορολογικό.Όταν σε μια χώρα πληρώνουν οι λίγοι τους πολλούς υπάρχει πρόβλημα.

Τι μου λες οτι αυτοι με την αξια τους απεκτησαν τα 50 σπιτια και τα εισοδηματα αυτα?
Δεν καταλαβες για ποιους το ειπα?
Εννοείς τους πολιτικούς.Παλιοτερα τα πολιτικά γραφεία τους δέχονταν εκατοντάδες άτομα για ρουσφέτια.Αυτοί τους ψήφιζαν για να παίρνουν μίζες και παχυλούς μισθούς.

Δεν αξιζει να ασχολουμαστε......χανουμε τον χρονο μας......

Αν δεν ασχολούμαστε είναι χειρότερο.Θα μας κλέβουν πιο εύκολα οι πονηροί.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Μερικοί δεν έχουν καταλάβει τίποτε. Γιατί δεν έχουν κάτσει στον καθρέφτη και βλέποντας τον εαυτό τους να αναρωτηθούν: ρε μήπως φταίω και εγώ?
Αν δεν στρωθούμε να παράξουμε ότι σκατά μπορούμε δεν έχει άσπρη μέρα. Τέλος.
Με κουβέντες του καφενείου και αφορισμούς τα μνημόνια δεν φεύγουν.
Και οι 300 δεν είναι τριακόσιοι αλλά 1500 γιατί οι περισσότεροι αλλάζουν από εκλογή σε εκλογή. Και αν μπορούσαν θα ήταν 1.500.000 δηλαδή κάθε ένας από μας γιατί αυτή είναι η φάρα μας. Κάθε χώρα έχει τους κυβερνήτες που είναι ο καθρέφτης του λαού. Και εμείς τέτοιος λαός είμαστε.

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Παιδες ειμαστε λαμογια ας το παραδεχθουμε,ολοι το ξερουμε αυτο, μην ψαχνουμε δικαιολογιες για το ενα η το αλλο ,οκ ενταξει φταινε οι πολιτικοι οι προηγουμενοι κ.τ.λ.ποιος τους εβγαλε ομως και γιατι ??? εμεις τους βγαλαμε γιατι ειμαστε λαμογια δεν ενδιαφερομαστε για τον πλησιον πολλοι μα παρα πολλοι κανουν αυτο που εκανε ο τυπος με το εισιτηριο κανεις τους δεν καταλαβαινει οτι ειναι εις βαρος του συνολου,γιατι με το να μην πληρωνεις οι συγκοινωνιες μπαινουν μεσα δηλ.επιδοτηση απο το κρατος δηλ.φοροι και οκ η περιπτωση αυτη ηταν μια δυστυχως υπαρχουν χιλιαδες σε ολους τους τομεις, οποιος μπορει να αρπαξει να κλεψει το κανει  με ησυχη καρδια αδιαφορωντας για τους αλλους φυσικα το πληρωνουμε ολοι στο τελος το βλεπουμε ,δεν λεω δεν φταινε καποιοι λεω οτι φταιμε ολοι μας αρεσει η λαμογια να φανουμε πιο εξυπνοι,βγαινουν πολλοι και λενε να σηκωθουμε απο τον καναπε ,και τι να κανουμε να φωναξουμε δεν φταιμε γιατι μας αδικειτε ,ε αφου το καναμε αλλος πολυ αλλος καθολου μην πιανουμε απο προσωπικα ,συνεχεια απκαλυπτονται λαμογιες απατες κ.τ.λ.ξερουμε τι παιζοταν και τι παιζεται .Ο ανεργος τυπος μπορει να ειχε και λεφτα να βγαλει ενα εισητηριο τοπαιξε ομως πονηρος το κανουν πολλοι δεν λεω μπορει να ηταν πραγματικα στην πεινα,αλλα ρε παιδια εχω δει στην τηλεοραση γνωστο μου που δεν ξερει τι εχει να διαμαρτυρεται για την συνταξη του ,οποιον ρωτανε οι δημοσιογραφοι  λεει οτι πειναει  ελεος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
νομιζω υπαρχει δικηγορος στο σαιτ..αν μπορουσε να μας εξηγησει γιατι συνεβη αυτο..
O ανεργος χωρις εισιτηριο εκανε μηνυση στους ελεγκτες για "παρανομη κατακρατηση" και η μηνυση του μπηκε στο αρχειο ως εντελως αβασιμη.
Μετα οι ελεγκτες εκαναν με τη σειρα τους μηνυση για ψευδη καταμηνυση και συκοφαντικη δυσφημιση και κηρυχθηκε ο ανεργος ενοχος, με ποινή 15 μηνών για καθε πραξη και κατα συγχωνευση 22 μηνων.

Καλυφθηκες?

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
173
Πόντοι
16
Eγω πηγα σημερα στην τραπεζα να παρω τον μισθο και για χρεος 1800 ευρω στην εφορια μου εκαναν κατασχεση :cussing:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Eγω πηγα σημερα στην τραπεζα να παρω τον μισθο και για χρεος 1800 ευρω στην εφορια μου εκαναν κατασχεση :cussing:
Eιχες δηλωσει το συγκεκριμενο λογαριασμο ως μισθοδοτικο για να εξαιρεθει απο την κατασχεση?

Ειχες παει να ρυθμισεις το χρεος ωστε να μην γινει κατασχεση?

Ηθελα να ηξερα γιατι καθεστε και δεν κανετε τιποτα, ενω υπαρχουν λυσεις.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
536
Like
80.047
Πόντοι
41.129

καλα σου εκαναν !! αφου εισαι εμμισθος και εχεις εισοδημα γιατι δεν πληρωνεις τους φορους σου ?

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
173
Πόντοι
16
Eιχες δηλωσει το συγκεκριμενο λογαριασμο ως μισθοδοτικο για να εξαιρεθει απο την κατασχεση?

Ειχες παει να ρυθμισεις το χρεος ωστε να μην γινει κατασχεση?

Ηθελα να ηξερα γιατι καθεστε και δεν κανετε τιποτα, ενω υπαρχουν λυσεις.

τα πηρα με το βιβλιαριο τα λεφτα στην καρτα μου εβαλε φραγη η εφορια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
τα πηρα με το βιβλιαριο τα λεφτα στην καρτα μου εβαλε φραγη η εφορια.
Τι λες ρε ανθρωπε? Δεν μπαινουν φραγές σε κάρτες. Ο λογαριασμος κατασχεται μεχρι καποιο ποσο. Εισαι βεβαιος οτι εγινε κατασχεση? πού το ξερεις? Τελικα πρεπει να τα ρωταω ολα εξ αρχης!!!

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
173
Πόντοι
16
Τι λες ρε ανθρωπε? Δεν μπαινουν φραγές σε κάρτες. Ο λογαριασμος κατασχεται μεχρι καποιο ποσο. Εισαι βεβαιος οτι εγινε κατασχεση? πού το ξερεις? Τελικα πρεπει να τα ρωταω ολα εξ αρχης!!!

Moy βαλανε πριν 3 μερες τον μισθο και πηγαινα στο ατμ μου εδειχνε οτι ειχα μεσα λεφτα και δεν μου εδινε ουτε 20 ευρω!μπηκα στη τραπεζα με το βιβλιαριο και μου ειπε ο ταμιας οτι υπαρχει κατασχεση για χρεος στην εφορια 1800 ευρω!αλλα τα πηρα τα λεφτα με αυτον τον τροπο απλα δεν θα μπορω να σηκωσω απο το ατμ!γαμω το συριζα και ολα τα κουμουνια :zfuck:

adon013

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
797
Πόντοι
81
Μερικοί δεν έχουν καταλάβει τίποτε. Γιατί δεν έχουν κάτσει στον καθρέφτη και βλέποντας τον εαυτό τους να αναρωτηθούν: ρε μήπως φταίω και εγώ?
Αν δεν στρωθούμε να παράξουμε ότι σκατά μπορούμε δεν έχει άσπρη μέρα. Τέλος.
Με κουβέντες του καφενείου και αφορισμούς τα μνημόνια δεν φεύγουν.
Και οι 300 δεν είναι τριακόσιοι αλλά 1500 γιατί οι περισσότεροι αλλάζουν από εκλογή σε εκλογή. Και αν μπορούσαν θα ήταν 1.500.000 δηλαδή κάθε ένας από μας γιατί αυτή είναι η φάρα μας. Κάθε χώρα έχει τους κυβερνήτες που είναι ο καθρέφτης του λαού. Και εμείς τέτοιος λαός είμαστε.
Πολυ σωστος ο φιλος!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Moy βαλανε πριν 3 μερες τον μισθο και πηγαινα στο ατμ μου εδειχνε οτι ειχα μεσα λεφτα και δεν μου εδινε ουτε 20 ευρω!μπηκα στη τραπεζα με το βιβλιαριο και μου ειπε ο ταμιας οτι υπαρχει κατασχεση για χρεος στην εφορια 1800 ευρω!αλλα τα πηρα τα λεφτα με αυτον τον τροπο απλα δεν θα μπορω να σηκωσω απο το ατμ!γαμω το συριζα και ολα τα κουμουνια :zfuck:
Μην λες βλακειες σε παρακαλω. Αν μπορεις να παρεις με το βιβλιαριο, δεν υπαρχει κατασχεση.

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
173
Πόντοι
16
Μην λες βλακειες σε παρακαλω. Αν μπορεις να παρεις με το βιβλιαριο, δεν υπαρχει κατασχεση.

αυτο εγινε σημερα το πρωι οπως ακριβως το εγραψα δεν εχω λογο να πω ψεμματα.

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
O ανεργος χωρις εισιτηριο εκανε μηνυση στους ελεγκτες για "παρανομη κατακρατηση" και η μηνυση του μπηκε στο αρχειο ως εντελως αβασιμη.
Μετα οι ελεγκτες εκαναν με τη σειρα τους μηνυση για ψευδη καταμηνυση και συκοφαντικη δυσφημιση και κηρυχθηκε ο ανεργος ενοχος, με ποινή 15 μηνών για καθε πραξη και κατα συγχωνευση 22 μηνων.

Καλυφθηκες?
Κατ αρχας ευχαριστω για την απαντηση..ομως δεν καλυφτηκα πληρως..την στιγμη που υπηρχε μαρτυρας οτι οντως φερθηκαν ασχημα στο παλληκαρι πως η μηνυση κριθηκε απαραδεκτη? επισης για να καταδικαστει καποιος για ψευδη μηνυση πρεπει λεει ο νομος να το κανει με δολο, να γνωριζει δηλαδη οτι λεει ψεμματα..το παιδι απλα θεωρησε οτι αδικηθηκε για αυτο προχωρησε σε μηνυση..οποτε μαλλον επρεπε να αθωωθει,,γενικα η ποινη πολυ βαρια νομιζω.. :helpplea:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Κατ αρχας ευχαριστω για την απαντηση..ομως δεν καλυφτηκα πληρως..την στιγμη που υπηρχε μαρτυρας οτι οντως φερθηκαν ασχημα στο παλληκαρι πως η μηνυση κριθηκε απαραδεκτη? επισης για να καταδικαστει καποιος για ψευδη μηνυση πρεπει λεει ο νομος να το κανει με δολο, να γνωριζει δηλαδη οτι λεει ψεμματα..το παιδι απλα θεωρησε οτι αδικηθηκε για αυτο προχωρησε σε μηνυση..οποτε μαλλον επρεπε να αθωωθει,,γενικα η ποινη πολυ βαρια νομιζω.. :helpplea:

ρε παίκτη μου ο εισαγγελέας δεν εξετάζει τίποτε άλλο εκτός από αυτό που γράφει η μήνυση... αν εγραψε ότι του κάνανε παράνομη κατακράτηση και έκρινε ότι οι ελεγκτές ενεργήσανε στα πλαίσια της δικαιοδοσίας τους (δηλαδή δεν κάνανε κάτι παράνομο) την βάλανε στο αρχείο... δεν τους έκανε μήνυση για εξύβριση κλπ κλπ κλπ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom