αυτό είναι άλλο θέμα φίλε μου. ξεκινάει από την οικογένεια, το σχολείο κλπ κλπ
θέμα παιδείας, κουλτούρας.
μετά από 36 χρόνια έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δω τίποτα καλό σε αυτόν τον τόπο.
και φυσικά ξέρω ότι δεν είμαι ο μόνος εδώ.
όχι με τον τρόπο που υπάρχουν σε άλλες χώρες, πχ Σουηδία.
οπότε ο καθένα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για τον εαυτό του και την την οικογενειά του.
να δούμε εδώ λύσεις σοβαρές δεν το πιστέυω. πάρε το πιο πρόσφατο παράδειγμα με τον νόμο σχετικά με το κάπνισμα.
η το κόβεις ρε φίλε παντού ή δεν το κόβεις. παντού εκτός της Ελλάδας το έχουν κόψει με το μαχαίρι.
εδώ βάζουμε όρια στα τετραγωνικά, βάζουμε τζαμαρίες στα κέντρα για να μπορεί ο νεο-Ελληναράς να κάνει το πούρο του (γιατί χωρίς δεν γίνεται) και χίλιες δυο άλλες τέτοιες λαμογιές και στο τέλος δεν θα γίνει τίποτα. ή θα γίνει με τον Greek way... παπάρια δλδ, όπως συνήθως.
με το ίδιο παράδειγμα στην εταιρία μου, από την μία βγάζουν ανακοίνωση περί διακοπής παντού και την επόμενη ο ίδιος ο πρόεδρος την αναιρεί με την στάση του...
όταν ο χοντρός βγαίνει και λέει στους παπαροδημοσιογράφους, προ ευρωεκλογών, ότι δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και οι πράξεις δείχνουν άλλα τότε ποιον να τον πάρει στα σοβαρά? και όταν δε μπορείς να πάρεις στα σοβάρα τον πρωθυπουργό σου, θα πάρεις μετά ποιον στα σοβαρά?
λόγω χαρακτήρα, θεωρώ ότι κάποια πράγματα πρέπει να λύνονται σαν τον γόρδιο δεσμό.
με το μαχαίρι και όποιος πάρει ο χάρος. αλλιώς δεν θα μπει ποτέ μια τάξη.
Ομορφα τα εγραψες.
Συμφωνω.
Η λυση ειναι οτι μονο εμης μπορουμε να την δωσουμε κανεις αλλος.
Θα την δωσουμε????????