kostas1978
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
ειπε κατι λαθος ο κοφτης??
Μπραβο με κατάλαβες...
btw...είναι το πρώτο μου post οντως...ημουν σιγουρος οτι καποιος αρχιδατος μαγκας θα μου απαντησει αναλογως...
αν δεν κανω λαθος το username σου δεν ειναι το ονομαντεπωνυμο σου...μαλλον κ εσυ λοιπον ενα μερμυγκαι εισαι που κρυβεσαι πισω απο την ανωνημοτητα σου...απλα ασχολεισαι πολυ περισσοτερο με μπουρδελα απ οτι εγω...
όχι.ειπε κατι λαθος ο κοφτης??
και γω αυτή λέω.το λεω γιατι ανεφερες οτι ειπε την μαλακια του!
έαν δεν το καταλαβαίνεις δε μπορώ να στο εξηγήσω και δεν έχει νόημα. Ούτε και σημασία. Αλλο είναι το θέμα σήμερα.για τον τροπο οκ!αλλα θεμα εντασης??
Stick to the point ρε παιδιά.επειδη το θεμα εντασης δεν το καταλαβαινω μηπως εχεις την καλοσυνη να μου πεις?
Βλέπω τώρα στο Μέγκα που καίγεται ο Διόνυσος κάτι σπιταρώνες ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ!!! Όταν μας συμφέρει καλό είναι να μην υπάρχει κράτος, τώρα που δε μας συμφέρει κλαιγόμαστε ότι δεν υπάρχει...
Ρε μαγκες
Το θέμα είναι απλό !
Πριν τις φωτιές , μπορούμε να αποκλείουμε τους δρόμους με πρόσβαση στους δασικούς όγκους ?
Να βάζουνε , σε 24ωρη βάση , 1-2 σκοπιές σε κάθε δρόμο με δασική πρόσβαση και 1-2 περίπολα με έντολές πρώτα ρίχνουμε και μετά ρωτάμε , και μετά μας φτάνουνε μια χαρά και τα αεροπλάνα και οι πυροσβεστικές .
Αλλά πιος θα φυλάξει με θητεία 9 μήνες ?
Ο μισθοφόρος , ο μονιμάς ή ο καραβανάς ?
Βάζε και φυλακή - φυλακή όσους χτίζουν στο δάσος , γκρέμιζε τα δασικά αυθαίρετα και σου λέω εγώ πως σταματάνε οι πυρκαγιές
Ρε μαγκες
Το θέμα είναι απλό !
Πριν τις φωτιές , μπορούμε να αποκλείουμε τους δρόμους με πρόσβαση στους δασικούς όγκους ?
Να βάζουνε , σε 24ωρη βάση , 1-2 σκοπιές σε κάθε δρόμο με δασική πρόσβαση και 1-2 περίπολα με έντολές πρώτα ρίχνουμε και μετά ρωτάμε , και μετά μας φτάνουνε μια χαρά και τα αεροπλάνα και οι πυροσβεστικές .
Αλλά πιος θα φυλάξει με θητεία 9 μήνες ?
Ο μισθοφόρος , ο μονιμάς ή ο καραβανάς ?
Βάζε και φυλακή - φυλακή όσους χτίζουν στο δάσος , γκρέμιζε τα δασικά αυθαίρετα και σου λέω εγώ πως σταματάνε οι πυρκαγιές
Ακριβώς αυτά. Συν θανατική ποινή για εμπρηστές δασών.
Ακριβώς αυτά. Συν θανατική ποινή για εμπρηστές δασών.
Καλα τα λες,αλλα ποιος θα σε καταλαβη η ακουση........κανεις ολοι θελουν την καλοπεραση τους.
Καλα τα λες,αλλα ποιος θα σε καταλαβη η ακουση........κανεις ολοι θελουν την καλοπεραση τους.