Επισκέπτης
[size=20pt]ΓΑΜΙΣΤΗΣ !!!!![/size]
Ρε τσιγκούνη στο Κτελ θα την βάλεις;Μόνη της,μόνη της...σε ΚΤΕΛ μπαίνει???
Βρε ακόμα τσούζει ο κώλος σου απο τις "καταχρήσεις" και μας τρίβεσαι πάλι??Αμα σας γαμήσω και τα 2... :bigdick
Γιατί ρε έχει ωραία διαδρομή να δουνε και τα αξιοθέατα...Ρε τσιγκούνη στο Κτελ θα την βάλεις;
ΟΥΣΤ
Γαμημένη μορταδέλα...με ξεκώλιασεΒρε ακόμα τσούζει ο κώλος σου απο τις "καταχρήσεις" και μας τρίβεσαι πάλι??
Βρε ακόμα τσούζει ο κώλος σου απο τις "καταχρήσεις" και μας τρίβεσαι πάλι??
μορταδέλα το λένε τώρα;Γαμημένη μορταδέλα...με ξεκώλιασε
Ναι καυλιάρα μου, οτι πείς εσυ.Γαμημένη μορταδέλα...με ξεκώλιασε
τι να της κανεις ρε τσιφουτη εσυ θα ζητησεις να σε πληρωσουν κιολας ακου εκει με κτελΓιατί ρε έχει ωραία διαδρομή να δουνε και τα αξιοθέατα...
Εγώ έχω απο τα Γιάννενα ένα καλό κομμάτιΤελικά θα κάνουμε καμιά παρτουζίτσα ή θα μαλακιζόμαστε πάλι όλο το βράδυ??
Τις μαλακίες της κρητικιάς λούγκρας μην τις΄πιστεύεις...μορταδέλα το λένε τώρα;
εγώ άκουσα για κάποιον Αράπη
Αληθεύει;
Εσύ τη στέκα μην ξεχάσεις σγουρομάλλη...τι να της κανεις ρε τσιφουτη εσυ θα ζητησεις να σε πληρωσουν κιολας ακου εκει με κτελ
Μωρέ το έχεις εσυ αλλά το γκρόβερ του είναι χαλασμένο.Εγώ έχω απο τα Γιάννενα ένα καλό κομμάτι
Είστε;
θα πρεπει να παρεις αδεια απο τον abdul για την γιαννωτισαΕγώ έχω απο τα Γιάννενα ένα καλό κομμάτι
Είστε;
Ε ναι...να έχεις την αίσθηση ότι είναι ξένο...Εγω εχω μια καλη τσοντουλα και θα τον παιξω με το αριστερο χερι για να εχω εκπληξεις!!!
Για hosh gilde και οι 3...Εγώ έχω απο τα Γιάννενα ένα καλό κομμάτι
Είστε;
Βρε παρτούζα δεν έψαχνες??Για hosh gilde και οι 3...