Νέα

200 ευρώ για ραντεβού μιας ώρας σε στούντιο;!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Filogeno
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Filogeno

Filogeno

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2010
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
1
συμφωνω αλλα και παλι απο τον χρονο της τρως....τεσπα οπως νομιζεις...

Εγώ το βλέπω απο την πλευρά της προσφοράς...Για παράδειγμα, αν πας σε ένα γυμναστήριο και ρωτήσεις θα σου πουν: για 3 μήνες 100, για 6 μήνες 150, για 12 μήνες 200. Δηλαδή σου κάνουν μια έκπτωση στη μεγάλη χρονική διάρκεια γιατί ξέρουν οτι θα έχουν προπληρωθεί τα λεφτά τους. Με την ίδια λογική έπρεπε να λειτουργεί και το ραντεβού μίας ώρας στα στούντιο. Αυτή είναι η άποψή μου!

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Αυτό με τα 200 ευρώ την ώρα μου το έχουν πεί κι εμένα σε γνωστό μπουρδέλο της Αλκιβιάδου.

Δεν αξίζει με τίποτα, για δυο πολύ βασικούς λόγους. Πρώτα γιατί με τα ίδια λεφτά και λιγότερα πηγαίνεις σε δυο διαφορετικές κοπέλες και πετυχαίνεις το σκόπο να γαμήσεις δυο φορές.

Δεύτερον, όση ώρα είσαι στο δωμάτιο και πάλι θα ακούς τα κουδούνια να χτυπάνε.

Εγώ προσωπικά κάνω κάτι που μου έχει "βγεί" κάποιες φορές. Αν μου αρέσει κάποια, τη ρωτάω αν πηγαίνει σε ξενοδοχείο για μια ώρα. Έτσι γλυτώνω "μεσάζοντες" που ανεβάζουν την τιμή και πετυχαίνω υπηρεσίες καλύτερου επιπέδου. Δυστυχώς, βέβαια, τώρα τελευταία δεν έχει κάτσει κάτι καλό.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Φιλε τα κουδουνια δεν βαρανε γιατι κλεινει η κατω πορτα συνηθως οταν υπαρχη ραντεβου ωρας και βαζουν και χαρτακι που γραφει ελατε μετα τις δυο !!!
Αυτο που λες dimit ειναι το πιο σωστο αλλα ελα μου ντε που πολυ λιγες βγαινουν εξω εαν δεν σε ξερουν καλα !!
Και παλι αν !!!!!!!!!! 

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
ΑΝ σας φαίνεται λογική η τιμή των 20€ σε μπουρδέλο που κατά μ.ο. κάθεσαι 5 λεπτά
ΑΝ σας φαίνεται λογική η τιμή των 50 € σε στούντιο που κατά μ.ο. κάθεσαι 10-12 λεπτά
…γιατί να μην είναι λογική τιμή των 200 για full ώρα (ειδικά εάν περιλαμβάνει 2 εκτονώσεις δεν ξέρω εάν μιλάμε για το ίδιο μαγαζί) και ενδεχομένως σε καθαρό περιβάλλον;

Εάν πάλι τα παραπάνω δεν σας φαίνονται λογικά, είναι ακριβή η τιμή του αγοραίου έρωτα στη χώρα μας ΓΕΝΙΚΑ.
Που βέβαια δεν είναι γιατί αν συγκρίνεις τις τιμές με τιμές διαφόρων αγαθών θα δείτε πως είναι ΟΚ.
Το ότι το γενικό επίπεδο των τιμών της χώρας είναι πολύ ανεβασμένο ισχύει αλλά δεν έχει λόγω να το περιορίσουμε στα μπουρδέλα. Δεν είναι δυνατόν όλα να είναι ακριβά και τα μπουρδέλα από μόνα τους φθηνά.

Υ.Γ.Με τα ίδια λεφτά πάντως δεν παίρνεις city tour πέραν πολύ συγκεκριμένων εξαιρέσεων.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Αυτο που λες dimit ειναι το πιο σωστο αλλα ελα μου ντε που πολυ λιγες βγαινουν εξω εαν δεν σε ξερουν καλα !!
Και παλι αν !!!!!!!!!! 

και στις δυο περιπτώσεις που το "κατάφερα", αυτό έγινε μετά από κάποιες επισκέψεις και όχι από την πρώτη επίσκεψη.

Πάντως γενικά δεν πιστεύω ότι η φάση της "μιας ώρας" σε μπουρδέλο ή στούντιο αξίζει, είναι άλλη η αίσθηση του ξενοδοχείου ή του σπιτιού. Επιπλέον, τα 200 είναι πολλά για τους συγκεκριμένους χώρους, αλλά ταυτόχρονα λογικά, γιατί πρέπει να πληρωθούν και οι μεσάζοντες.

200 δίνεις και για ένα CT, που από εμφάνιση και από υπηρεσίες (μετά από καλό ψάξιμο) σίγουρα θα πετύχεις κάτι καλύτερο.

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.321
Πόντοι
216
ο θεμελιωδης κανονας της διαμορφωσης ολων των αγορων του κοσμου,ολες τις εποχες ειναι " ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΖΗΤΗΣΗ".

όσο κάποιοι συνεχιζουν να μοιραζουν 200αρες και 500αρες οι τιμες δεν προκειται να πεσουν.

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Αυτό με τα 200 ευρώ την ώρα μου το έχουν πεί κι εμένα σε γνωστό μπουρδέλο της Αλκιβιάδου.

Δεν αξίζει με τίποτα, για δυο πολύ βασικούς λόγους. Πρώτα γιατί με τα ίδια λεφτά και λιγότερα πηγαίνεις σε δυο διαφορετικές κοπέλες και πετυχαίνεις το σκόπο να γαμήσεις δυο φορές.

Δεύτερον, όση ώρα είσαι στο δωμάτιο και πάλι θα ακούς τα κουδούνια να χτυπάνε.

Εγώ προσωπικά κάνω κάτι που μου έχει "βγεί" κάποιες φορές. Αν μου αρέσει κάποια, τη ρωτάω αν πηγαίνει σε ξενοδοχείο για μια ώρα. Έτσι γλυτώνω "μεσάζοντες" που ανεβάζουν την τιμή και πετυχαίνω υπηρεσίες καλύτερου επιπέδου. Δυστυχώς, βέβαια, τώρα τελευταία δεν έχει κάτσει κάτι καλό.

+1000 φίλε dimit31

Κ μένα τόσα μου είπαν ότι ζητούσαν για μια ώρα στο 116Γ ... Δεν ενδιαφέρθηκα ποτέ για μένα προσωπικά, αλλά έτυχε 4-5 φορές να είναι "κλειστό" το μαγαζί κ όταν άνοιγε αργότερα, μου το επιβεβαίωναν το 200ευρο/ώρα, τόσο η Σόνια όσο κ Εύα (πλέον studio Κων/λεως 64)...

Απλά αυτό μου είπαν επίσης τα κορίτσια, είναι ότι καθόλη την διάρκεια της ώρας, στο συγκεκριμένο 'δέλο, στα ραντεβού της μιας ώρας κλείνει η πόρτα κ τ φώτα, σαν να είναι κανονικά κλειστό..

Επίσης έχω ακούσει κ για τιμή 1 ώρας σε "κατάστημα" της Διδύμου το ποσό των 120 euro//ωρα ... Δεν έχω "πάρει" ο ίδιος προσωπικά ώστε να μπορώ να επιβεβαιώσω ...

Συμφωνώ άντως κ γω ότι στην μια ώρα μπαίνεις σε 2 μαγαζιά κ καθαρίζεις δυο διαφορετικά τεμάχια ... Ή επιλέγεις το "κορμί" που σου κάνει κλικ, το φορτώνεις σε ένα καλό χοτέλι... κ
έρχεσαι μια η άλλη...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ΑΝ σας φαίνεται λογική η τιμή των 20€ σε μπουρδέλο που κατά μ.ο. κάθεσαι 5 λεπτά
ΑΝ σας φαίνεται λογική η τιμή των 50 € σε στούντιο που κατά μ.ο. κάθεσαι 10-12 λεπτά
…γιατί να μην είναι λογική τιμή των 200 για full ώρα (ειδικά εάν περιλαμβάνει 2 εκτονώσεις δεν ξέρω εάν μιλάμε για το ίδιο μαγαζί) και ενδεχομένως σε καθαρό περιβάλλον;

Εάν πάλι τα παραπάνω δεν σας φαίνονται λογικά, είναι ακριβή η τιμή του αγοραίου έρωτα στη χώρα μας ΓΕΝΙΚΑ.
Που βέβαια δεν είναι γιατί αν συγκρίνεις τις τιμές με τιμές διαφόρων αγαθών θα δείτε πως είναι ΟΚ.
Το ότι το γενικό επίπεδο των τιμών της χώρας είναι πολύ ανεβασμένο ισχύει αλλά δεν έχει λόγω να το περιορίσουμε στα μπουρδέλα. Δεν είναι δυνατόν όλα να είναι ακριβά και τα μπουρδέλα από μόνα τους φθηνά.

Υ.Γ.Με τα ίδια λεφτά πάντως δεν παίρνεις city tour πέραν πολύ συγκεκριμένων εξαιρέσεων.
στο μπουρδελο των 20ευρω καθεσαι και 10λεπτα αν σου κατσει η φαση και 15...κι ας βαρανε απ οξω...βεβαια ποτε δεν καταλαβα γιατι θα πρεπει να μετραμε το ποση ωρα καθομαστε μεσα κι οχι το πως περναμε ...γιατι εχει τυχει και στο στο στουντιο να τελειωσεις σε 5 λετπα και να πεις κριμα το 50ρικο αλλα και στη φυλης να τελειωσεις σε ενα τεταρτακι και να πεις τι γαμησι ηταν αυτο...

το οτι θα σκασεις σα μαλακας 200ευρω για μια ωρα τη στιγμη που η κοπελα μπορει να αποδειχτει κακιστη επιλογη για μενα ειναι απο μονο του λαθος...κι ας εχεις πιο πολυ χρονο...

οσον αφορα στις τιμες,μια χαρα ειναι η ελλαδα στο θεμα ΠΡΟπληρωμενου ερωτα...(να τα λεμε και σωστα...)...το μονο κακο ειναι με τα cg-ct που ζητανε εξωφρενικα ποσα γιατι απλως τα δινουνε...τωρα οσον αφορα την υγιεινη των σπιτιων ας ειναι και ερειπιο το σπιτι εμενα προσωπικα με ενοχλει περισσοτερο η επιλογη των πελατων...γιατι καθαριοτητα δεν ειναι μονο ο βαμμενος τοιχος αλλα κυριως το να επιλεγουν καθαρους πελατες...κατι που δυστυχως δεν τηρειται τουλαχιστον στο 80% των σπιτιων της αθηνας...

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Δεν θεωρω παραλογο το ποσο εδω στο βαρδαρη εχω δει να κανουν συμφωνιες για μια ωρα με την κοπελα στα 150 ευρω κ μιλαμε για βαρδαρη ψιλοπαρακμη οχι στουντιο με τζακουζια κλπ

κ στα λεφτα τους συμφερει γιατι τον καθε πελατη τον βαζω στα 10-15 λεπτα μεχρι να αλλαξει κ η κοπελα δωματιο οποτε 4 την ωρα επι 30 ευρω =120 αντε κανεις να παρει κ κανα κωλαρακι κλπ ε καπου στα 150 εκει τριγυρω παλι
απλα χανουν στο  μελλοντικα θεμα πελατες που φευγουν γιατι δεν μπορουν να περιμενουν

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Ας πούμε, ο καθένας έχει το δίκιο του

ή

κουμάντο στο πορτοφόλι του, κάνει όπως γουστάρει

ΑΛΛΑ

Χρονόμετρο στο πούτσο μου δε βάζω
πόση ώρα θα γαμίσω, δεν κοιτάζω
κι άμα είναι κάβλα το μουνί
και παίζει μπάλα δυνατή
σε πέντε δεύτερα μπορεί να χύσω
τη γκόμενα δεν θα κατηγορήσω.
Το αντίθετο θα πώ και μπράβο
τι μούνος, τι θεά, τι πάτος
και δεν θα έχω κάνει λάθος.
Θα πάω λοιπόν, θα ξαναπάω
την ώρα λέμε δεν κοιτάω
και μου΄χει τύχει να γαμάω
ώρα και βάλε, φρένο να μην πατάω
και να γουστάρει κι η μουνάρα
που τρώει, καυτή, σκληρή, ψωλάρα
και να ξηγιέται καθώς πρέπει
το χρόνο ούτε αυτή να βλέπει.
Με τιμολόγιο βασικό μιλάμε
χωρίς να τις παρακαλάμε
απλά άμα τύχει και ταιριάξει
κι έρθει η φάση και σε φτιάξει
τότε ο χρόνος σταματάει
ούτε το χρήμα , ούτ΄ η τσατσά μετράει.
Δε λέω, μας χτύπησε τη πόρτα
απλά ν΄ακούσει τα ραπόρτα
είσαι καλά γλυκειά μου, τη ρωτάει
-καλά η δικιά μου απαντάει
και στη κουζίνα η τστσά, τραβάει.
:grin:

xostikas36

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
Ας πούμε, ο καθένας έχει το δίκιο του

ή

κουμάντο στο πορτοφόλι του, κάνει όπως γουστάρει

ΑΛΛΑ

Χρονόμετρο στο πούτσο μου δε βάζω
πόση ώρα θα γαμίσω, δεν κοιτάζω
κι άμα είναι κάβλα το μουνί
και παίζει μπάλα δυνατή
σε πέντε δεύτερα μπορεί να χύσω
τη γκόμενα δεν θα κατηγορήσω.
Το αντίθετο θα πώ και μπράβο
τι μούνος, τι θεά, τι πάτος
και δεν θα έχω κάνει λάθος.
Θα πάω λοιπόν, θα ξαναπάω
την ώρα λέμε δεν κοιτάω
και μου΄χει τύχει να γαμάω
ώρα και βάλε, φρένο να μην πατάω
και να γουστάρει κι η μουνάρα
που τρώει, καυτή, σκληρή, ψωλάρα
και να ξηγιέται καθώς πρέπει
το χρόνο ούτε αυτή να βλέπει.
Με τιμολόγιο βασικό μιλάμε
χωρίς να τις παρακαλάμε
απλά άμα τύχει και ταιριάξει
κι έρθει η φάση και σε φτιάξει
τότε ο χρόνος σταματάει
ούτε το χρήμα , ούτ΄ η τσατσά μετράει.
Δε λέω, μας χτύπησε τη πόρτα
απλά ν΄ακούσει τα ραπόρτα
είσαι καλά γλυκειά μου, τη ρωτάει
-καλά η δικιά μου απαντάει
και στη κουζίνα η τστσά, τραβάει.
:grin:
σωστοοοοοοοοοοοοοοος ο παιχτης

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
στο μπουρδελο των 20ευρω καθεσαι και 10λεπτα αν σου κατσει η φαση και 15...κι ας βαρανε απ οξω...βεβαια ποτε δεν καταλαβα γιατι θα πρεπει να μετραμε το ποση ωρα καθομαστε μεσα κι οχι το πως περναμε ...γιατι εχει τυχει και στο στο στουντιο να τελειωσεις σε 5 λετπα και να πεις κριμα το 50ρικο αλλα και στη φυλης να τελειωσεις σε ενα τεταρτακι και να πεις τι γαμησι ηταν αυτο...

το οτι θα σκασεις σα μαλακας 200ευρω για μια ωρα τη στιγμη που η κοπελα μπορει να αποδειχτει κακιστη επιλογη για μενα ειναι απο μονο του λαθος...κι ας εχεις πιο πολυ χρονο...

οσον αφορα στις τιμες,μια χαρα ειναι η ελλαδα στο θεμα ΠΡΟπληρωμενου ερωτα...(να τα λεμε και σωστα...)...το μονο κακο ειναι με τα cg-ct που ζητανε εξωφρενικα ποσα γιατι απλως τα δινουνε...τωρα οσον αφορα την υγιεινη των σπιτιων ας ειναι και ερειπιο το σπιτι εμενα προσωπικα με ενοχλει περισσοτερο η επιλογη των πελατων...γιατι καθαριοτητα δεν ειναι μονο ο βαμμενος τοιχος αλλα κυριως το να επιλεγουν καθαρους πελατες...κατι που δυστυχως δεν τηρειται τουλαχιστον στο 80% των σπιτιων της αθηνας...

Μα εξ'αρχής η κουβέντα αφρούσε χρόνο: 200 ευρώ για μια ώρα.
Το 10λεπτο και σε μένα έχει τύχει (τέταρτο ποτέ) αλλά μίλησα για μέσο όρο. Δεν μετράω φυσικά τον εαυτό μου όταν είμαι μέσα αλλά έχω παρατηρήσει το χρόνο όσο περιμένω.
Απλά είπα πως το ποσό ακούγεται (και είναι) μεγάλο αλλά αναγκαστικά θα το συγκρίνεις με άλλες εναλλακτικές.
Φυσικά καθαρό δεν εννοούσα τους τοίχους (μόνο)αλλά και τα σεντόνια, αν έχει νιπτήρα κλπ (και φυσικά και η επιλογή πελατών είναι μέσα)
Τέλος, για κακή επιλογή, φαντάζομαι πως θα σκεφτείς να τα δώσεις εάν έχεις πάει κάποιες φορές με κάποια και είναι (ψιλο)εγγυημένη.

Κατά τα άλλα συμφωνώ πως ο΄τι γουστάρει κάνει ο καθένας...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ρε παιδιά, πήρα τηλέφωνο σε γνωστό στούντιο που διαφημίζεται και εδώ στο site, για να ρωτήσω πόσο κοστίζει ένα ραντεβού μίας ώρας και μου είπαν 200 ευρώ!!!!!  :headbang: :headbang: :headbang:
Πάνε καλά; Με τόσα λεφτά κλείνεις CT!!! Πως την έχουν δει έτσι; Μου φαίνεται υπερβολικό...Νομίζω οτι 150 ευρώ θα ήταν μια πιο λογική τιμή, αφού έτσι κι αλλιώς το ραντεβού το κλείνεις εκτός προγράμματος της κοπέλας, οπότε δεν "τρως" το χρόνο άλλων πελατών που θα πήγαιναν μέσα σε αυτή την ώρα!
Ποιά είναι η γνώμη σας;
τυπε με 200 ευρω γαμας 10 φορες στο μεταξι και σου μενουν και ψιλοφραγκα να φας σουβλακι με τζατζικι :2funny:

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Αμα η πουτάνα είναι ξηγημένη
και όχι καμία αρπαγμένη
της λες πόσα γουστάρεις ν ακουμπήσω
μιά ώρα για να σε γαμήσω ?

Κι εκείνη ευθύς σου απαντάει
στο τοίχο τότε σε κολάει !
50 δώσε κι έλα τώρα
και μη σε νοιάζει για την ώρα

αν θέλω εγώ, σε ξεπετάω
κι αμα δε θέλω, στα μασάω
και δήθεν, κάνω πως γαμιέμαι
και στο καθρέφτη απέναντι, κοιτιέμαι

Κι ειλικρινά ρε μάγκες σας μιλάω
ετούτη εγώ την εκτιμάω
μα όμως τέτοιες πιά, πολλές δεν έχει
νά΄χουν ψυχή, που να αντέχει !

:(

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ρε παιδιά, πήρα τηλέφωνο σε γνωστό στούντιο που διαφημίζεται και εδώ στο site, για να ρωτήσω πόσο κοστίζει ένα ραντεβού μίας ώρας και μου είπαν 200 ευρώ!!!!!  :headbang: :headbang: :headbang:
Πάνε καλά; Με τόσα λεφτά κλείνεις CT!!! Πως την έχουν δει έτσι; Μου φαίνεται υπερβολικό...Νομίζω οτι 150 ευρώ θα ήταν μια πιο λογική τιμή, αφού έτσι κι αλλιώς το ραντεβού το κλείνεις εκτός προγράμματος της κοπέλας, οπότε δεν "τρως" το χρόνο άλλων πελατών που θα πήγαιναν μέσα σε αυτή την ώρα!
Ποιά είναι η γνώμη σας;

Λογικο ειναι να σου ζητησουν 200.
Και λιγα σου ειπαν!

Διοτι σε 1 ωρα η κοπελα μπορει να κανει τζιρο
πολυ πανω απο 200 ευρω που θα την κλεισεις εσυ για αυτη την ωρα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom