Νέα

200 ευρώ για ραντεβού μιας ώρας σε στούντιο;!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Filogeno
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Filogeno

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2010
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
1
Ρε παιδιά, πήρα τηλέφωνο σε γνωστό στούντιο που διαφημίζεται και εδώ στο site, για να ρωτήσω πόσο κοστίζει ένα ραντεβού μίας ώρας και μου είπαν 200 ευρώ!!!!!  :headbang: :headbang: :headbang:
Πάνε καλά; Με τόσα λεφτά κλείνεις CT!!! Πως την έχουν δει έτσι; Μου φαίνεται υπερβολικό...Νομίζω οτι 150 ευρώ θα ήταν μια πιο λογική τιμή, αφού έτσι κι αλλιώς το ραντεβού το κλείνεις εκτός προγράμματος της κοπέλας, οπότε δεν "τρως" το χρόνο άλλων πελατών που θα πήγαιναν μέσα σε αυτή την ώρα!
Ποιά είναι η γνώμη σας;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
:think:

Και μετά σου λέει ότι η κρίση ρίχνει τις τιμές.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ρε παιδιά, πήρα τηλέφωνο σε γνωστό στούντιο που διαφημίζεται και εδώ στο site, για να ρωτήσω πόσο κοστίζει ένα ραντεβού μίας ώρας και μου είπαν 200 ευρώ!!!!!  :headbang: :headbang: :headbang:
Πάνε καλά; Με τόσα λεφτά κλείνεις CT!!! Πως την έχουν δει έτσι; Μου φαίνεται υπερβολικό...Νομίζω οτι 150 ευρώ θα ήταν μια πιο λογική τιμή, αφού έτσι κι αλλιώς το ραντεβού το κλείνεις εκτός προγράμματος της κοπέλας, οπότε δεν "τρως" το χρόνο άλλων πελατών που θα πήγαιναν μέσα σε αυτή την ώρα!
Ποιά είναι η γνώμη σας;
150 ευρα για μια ωρα εσενα σου φαινονται λογικα δηλαδη? βρισκουν και τα κανουν φιλε,αμα δε πηγαινε κανεις να δεις πως θα ριχναν τις τιμες αλλα βλεπεις ο νεοελληνας προτιμα να χρεωθει παρα να κανει λιγο κρατει...

δες στα μπουρδελα τι γινεται τωρα με την κριση...με ενα 20ρικακι στα κανουν ολα και λενε κι ευχαριστω...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αφού έτσι κι αλλιώς το ραντεβού το κλείνεις εκτός προγράμματος της κοπέλας, οπότε δεν "τρως" το χρόνο άλλων πελατών
αυτο απο που προκυπτει φιλε;ειναι δικη σου υποθεση ή εννοεις κατι αλλο;αν πας σε στουντιο μια κοπελα θα δουλευει σε ενα καποιο ωραριο....αμα εσυ την κλεισεις για μια ωρα προφανως και δεν θα παει με αλλον πελατη για μια ωρα....πως θα κλεισεις κοπελα εκτος ωραριου της;αφου θα εχει φυγει.....

αν εννοεις το τελευταιο εισαι σιγουρος οτι σου ειπαν οτι γινεται;οτι δλδ θα καθισει η αλλη μια ωρα μετα την ληξη του ωραριου της ;

γενικα δεν καταλαβα τι λες....

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Για πάρε και σε ένα μπουρδέλο να δουμε πόσα θα σου πουν!!!

Sacher

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Το να πας να κλείσεις 1 ώρα σε στούντιο είναι από τις μεγαλύτερες βλακείες που μπορεί να κάνει κάποιος στον αγοραίο έρωτα!Κι όμως υπάρχουν κάποιοι αγαπούλιδες που το κάνουν αυτό.Φαντάσου η τιμή που είπαν είναι χωρίς τα extra,δηλαδή anal κι άλλο κλπ κλπ
Επίσης να είσαι 1 ώρα εκεί που χύνουν και κάθεται στο σεντόνι ο κάθε "βρωμιάρης" Στούντιο - μπουρδέλο κυρίως διαλέγεις γιατί είναι πιο οικονομικό δεν το κάνεις πολύωρο γιατί ευχαριστιέσαι τον χώρο- καλά υπάρχουν κι άτομα με βίτσια δεν λέω!
Πάρε ct μια χαρά πάρε cg και διάλεξε εσύ το ξενοδοχείο πχ Πρίαμο κι είσαι κυριλέ γιατί να κάνεις την κάθε β' διαλογής πιο πλούσια?

OP
OP
Filogeno

Filogeno

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2010
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
1
αυτο απο που προκυπτει φιλε;ειναι δικη σου υποθεση ή εννοεις κατι αλλο;αν πας σε στουντιο μια κοπελα θα δουλευει σε ενα καποιο ωραριο....αμα εσυ την κλεισεις για μια ωρα προφανως και δεν θα παει με αλλον πελατη για μια ωρα....πως θα κλεισεις κοπελα εκτος ωραριου της;αφου θα εχει φυγει.....

αν εννοεις το τελευταιο εισαι σιγουρος οτι σου ειπαν οτι γινεται;οτι δλδ θα καθισει η αλλη μια ωρα μετα την ληξη του ωραριου της ;

γενικα δεν καταλαβα τι λες....

Μου είπαν οτι πρέπει να έχω ειδοποιήσει απο πριν για να κλείσω ραντεβού. Δηλαδή δε γίνεται  να πας εκεί και να πεις θέλω ραντεβού μιας ώρας...Πρέπει να πας σήμερα και να πεις θέλω ένα ραντεβού με την τάδε κοπέλα για άυριο πχ...
Αυτό κατάλαβα εγώ!

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μη σας κοροιδευουν ρε...και με τα ct ,cg η ιδια μαλακια γινεται,πληρωνουν 200 και 300 ευρω για μια ωρα και τους βγαινει και φολα η κοπελα και μετα λενε εγω εχω λεφτα και τα χαλαω...

θεμα τυχης ειναι κυριως μη το ψαχνεις φιλε...

OP
OP
Filogeno

Filogeno

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2010
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
1
150 ευρα για μια ωρα εσενα σου φαινονται λογικα δηλαδη? βρισκουν και τα κανουν φιλε,αμα δε πηγαινε κανεις να δεις πως θα ριχναν τις τιμες αλλα βλεπεις ο νεοελληνας προτιμα να χρεωθει παρα να κανει λιγο κρατει...

δες στα μπουρδελα τι γινεται τωρα με την κριση...με ενα 20ρικακι στα κανουν ολα και λενε κι ευχαριστω...

150 δε λέω οτι είναι καλή τιμή...Λέω οτι δε θα μου έκανε τόσο πολύ εντύπωση. Πάντως ούτε 150 θα έδινα για 1 ώρα σε στούντιο...
Συμφωνούμε!!!

OP
OP
Filogeno

Filogeno

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2010
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
1
μη σας κοροιδευουν ρε...και με τα ct ,cg η ιδια μαλακια γινεται,πληρωνουν 200 και 300 ευρω για μια ωρα και τους βγαινει και φολα η κοπελα και μετα λενε εγω εχω λεφτα και τα χαλαω...

Ακριβώς!!! Κι εδώ συμφωνούμε. Απλά επειδή πέρασα καλά με μια κοπέλα, είπα να ρωτήσω απο περιέργεια πόσο χρεώνουν τη μία ώρα...Αλλά δεν περίμενα να ακούσω τέτοια τιμή!!! Για αυτό το κάνω θέμα!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
γιατί να κάνεις την κάθε β' διαλογής πιο πλούσια?
κοιταξε β διαλογης δεν ειναι ολες....καποιες αξιζουν ....το θεμα ειναι οτι με διακοσια ευρω ακομα και αγαπουλης να εισαι κανεις 4 ολοκληρες επισκεψεις σε εναν μηνα αν γουσταρεις τοσο την φαση με καποια....αντε δυο φουλ αν εισαι τυπος που σου αρεσουν σεξσοου και γλειφομουνια και τετοια....οποτε δεν ξερω αν αξιζει πραγματικα το ωριαιο....και στην τελικη πρεπει να εξασφαλισεις οτι θα εχεις gfe κατασταση με φιλια και χαδακια,ελλειψη αγχους,να εξασφαλισεις σιγουρα τις δυο ή και τρεις εκτονωσεις κλπ.....ειναι αυτα εξασφαλισμενα σε εναν χωρο που εστω και σαν στουντιο βαφτισμενο δεν παυει να ειναι μπουρδελο;που μπαινοβγαινει κοσμος και που οι κοπελες στην τελικη δεν εχουν μαθει να λειτουργουν ολες ετσι ουτε προσφερουν τετοιο επιπεδο υπηρεσιων.....

επειτα με το διακοσιαρι σιγουρα παιρνεις σιτυτουρ με γλωσσοφιλα,χυσιμο στα βυζια ή το στομα,γυμνη πιπα και τοσα αλλα σε χωρο ξενοδοχειου κλπ κλπ....αρα η λογικη λεει οχι.....

τωρα θα μου πεις εχει λογικη και το κατοσταρικο για φουλ;τεσπα αλλο θεμα αυτο....

Remy_Lebeau

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
4
Πόντοι
1

αν τρεχεις αλλογιστα σε ναρκοπεδιο,και διαμελιστεις στα 4 σημεια του οριζοντα,δε θα σε χαρακτηρισω ατυχο.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ακριβώς!!! Κι εδώ συμφωνούμε. Απλά επειδή πέρασα καλά με μια κοπέλα, είπα να ρωτήσω απο περιέργεια πόσο χρεώνουν τη μία ώρα...Αλλά δεν περίμενα να ακούσω τέτοια τιμή!!! Για αυτό το κάνω θέμα!
απο περιεργεια ειχα ρωτησει μια απο μπορδελο στη φωκαιας ποσα παιρνει εξω...μου λεει 250 ευρω την ωρα αλλα λεει ''πιο τελειο γαμησι δε θα βρεις'' ...καλα ενταξει...

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Στα studio και στα μπουρδελα Παιχτες με το συμπαθιο εχω βρη αστερια που το 80% των  CT δεν πιανουν  μια μπροστα τους !!
Και τα 200 που σου ζητανε ειναι απλα τα 4 απλα των 50 που θα επρεπε να κρατανε 15 λεπτα ασχετο αν οι μισοι βγαινουν στα 7 λεπτα !!
Για τραβατε μεχρι την Μαντονα να δω ποσα θα σας πουν !!! :grin: :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μου είπαν οτι πρέπει να έχω ειδοποιήσει απο πριν για να κλείσω ραντεβού. Δηλαδή δε γίνεται  να πας εκεί και να πεις θέλω ραντεβού μιας ώρας...Πρέπει να πας σήμερα και να πεις θέλω ένα ραντεβού με την τάδε κοπέλα για άυριο πχ...
Αυτό κατάλαβα εγώ!
συμφωνω αλλα και παλι απο τον χρονο της τρως....τεσπα οπως νομιζεις...

OP
OP
Filogeno

Filogeno

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2010
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
1
Στα studio και στα μπουρδελα Παιχτες με το συμπαθιο εχω βρη αστερια που το 80% των  CT δεν πιανουν  μια μπροστα τους !!
Και τα 200 που σου ζητανε ειναι απλα τα 4 απλα των 50 που θα επρεπε να κρατανε 15 λεπτα ασχετο αν οι μισοι βγαινουν στα 7 λεπτα !!
Για τραβατε μεχρι την Μαντονα να δω ποσα θα σας πουν !!! :grin: :grin: :grin:

Δεν έχω εμπειρία απο CT αλλά η γνώμη σου είναι απο τις σημαντικότερες εδώ μέσα, οπότε δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω...Αλλά απο την άλλη δε θα τα έδινα τα 200 για ραντεβού μίας ώρας σε στούντιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom