You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
2+2 Swingers Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)
Νονιζω οτι για να σου ληθει η απορια αυτη μηπως να πας να δοκιμασεις...Καλησπέρα στην παρέα
Θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζουν οι Πέμπτες και οι Κυριακές τώρα το καλοκαίρι;
Θα έχει καθόλου κόσμο ή θα έχουν φύγει όλοι για διακοπές
Ευχαριστώ πολύ
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 9.405
- Πόντοι
- 7.885
Τυπε έχουν φύγει όλοι διακοπές, τράβα όμως για να έχεις την ησυχία σου.Καλησπέρα στην παρέα
Θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζουν οι Πέμπτες και οι Κυριακές τώρα το καλοκαίρι;
Θα έχει καθόλου κόσμο ή θα έχουν φύγει όλοι για διακοπές
Ευχαριστώ πολύ
1,5 μήνα εκεί είμαι σε ξενοδοχείο γύρισα 4 μέρες και πάλι πίσω…Τώρα αρχίζει σεζόν![]()
Εάν εσυ δεν έρχεσαι στο μαγαζί δεν θα με έχεις δει λογικότους χαρακτηρισμούς σου άλλου όπως ούτως η άλλως μόνιμα κανείς σε κάθε νήμα..και στο στύλο να χορεύω και πάνω στα δωμάτια με έχουν …αυτοί που εγώ θέλω ….ζευγάρια ευγενικά και οχι λιγούρια που στέλνουν η λένε στο μπαρ «έλα να σε πηδήξω τον έχω μεγάλοΤύπισσα κάποιοι εδώ μέσα σ έχουμε χαρακτηρίσει 'υπαλληλο' και 'βαλτη'. Εσύ τι έχεις να απαντήσεις για αυτά??
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 9.405
- Πόντοι
- 7.885
Τύπισσα χαίρομαι που διαβάζεις τα ποστ μου, και φυσικά θα κάνω χαρακτηρισμούς, είσαι υπάλληλος και βαλτη. Τι μεροκάματο παίρνεις για τους χορούς και την παρέα στα ευγενικά ζευγάρια??Εάν εσυ δεν έρχεσαι στο μαγαζί δεν θα με έχεις δει λογικότους χαρακτηρισμούς σου άλλου όπως ούτως η άλλως μόνιμα κανείς σε κάθε νήμα..και στο στύλο να χορεύω και πάνω στα δωμάτια με έχουν …αυτοί που εγώ θέλω ….ζευγάρια ευγενικά και οχι λιγούρια που στέλνουν η λένε στο μπαρ «έλα να σε πηδήξω τον έχω μεγάλο
Ok μάγκας του πληκτρολογίου και της ανωνυμίαςστείλε inbox τα στοιχεία σου να τα πούμε …(νομικά).,αλλά κικο κο κο όπως πάντα και με όλουςβελτιώθηκες τώρα τα βάζεις με γυναίκες …βρες έναν να σου πει εάν έχω παρει ποτέ χρήματα τσάμπα μάγκα .παρακαλώ τα μέλη οποίος έχει στοιχεία του υποκείμενου να μου α στείλει για τις ενέργειες που πρέπει να κάνω. Τέλος πιστεύω οι υπεύθυνοι του σάιτ να κάνουν ότι προβλέπεται…. Δεν μπορεί κάποιος να με προσβάλει έτσι. Ευχαριστω
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 69.810
- Πόντοι
- 11.956
Τελικά ο εμπαπε δεν ειρθε ...πήγε στην πατρίδα του
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 8.389
- Πόντοι
- 2.306
Μη στενοχωριεσαι ρε Αιολε, οταν τον παρουμε στην ΑΕΚ θα τον εχουμε καθε Πεμπτη στο μαγαζι να χαιρεται ζευγαρακια να παιζει μπαλαρα το Σ/Κ….Τελικά ο εμπαπε δεν ειρθε ...πήγε στην πατρίδα του
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 69.810
- Πόντοι
- 11.956
Καλό πολύ καλό ...δεν ξέρω όμως εάν τον θέλει ο Αλμέιδα...θα ταιριάξει στην ομάδα ...αααα και νομίζω δεν είμαι σίγουρος τα έχει με μια τρανς ....εεεε ρε γλέντια που θα γίνουν στο μαγαζίΜη στενοχωριεσαι ρε Αιολε, οταν τον παρουμε στην ΑΕΚ θα τον εχουμε καθε Πεμπτη στο μαγαζι να χαιρεται ζευγαρακια να παιζει μπαλαρα το Σ/Κ….![]()
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 9.405
- Πόντοι
- 7.885
Τύπισσα τα βάζω με όλους εδώ μέσα, τώρα που στριμωχτηκες θα το παίξεις αδύναμο φύλο?? Κάποιοι δεν τρώνε κουτοχορτο εδώ μέσα, σε προσβαλε βλέπω η αλήθεια, δεν πειράζει σόδα και θα συνηθίσεις. Όσο για τα στοιχεία μου Ρώτα το αφεντικό σου ποιος είμαι.Ok μάγκας του πληκτρολογίου και της ανωνυμίαςστείλε inbox τα στοιχεία σου να τα πούμε …(νομικά).,αλλά κικο κο κο όπως πάντα και με όλουςβελτιώθηκες τώρα τα βάζεις με γυναίκες …βρες έναν να σου πει εάν έχω παρει ποτέ χρήματα τσάμπα μάγκα .παρακαλώ τα μέλη οποίος έχει στοιχεία του υποκείμενου να μου α στείλει για τις ενέργειες που πρέπει να κάνω. Τέλος πιστεύω οι υπεύθυνοι του σάιτ να κάνουν ότι προβλέπεται…. Δεν μπορεί κάποιος να με προσβάλει έτσι. Ευχαριστω
TheGame
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 658
- Πόντοι
- 96
πολλά ? δώσε 80 και μείνε με το πουλί στο χέρι... καλύτερα..μόνο 150 ρε παίκτη; Σίγουρα;
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 11
- Like
- 17.320
- Πόντοι
- 3.846
πολλά ? δώσε 80 και μείνε με το πουλί στο χέρι... καλύτερα..
διάβασε ξανά τις πρώτες 2 λέξεις
μόνο και 150
ελπίζω να σου λύθηκε η απορία
TheGame
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 658
- Πόντοι
- 96
κατ αρχάς έκανα χιούμορ αν δεις όλο το σχόλιο μου, κατα δεύτερον είπα 100 με 150 όπως βλέπεις. δηλαδή με 80 πας και κοιτάς... με 100, 120, 150 τον δίνεις σίγουρα, ίσως και σε πάνω από δύο. αυτά.. κατα τ άλλα ας μη σπαμάρουμε άλλο με μαλακίες και ειρωνείες . ο καθένας όπως νομίζει και όπως μπορεί .ρε μ@λ@κες δε σας κόβει καθόλου.. πηγαίνοντας μόνος πληρώνεις ένα 80άρι και παίζει να μη γαμήσεις.. πηγαίνοντας με κολγκέρλ πληρώνεις ενα 100άρι 150άρι και θα γαμήσεις σίγουρα. Κοιτάτε το δέντρο και χάνετε το δάσος.. α σιχτιρ πια
swingerboy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2019
- Like
- 1.379
- Πόντοι
- 206
Ρε παιδια ο,τι γουσταρει ο καθενας..Καθε αποψη σεβαστη..Ο φιλος απο πανω λεει κατι λογικο..Ο,τι με 100 μανικωνεις σιγουρα...Εμενα με εξιταρει η ιδεα να βρεθω με ενα ζευγαρι και να πηδηξω την κυριουλα που μπορει να εχω πετυχει το πρωι στην τραπεζα,στο δρομο στον Γρηγορη περιμενωντας να παρουμε καφε....Οπως τη βρισκει ο καθενας..Εχω παει 2 φορες Αυγουστο στο 2+2 Κυριακη...Ειχε κοσμο και τις 2φορες..Απλα τα ζευγαρια που ηταν διατεθειμενα να ΄΄παιξουν΄΄ με τους μπαλαντερ ηταν ελαχιστα....
Beluga
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2018
- Like
- 1.687
- Πόντοι
- 201
Ρε παιδια ο,τι γουσταρει ο καθενας..Καθε αποψη σεβαστη..Ο φιλος απο πανω λεει κατι λογικο..Ο,τι με 100 μανικωνεις σιγουρα...Εμενα με εξιταρει η ιδεα να βρεθω με ενα ζευγαρι και να πηδηξω την κυριουλα που μπορει να εχω πετυχει το πρωι στην τραπεζα,στο δρομο στον Γρηγορη περιμενωντας να παρουμε καφε....Οπως τη βρισκει ο καθενας..Εχω παει 2 φορες Αυγουστο στο 2+2 Κυριακη...Ειχε κοσμο και τις 2φορες..Απλα τα ζευγαρια που ηταν διατεθειμενα να ΄΄παιξουν΄΄ με τους μπαλαντερ ηταν ελαχιστα....
Έχεις απόλυτο δίκιο στο σκεπτικό σου. Αυτό που φτιάχνει τα ζευγάρια δεν είναι μόνο το σωματικό σεξ, είναι κυριώς το εγκεφαλικό. Αυτό είναι που λείπει. Το να κάνουν σεξ με τον/την διπλανό/ή που πετυχαίνεις στον δρόμο. Όσον αφορά το οτι είναι λίγα τα ζευγάρια που είναι διατεθιμένα να παίξουν ας μην ξεχνάτε οι μπαλαντέρ πως πρόκειται για αποκλειστικό παιχνίδι του ζευγαριού κ εσείς είσαστε απλά ένα εργαλείο. Άρα το ζευγάρι θα πάρει τον χρόνο του (όσο αυτός είναι) κ όταν είναι έτοιμο θα παίξει. Επίσης μην ξεχνάμε οτι είμαστε στην Έλλαδα και οι Ελληνίδες (όπως κ οι Έλληνες) είμαστε ακόμα πίσω στον να έχουμε ανοιχτή σεξουαλικότητα.
Όσον αφορά τον κόσμο, θα υπέθετα πως λογικά θα έχει συνέχεια κόσμο διότι η Αθήνα είναι γεμάτη τουρίστες κ αρκετοί από αυτούς ίσως να του ενδιαφέρει μία επίσκεψη όπως εμείς πάμε σε κλαμπ στο εξωτερικό. Αυτό είναι μια υπόθεση καθώς δεν έχω παέι πο΄τε στο μαγαζί.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 9.405
- Πόντοι
- 7.885
Ναι ρε τυπε, τίγκα στους τουρίστες είναι τα σουινγκεραδικα. Αν έπαιζαν όντως ξένοι σουινγκερς δεν θα έμπαιναν ποτέ μπαλαντερια.Έχεις απόλυτο δίκιο στο σκεπτικό σου. Αυτό που φτιάχνει τα ζευγάρια δεν είναι μόνο το σωματικό σεξ, είναι κυριώς το εγκεφαλικό. Αυτό είναι που λείπει. Το να κάνουν σεξ με τον/την διπλανό/ή που πετυχαίνεις στον δρόμο. Όσον αφορά το οτι είναι λίγα τα ζευγάρια που είναι διατεθιμένα να παίξουν ας μην ξεχνάτε οι μπαλαντέρ πως πρόκειται για αποκλειστικό παιχνίδι του ζευγαριού κ εσείς είσαστε απλά ένα εργαλείο. Άρα το ζευγάρι θα πάρει τον χρόνο του (όσο αυτός είναι) κ όταν είναι έτοιμο θα παίξει. Επίσης μην ξεχνάμε οτι είμαστε στην Έλλαδα και οι Ελληνίδες (όπως κ οι Έλληνες) είμαστε ακόμα πίσω στον να έχουμε ανοιχτή σεξουαλικότητα.
Όσον αφορά τον κόσμο, θα υπέθετα πως λογικά θα έχει συνέχεια κόσμο διότι η Αθήνα είναι γεμάτη τουρίστες κ αρκετοί από αυτούς ίσως να του ενδιαφέρει μία επίσκεψη όπως εμείς πάμε σε κλαμπ στο εξωτερικό. Αυτό είναι μια υπόθεση καθώς δεν έχω παέι πο΄τε στο μαγαζί.
hubwwif
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2023
- Like
- 7.572
- Πόντοι
- 1.041
Το καλό είναι ότι έχεις φάει εσυ πόρτα από όλα όποτε είναι λίγο καλύτερα πλεον.Ναι ρε τυπε, τίγκα στους τουρίστες είναι τα σουινγκεραδικα. Αν έπαιζαν όντως ξένοι σουινγκερς δεν θα έμπαιναν ποτέ μπαλαντερια.
Beluga
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2018
- Like
- 1.687
- Πόντοι
- 201
Ναι ρε τυπε, τίγκα στους τουρίστες είναι τα σουινγκεραδικα. Αν έπαιζαν όντως ξένοι σουινγκερς δεν θα έμπαιναν ποτέ μπαλαντερια.
Φίλε μου, έγραψα πως είναι απλά μία υπόθεση που μου φαίνεται λογική. Επίσης το να μπαίνουν μπαλαντέρ δεν έχει σχέση αν πηγαίνουν ή όχι ξένοι. Επίσης δεν θα παρακαλούσα να μην με ξαναπείς "τύπε" διότι δεν με ξέρεις καν. Μπορεί στο μυαλό να πιστεύεις πως τα λες έξω από τα δόντια αλλά αυτό που διαβάζω εγώ είναι πως είσαι αγενής κ προφανώς κάτι έχει συμβεί με το μαγαζί κ βγάζεις χολή. Εντελώς φιλικά όλα κ χωρίς καμμία διάθεση αντιπαράθεσης μαζί σου.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις