doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ακομα τιποτα????Ανυπομονώ να ξαναδώ την ελιά στην δεξιά πλευρά της κωλοτρυπίδας της Τζούλιας!
καθημερινα αποδεικνυεται οτι ο ελληνας ειναι ο πιο γελοιος,κομπλεξικος κ υποκριτης ανθρωπος που υπαρχει...χωρις να εχω καμια προθεση να υποστηριξω τις τσοντοδουλειες της εκαστοτε ελληνιδας πορνοσταρ,εχω να παρατηρησω οτι ολοι λενε μαλακια θα ναι η ταινια πριν ακομα την δουν,ολοι βριζουν την τζουλια κ ολοι περιμενουν με το πουλι στο χερι για να την παιξουν μπροστα στην οθονη για παρτη της!
Αλλά η Βούλα καλή!
Τύπε η Βουλάρα κάνει τίποτα ή παπάρια;
Πάντως η παρουσία της είναι αξιοπρεπέστερη της Τζούλιας.Τύπε η Βουλάρα κάνει τίποτα ή παπάρια;
καθημερινα αποδεικνυεται οτι ο ελληνας ειναι ο πιο γελοιος,κομπλεξικος κ υποκριτης ανθρωπος που υπαρχει...χωρις να εχω καμια προθεση να υποστηριξω τις τσοντοδουλειες της εκαστοτε ελληνιδας πορνοσταρ,εχω να παρατηρησω οτι ολοι λενε μαλακια θα ναι η ταινια πριν ακομα την δουν,ολοι βριζουν την τζουλια κ ολοι περιμενουν με το πουλι στο χερι για να την παιξουν μπροστα στην οθονη για παρτη της!
και εγω θελωΠάντως η παρουσία της είναι αξιοπρεπέστερη της Τζούλιας.
απο το πρωι μολις εμαθα το νεο με την πουτσα ανα χειρας ειμαι αλλα λιγκ δεν βλεπω μαλλον θα την βαλω μεσα μεχρι νεοτερας!!!!!!!!!!!!