Νέα

1ο Ελληνικό Αντρικό Casting, Τζούλια Αλεξανδράτου, Βούλα Βαβάτση, Ηλέκτρα. Νέα τσόντα Sirina

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dual_sun

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2010
Like
10
Πόντοι
0
Τι εγινε ρε παιδιά ? Κανείς δεν την αγόρασε ?

fragkia3

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παντως τα λεφτα εδω ειναι η Βουλα!Τρεις σκηνες κανει η ατιμη και ειναι και κορμαρα (εμενα μ'αρεσει περισσοτερο απ'τις αλλες).Η Τζουλια παιρνει ενα τσιμπουκακι (απο δυο τυχερους) και πάπαλα!Η Ηλέκτρα στο τελος διαπρεπει αφου τα δινει ολα ;)

Επισκέπτης
εγω ξερω να πω οτι η Τζουλια εβγαλε το πρωτο DVD την ημερα που μπηκαμε στο ΔΝΤ και σημερα βγαζει το 3ο που αυριο εχουμε (συμφωνα με τα καναλια) εξαγγελία νέων μέτρων ..Εδω ταιριάζει το  ΤΥΧΑΙΟ ???...ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ !!!

Αυτή η καραμέλα με το ΔΝΤ πού κολλάει συνέχεια στο θέμα ? Και στην τελική φίλε μου προβληματίσου που πχ η βενζίνη έχει φτάσει το 1,90/λίτρο αλλά η κίνηση στους δρόμους εξακολουθεί να είναι χειρότερη από ποτέ. Κάνω λάθος ?

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Αυτή η καραμέλα με το ΔΝΤ πού κολλάει συνέχεια στο θέμα ? Και στην τελική φίλε μου προβληματίσου που πχ η βενζίνη έχει φτάσει το 1,90/λίτρο αλλά η κίνηση στους δρόμους εξακολουθεί να είναι χειρότερη από ποτέ. Κάνω λάθος ?

μεγα λαθος..ξεχνας οτι ακριβυναν κ οι συγκοινωνιες φιλαρακι.. :2funny: :2funny: :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
βρηκα ενα λινκ hotfile και το κατεβαζω τωρα... αν ειναι το πραγματικο dvd θα ενημερωσω...

OP
OP
KANONI TV

KANONI TV

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2010
Like
8
Πόντοι
1
δεν θα βρειτε κανενα λινκ για κατεβασμα της ταινιας, οτι λινκ ανεβαινει, θα πεφτει αμεσως..

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
δεν θα βρειτε κανενα λινκ για κατεβασμα της ταινιας, οτι λινκ ανεβαινει, θα πεφτει αμεσως..

Το περιδικό (με δώρο το DVD  :2funny: ) πόσο έχει?

Δεκάρικο όπως τα άλλα τα παλιά ή εικοσάρικο?

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
λιγη υπομονη και αυριο μεθαυριο σε 2 ωρες σε 2 μερες θα ανεβη σιγα μην παμε να δωσουμε 14,90 στο σειρανακη τον απατεωνα. τα @@ μου τα βρωμικα κ πολυ του ειναι σιγα μη δινουμε λεφτα για τσοντες αν θελη 14,90 του τα δινουμε για να γαμησουμε τις πρωταγωνιστριες και οι αραπαδες να κανουν αερα. Αλλα πρωτα να γινουν ευνουχοι μην εχουμε ατυχηματα χαχαχα  :rockon: :rockon: . Υπομονη και χιλια δυο πορνοσαιτ εχει καποιος θα ανεβαση λινκ

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
λιγη υπομονη και αυριο μεθαυριο σε 2 ωρες σε 2 μερες θα ανεβη σιγα μην παμε να δωσουμε 14,90 στο σειρανακη τον απατεωνα. τα @@ μου τα βρωμικα κ πολυ του ειναι σιγα μη δινουμε λεφτα για τσοντες αν θελη 14,90 του τα δινουμε για να γαμησουμε τις πρωταγωνιστριες και οι αραπαδες να κανουν αερα. Αλλα πρωτα να γινουν ευνουχοι μην εχουμε ατυχηματα χαχαχα  :rockon: :rockon: . Υπομονη και χιλια δυο πορνοσαιτ εχει καποιος θα ανεβαση λινκ
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :sunglasses:

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Ρε παιδιά, όποιος ανεβάζει τη ταινία, ας μη γράφει στα links το τίτλο της, γιατί τα κάνουν dead αμέσως...

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
πάντως κάτι λινκ που πήρα και κατέβασα που έγραφαν Karioles-Vavatsi-Tzoulia, ήταν τελικά μια γερμανική τσόντα.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Απο αυτά που ξέρω για το νετ
τo αρχιδάκι έκανε κάτι έξυπνο
Εβαλε κόφτη στα links οταν πάνε να ανεβάσουνε  ότι αφορα  στις λέξεις τζούλια,julia,tzulia,casting........ κτλ
Αρα το ψάξιμο πρέπει να γίνει διαφορετικά παίδες

nono

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Σε ποιον πλανητη?...

Ειναι θεμα χρονου. Ποιος θα κατσει να κανει τον παγκοσμιο χωροφυλακα και να ελεγξει 100δες sites και ειδικα μόνο και μόνο γιαυτη την αθλια ελληνικη φτηνοπαραγωγη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom