You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
1ο Ελληνικό Αντρικό Casting, Τζούλια Αλεξανδράτου, Βούλα Βαβάτση, Ηλέκτρα. Νέα τσόντα Sirina
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KANONI TV
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 525
- Εμφανίσεις 173K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Παντως τα λεφτα εδω ειναι η Βουλα!Τρεις σκηνες κανει η ατιμη και ειναι και κορμαρα (εμενα μ'αρεσει περισσοτερο απ'τις αλλες).Η Τζουλια παιρνει ενα τσιμπουκακι (απο δυο τυχερους) και πάπαλα!Η Ηλέκτρα στο τελος διαπρεπει αφου τα δινει ολα ;)
Επισκέπτης
εγω ξερω να πω οτι η Τζουλια εβγαλε το πρωτο DVD την ημερα που μπηκαμε στο ΔΝΤ και σημερα βγαζει το 3ο που αυριο εχουμε (συμφωνα με τα καναλια) εξαγγελία νέων μέτρων ..Εδω ταιριάζει το ΤΥΧΑΙΟ ???...ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ !!!
Αυτή η καραμέλα με το ΔΝΤ πού κολλάει συνέχεια στο θέμα ? Και στην τελική φίλε μου προβληματίσου που πχ η βενζίνη έχει φτάσει το 1,90/λίτρο αλλά η κίνηση στους δρόμους εξακολουθεί να είναι χειρότερη από ποτέ. Κάνω λάθος ?
curie29
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 54
- Πόντοι
- 16
Αυτή η καραμέλα με το ΔΝΤ πού κολλάει συνέχεια στο θέμα ? Και στην τελική φίλε μου προβληματίσου που πχ η βενζίνη έχει φτάσει το 1,90/λίτρο αλλά η κίνηση στους δρόμους εξακολουθεί να είναι χειρότερη από ποτέ. Κάνω λάθος ?
μεγα λαθος..ξεχνας οτι ακριβυναν κ οι συγκοινωνιες φιλαρακι..
papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 155
- Πόντοι
- 16
ΝΙΚΟ1986 μη μου πεις ότι παίζεις και σερί στο contra..ακόμα τίποτα?
papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 155
- Πόντοι
- 16
Μπουτί έτσι?δεν θα βρειτε κανενα λινκ για κατεβασμα της ταινιας, οτι λινκ ανεβαινει, θα πεφτει αμεσως..
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
δεν θα βρειτε κανενα λινκ για κατεβασμα της ταινιας, οτι λινκ ανεβαινει, θα πεφτει αμεσως..
Το περιδικό (με δώρο το DVD ) πόσο έχει?
Δεκάρικο όπως τα άλλα τα παλιά ή εικοσάρικο?
KANONI TV
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2010
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Το περιδικό (με δώρο το DVD ) πόσο έχει?
Δεκάρικο όπως τα άλλα τα παλιά ή εικοσάρικο?
14,90 Euro
παίζω αλλα όχι με αυτό το όνομα.γιατί είσαι απο τους πρώτους μήπως?ΝΙΚΟ1986 μη μου πεις ότι παίζεις και σερί στο contra..
papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 155
- Πόντοι
- 16
Μπάααααα μια ζωή από τους τελευταίους.παίζω αλλα όχι με αυτό το όνομα.γιατί είσαι απο τους πρώτους μήπως?
oso_nixtonei
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
λιγη υπομονη και αυριο μεθαυριο σε 2 ωρες σε 2 μερες θα ανεβη σιγα μην παμε να δωσουμε 14,90 στο σειρανακη τον απατεωνα. τα @@ μου τα βρωμικα κ πολυ του ειναι σιγα μη δινουμε λεφτα για τσοντες αν θελη 14,90 του τα δινουμε για να γαμησουμε τις πρωταγωνιστριες και οι αραπαδες να κανουν αερα. Αλλα πρωτα να γινουν ευνουχοι μην εχουμε ατυχηματα χαχαχα . Υπομονη και χιλια δυο πορνοσαιτ εχει καποιος θα ανεβαση λινκ
papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 155
- Πόντοι
- 16
λιγη υπομονη και αυριο μεθαυριο σε 2 ωρες σε 2 μερες θα ανεβη σιγα μην παμε να δωσουμε 14,90 στο σειρανακη τον απατεωνα. τα @@ μου τα βρωμικα κ πολυ του ειναι σιγα μη δινουμε λεφτα για τσοντες αν θελη 14,90 του τα δινουμε για να γαμησουμε τις πρωταγωνιστριες και οι αραπαδες να κανουν αερα. Αλλα πρωτα να γινουν ευνουχοι μην εχουμε ατυχηματα χαχαχα . Υπομονη και χιλια δυο πορνοσαιτ εχει καποιος θα ανεβαση λινκ
πάντως κάτι λινκ που πήρα και κατέβασα που έγραφαν Karioles-Vavatsi-Tzoulia, ήταν τελικά μια γερμανική τσόντα.
XAXAXAXA...
Οτι να 'ναι ανεβάζουν...
Σε ποιον πλανητη?...δεν θα βρειτε κανενα λινκ για κατεβασμα της ταινιας, οτι λινκ ανεβαινει, θα πεφτει αμεσως..
Ειναι θεμα χρονου. Ποιος θα κατσει να κανει τον παγκοσμιο χωροφυλακα και να ελεγξει 100δες sites και ειδικα μόνο και μόνο γιαυτη την αθλια ελληνικη φτηνοπαραγωγη?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 113
- Εμφανίσεις
- 32K
- Απαντήσεις
- 211
- Εμφανίσεις