Νέα

19χρονος έχασε τη ζωή του στη διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων σε τρόλεϊ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
όχι και χειροβομβίδες ρε μεγάλε. Στο μεσαίωνα είμαστε; Στην άλλη γωνία θα περιμένει ένα τρολλ!

Xειροβομβίδα κατά αστυνομικών πέταξαν άγνωστοι στο Νέο Κόσμο, προκειμένου να διαφύγον τυχόν έλεγχο. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί παρά μόνο ζημιές σε αυτοκίνητα.

Πηγή:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
τυπε εχεις δει ποσα αυτοκινητα κυκλοφορουν κανονικα χωρις πινακιδες;οι τυποι τις καταθετουν,αλλα μετα στο καβλι τους,κυκλοφορουν κανονικα.
πληρωνετε μαλακες  :birdman:
:2funny: εχεις δικιο της πουτανας γινεται

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Κάνε μας και μια πρόχειρη οικομοτεχνική μελέτη σαΐνι μου!
Ναι, φυσικα.
Εξαλλου ο καθενας που λεει εδω μεσα τη γνωμη του, τη συνοδευει απο οικονομοτεχνικη μελετη.
Εδω εχουν ειπωθει τερατα για δωρεαν υπηρεσιες απο το κρατος σε ΜΜΜ, ρεύμα, νερο, τηλεφωνα, ιντερνετ, τηλεοραση και θεωρουνται και προοδευτικα, κι εγω ειμαι ο φασιστας που τα απορριπτω.
Και ξαφνικα τωρα η αποψη μου σου φανηκε μετεωρη, που στο κατω κατω δεν λεει και καμια φιλοσοφια και πρεπει να φτιαξω και οικονομοτεχνικη μελετη να σε πεισω.
Αντε γεια.  

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16

Συνημμένα

• rolls-royce1.jpg
    rolls-royce1.jpg
    5,8 KB · Εμφανίσεις: 9
  • rolls_royce2.jpg
    rolls_royce2.jpg
    6,5 KB · Εμφανίσεις: 7

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166

εαν αληθευει η μαρτυρια της θειας που εχει στο βιντεο,δεν τους βλεπω καλα ελεγκτη κ οδηγο μαζι....πανε για εξ αμελιας....
δεν πηγε να καταθεσει ομως και αλλοι επιβατες λενε αλλα.Μυλος και ψεμματα για εντυπωσιασμο.Παιζει και αυτο

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τυπε εχεις δει ποσα αυτοκινητα κυκλοφορουν κανονικα χωρις πινακιδες;οι τυποι τις καταθετουν,αλλα μετα στο καβλι τους,κυκλοφορουν κανονικα.
πληρωνετε μαλακες  :birdman:
λογικο δεν ειναι?

οταν το προστιμο για αυτο ειναι μολις 300 ευρω οταν ας πουμε για (αβαντα στα ιδιωτικα) κτεο ειναι 410 ή τα τελη κυκλοφοριας ειναι 600?

δεν συνεχιζω την αναλυση για τις διαδικασιες και τους υπολογισμους των προστιμων στην Ελλαδα γιατι θα καψουν φλατζα....οποιος καταλαβε, καταλαβε.... ειπαμε, παντα φταιει ο πολιτης, ποτε το κρατος , ποτε η αγια ιδιωτικη πρωτοβουλια....

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
τυπε εαν χτυπαει καποιος το εισητηριο μια ζωη του γινεται συνηθεια,και ποτε δεν το ξεχνα.αντιθετως,εαν καποιος,μια ζωη ΔΕΝ το  χτυπα,(ονοματα δεν λεμε,υποληψεις δεν θιγουμε),το ξεχνα  :grin:
Εγω ειμαι παντα της αποψης οτι δεν αξιζει να χαθει μια ανθρωπινη ζωη για τυχον διαφυγοντα κερδη καποιου οργανισμου/επιχειρησης, ποσω μαλλον για 1.20 ευρω. Με αυτη τη λογικη οποιος ειναι ανασφαλιστος, αστεγος, πεινασμενος κτλ να εξωντονεται αμεσως διοτι αποτελει επιβαρυνση για το κοινωνικο συνολο. Αρα οσοι ειναι βολεμενοι με δουλειες να γραψουν στα αρχιδια τους τους ανεργους.( μεχρι να ερθει η σειρα τους). ομοιως οι χορτατοι για τους πεινασμενους ( μεχρι να ερθει και αυτων η σειρα τους) και ουτω καθεξης. Ωραιο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Εγω ειμαι παντα της αποψης οτι δεν αξιζει να χαθει μια ανθρωπινη ζωη για τυχον διαφυγοντα κερδη καποιου οργανισμου/επιχειρησης, ποσω μαλλον για 1.20 ευρω. Με αυτη τη λογικη οποιος ειναι ανασφαλιστος, αστεγος, πεινασμενος κτλ να εξωντονεται αμεσως διοτι αποτελει επιβαρυνση για το κοινωνικο συνολο. Αρα οσοι ειναι βολεμενοι με δουλειες να γραψουν στα αρχιδια τους τους ανεργους.( μεχρι να ερθει η σειρα τους). ομοιως οι χορτατοι για τους πεινασμενους ( μεχρι να ερθει και αυτων η σειρα τους) και ουτω καθεξης. Ωραιο.

τυπε ειναι δυο ανεξαρτητα πραγματα.μην πεφτεις στην παγιδα των αριστερων που εχουν βιομηχανιες  :sunglasses:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
δεν πηγε να καταθεσει ομως και αλλοι επιβατες λενε αλλα.Μυλος και ψεμματα για εντυπωσιασμο.Παιζει και αυτο
αν δεν πηγε να καταθεσει κακως...πρεπει να πεσουν ολες οι μαρτυριες στο τραπεζι... :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ποιος διαφωνει σε αυτο που λες?
Ο φιλος σού ειπε οτι αν σου ειναι συνηθεια, δεν το ξεχνας ποτέ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom