kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
ναι.Αναλογως ποτε θα γινει εξουσια ο συριζα
θα αναδιπλωθούν κι άλλο ρε αυτοί όταν έρθει η ώρα, θα μετρήσει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης
ναι.Αναλογως ποτε θα γινει εξουσια ο συριζα
το ακουω και το διαβαζω απο πολλους αλλα δεν το πιστευω.Ειναι τετοια τα στελεχη αυτου του μορφωματος που δεν ειμαι αισιοδοξοςθα αναδιπλωθούν κι άλλο ρε αυτοί όταν έρθει η ώρα, θα μετρήσει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης
το ακουω και το διαβαζω απο πολλους αλλα δεν το πιστευω.Ειναι τετοια τα στελεχη αυτου του μορφωματος που δεν ειμαι αισιοδοξος
τς εχω δει αλλα υπαρχουν ακομα οι συνιστωσες και οι επικινδυνοι βουλευτες του που προβληματιζομαιδες τις κωλοτούμπες που έχουν κάνει μέχρι τώρα όντες έξω από την κυβέρνηση και κρίνε
δες τις κωλοτούμπες που έχουν κάνει μέχρι τώρα όντες έξω από την κυβέρνηση και κρίνε
τς εχω δει αλλα υπαρχουν ακομα οι συνιστωσες και οι επικινδυνοι βουλευτες του που προβληματιζομαι
αυτα ακριβως.Δεν ειναι τυχαιο που με τετοια λαιλαπα δεν μπορει να παρει κεφαλι στις δημοσκοπησεις
αυτα ακριβως.Δεν ειναι τυχαιο που με τετοια λαιλαπα δεν μπορει να παρει κεφαλι στις δημοσκοπησεις
και μετα λενε οτι εχει η χ.α νουμερα τυπε
τς εχω δει αλλα υπαρχουν ακομα οι συνιστωσες και οι επικινδυνοι βουλευτες του που προβληματιζομαι
μην εισαι σιγουρος σου λεω.ΕΧΕ ΕΤΟΙΜΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ γιατι σιγουρα θα φαμε κοσμο ;)μπα οι άλλοι παλιότερα ήταν μέσα στο πολυτεχνείο λέει ;) πουτάνα εξουσία τίποτα δεν σου αντιστέκεται
μην εισαι σιγουρος σου λεω.ΕΧΕ ΕΤΟΙΜΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ γιατι σιγουρα θα φαμε κοσμο ;)
εχεις καμμια εμπιστοσυνη σε γερμανια και δντ;λες να μας οδηγούν οι από έξω σε εμφύλιο?
γιατι εκανες κλωνο;Κι έλεγα προηγουμένως.....
Ποτέ θα μπεί ο Απόλυτος o αρτίστας, ο μάστορας να "ζωγραφίσει" στο thread ?
PICASSO θα σε λέω αγόρι μου γιατί δίνεις άλλο χρώμα, άλλη άποψη και άλλη διάσταση στα θέματα !
τυπε που να δεις τι κηδειες κανωΚι έλεγα προηγουμένως.....
Ποτέ θα μπεί ο Απόλυτος o αρτίστας, ο μάστορας να "ζωγραφίσει" στο thread ?
PICASSO θα σε λέω αγόρι μου γιατί δίνεις άλλο χρώμα, άλλη άποψη και άλλη διάσταση στα θέματα !
ο στροζα ειναι κλωνος τυπε?γιατι εκανες κλωνο;
τυπε που να δεις τι κηδειες κανω
γκαραντι.ο στροζα ειναι κλωνος τυπε?
Τύπε εμενα μου εχει μεινει η φωτογραφια με το νεκροστασιο.τυπε που να δεις τι κηδειες κανω