Νέα

19χρονος έχασε τη ζωή του στη διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων σε τρόλεϊ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
θα αναδιπλωθούν κι άλλο ρε αυτοί όταν έρθει η ώρα, θα μετρήσει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης
το ακουω και το διαβαζω απο πολλους αλλα δεν το πιστευω.Ειναι  τετοια τα στελεχη αυτου του μορφωματος που δεν ειμαι αισιοδοξος

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
το ακουω και το διαβαζω απο πολλους αλλα δεν το πιστευω.Ειναι  τετοια τα στελεχη αυτου του μορφωματος που δεν ειμαι αισιοδοξος

δες τις κωλοτούμπες που έχουν κάνει μέχρι τώρα όντες έξω από την κυβέρνηση και κρίνε

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
δες τις κωλοτούμπες που έχουν κάνει μέχρι τώρα όντες έξω από την κυβέρνηση και κρίνε
τς εχω δει αλλα υπαρχουν ακομα οι συνιστωσες και οι επικινδυνοι βουλευτες του που προβληματιζομαι

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.562
Πόντοι
12.756

Αυτοι ρε τυπε φοβουνται να κυβερνησουν , ετσι και βγουν θα καταδικασουν το πολιτικο κατεστημενο οτι εγινε πλεκτανη και τους εβγαλαν πρωτους

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
τς εχω δει αλλα υπαρχουν ακομα οι συνιστωσες και οι επικινδυνοι βουλευτες του που προβληματιζομαι

μπα οι άλλοι παλιότερα ήταν μέσα στο πολυτεχνείο λέει ;) πουτάνα εξουσία τίποτα δεν σου αντιστέκεται

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
μπα οι άλλοι παλιότερα ήταν μέσα στο πολυτεχνείο λέει ;) πουτάνα εξουσία τίποτα δεν σου αντιστέκεται
μην εισαι σιγουρος σου λεω.ΕΧΕ ΕΤΟΙΜΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ γιατι σιγουρα θα φαμε κοσμο ;)

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Κι έλεγα προηγουμένως.....

Ποτέ θα μπεί  ο Απόλυτος o αρτίστας, ο μάστορας να  "ζωγραφίσει" στο thread ?

PICASSO θα σε λέω αγόρι μου  :rockon: γιατί δίνεις άλλο χρώμα, άλλη άποψη και άλλη διάσταση στα θέματα !
γιατι εκανες κλωνο;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Κι έλεγα προηγουμένως.....

Ποτέ θα μπεί  ο Απόλυτος o αρτίστας, ο μάστορας να  "ζωγραφίσει" στο thread ?

PICASSO θα σε λέω αγόρι μου  :rockon: γιατί δίνεις άλλο χρώμα, άλλη άποψη και άλλη διάσταση στα θέματα !
τυπε που να δεις τι κηδειες κανω :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom