apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δεν εχει αμαξι εσυ τυπε?Και εγω ανεργος ειμαι προς το παρον και κτυπαω παντα εισιτηριο. Οι αλλοι τι κτυπανε μαλακες ειναι?
δεν εχει αμαξι εσυ τυπε?Και εγω ανεργος ειμαι προς το παρον και κτυπαω παντα εισιτηριο. Οι αλλοι τι κτυπανε μαλακες ειναι?
μονο ΚουρουπληΑφου ειναι βλαμμενα ρε φιλε ολα εκει μεσα στον ΣΥΡΙΖΑ εγω απο ΣΥΡΙΖΑ σεβομαι μοναχα τον Γλεζο και τον ΚΟυρουπλη ολοι οι αλλοι ειναι για τον πουτσο καβαλα
ο κουρουπλης ειναι πασοκος τυπεΑφου ειναι βλαμμενα ρε φιλε ολα εκει μεσα στον ΣΥΡΙΖΑ εγω απο ΣΥΡΙΖΑ σεβομαι μοναχα τον Γλεζο και τον ΚΟυρουπλη ολοι οι αλλοι ειναι για τον πουτσο καβαλα
Δεν γουστάρω να μπλέκω με πολιτικά, οπότε θα απέχω από την όλη αντιπαράθεση. Θα πω μόνο ότι στο βιντεάκι ο ελεγκτής ο οποίος παρουσιάζεται ως θύμα της όλης ιστορίας ακούει ουκ ολίγα πουστριλίκια από τους επιβάτες γυρώ του. Δεν νόμιζω ότι τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα παρουσιάζει...![]()
Αφου ειναι βλαμμενα ρε φιλε ολα εκει μεσα στον ΣΥΡΙΖΑ εγω απο ΣΥΡΙΖΑ σεβομαι μοναχα τον Γλεζο και τον ΚΟυρουπλη ολοι οι αλλοι ειναι για τον πουτσο καβαλα
μονο Κουρουπλη
και ο κουρουπλης πρωην πασοκ ηταν ρε τυπε.τι να σεβαστεις;καλη πουτσα μας εριξε κι ο τυφλος.θα γυρισει ο τροχος,θα γαμησει κι ο τυφλος :S
Ψηφισε αρνητικα στο μνημονιο αυτο το ξερεις?
οταν ηταν στο θασοκ ψιλο-ξεχωριζε καπωςκαι ο κουρουπλης πρωην πασοκ ηταν ρε τυπε.τι να σεβαστεις;καλη πουτσα μας εριξε κι ο τυφλος.θα γυρισει ο τροχος,θα γαμησει κι ο τυφλος :S
Ψηφισε αρνητικα στο μνημονιο αυτο το ξερεις?
Καμμένοι και οι δυο τυπε.Αφου ειναι βλαμμενα ρε φιλε ολα εκει μεσα στον ΣΥΡΙΖΑ εγω απο ΣΥΡΙΖΑ σεβομαι μοναχα τον Γλεζο και τον ΚΟυρουπλη ολοι οι αλλοι ειναι για τον πουτσο καβαλα
οταν ηταν στο θασοκ ψιλο-ξεχωριζε καπως![]()
Και εγω ανεργος ειμαι προς το παρον και κτυπαω παντα εισιτηριο. Οι αλλοι τι κτυπανε μαλακες ειναι?
ναι ρε συ απλα αυτα που ελεγε δεν ηταν θασοκικες κασσετεςτυπε ισως,αλλα και παλι χανοταν.και στην τελικη,ουτε εφερε στην επιφανεια τα σκανδαλα,ουτε δημιουργησε πυρηνα δικων του,που να μπορουν να ελεγξουν το τι γινοταν.
θεωρεις δηλαδη σωστο σαν ανεργος αν εχεις την τυχη να αιρνεις επιδομα ανεργιας δηλαδη 360€ να πληρωνεις 1,20€ τη διαδρομη
Οι κλασικοι αυτόπτες μαρτυρες. Οπως τότε το 08 με τον αλεξη που δεν εμφανίστηκε κανεις στο δικαστήριο!και ποιός σου είπε ότι αυτοί γύρω του ηταν επιβάτες???
ναι ρε συ απλα αυτα που ελεγε δεν ηταν θασοκικες κασσετες
τυπε μια φορα πασοκοςΨηφισε αρνητικα στο μνημονιο αυτο το ξερεις?