Νέα

19χρονος έχασε τη ζωή του στη διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων σε τρόλεϊ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Αφου ειναι βλαμμενα ρε φιλε ολα εκει μεσα στον ΣΥΡΙΖΑ εγω απο ΣΥΡΙΖΑ σεβομαι μοναχα τον Γλεζο και τον ΚΟυρουπλη ολοι οι αλλοι ειναι για τον πουτσο καβαλα
μονο Κουρουπλη

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αφου ειναι βλαμμενα ρε φιλε ολα εκει μεσα στον ΣΥΡΙΖΑ εγω απο ΣΥΡΙΖΑ σεβομαι μοναχα τον Γλεζο και τον ΚΟυρουπλη ολοι οι αλλοι ειναι για τον πουτσο καβαλα
ο κουρουπλης ειναι πασοκος τυπε
γιαυτο τον εχουν στην αποξω

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δεν γουστάρω να μπλέκω με πολιτικά, οπότε θα απέχω από την όλη αντιπαράθεση. Θα πω μόνο ότι στο βιντεάκι ο ελεγκτής ο οποίος παρουσιάζεται ως θύμα της όλης ιστορίας ακούει ουκ ολίγα πουστριλίκια από τους επιβάτες γυρώ του. Δεν νόμιζω ότι τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα παρουσιάζει... :think:

και ποιός σου είπε ότι αυτοί γύρω του ηταν επιβάτες???

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.442
Πόντοι
12.756

σεβασμος και αριστερος ειναι δυο λεξεις που δεν ταιριαζουν σε καμια προταση τυπε ..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
και ο κουρουπλης πρωην πασοκ ηταν ρε τυπε.τι να σεβαστεις;καλη πουτσα μας εριξε κι ο τυφλος.θα γυρισει ο τροχος,θα γαμησει κι ο τυφλος  :S

Ψηφισε αρνητικα στο μνημονιο αυτο το ξερεις?

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
και ο κουρουπλης πρωην πασοκ ηταν ρε τυπε.τι να σεβαστεις;καλη πουτσα μας εριξε κι ο τυφλος.θα γυρισει ο τροχος,θα γαμησει κι ο τυφλος  :S
οταν ηταν στο θασοκ ψιλο-ξεχωριζε καπως :grin:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Καμμένοι και οι δυο τυπε.
Ο ενας (κατέβασε μια σημαία) και δεν εχει κανει τιποτα αλλο στην ζωή του και ο αλλος σαν γνήσιος πασόκος μοιραζε αφειδως συντάξεις στην Αιτωλοακαρνανία και ετσι βγήκε βουλευτης εκμεταλλευομενος στο προσωπικο του πρόβλημα το οποιο είναι καθόλα σεβαστο.

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
οταν ηταν στο θασοκ ψιλο-ξεχωριζε καπως :grin:

τυπε ισως,αλλα και παλι χανοταν.και στην τελικη,ουτε εφερε στην επιφανεια τα σκανδαλα,ουτε δημιουργησε πυρηνα δικων του,που να μπορουν να ελεγξουν το τι γινοταν.ενταξει παντως να συμφωνησω,ουτε ακης ηταν,ουτε κιμωνας κουλουρης  :S

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Και εγω ανεργος ειμαι προς το παρον και κτυπαω παντα εισιτηριο. Οι αλλοι τι κτυπανε μαλακες ειναι?

θεωρεις δηλαδη σωστο σαν ανεργος αν εχεις την τυχη να αιρνεις επιδομα ανεργιας δηλαδη 360€ να πληρωνεις 1,20€ τη διαδρομη

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
τυπε ισως,αλλα και παλι χανοταν.και στην τελικη,ουτε εφερε στην επιφανεια τα σκανδαλα,ουτε δημιουργησε πυρηνα δικων του,που να μπορουν να ελεγξουν το τι γινοταν.
ναι ρε συ απλα αυτα που ελεγε δεν ηταν θασοκικες κασσετες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
θεωρεις δηλαδη σωστο σαν ανεργος αν εχεις την τυχη να αιρνεις επιδομα ανεργιας δηλαδη 360€ να πληρωνεις 1,20€ τη διαδρομη

Οχι. Η προταση του Παπαδημουλη ειναι σωστη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom