Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.544
- Πόντοι
- 12.756
καλή φάση, καλύτερη αν μας έλεγε και από πού πρέπει να κόψει το κράτος για να καλύψει την τρύπα
Απο τον μισθο του
καλή φάση, καλύτερη αν μας έλεγε και από πού πρέπει να κόψει το κράτος για να καλύψει την τρύπα
και ποιός σου είπε ότι αυτοί γύρω του ηταν επιβάτες???
καλα αυτο εννοειται.Ισως ομως χρειαζεται να ερθει στην εξουσια και σε κανα τριμηνο που θα πεσουν και θα γινει της πουτανας να γινει ενα καλο ρησετ
και γι'αυτο εφυγε τυπε.αλλα και ο συριζα τα ιδια και χειροτερα θα κανει με το θασοκ.να το θυμασαι :S
Aφου κανενας σας δεν ηταν εκει, γιατι εχετε αποψη για το τι συνεβη?Πρόσεξε λίγο αυτά που του λένε, είδικα η πρώτη... Έδω ζω και εδώ ζεις. Τα τυπάκια που τους δώσαν μια μηδαμινή "εξουσία" (ελεγκτές, δημοτική αστυνομία κλπ) και νομίζουν οτί θα γαμήσουν το σύμπαν τα ξέρουμε καλά. Δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση αν αυτά που λένε οι μάρτυρες πλην ελεγκτή και οδηγού υσχίουν και η αναφορά είναι απλά να καλύψουν τον κώλο τους.
Reset εγινε τον Ιουνιο του 2012.καλα αυτο εννοειται.Ισως ομως χρειαζεται να ερθει στην εξουσια και σε κανα τριμηνο που θα πεσουν και θα γινει της πουτανας να γινει ενα καλο ρησετ
Ψηφισε αρνητικα στο μνημονιο αυτο το ξερεις?
Reset εγινε τον Ιουνιο του 2012.
Σε καμια 15αρια χρονια παλι.
Εκανε λαθος τυπε , δεν το ειδε :S
μακαρι.Κρατα ομως μια πισινηReset εγινε τον Ιουνιο του 2012.
Σε καμια 15αρια χρονια παλι.
ή το κλασικο θα πληρώσουν οι πλούσιοι!Απο τον μισθο του
Δηλαδη προβλεπεις οτι το πολιτικο σκηνικο με δίπολο ΝΔ-Συριζα με ολιγον απο Χρυση Αυγη και ΠΑΣΟΚ, θα ανατραπει σε λιγοτερο απο 15 χρονια?Πολλα χρονια λες Αλεξ ....κοψε κατι
ή το κλασικο θα πληρώσουν οι πλούσιοι!
![]()
![]()
Aφου κανενας σας δεν ηταν εκει, γιατι εχετε αποψη για το τι συνεβη?
ναι.Αναλογως ποτε θα γινει εξουσια ο συριζαΔηλαδη προβλεπεις οτι το πολιτικο σκηνικο με δίπολο ΝΔ-Συριζα με ολιγον απο Χρυση Αυγη και ΠΑΣΟΚ, θα ανατραπει σε λιγοτερο απο 15 χρονια?
καλα αυτο εννοειται.Ισως ομως χρειαζεται να ερθει στην εξουσια και σε κανα τριμηνο που θα πεσουν και θα γινει της πουτανας να γινει ενα καλο ρησετ
Δηλαδη προβλεπεις οτι το πολιτικο σκηνικο με δίπολο ΝΔ-Συριζα με ολιγον απο Χρυση Αυγη και ΠΑΣΟΚ, θα ανατραπει σε λιγοτερο απο 15 χρονια?
πες την αληθεια.....δεν εχεις δυαρι να δωσεις.....Θα έλεγα ότι θα κρίνει η δικαιοσύνη, αλλά έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στην ελληνική εκδοχή της εδώ και χρόνια...
ακριβως την ιδια αποψη εχω και εγω αλλα μην εχεις καμμια αμφιβολια οτι ο κοσμος θα το κανει.θα συμφωνουσα μαζι σου,εαν το ρισετ δεν περναγε κι αυτο απο τις πλατες μας.αυτοι παιρνουν το ελικοπτερο και φευγουν,εμεις ομως μενουμε εδω και τα τρωμε ολα στη μαπα