Νέα

19χρονος έχασε τη ζωή του στη διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων σε τρόλεϊ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Safado77

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2012
Like
2
Πόντοι
0
και ποιός σου είπε ότι αυτοί γύρω του ηταν επιβάτες???

Πρόσεξε λίγο αυτά που του λένε, είδικα η πρώτη... Έδω ζω και εδώ ζεις. Τα τυπάκια που τους δώσαν μια μηδαμινή "εξουσία" (ελεγκτές, δημοτική αστυνομία κλπ) και νομίζουν οτί θα γαμήσουν το σύμπαν τα ξέρουμε καλά. Δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση αν αυτά που λένε οι μάρτυρες πλην ελεγκτή και οδηγού υσχίουν και η αναφορά είναι απλά να καλύψουν τον κώλο τους.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
:thumbsup:
και γι'αυτο εφυγε τυπε.αλλα και ο συριζα τα ιδια και χειροτερα θα κανει με το θασοκ.να το θυμασαι  :S
καλα αυτο εννοειται.Ισως ομως χρειαζεται να ερθει στην εξουσια και σε κανα τριμηνο που θα πεσουν και θα γινει της πουτανας να γινει ενα καλο ρησετ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Πρόσεξε λίγο αυτά που του λένε, είδικα η πρώτη... Έδω ζω και εδώ ζεις. Τα τυπάκια που τους δώσαν μια μηδαμινή "εξουσία" (ελεγκτές, δημοτική αστυνομία κλπ) και νομίζουν οτί θα γαμήσουν το σύμπαν τα ξέρουμε καλά. Δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση αν αυτά που λένε οι μάρτυρες πλην ελεγκτή και οδηγού υσχίουν και η αναφορά είναι απλά να καλύψουν τον κώλο τους.
Aφου κανενας σας δεν ηταν εκει, γιατι εχετε αποψη για το τι συνεβη?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
καλα αυτο εννοειται.Ισως ομως χρειαζεται να ερθει στην εξουσια και σε κανα τριμηνο που θα πεσουν και θα γινει της πουτανας να γινει ενα καλο ρησετ
Reset εγινε τον Ιουνιο του 2012.
Σε καμια 15αρια χρονια παλι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Πολλα χρονια λες Αλεξ ....κοψε κατι
Δηλαδη προβλεπεις οτι το πολιτικο σκηνικο με δίπολο ΝΔ-Συριζα με ολιγον απο Χρυση Αυγη και ΠΑΣΟΚ, θα ανατραπει σε λιγοτερο απο 15 χρονια?

Safado77

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2012
Like
2
Πόντοι
0
Aφου κανενας σας δεν ηταν εκει, γιατι εχετε αποψη για το τι συνεβη?

Δεν είναι δικαστήριο εδώ φίλε μου, ούτε είπα ότι ξέρω ακριβώς τι συνέβη. Απλά θέτω κάποια ερωτήματα που, κατά την ταπεινή μου γνώμη, έχουν κάποια βάση. Θα έλεγα ότι θα κρίνει η δικαιοσύνη, αλλά έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στην ελληνική εκδοχή της εδώ και χρόνια...

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Δηλαδη προβλεπεις οτι το πολιτικο σκηνικο με δίπολο ΝΔ-Συριζα με ολιγον απο Χρυση Αυγη και ΠΑΣΟΚ, θα ανατραπει σε λιγοτερο απο 15 χρονια?
ναι.Αναλογως ποτε θα γινει εξουσια ο συριζα

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16

θα συμφωνουσα μαζι σου,εαν το ρισετ δεν περναγε κι αυτο απο τις πλατες μας.αυτοι παιρνουν το ελικοπτερο και φευγουν,εμεις ομως μενουμε εδω και τα τρωμε ολα στη μαπα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.544
Πόντοι
12.756

Αλεξ 15 "πολιτικα" χρονια ειναι παρα πολλα !!! πολλα γινονται σε μια χωρα που ειναι μπουρδελο και ανω κατω ... Ειναι θεμα κουλτουρας μας και χαρακτηρα

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
θα συμφωνουσα μαζι σου,εαν το ρισετ δεν περναγε κι αυτο απο τις πλατες μας.αυτοι παιρνουν το ελικοπτερο και φευγουν,εμεις ομως μενουμε εδω και τα τρωμε ολα στη μαπα
ακριβως την ιδια αποψη εχω και εγω αλλα μην εχεις καμμια αμφιβολια οτι ο κοσμος θα το κανει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom