Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
καλα να παθεις τυπε
και μετα την ελεγες στον γειασου
αλλος τρολαρας αυτος ρε τι τρόλια κυκλοφορουνε ρε πουστη μου
καλα να παθεις τυπε
και μετα την ελεγες στον γειασου
μπα, ένα 5% συνήθως το παίρνουν,μπορει να μην μπουνε βουλη τυπε :S
Δωσαν πρώτοι το καλό παράδειγμα και ενα επιχείρημα στην Κυβέρνηση να ξεπουλήσει τα πάντα. (και καλά θα κάνει)δε πα να γαμηθουν ολα τα μουνια οι αριστεροι της ελλαδας
ειδαμε τι εκαναν και με τον 902
αλλος τρολαρας αυτος ρε τι τρόλια κυκλοφορουνε ρε πουστη μου
ετσι παντα αυτο το ποσοστο δεν θα το χασουν.Ειναι ο σκληρος πυρηνας τουςμπα, ένα 5% συνήθως το παίρνουν,
εχει καιρο να γραψει τυπεαλλος τρολαρας αυτος ρε τι τρόλια κυκλοφορουνε ρε πουστη μου
ο γιασου δεν ηταν τρολ ρε,σοβαρα μιλαγε (εγραφε).αλλα ετσι οπως εγραφε ηταν χειροτερος κι απο τρολ :S
εχει καιρο να γραψει τυπε
λες να εφτιασε το πληκτρολογιο του τελικα?
είναι αυτή που πληρώνουν τη συνδρομή τύπε ( ή κάνουν την αφισσοκόλληση).ετσι παντα αυτο το ποσοστο δεν θα το χασουν.Ειναι ο σκληρος πυρηνας τους
Δωσαν πρώτοι το καλό παράδειγμα και ενα επιχείρημα στην Κυβέρνηση να ξεπουλήσει τα πάντα. (και καλά θα κάνει)
είναι αυτή που πληρώνουν τη συνδρομή τύπε ( ή κάνουν την αφισσοκόλληση).
τυπε ειναι αυτοι οι ιδιοι.εκτος πια αν κι αυτοι οι ιδιοι δεν ψηφισουν τους εαυτους τους :S
ολοι εσεις που λετε για το οτι ολοι πρεπει να χτυπαμε εισητηριο αρα επρεπε να πληρωσει και ο συγχωρεμενος εχετε βρεθει ποτε πανω απο 12 μηνες ανεργοι η εχετε ζησει ενα ολοκληρο μηνα εργαζομενοι με βασικο μισθο καθαρα 500€ για 8ωρη εργασια και να πρεπει να πληρωνετε το εισητηριο μονο για λεωφωρειο 1,20€
Με προκαλεις να σου πω, οτι και οι δυο γονεις του πιτσιρικα εργαζονταν. Αρα δεν υπηρχε θεμα οικονομικο στην οικογενεια.ολοι εσεις που λετε για το οτι ολοι πρεπει να χτυπαμε εισητηριο αρα επρεπε να πληρωσει και ο συγχωρεμενος εχετε βρεθει ποτε πανω απο 12 μηνες ανεργοι η εχετε ζησει ενα ολοκληρο μηνα εργαζομενοι με βασικο μισθο καθαρα 500€ για 8ωρη εργασια και να πρεπει να πληρωνετε το εισητηριο μονο για λεωφωρειο 1,20€
Ειχαν πει και την εξης μεγάλη μαλακία: Δεν λέμε την λύση για να μην το μάθει η μέρκελ!Καλα μπροστα στον ΣΥΡΙΖΑ ειναι αγγελουδια ολοι αυτοι. Βρηκε ευκαιρια ο ΣΥΡΙΖΑ να τους κραξει λεει που δεν λεγανε που πουλησαν τον 902 προσεξε ο ΣΥΡΙΖΑ το εκανε αυτο που τον κυνηγουσανε σε ολα τα καναλια να τους πει πως θα βγουμε απο την κριση και δεν λεγανε χαχαχχαα
τι βλαμμενα ρε πουστη μου
Παντα θα υπαρχουν "τραμπουκοι" και για εναν τετιο πιστευω αναφερομαστε οταν παει κ κανει ελενχο με αποτελεσμα να "σκισει" την μπλουζα του παιδιου . Εγω αναρωτιεμαι οι ανθρωποι που ηταν μεσα και βλεπανε αυτα τα γεγονοτα πως δεν πηραν θεση ? πως δεν του εσπασαν τα μουτρα ? εγω πραγματικα οταν βλεπω ανθρωπους ειτε λογο θεσης που εχουν εξουσια ειτε λογο "μυικης" μαζας το παιζουν γαμιαδες κ προσβαλουν τον κοσμο μου γυριζουν τα μυαλα αναποδα και θελω να τους σπασω τα μουτρα χωρις πολλα πολλα . Ντροπη πλεον ουτε καλημερα δεν λεμε στους γειτονες μας ομως αρα τι να περιμενει κανεις στην χωρα που ζουμε απλα ντροπη !
Ειχαν πει και την εξης μεγάλη μαλακία: Δεν λέμε την λύση για να μην το μάθει η μέρκελ!
Στα τρενα γρήγορα!!!!!!!!!!!!