Νέα

19χρονος έχασε τη ζωή του στη διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων σε τρόλεϊ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
δε πα να γαμηθουν ολα τα μουνια οι αριστεροι της ελλαδας

ειδαμε τι εκαναν και με τον 902
Δωσαν πρώτοι το καλό παράδειγμα και ενα επιχείρημα στην Κυβέρνηση να ξεπουλήσει τα πάντα. (και καλά θα κάνει) :)

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
εχει καιρο να γραψει τυπε
λες να εφτιασε το πληκτρολογιο του τελικα? :think:

τυπε πρεπει να το εχει φτιαξει,αλλα ειχε συνηθησει τα λαθος κουμπια,και τωρα μεχρι να μαθει το σωστο και να ξαναγραψει,θα παρει χρονο  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δωσαν πρώτοι το καλό παράδειγμα και ενα επιχείρημα στην Κυβέρνηση να ξεπουλήσει τα πάντα. (και καλά θα κάνει) :)

Καλα μπροστα στον ΣΥΡΙΖΑ ειναι αγγελουδια ολοι αυτοι. Βρηκε ευκαιρια ο ΣΥΡΙΖΑ να τους κραξει λεει που δεν λεγανε που πουλησαν τον 902 προσεξε ο ΣΥΡΙΖΑ το εκανε αυτο που τον κυνηγουσανε σε ολα τα καναλια να τους πει πως θα βγουμε απο την κριση και δεν λεγανε χαχαχχαα

τι βλαμμενα ρε πουστη μου

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ολοι εσεις που λετε για το οτι ολοι πρεπει να χτυπαμε εισητηριο αρα επρεπε να πληρωσει και ο συγχωρεμενος εχετε βρεθει ποτε πανω απο 12 μηνες ανεργοι η εχετε ζησει ενα ολοκληρο μηνα εργαζομενοι με βασικο μισθο καθαρα 500€ για 8ωρη εργασια και να πρεπει να πληρωνετε το εισητηριο μονο για λεωφωρειο 1,20€

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ολοι εσεις που λετε για το οτι ολοι πρεπει να χτυπαμε εισητηριο αρα επρεπε να πληρωσει και ο συγχωρεμενος εχετε βρεθει ποτε πανω απο 12 μηνες ανεργοι η εχετε ζησει ενα ολοκληρο μηνα εργαζομενοι με βασικο μισθο καθαρα 500€ για 8ωρη εργασια και να πρεπει να πληρωνετε το εισητηριο μονο για λεωφωρειο 1,20€

Ασχετα με τον μικρο απαξ και δεν πληρωσεις ενω πρεπει να πληρωσεις και δεν εχει ελαφρυνση για ανεργους τζαμπατζης λεγεσαι τωρα τον μικρο αστον ειναι νεκρος πλεον δεν τον πιανω στο στομα μου εκτος και αν ηταν στυλακι Παπαγιαννιδου την οποια ειχα βρισει παρα το οτι ηταν νεκρη και δεν μετανιωνω για αυτο επειδη πηρε πολλους στο λαιμο της.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και εγω ανεργος ειμαι προς το παρον και κτυπαω παντα εισιτηριο. Οι αλλοι τι κτυπανε μαλακες ειναι?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Με προκαλεις να σου πω, οτι και οι δυο γονεις του πιτσιρικα εργαζονταν. Αρα δεν υπηρχε θεμα οικονομικο στην οικογενεια.
Ο ιδιος ειχε βγει για καφε με τους φιλους του, αρα ειχε λεφτα μαζι του.
Και δεν θεωρειται "ανεργος", αφου ηταν μαθητης επαγγελματικου λυκειου. Τι ανεργος?
Αρα αυτο που λες, δεν εχει καμια σχεση με την συγκεκριμενη περιπτωση.
Ελπιζω να μην πεταχτει παλι κανενας βλακας και πει οτι κατηγορω τον ατυχο νεαρο.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Καλα μπροστα στον ΣΥΡΙΖΑ ειναι αγγελουδια ολοι αυτοι. Βρηκε ευκαιρια ο ΣΥΡΙΖΑ να τους κραξει λεει που δεν λεγανε που πουλησαν τον 902 προσεξε ο ΣΥΡΙΖΑ το εκανε αυτο που τον κυνηγουσανε σε ολα τα καναλια να τους πει πως θα βγουμε απο την κριση και δεν λεγανε χαχαχχαα

τι βλαμμενα ρε πουστη μου
Ειχαν πει και την εξης μεγάλη μαλακία: Δεν λέμε την λύση για να μην το μάθει η μέρκελ! :2funny: :2funny:
Στα τρενα γρήγορα!!!!!!!!!!!! :grin: :grin:

Safado77

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2012
Like
2
Πόντοι
0
Παντα θα υπαρχουν "τραμπουκοι" και για εναν τετιο πιστευω αναφερομαστε οταν παει κ κανει ελενχο με αποτελεσμα να "σκισει" την μπλουζα του παιδιου . Εγω αναρωτιεμαι οι ανθρωποι που ηταν μεσα και βλεπανε αυτα τα γεγονοτα πως δεν πηραν θεση ? πως δεν του εσπασαν τα μουτρα ? εγω πραγματικα οταν βλεπω ανθρωπους ειτε λογο θεσης που εχουν εξουσια ειτε λογο "μυικης" μαζας το παιζουν γαμιαδες κ προσβαλουν τον κοσμο μου γυριζουν τα μυαλα αναποδα και θελω να τους σπασω τα μουτρα χωρις πολλα πολλα . Ντροπη πλεον ουτε καλημερα δεν λεμε στους γειτονες μας ομως αρα τι να περιμενει κανεις στην χωρα που ζουμε απλα ντροπη !

Δεν γουστάρω να μπλέκω με πολιτικά, οπότε θα απέχω από την όλη αντιπαράθεση. Θα πω μόνο ότι στο βιντεάκι ο ελεγκτής ο οποίος παρουσιάζεται ως θύμα της όλης ιστορίας ακούει ουκ ολίγα πουστριλίκια από τους επιβάτες γυρώ του. Δεν νόμιζω ότι τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα παρουσιάζει... :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ειχαν πει και την εξης μεγάλη μαλακία: Δεν λέμε την λύση για να μην το μάθει η μέρκελ! :2funny: :2funny:
Στα τρενα γρήγορα!!!!!!!!!!!! :grin: :grin:

Αφου ειναι βλαμμενα ρε φιλε ολα εκει μεσα στον ΣΥΡΙΖΑ εγω απο ΣΥΡΙΖΑ σεβομαι μοναχα τον Γλεζο και τον ΚΟυρουπλη ολοι οι αλλοι ειναι για τον πουτσο καβαλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom