Νέα

19χρονος έχασε τη ζωή του στη διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων σε τρόλεϊ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Φίλε μου, επειδή έχω υπάρξει άνεργος και με κακή οικονομική κατάσταση και άλλα προσωπικά προβλήματα, δε έκανα άσκοπα έξοδα για να  καλύπτω τις βασικές μου ανάγκες. Επίσης σε πληροφορώ ότι οι περισσότεροι γύρω μας πια είναι άνεργοι και ζούνε με αυτά τα 540 ευρώ που λές αλλά δε σπάνε στο ξύλο ελεγκτές και αυτοκτονούν. Ξέρω συνάδελφο στη δουλειά που κάνει το μαρούσι- Αμπελόκηπους με ποδήλατο καθημερινά για να μη πληρώνει μέσα. Δε κάνει το μάγκα να μη κόβει εισιτήριο εφ όσον δεν έχει.
Ρε συ γιατί να πρέπει εσύ ο απλός πολίτης να τρως συνέχεια το παλούκι,αυτό μπορείς να μου το εξηγήσεις με απλά λογάκια;

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Μη λέμε τα ίδια,το γεγονός πως ουσιαστικά αυτοκτόνησε ήταν μια μαλακία του και μισή σαν αυτές που σε πιάνουν όταν θολώνεις....όταν έρχεται ας πούμε η κατάσχεση του σπιτιού σου.

Θα ήθελα να σας δω πάντως όλες εσάς τις βολεμένες κουφάλες τι θα κάνατε με μισθό 540e και 100e για μετακίνηση τον μήνα....θα ήθελα πολύ να το δω αυτό.....γιατί η κριτική εκ του ασφαλούς ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ!!!!
εχουν μεγαλη πλακα οι νομιμοφρονες που δεν εχουν κανενα προβλημα να πληρωσουν 300δις για να εξασφαλισουν τα κερδη των τραπεζων που δεν επιτελουν και κανενα κοινωνικο εργο στην τελικη, αλλα τους καιει το 1,2 για να καλυφθει η μετακινηση ενος ανεργου συμπολιτη τους....

αυτοι ειναι οι πραγματικοι νεοελληνες για το μπουτζο καβαλα.....

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Φίλε μου, επειδή έχω υπάρξει άνεργος και με κακή οικονομική κατάσταση και άλλα προσωπικά προβλήματα, δε έκανα άσκοπα έξοδα για να  καλύπτω τις βασικές μου ανάγκες. Επίσης σε πληροφορώ ότι οι περισσότεροι γύρω μας πια είναι άνεργοι και ζούνε με αυτά τα 540 ευρώ που λές αλλά δε σπάνε στο ξύλο ελεγκτές και αυτοκτονούν. Ξέρω συνάδελφο στη δουλειά που κάνει το μαρούσι- Αμπελόκηπους με ποδήλατο καθημερινά για να μη πληρώνει μέσα. Δε κάνει το μάγκα να μη κόβει εισιτήριο εφ όσον δεν έχει.

αν ξεκινάει από το μαρούσι τότε θα έχει ποδήλατο αξίας 700Ε+ και το κάνει από άποψη :birdman:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
εχεις δικιο τυπε...

κι εγω που μενω αθηνα λοιπον γραφω στα παπαρια μου τους νησιωτες που τους πηγαινει νερο το τανκερ...να πληρωνουνε οι 420 κατοικοι των ψαρρων μονοι τους τα 10-20.000 που κοστιζει καθε βδομαδα το καραβι.... επισης να ψοφησουν ολοι οι αποροι που δεν εχουν ασφαλιση  και αρρωσταινουν, εγω θα τους πληρωνω? Ουτε την πυροσβεστικη θελω να πληρωνω γιατι το σπιτι μου δεν εχει παρει ποτε φωτια, εσενα που πηρε να πληρωσεις 100.000 να στο σβησουνε! επισης δε γουσταρω να πληρωνω το μισθο των δημοσιων υπαλληλων, να φιαξουνε την επιχειρηση και οταν γινει κερδοφορα να παιρνουν μισθο αλλιως στα αρχιδια μου! Μαζι σου μεγαλε!!!  ζητω ο νεοφιλελευθερισμος!

"Το κακό με τον σοσιαλισμό είναι ότι τα λεφτά των άλλων κάποια στιγμή τελειώνουν" ... μεγάλη κουβέντα.

Έχεις σκεφθεί το ποιο θα ήταν το κίνητρο όσων εργάζονται να εξακολουθήσουν να το κάνουν (με σοβαρότητα) εάν όσοι ΔΕΝ εργάζονταν (για οποιοδήποτε λόγο) είχαν ένα βιωτικό επίπεδο τέτοιο που να χαρακτηρίζεται "ανθρώπινο" (με τα σημερινά μέτρα) μέσω κάποιου είδους κρατικής ενίσχυσης? ... και φυσικά ΠΩΣ θα πλήρωνε το κράτος γι όλο αυτό το ανθρωπιστικό - δήθεν - γαϊτανάκι ?

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
εχεις δικιο τυπε...

κι εγω που μενω αθηνα λοιπον γραφω στα παπαρια μου τους νησιωτες που τους πηγαινει νερο το τανκερ...να πληρωνουνε οι 420 κατοικοι των ψαρρων μονοι τους τα 10-20.000 που κοστιζει καθε βδομαδα το καραβι.... επισης να ψοφησουν ολοι οι αποροι που δεν εχουν ασφαλιση  και αρρωσταινουν, εγω θα τους πληρωνω? Ουτε την πυροσβεστικη θελω να πληρωνω γιατι το σπιτι μου δεν εχει παρει ποτε φωτια, εσενα που πηρε να πληρωσεις 100.000 να στο σβησουνε! επισης δε γουσταρω να πληρωνω το μισθο των δημοσιων υπαλληλων, να φιαξουνε την επιχειρηση και οταν γινει κερδοφορα να παιρνουν μισθο αλλιως στα αρχιδια μου! Μαζι σου μεγαλε!!!  ζητω ο νεοφιλελευθερισμος!

το παράχεσες και το γενίκεψες λανθασμένα το πράγμα. Οι ανάγκες που περιγράφεις πιο πάνω αφορούν κοινωφελείς και πρωταρχικές ανάγκες για συμπολίτες μας, τις οποίες και μακροπρόθεσμα και στη τελική επιμερίζονται και δεν επιβαρύνουν εσένα όσο νομίζεις. Το να πληρώνεις όμως εσύ μια υπηρεσία, η οποία δεν είναι και πρωταρχική ανάγκη και ο άλλος να μη πληρώνει καθόλου είναι άδικο. Και το χειρότερο απ όλα είναι ότι αυτός που δε πληρώνει συνήθως νομίζει ότι είναι και μάγκας.  Αυτές οι μαγκές μας φτάσαν εδώ μας φτάσαν σα χώρα.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
"Το κακό με τον σοσιαλισμό είναι ότι τα λεφτά των άλλων κάποια στιγμή τελειώνουν" ... μεγάλη κουβέντα.

Έχεις σκεφθεί το ποιο θα ήταν το κίνητρο όσων εργάζονται να εξακολουθήσουν να το κάνουν (με σοβαρότητα) εάν όσοι ΔΕΝ εργάζονταν (για οποιοδήποτε λόγο) είχαν ένα βιωτικό επίπεδο τέτοιο που να χαρακτηρίζεται "ανθρώπινο" (με τα σημερινά μέτρα) μέσω κάποιου είδους κρατικής ενίσχυσης? ... και φυσικά ΠΩΣ θα πλήρωνε το κράτος γι όλο αυτό το ανθρωπιστικό - δήθεν - γαϊτανάκι ?
Να αρχίσουμε να εκτελούμε τους άνεργους λοιπόν......τα κοινωνικά αυτά παράσιτα που μολύνουν την κοινωνία.
Θα γράψεις πολλές μαλακίες ακόμα;;;;;

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Να αρχίσουμε να εκτελούμε τους άνεργους λοιπόν......τα κοινωνικά αυτά παράσιτα που μολύνουν την κοινωνία.

Ρώτησα κάτι ... απαντησούλα περιμένω ...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

αυτο που θετεις ειναι θεμα παιδειας, μιας και φερνετε συνηθως παραδειγματα αλλων χωρων, ποσα παιρνει ενας ανεργος εκει ξερεις? Το κινητρο για να εργαστεις πραγματικα δεν ειναι ο μισθος και τα μπονους, το εχουμε δει χρονια τωρα με τους διευθυνταδες και τους μανατζαραιους του δημοσιου... το κρατος μια χαρα θα μπορουσε να καλυπτει τις βασικες αναγκες που απτονται στα ανθρωπινα δικαιωματα των πολιτων του! δε ζητησε κανεις να δινει τζαμπα μερσεντες στους ανεργους...

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Ρε συ γιατί να πρέπει εσύ ο απλός πολίτης να τρως συνέχεια το παλούκι,αυτό μπορείς να μου το εξηγήσεις με απλά λογάκια;

δηλαδη τουτος εδω -> που πηρε το λεωφορειο να παει στο αττικα να παρει σταρακια ετρωγε παλουκι αν πληρωνε εισητηριο?

Το χετε παραχεσει με την κλαψα. Ναι ας δωσουν στους ανεργους τζαμπα καρτες απεριοριστων μαζι με το επιδομα, σιγα το κοστος που θα χει για το κρατος. Εδω οσες φορες εχω μπει στο μετρο ειναι και 2-3 που ψαχνουν στα σκουπιδια ακυρωμενα εισητηρια για να μπουν, σιγα την απωλεια εσοδων που θα χουμε απο τους ανεργους, θα ειναι και αξιοπρεπεις. Αλλα μη τα κανετε κι ολα μελοδραμα.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
το παράχεσες και το γενίκεψες λανθασμένα το πράγμα. Οι ανάγκες που περιγράφεις πιο πάνω αφορούν κοινωφελείς και πρωταρχικές ανάγκες για συμπολίτες μας, τις οποίες και μακροπρόθεσμα και στη τελική επιμερίζονται και δεν επιβαρύνουν εσένα όσο νομίζεις. Το να πληρώνεις όμως εσύ μια υπηρεσία, η οποία δεν είναι και πρωταρχική ανάγκη και ο άλλος να μη πληρώνει καθόλου είναι άδικο. Και το χειρότερο απ όλα είναι ότι αυτός που δε πληρώνει συνήθως νομίζει ότι είναι και μάγκας.  [size=20pt]Αυτές οι μαγκές μας φτάσαν εδώ μας φτάσαν σα χώρα.[/size]
Πως το τρώτε έτσι ρε γμτ το παραμύθι και την προπαγάνδα τους....την μια φταίνε οι Δ.Υ.,την άλλη οι άνεργοι,την τρίτη όσοι λαμβάνουν κοινωνικές παροχές,επιδόματα και τα ρέστα....τί θέλετε ρε μάγκες,φουλ φιλελευθερισμό να γαμάνε και να δέρνουν τα αφεντικά,να σας ζητάνε και κώλο για να σας προσλάβουν;;;;

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
το παράχεσες και το γενίκεψες λανθασμένα το πράγμα. Οι ανάγκες που περιγράφεις πιο πάνω αφορούν κοινωφελείς και πρωταρχικές ανάγκες για συμπολίτες μας, τις οποίες και μακροπρόθεσμα και στη τελική επιμερίζονται και δεν επιβαρύνουν εσένα όσο νομίζεις. Το να πληρώνεις όμως εσύ μια υπηρεσία, η οποία δεν είναι και πρωταρχική ανάγκη και ο άλλος να μη πληρώνει καθόλου είναι άδικο. Και το χειρότερο απ όλα είναι ότι αυτός που δε πληρώνει συνήθως νομίζει ότι είναι και μάγκας.  Αυτές οι μαγκές μας φτάσαν εδώ μας φτάσαν σα χώρα.
δεν ειναι πρωταρχικο το δικαιωμα της μετακινησης για εναν κοινοκοικοποιημενο ανθρωπο? τι μας λες?

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16

Την απάντηση τη ξέρεις. Το πολιτικό σύστημα και το κράτος που συντηρούμε τόσα χρόνια με τη ψήφο μας αυτό μας υποβάλει.
Και μιας που κάποιος φίλος ανέβασε βιντεάκι του βενιζέλου πρίν που φώναζε, παραθέτω βιντεάκι απάντησης που θα πρεπε τόσο καιρό να λέγαμε με μια φωνή όλοι μας απέναντι στο σάπιο πολιτικό σύστημα.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Ρώτησα κάτι ... απαντησούλα περιμένω ...
Σε μια υγιέστατη οικονομία έχεις ένα 3,4,5% που δεν ευημερεί και είναι στην ανεργία.

Ε το 95% μπορεί άνετα να το τροφοδοτεί,δεν θα του πέσει ο κώλος.....κυρίως το 10% των εφοπλιστών,βιομηχάνων,τραπεζίτων και λοιπών παράσιτων....

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
αυτο που θετεις ειναι θεμα παιδειας, μιας και φερνετε συνηθως παραδειγματα αλλων χωρων, ποσα παιρνει ενας ανεργος εκει ξερεις? Το κινητρο για να εργαστεις πραγματικα δεν ειναι ο μισθος και τα μπονους, το εχουμε δει χρονια τωρα με τους διευθυνταδες και τους μανατζαραιους του δημοσιου... το κρατος μια χαρα θα μπορουσε να καλυπτει τις βασικες αναγκες που απτονται στα ανθρωπινα δικαιωματα των πολιτων του! δε ζητησε κανεις να δινει τζαμπα μερσεντες στους ανεργους...

Σε Αγγλία, Ολλανδία και Σουηδία αναθεωρήθηκαν πρός τα κάτω πρόσφατα οι κοινωνικές παροχές πρός τους ανέργους διότι θεωρήθηκε ότι δημιουργούν μια γενική ροπή πρός την μαλθακότητα και την τεμπελιά ...

Το κράτος άν μπορούσε να καλύπτει βασικές βιωτικές ανάγκες μέσω παροχών θα τό είχε ήδη κάνει. Ο λόγος απλός: Το κυβερνητικό κόμμα που θα ψήφιζε τέτοια μέτρα παροχών θα κέρδιζε στις επόμενες εκλογές με 50% ...

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
δε ζουμε σε χωρια παπαβλημα  :birdman: σε αλλες χωρες το ξερεις οτι μεχρι και το ιντερνετ ειναι δωρεαν?  :birdman:
αφού το λέει ο centrino κάτι θα ξέρει. :birdman:

και με το αναπηρικό καροτσάκι πας αν είναι....ειδικά στις κατηφόρες :birdman:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Σε[size=20pt] Αγγλία, Ολλανδία και Σουηδία[/size] αναθεωρήθηκαν πρός τα κάτω πρόσφατα οι κοινωνικές παροχές πρός τους ανέργους διότι θεωρήθηκε ότι δημιουργούν μια γενική ροπή πρός την μαλθακότητα και την τεμπελιά ...

Το κράτος άν μπορούσε να καλύπτει βασικές βιωτικές ανάγκες μέσω παροχών θα τό είχε ήδη κάνει. Ο λόγος απλός: Το κυβερνητικό κόμμα που θα ψήφιζε τέτοια μέτρα παροχών θα κέρδιζε στις επόμενες εκλογές με 50% ...
Φιλελεύθερα τσουτσέκια δεν έχουν πάρει την εξουσία σε αυτές τις χώρες τώρα;;;;;

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Σε Αγγλία, Ολλανδία και Σουηδία αναθεωρήθηκαν πρός τα κάτω πρόσφατα οι κοινωνικές παροχές πρός τους ανέργους διότι θεωρήθηκε ότι δημιουργούν μια γενική ροπή πρός την μαλθακότητα και την τεμπελιά ...

μαλιστα,

δηλαδη αναμεσα σε κοινωνικες παροχες και απειρα δις προς τις τραπεζες η επιλογη ειναι η δευτερη και δε σε πειραζει και καθολου? το αν καποιο κομμα θα επελεγε το πρωτο στο παρον πολιτικο συστημα, αστο καλυτερα.....

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16

όχι ρε φίλε δεν είπε κανείς αυτό το πράγμα. Είμαι υπέρ του να δίνεται και το επίδομα και άλλες παροχές αλλά με δίκαια κριτήρια και σύνεση. Άλλο όμως άνεργος και άλλο άεργος φίλε μ. Ξέρω πολλούς και συ πιθανόν, που δε πάνε να δουλέψουν γτ βαριούνται γτ κωλοκάθησαν στο επίδομα ανεργίας, άλλοι θέλουνε να  παίρνουνε 1000 ευρώ και να κάθονται όπως κάνανε στις καλές εποχές πριν ζορίσουνε τα πράγματα κ.λ.π.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom