ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Εχω φιλο και μου το εχει πει οτι τους παιρνεις τα σωβρακα...θα μας πεί κανένας δικηγόρος αν υπάρχει κανένα δεδικασμένο επί της υπόθεσης ????
Εχω φιλο και μου το εχει πει οτι τους παιρνεις τα σωβρακα...θα μας πεί κανένας δικηγόρος αν υπάρχει κανένα δεδικασμένο επί της υπόθεσης ????
10 μαϊου κατετεθη βρε ζωον και παει σε τακτικη δικασιμο, λες να εχει δικαστει σε 2 μηνες?την τύχη της μηνύεσως την γνωρίζεις ??
Σωστα, τα αρχιζωα...εδω μεχρι πριν λιγα χρονια φοβουντουσαν να μην ψηφισουν γιατι θα τους βαζαν φυλακη τυπε
Εχω φιλο και μου το εχει πει οτι τους παιρνεις τα σωβρακα...
γιατι επιμενεις;;;ντάξει ρε φιλαράκο... δοκίμασε να τους τα πάρεις...
ντάξει ρε φιλαράκο... δοκίμασε να τους τα πάρεις...
ωραιο και ολοκληρωμενο ποστδικαιωμα να σε κρατησει ο ελεγκτης με τη βια δεν εχει εκτος αν εχεις ασκησει εσυ βια πρωτος (=ποινικο αδικημα) και εχει μαρτυρες να το βεβαιωσουν, οποτε και μηνυση να του κανεις θα χασεις.
Παντως ειναι δειγμα της μαλακιας που μας δερνει ως λαος που σε ολα ψαχνουμε να βρουμε το παραθυρακι για τη λαμογια. Ναι ναι ξερω. Κι ο ταδε που εκλεψε δις γιατι δε τον βαζουν μεσα ... κλασσικος εξορθολογισμος του ειναι κι αλλος λαμογιο πιασε τον αλλο πρωτο.
ΥΓ RIP στο παλλικαρι αλλα για να λεμε και την αληθεια απο κινουμενο οχημα δε πηδας αν δε κινδυνευεις με ισοβια η ξερωγω. Σα κινηση ηταν αψυχολογητη.
ναι . ύστερα από καμμιά δεκαριά χρόνια μαζί με τις εφέσεις και τις αναβολές.Εχω φιλο και μου το εχει πει οτι τους παιρνεις τα σωβρακα...
Το παλικάρι για να πηδήξει μάλλον ήταν έτοιμος για αυτό το σάλτο από καιρό. Δεν πηδάς από όχημα εν κινήσει παρά μόνο εάν έχεις σκοτώσει τη μισή υφήλιο και σε ψάχνουν ή έχεις ψυχολογικά και δε σκέφτεσαι καθαρά. Στην τελική, πας στο δικαστήριο και για 1 ευρώ εάν όντως έχεις πρόβλημα οικονομικό κανείς δε θα σου κάνει τίποτα.
αν δηλωσεις οτι θελεις να κατεβεις και σου το απαγορευσει κλεινοντας την πορτα τοτε τρωει μηνυση και ο ελεγκτης και ο οδηγος
και φυσικά να σε κρατήσει εκεί μέχρι να έρθει η αστυνομία... αν ζητήσεις αποβίβαση κατεβαίνει και αυτός και περιμένετε την αστυνομία... αν πάς να την κοπανήσεις έχει δικαίωμα να σε ακινητοποιήσει
ΚΟΨΤΕ ΦΑΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΥΛ ΓΙΑ "επαγγελματία" ΕΛΕΓΚΤΗ
δωρεαν συγκοινωνια σε ολους φορολογουμενοι πολιτες ειμαστε για ολα αυτα φταιει το κρατοςΟ ελεγκτης εκανε απλα την δουλεια του ...
Δεν θα ριξουμε το φταιξιμο στον ελεγκτη για την μαλακια του παιδιου να πηδηξει για να γλυτωσει το προστιμο δειχνοντας ασεβια στο γραμμα του νομου .....
Ο ελεγκτης πρεπει να δειχνει σκληρος και χωρις πολλα πολλα ωστε να επιβαλει τα προστιμα οταν υπαρχει παραβαση εκει που πρεπει.
Οπως το πατε απο αυτα που διαβαζω σε λιγο θα πειτε να καταργηθουν τα εισητηρια και να εχουμε δωρεαν συγκοινωνιες
δηλαδή τι ακριβώς έκανε ο ελεγκτής ???
μάλλον το μαλακισμένο που ήταν χωρίς εισητήριο έκανε τσαμπουκά, αμόλησε μερικές παπαριές (παρακράτηση συγκοινωνιών) και καθυστέρησε το δρομολόγιο
δωρεαν συγκοινωνια σε ολους τους φορολογουμενους πολιτες, για ολα αυτα φταιει το κρατοςΟ ελεγκτης εκανε απλα την δουλεια του ...
Δεν θα ριξουμε το φταιξιμο στον ελεγκτη για την μαλακια του παιδιου να πηδηξει για να γλυτωσει το προστιμο δειχνοντας ασεβια στο γραμμα του νομου .....
Ο ελεγκτης πρεπει να δειχνει σκληρος και χωρις πολλα πολλα ωστε να επιβαλει τα προστιμα οταν υπαρχει παραβαση εκει που πρεπει.
Οπως το πατε απο αυτα που διαβαζω σε λιγο θα πειτε να καταργηθουν τα εισητηρια και να εχουμε δωρεαν συγκοινωνιες
μη λέμε ότι και ότι. σε καμία χώρα με αρχίδια που στην τελική πιάνουν τόπο και τα χρήματα των φορολογουμένων δεν έχουν τσάμπα τις μετακινήσεις με τα ΜΜΜ. στο μπουρδελιστάν θες εσύ;δωρεαν συγκοινωνια σε ολους φορολογουμενοι πολιτες ειμαστε για ολα αυτα φταιει το κρατος