tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
ελεγκτη τον λες εσυ αυτον?
δηλαδη εσυ πως τον εννοεις τον ελεγκτη??
ελεγκτη τον λες εσυ αυτον?
Αλλά και γιατί δεν πίστευε ότι θα του δώσει κανείς το δίκιο του.
έτσι θέλειδηλαδη εσυ πως τον εννοεις τον ελεγκτη??
έτσι θέλει
δηλαδη εσυ πως τον εννοεις τον ελεγκτη??
σωστά θέμα παιδείας είναι. άλλα για δες με τους κομπάρσους που κυβερνάνε που εμείς επιλέγουμε έχει αυτή η ράτσα τα αρχίδια να ζητάει το καλύτερο; στο οτιδήποτε;ο συγκεκριμενος παντως ουτε για βοηθος σε σκουπιδιαρα δεν εκανε.........μιλας με ανθρωπους ξερεις(μαλακες,πουστηδες,νευρικους,ανωμαλους,αναρχικους κ.λ.π) οχι με σκουπιδια.....η ευγενεια και η ευπρεπεια σε εναν ανθρωπο ειναι πανω απόλα φιλε μου
δηλαδή τι ακριβώς έκανε ο ελεγκτής ???
μάλλον το μαλακισμένο που ήταν χωρίς εισητήριο έκανε τσαμπουκά, αμόλησε μερικές παπαριές ([size=18pt]παρακράτηση συγκοινωνιών[/size]) και καθυστέρησε το δρομολόγιο
σωστά θέμα παιδείας είναι. άλλα για δες με τους κομπάρσους που κυβερνάνε που εμείς επιλέγουμε έχει αυτή η ράτσα τα αρχίδια να ζητάει το καλύτερο; στο οτιδήποτε;
εγώ να δεις πως τους έχω....κανε κατι εσυ για την παρτη σου φιλε ,στον κυκλο σου ,παντου........το κρατος χεσμενο σε εχει..μονοι μας θα γινουμε(αν γινουμε) ανθρωποι
ο συγκεκριμενος παντως ουτε για βοηθος σε σκουπιδιαρα δεν εκανε.........μιλας με ανθρωπους ξερεις(μαλακες,πουστηδες,νευρικους,ανωμαλους,αναρχικους κ.λ.π) οχι με σκουπιδια.....η ευγενεια και η ευπρεπεια σε εναν ανθρωπο ειναι πανω απόλα φιλε μου
να σαι καλά ρε τρόμπα να μας διασκεδάζεις....
ο κλασσικός ο μαλάκας ο έλληνας. όσοι είναι υπέρ της λαθρεπιβίβασης στα ΜΜΜ για κάθε πάκι, κίτρινο κλπ, εάν ανοίξεις την πόρτα και μπεις στο ΙΧ τους και πεις να σε πάνε παρακάτω εκεί θα καλέσουν τα ΕΚΑΜ. Σα τις αριστερές κουράδες που όσοι λαθροόρκ έχουν μπουκάρει στη χώρα λένε να νομιμοποιηθούν αλλά καμιά από το αδελφάτο δεν ανοίγει το σπίτι της να τους φιλοξενήσει και να καλύψει όλες τους τις ανάγκες φυσικά. Στον ξένο κώλο εκατό ξυλιές και με ξένα κόλλυβα μνημόσυνα γαμώ τη φάρα μου που σκατά εάν ξέρει τι θέλει.τι ακριβώς δηλαδή έπρεπε να πεί?? δεν έβρισε κανέναν (αντίθετα ακουσε τα μπινελίκια της αρκούδας) και με τον μόνο που τα είχε ήταν με τον λαθρεπιβάτη και με αυητόν που τον τραβούσε βίντεο ΧΩΡΙΣ την έγκριση του... και σε αστυνομικό απευθύνθηκε για να πάρει τα στοιχεία και ήρεμα μίλησε (εγώ στην θέση του με αυτά που άκουσε μάλλον θα είχα ρίξει μερικές φάπες) και κανέναν δεν έθιξε...
και στο αρχιδάκι αυτό είπε μάλιστα "την ταυτότητα σου σε παρακαλώ" (1:18) (εντάξει θα μπορούσε να το πεί στον πληθυντικό αλλά δεν νομίζω να είναι αυτό το θέμα)
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=180069.0;attach=503189;image[/img[/URL]]
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
[/quote]
θα κάνουν διαμαρτυρία γιατί οι ελεγκτές κάνουν παρακράτηση συγκοινωνιών ?????? ;D
πλησιάζει η μέρα που θα συγκυβερνήσεις μαζί τους,οπότε μην ειρωνεύεσαι πολύ......θα κάνουν διαμαρτυρία γιατί οι ελεγκτές κάνουν παρακράτηση συγκοινωνιών ??????
πλησιάζει η μέρα που θα συγκυβερνήσεις μαζί τους,οπότε μην ειρωνεύεσαι πολύ......
ανθρωπινη ζωή 1 ευρώ.
αξία ή κόστος.
παραπλευρη απώλεια.
η εσωτερική υποτιμηση επέτυχε.
οι τραβατρόμπες κυβερνάνε.
καληνύχτα.
Λες και φταίει ο ελεγκτής που ο άλλος αποφάσισε να πηδήξει από το λεωφορείο.ανθρωπινη ζωή 1 ευρώ.
αξία ή κόστος.
παραπλευρη απώλεια.
η εσωτερική υποτιμηση επέτυχε.
οι τραβατρόμπες κυβερνάνε.
καληνύχτα.