Νέα

19χρονος έχασε τη ζωή του στη διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων σε τρόλεϊ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
ανθρωπινη ζωή 1 ευρώ.
αξία ή κόστος.
παραπλευρη απώλεια.
η εσωτερική υποτιμηση επέτυχε.
οι τραβατρόμπες κυβερνάνε.

καληνύχτα.
μην σκουζεις η δικια σου αξιζει λιγοτερο

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ανθρωπινη ζωή 1 ευρώ.
αξία ή κόστος.
παραπλευρη απώλεια.

καληνύχτα.
Μια ερωτηση....

Ποσο ΗΛΙΘΙΟΣ παιζει να εισαι ?

raikage

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
18
Πόντοι
1
Με πόση ευκολία μιλάνε κάποιοι για δολοφόνους. Θεος σχωρέσ' το μικρό αλλά μόνος του το έφαγε το κεφάλι του. Και βρήκε αφορμή η μαύρη αντίδραση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α για προπαγάνδα.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Με πόση ευκολία μιλάνε κάποιοι για δολοφόνους. Θεος σχωρέσ' το μικρό αλλά μόνος του το έφαγε το κεφάλι του. Και βρήκε αφορμή η μαύρη αντίδραση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α για προπαγάνδα.
και τα κοράκια στο έξτρα τώρα δίνουν ρεσιτάλ. αντί ο κόσμος τόσα χρόνια να γαμήσει τις αδερφές που μας φέρανε στο σημείο αυτό, βγάζει το άχτι του βλέποντας τις κατίνες της τιβι να οργιάζουν και η εκτόνωση έρχεται δια του θυμού των δημοσιογράφων. Σα να λέμε γάμησα σήμερα βλέποντας τσόντα.

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
ανθρωπινη ζωή 1 ευρώ.
αξία ή κόστος.
παραπλευρη απώλεια.

καληνύχτα.
είναι η θεωρία ότι το πέταγμα της πεταλούδας στην αθήνα , επηρεάζει τον καιρό στο πεκίνο.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
ε ναι οι γνωστες μαλακιες.Ηρθε κουναμενος και συναμενος και ο παπιος να μας ζαλισει τα αρχιδια ο μεγας ανθρωπιστης :jerking:

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
το συγχωρεμενο σηκωσε χερι στον ελεγκτή ( Θεος σχωρεστο) κ φυσικα εκεινος τον πηρε στο κατοπι... τωρα αν εκεινο μπουρδουκλωθηκε δικο του θεμα, δε μπορω να ακουω "¨ανθρωπινη ζωη για ενα ευρω" και μαλακιες τουμπανα...

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
το συγχωρεμενο σηκωσε χερι στον ελεγκτή ( Θεος σχωρεστο) κ φυσικα εκεινος τον πηρε στο κατοπι... τωρα αν εκεινο μπουρδουκλωθηκε δικο του θεμα, δε μπορω να ακουω "¨ανθρωπινη ζωη για ενα ευρω" και μαλακιες τουμπανα...
αν σήκωσε χέρι πρώτο , τότε... Φαντάσου να αρχίζει ο καθένας να σηκώνει χέρι. Τότε γάματα.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
αφου του εσπασε κ τα πατομπουκαλα... το ειπε η τηλεοραση σου λεω :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ανθρωπινη ζωή 1 ευρώ.
αξία ή κόστος.
παραπλευρη απώλεια.

καληνύχτα.

από την πόρτα σου περνώ
και τηγανίζεις ψάρια
και μου πετάς ένα κεφτέ
ωχ το μάτι μου καλέ
εδώ τα καλά γαιδούρια
ζήτω η ελλάς....

Σύριζα

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
από την πόρτα σου περνώ
και τηγανίζεις ψάρια
και μου πετάς ένα κεφτέ
ωχ το μάτι μου καλέ
εδώ τα καλά γαιδούρια
ζήτω η ελλάς....

Σύριζα
εγω το ηξερα αλλιως
από την πόρτα σου περνώ
και τηγανίζεις ψάρια
μου πετάς ένα κεφτέ
και μου βγαλες τα ματια

αλλα θα μπορουσε και να λεει

από την πόρτα σου περνώ
και τηγανίζεις ψάρια
μου πετάς ένα κεφτέ
και μου γαμησες τον παπια

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Κριμα το παιδι......Ολα τ αλλα  θα τα βρουν
Αρκει ενα λαθοs για να υποφερουν πολλοι ταυτοχρονα

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
οταν το κρατος δεν σκεφτετε τους ανεργους τι να κανει και ο κοσμακης που ειναι ανεργος. δεν εχουν βγαλει ενα προγραμμα για τους ανεργους να πληρωνουν μισο εισητηριο των 0,70€ για αυτους που παιρνουν επιδομα και καθολου αυτοι που ειναι μακροχρονιοι ανεργοι να μην πληρωνουν τιποτα. Το κρατος πρεπει να πραξει για τους ανεργους και για τους μακροχρονια ανεργους τελους

δηλαδη φταιω εγω που ειμαι μακροχρονια ανεργος και στο μετρο ψαχνω για χτυπημενα εισητηρια στην πισω οψη και μετα καθομαι στο σπιτι και τα σβηνω με μπλε γομα σιγα σιγα για να μπορω να χρησιμοποιησω το μετρο η ειμαι και γω παρανομος

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
ανθρωπινη ζωή 1 ευρώ.
αξία ή κόστος.
παραπλευρη απώλεια.

καληνύχτα.

τυπε θελεις να κανουμε μια συμφωνια;εγω θα συμφωνω μαζι σου,κι εσυ θα μου πληρωνεις τα εισητηρια.τι λες;  :think:
σε χαλαει να μου πληρωνεις και τα γαμησιατικα;ετσι καμια 10ρια φορες τον μηνα.  :rockon:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τυπε θελεις να κανουμε μια συμφωνια;εγω θα συμφωνω μαζι σου,κι εσυ θα μου πληρωνεις τα εισητηρια.τι λες;  :think:
σε χαλαει να μου πληρωνεις και τα γαμησιατικα;ετσι καμια 10ρια φορες τον μηνα.  :rockon:

δηλαδη φιλε οι ανεργοι τι πρεπει να κανουν για να πανε καπου οταν πλεον τους εχει ληξη και το ταμειο ανεργιας που να βρουν τα χρηματα για ενα εισητηριο χωρις οικονομικους πορους????

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
δηλαδη φιλε οι ανεργοι τι πρεπει να κανουν για να πανε καπου οταν πλεον τους εχει ληξη και το ταμειο ανεργιας που να βρουν τα χρηματα για ενα εισητηριο χωρις οικονομικους πορους????

οχι αυτο που εκανε ο τυπος εχθες παντως τυπε.το τι πρεπει να κανουν οι ανεργοι τυποι και το κρατος το συζηταμε.οχι ομως κανιβαλλισμο.το χθεσινο ηταν κανιβαλλισμος  ;)

με την ιδια λογικη τυπε,ο φτωχος πρεπει να κλεψει,η και να σκοτωσει για να φαει;  :think:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

μήπως να κάνουν μια βόλτα κατά Μανωλάδα μεριά να μαζέψουν καμμιά φράουλα με μεροκάματο ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom