Επισκέπτης
μαγκες την εχω γαμησει & εγω..να η φωτο της..άμα δεν δίξεις καμία φώτο τότε η δουλειά είναι μούφα .
www.imageshack.gr/view.php?file=zk6fgluamo11mh0qytw5.jpg] [/URL]
ααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
μαγκες την εχω γαμησει & εγω..να η φωτο της..άμα δεν δίξεις καμία φώτο τότε η δουλειά είναι μούφα .
φίλε άμα δεν δείξεις της φώτο της τότε η δουλειά είναι μούφα και συγνώμη που σε στεναχωρό έτσι με τέτοιο τρόπο . και άμα δεν πάω καλά ρώτα καλύτερα τον εαυτό σου άμα πας καλά εσυ κλώνε .Πας καλα? φωτογραφια της στο νετ? να παω μεσα θες? οποιος θελει στο μσν
καλα δεν εβαλες αντιηλιακο?πως μαυρισες ετσι?μαγκες την εχω γαμησει & εγω..να η φωτο της..
www.imageshack.gr/view.php?file=zk6fgluamo11mh0qytw5.jpg] [/URL]
ααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
& τοτε γιατι βαζεις σαλτσα στην αρχη???150 ευρω για παρτουζα οποιος ενδιαφερεται μου στελνει μσν να μιλησουμε
απλα ειναι τα πραγματα ...
Τι να πω ρε πουστη μου.
Κοντα 3 χρονια στο τσατ και δεν εχω γαμησει.
Και ο αλλος που δ εμπηκε ποτε εβγαλε μονακι για παρτουζες και θα βγαλει και το χαρτζιλικι του.
Τι δε κανω σωστα γμτ? (δεκτες και με πμ οι συμβουλες).
Τι να πω ρε πουστη μου.
Κοντα 3 χρονια στο τσατ και δεν εχω γαμησει.
Και ο αλλος που δ εμπηκε ποτε εβγαλε μονακι για παρτουζες και θα βγαλει και το χαρτζιλικι του.
Τι δε κανω σωστα γμτ? (δεκτες και με πμ οι συμβουλες).
αααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..ποιο Χαρτζιλικι ρε συ? αυτη θα με ξεβρακωσει ...300 ζηταει ..απλα αν γουσταρει καποιος μπορουμε να τα μοιραστουμε ..αν εχει και χωρο πολυ καλυτερα γιατι θα γλιτωσουμε και το ξενοδοχειο
απλα τα πραγματα
ετσι σιγα σιγα ξεσκεπαζεσαιποιο Χαρτζιλικι ρε συ? αυτη θα με ξεβρακωσει ...300 ζηταει ..απλα αν γουσταρει καποιος μπορουμε να τα μοιραστουμε ..αν εχει και χωρο πολυ καλυτερα γιατι θα γλιτωσουμε και το ξενοδοχειο
απλα τα πραγματα
σιγά μην τα μοιραστούμε για να γαμήσω μαζί σου .ποιο Χαρτζιλικι ρε συ? αυτη θα με ξεβρακωσει ...300 ζηταει ..απλα αν γουσταρει καποιος μπορουμε να τα μοιραστουμε ..αν εχει και χωρο πολυ καλυτερα γιατι θα γλιτωσουμε και το ξενοδοχειο
απλα τα πραγματα
ετσι σιγα σιγα ξεσκεπαζεσαι
150 ευρω για παρτουζα οποιος ενδιαφερεται μου στελνει μσν να μιλησουμε
απλα ειναι τα πραγματα ...
χιλιες φορες αλλοδαπα παρα οι μαλακισμενες ξενερωτες φτωχομπινεδιαρες που διαφημιζοντε τοσο γελοια στο ιντερνετειπα μηπως βρω κανα συναδελφο εδω ...ευκαιρια ειναι ...αντι να πεταμε τα χρηματα μας στα αλλοδαπα ..καιρος να τιμησουμε και τα ελληνοπουλα ...για 2 ωριτσες μια χαρα ειναι ..τα κανει και ολα και συμφερει
χιλιες φορες αλλοδαπα παρα οι μαλακισμενες ξενερωτες φτωχομπινεδιαρες που διαφημιζοντε τοσο γελοια στο ιντερνετ
παντως αν σου λειπουν τα 150 θα κανουμε ενα ερανο να την δοκιμασεις
ρε μαγκα εσυ που εισαι διαβασμενο παλληκαρι,θα μου πεις τι ειναι το e-level γιατι τα αλλα κωλοπαιδα μου το κρυβουν???Ποσες εκτονωσεις περιλαμβανονται μεσα?Α-level κανει?Cim,owo,69 position, Piss, Foot fetish, Masturbation, Striptease ?
Review που μπορουμε να δουμε?