Κατανοώ οτι είναι θέμα marketing, κεσάτια πέσανε κ είπε το κορίτσι να κρατήσει τις τιμές.
Δεκτόν.
Είμαι φρέσκια όμως στο μαγαζί γι' αυτό θα κάνω και εγώ τη λίστα μου:
- Κάθε φορά που σας μιλάμε στο τηλέφωνο, άσχετα με το τι σας λέμε μπορούμε να κάνουμε πράγματα που δε μπορείτε να φανταστείτε ότι τα κάνουμε εκείνη τη στιγμή, όπως να χαϊδευόμαστε.
όχι πες μου αν πιστεύεις θεό: "ναι μωρό μου καλά να περάσετε με το Βρασίδα και το Θανάση στο γήπεδο, θα περάσω απο τη μάνα σου να πάρω τα μπουρεκάκια, θα πληρώσω και την αποκλειστική του παπού, μην ανησυχείς..." και εσύ να χαϊδέυεσαι; και η φαντασία αγάπη μου έχει όριο... έλεος...
φυσικά και γίνεται να ερεθίζεσαι απο το τηλέφωνο όταν σου μιλάει ο παρτενέρ (ή ο wanabe παρτενέρ σου) αλλά με ένα θέμα που να κολάει βρε μανίτσα...
-Δε θα μαντέψετε ποτέ τι φοράμε όταν είμαστε μόνες στο σπίτι.
μερικές φορές αυτό είναι για το καλύτερο, ειδικά αν η συνήθης ενδυμασία σπιτιού περιλαμβάνει παντόφλα-πυτζάμα με αρκούδες.
- Όταν δεν είμαστε μαζί δε μπορείτε με τίποτα να είστε σίγουροι για το αν είμαστε σοβαρές ή αν την πέφτουμε σε άλλους.
όπως επίσης αν έχουμε διπλή ζωή, αν έχουμε ληστέψει τράπεζα και αν συμμετείχαμε στην 17Ν... η μόνη λύση λοιπόν είναι η ζώνη ανγότητας και το κλειδί στον υπόνομο. (ανοίγει μόνο με τροχό και άν...)
- Μιλάμε συνέχεια για εσάς πίσω από την πλάτη σας.
Μόνο αν έχουμε κάτι καλό και εντυπωσιακό να πούμε, αλλιώς προσπερνάμε και πάμε γυάλα.
- Όταν θέλουμε να πηγαίνουμε συνέχεια σε ένα συγκεκριμένο μπαρ το κάνουμε όχι για τα σφηνάκια που μας κερνάει ο μπάρμαν αλλά γιατί μας αρέσει ο ίδιος ο μπάρμαν.
Μέχρι να ανακαλύψουμε οτι ο μπάρμαν είναι εντελώς ζαβό και τζάμπα το αλκοολίκι. Αν ο μπάρμαν δεν είναι ζαβός χωρίζουμε.
- Όταν μαζευόμαστε φίλες στο σπίτι, πολλές φορές κάνουμε μπάνιο μαζί.
Φυσικά και ισχύει... επίσης ξυρίζουμε μαζί τις μασχάλες και τρίβουμε και τις φτέρνες... μετά κάνουμε όλες μαζί φασίνα γιατί με τόσο κόσμο βούλωσε και ο ρουμπινές...
- Να ψάξετε στο λεξικό για να βρείτε τι είναι τα μπαλάκια του Κάμα Σούτρα. Ίσως έτσι καταλάβετε τι κάνουμε όταν είμαστε μόνες μας. Μας αρέσει πολύ να παίζουμε με τα μπαλάκια!
Επίσης μας αρέσει πολύ το ρέψιμο, οι μαύρισμένες άσπρες κάλτσες και τα άσπρα σώβρακα μινέρβα. Να ψάξετε και γι΄αυτά στο λεξικό.
- Δε χρειάζεται να φοβάστε όταν βγαίνουμε μόνες μας. Όχι πάντα τουλάχιστον.
Για αυτό να μας ακολουθείτε στη δουλειά (εκεί ειδικά είναι πολύ επικίνδυνα), όταν πηγαίνουμε στη μάνα μας, όταν πληρώνουμε τα κ οινόχρηστα. Εν ανάγκη χρησιμοποιήστε και λουρί, εμάς μας αρέσει πολύ.
- Όταν έρχεστε στο σπίτι πάντα θα έχουμε πρώτη μούρη τις φωτογραφίες σας. Και όταν φεύγετε τις αλλάζουμε.
Είναι φυσικά πιο εύχρηστο να έχουμε ένα συρτάρι με κορνίζες απο το να κορνιζάρουμε το σκύλο μας ή τον παπού το μακαρίτη άλλωστε...
- Γράφουμε τα ονόματα σας στο κινητό σαν γυναικεία. Του τύπου «Γιάννα» και όχι «Γιάννης». Για να μην έχουμε πρόβλημα όταν θα ψάξετε το κινητό μας.
Γιατί άλλωστε μόνο ένα άντε το πολύ δύο αντρικά ονόματα θα βρείς σε ένα γυναικείο κινητό, ποτέ παραπάνω...
- Όταν βγαίνουμε έξω με φίλους και όχι φίλες, τα πράγματα είναι επικίνδυνα. Για εσάς.
Γιατί άλλωστε οτι κινείται εκτελείται και δεν γίνεται να ξέρουμε κάποιον χωρίς να προσπαθήσουμε να τον πηδήξουμε. (ποικιλοτρόπως θα έλεγα αλλά θα γίνω κακιά)
- Δε μας αρέσει να κοιμόμαστε μόνες μας. Ακόμη κι αν δε μπορείτε εσείς να κοιμηθείτε μαζί μας κάποιο βράδυ.
Τι πιο άσχημο άλλωστε απο το να μπορείς να απλωθείς στο κρεβάτι χωρίς να σε ξεσκεπάζουν;
- Γουστάρουμε να παίζουμε μόνο με όσους μπορούν να αντέξουν το παιχνίδι. Όποιος μασήσει, έχασε.
Διότι έναν άντρα δεν τον κρατάς επειδή τον γουστάρεις αλλά επειδή σου λέει πόσο μαλακισμένη είσαι... κανόνας αυτό.
- Μη ντρέπεστε να μας ζητάτε διάφορα. Το πιο πιθανό είναι να θέλουμε κι εμείς ακόμη περισσότερα.
Δεν περίμενα οτι θα το πω αυτό αλλά εδώ έχει δίκιο.
- Δε θα μάθετε ποτέ τι κρύβουμε στο τρίτο συρτάρι μας!
Που να πάς και στο τέταρτο, ούτε η ΕΥΠ... Ενώ το πρώτο... καθρέφτης!