Νέα

15 μυστικά των γυναικών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaytos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....6. Όταν μαζευόμαστε φίλες στο σπίτι, πολλές φορές κάνουμε μπάνιο μαζί.

Έχεις παρατηρήσει μια μαύρη κουκκίδα στην πάνω αριστερή γωνία του μπάνιου?? ..Τρελή mini camera μόνο 30 €…

μπορω να εχω δυο-τρεις ????  :dancing:

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Με το να σχολιαζουμε την σαπιλα της επαναληψης των ιδιων μαλακιων που λεει το metrosexual γκλαμουροτίποτα, 20 χρόνια τώρα, από το τρέχον ξέκωλο/βιζιτού δεν δίνουμε αξία. 250 EUR/h με CIM,anal ειναι η αξια της το πολύ. Για παραπανω παω Bibi που δεν θα μου πρηξει και τ αρχιδια, απλα θα τα γλυψει.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Με το να σχολιαζουμε την σαπιλα της επαναληψης των ιδιων μαλακιων που λεει το metrosexual γκλαμουροτίποτα, 20 χρόνια τώρα, από το τρέχον ξέκωλο/βιζιτού δεν δίνουμε αξία. 250 EUR/h με CIM,anal ειναι η αξια της το πολύ. Για παραπανω παω Bibi που δεν θα μου πρηξει και τ αρχιδια, απλα θα τα γλυψει.
+1.000.000.000......πές τα χρυσόστομε....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
βαριεμαι να κανω κουοοουυυτς σ αυτα που θελω να σχολιασω αρα... δεν θα κανω...
αλλα..
1. δλδ για να καταλαβω υπαρχουν πολλες σασες μπαστες σ αυτον τον ντουνια? τοοοοοοοοοσες πολλες που εχετε απηυδησει κ δεν αντεχετε αλλο? :o ειναι ψιλοφρικη αν το ρολμοντελ ειναι ο κανονας κ οχι η εξαιρεση.. γι αυτο ρωταω..  :-
2. γιατι να μην ασχοληθουμε? ζεστη εχει.. να πας πουθενα εκτος απο παραλια δεν μπορεις.. παλι καλα που εχουμε κ αυτην να λεει 15-20 βλακειες.. να γελαμε να περναει κ η ωρα. με τετοιο κλιμα εσεις μπορειτε να μιλατε για το μεσανατολικο δλδ? εγω παντως οχι...  :-
3. αςςφιλλερ...................  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :bounce:

[-SHADOWKEEPER-]

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
πόσο χάλιουρας μπορεί να είναι κανείς και να δώσει βάση στις παπαριές της;;;

Έλεος ρε μάγκες...έλεος πια, μην ξαναβάλετε τέτοιες μαλακίες εδώ μέσα, είναι κρίμα, κοσμοψώλιταν θα γίνουμε εν τέλει!

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Αυτές οι ψωνισμένες κάτι τέτοια πρότυπα 'πουλάνε' στις γυναίκες και μετά απορούν γιατί τις λένε πουτάνες.

Εγώ αν θελήσω να γίνω πουτανάκι θα της ζητήσω συμβουλές στάνταρ!Θα'χει μάστερ η κοπέλα σ'αυτά.

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
πόσο χάλιουρας μπορεί να είναι κανείς και να δώσει βάση στις παπαριές της;;;

Έλεος ρε μάγκες...έλεος πια, μην ξαναβάλετε τέτοιες μαλακίες εδώ μέσα, είναι κρίμα, κοσμοψώλιταν θα γίνουμε εν τέλει!

Αγαπητέ φίλε δεν χρειάζεται να είσαι ''χαλιουρας '' ώστε να σε ερεθίζει η ηλιθιοτητα....Δυστυχώς έχω αλεργια στην ηλιθιότητα..

Και μην νομίζεις οτι είμαι πλοιοκτήτης..Κοινώς , δεν ξυπνάω το πρωί στην 20 Χ 20 Ολυμπιακών διαστάσεων πισινά και μπαίνω στο forum...

αλλά να....διαβάζουμε καμιά μαλακιά και κοιτάμε να γράψουμε και καμιά από δαύτες..θεωρώ ότι η μαλακιά είναι προνόμιο όλων ...και χαρίζει και κανένα χαμόγελο που και που..

οπότε χαλαρώστε ..μην βαράτε!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Δηλαδή για να καταλάβω, η σάσα είναι κάρια, μπάζο, χαζή επειδή είπε τα αυτονόητα φόρα παρτίδα? Και οι άλλες οι ξύπνιες, είναι κυρίες επειδή δεν τα λένε? Σώωωπα.

Την πάω την σάσα, είναι αυτό που βλέπεις. Τρύπα με τσιχλόφουσκα. Ειλικρινής. Παιχνίδι. Και πιστεύω ότι θα κάνει και καλό κρεβάτι, θα το χαίρεται.

]{ING_J

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δηλαδή για να καταλάβω, η σάσα είναι κάρια, μπάζο, χαζή επειδή είπε τα αυτονόητα φόρα παρτίδα? Και οι άλλες οι ξύπνιες, είναι κυρίες επειδή δεν τα λένε? Σώωωπα.

Την πάω την σάσα, είναι αυτό που βλέπεις. Τρύπα με τσιχλόφουσκα. Ειλικρινής. Παιχνίδι. Και πιστεύω ότι θα κάνει και καλό κρεβάτι, θα το χαίρεται.
Πεστα ρε πελωπα..! Τουλαχιστον αυτη το παραδεχεται οτι ειναι καρια... Και προσεξτε: το καρια απ το κυρια απεχει μολις ενα γραμμα... Ρε συ Πελωπα ποια ειναι η τυπισσα στη φωτο σου; σε καποια ταινια νομιζω την ειδα προσφατα αλλα δε θυμαμαι το ονομα της.!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
αν πρωτα μας ελεγε η κυρια ΠΟΣΕΣ ΨΩΛΕΣ ΕΦΑΓΕ για ενα 3λεπτο στην tv,μετά θα την παραδεχόμουν για 'μαγκια΄ ..

Επισκέπτης
αν πρωτα μας ελεγε η κυρια ΠΟΣΕΣ ΨΩΛΕΣ ΕΦΑΓΕ για ενα 3λεπτο στην tv,μετά θα την παραδεχόμουν για 'μαγκια΄ ..
σε απασχολει τοσο πολυ ? εκεινη παντως δεν την ενδιαφερει η γνωμη σου....οποτε δεν θα σου πει μαλλον ποτε ποσες εχει φαει....οπως κ καμια γκομενα δεν θα σου πει την αληθεια...ειτε ειναι πουτανα ειτε ψωλα...ειτε οτιδηποτε αλλο εκτος απο παρθενα....:P

OP
OP
kaytos

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Δυστυχώς όλες τα ίδια λένε (και νομίζουν ότι οι άντρες έχουν μεσάνυχτα, αν και μερικοί μπορεί και να έχουν).

Έχουν, έχουν ... και μερικοί είναι και "πετυχεσμένοι" τρομάρα τους!!!

Υπάρχουν ακόμα τέτοιες? Ίσως... από τα ρουθούνια!

Αν υπάρχουν,λέει!!! :rockon:

Anal_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πριν τις δηλωσεις αυτες πιστευα οτι ειναι για τον μπουτσο.

Ε τωρα πια δεν υπαρχει καμια αμφιβολια. Ειναι κυριολεκτικα και μεταφορικα για τον ΜΠΟΥΤΣΟ. :2funny:

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Μόνο μισογύνης δεν είμαι .. Αγαπώ και σέβομαι απεριόριστα τις γυναίκες ..Ούτως οι άλλως χωρίς αυτές η ζωή είναι άχρωμη,μίζερη ....

Αποκλειστικά όμως στις γυναίκες οι οποίες ταυτίζονται με τα 15 μυστικά τις αγαπητής (Ελπίζω το ποσοστό να μην ξεπερνάει το 95%) και με διάθεση για χιούμορ ακολουθούν τα 15 απόκρυφα ανδρικά μυστικά / απαντήσεις ………….Κοινώς και οι άνδρες αν θέλουμε ….την κατέχουμε την πουτανιά !!!

1. Κάθε φορά που σας μιλάμε στο τηλέφωνο, άσχετα με το τι σας λέμε μπορούμε να κάνουμε πράγματα που δε μπορείτε να φανταστείτε ότι τα κάνουμε εκείνη τη στιγμή, όπως να χαϊδευόμαστε.

Κάθε φορά που μας μιλάτε στο τηλέφωνο επειδή δεν ξέρουμε πραγματικά εκείνη τη στιγμή τι ακριβώς κάνετε η εκ Βαλκανίων καλλονή μας επεξηγεί με νοήματα τι ακριβώς θα κάνει μόλις κλείσουμε το τηλέφωνο. :grin:

2. Δε θα μαντέψετε ποτέ τι φοράμε όταν είμαστε μόνες στο σπίτι.

Δεν θα μαντέψουμε γιατί πολύ απλά τι δεδομένη στιγμή η μόνη μαντεψιά η οποία πραγματικά έχει νόημα είναι αν χωράει η φίλη της (εκ των Βαλκανίων) στο κρεβάτι (πάντα βέβαια στην μαντεψιά βοηθάει η ρήση ‘’Όλοι οι καλοί χωράνε ‘’ ). :rockon:

3. Όταν δεν είμαστε μαζί δε μπορείτε με τίποτα να είστε σίγουροι για το αν είμαστε σοβαρές ή αν την πέφτουμε σε άλλους.

Δεν είναι δίκαιο να απαιτώ να είσαι σοβαρή όταν εγώ δεν είμαι. .Πιστεύω πολύ στην αλληλοκατανόηση σε ένα ζευγάρι…Το βοηθάει να έχει διάρκεια ζωής και να ανοίγει τους ορίζοντες του..

Μόνο στείλε μου ένα sms να αλλάξω σεντόνια πριν έρθεις.. Γιατί και εγώ από την ημέρα που είμαστε μαζί, μαγικά οι ορίζοντες μου έχουν  ανοίξει ..
:boobies:

4. Μιλάμε συνέχεια για εσάς πίσω από την πλάτη σας.

Το ξέρουμε ότι μιλάτε για αυτό το λόγο μονίμως λαμβάνεται λάθος πληροφορίες!!

5. Όταν θέλουμε να πηγαίνουμε συνέχεια σε ένα συγκεκριμένο μπαρ το κάνουμε όχι για τα σφηνάκια που μας κερνάει ο μπάρμαν αλλά γιατί μας αρέσει ο ίδιος ο μπάρμαν.

Για αυτό το λόγο έχουμε χαρτζιλικώσει τον μπάρμαν να σας κρατήσει όσο τον δυνατόν περισσότερο ..Έχω υποσχεθεί στο πιπίνι όλο το χώρο δικό μας !!! :dancing:

6. Όταν μαζευόμαστε φίλες στο σπίτι, πολλές φορές κάνουμε μπάνιο μαζί.

Έχεις παρατηρήσει μια μαύρη κουκκίδα στην πάνω αριστερή γωνία του μπάνιου?? ..Τρελή mini camera μόνο 30 €…

Για την αντροπαρέα,  αγώνας ποδοσφαίρου με την Εθνική με η συνοδεία κρύας μπίρας και στο τέλος ερασιτεχνικό πορνό είναι  κάτι που όλοι θυμόμαστε μετά από καιρό….
  :grin:

7. Να ψάξετε στο λεξικό για να βρείτε τι είναι τα μπαλάκια του Κάμα Σούτρα. Ίσως έτσι καταλάβετε τι κάνουμε όταν είμαστε μόνες μας. Μας αρέσει πολύ να παίζουμε με τα μπαλάκια!

Ξέρουμε , Ξέρουμε….Τα έχουμε κάνει δώρο πολλάκις….. Αν ψάξεις στο τρίτο συρτάρι της φίλης σου θα το βρεις (Βλέπε μυστικό Νο15)…Σορυ.. Είμαι αδύνατος άνθρωπος Ή αν προτιμάς καλύτερα ‘’  δεν είναι αυτό που νομίζεις,ταπεινά συγνώμη .. Πάντα δικό σου ‘’ :grin:

8. Δε χρειάζεται να φοβάστε όταν βγαίνουμε μόνες μας. Όχι πάντα τουλάχιστον.

Προς τι ο φόβος??? Εύχομαι απλά η νύχτα να είναι δημιουργική και συνάμα τυχερή…Η ανεύρεση του νέου χορηγού ο οποίος θα μας αντικαταστήσει αποτελεί στόχος ζωής…Αν χρειαστείς βοήθεια σφύρα.

Μην τον φοβίσεις…PLS ..Πες του ότι ξέρεις να μαγειρεύεις και ότι έχεις κάνει μόνο 2 σχέσεις στη ζωή σου…μακροχρόνιες…

9. Όταν έρχεστε στο σπίτι πάντα θα έχουμε πρώτη μούρη τις φωτογραφίες σας. Και όταν φεύγετε τις αλλάζουμε.

Η βέρα μας ,σημάδι του έρωτα μας με ενοχλεί πολύ κατά την εργασία μου.. Σου υπόσχομαι όμως πριν μπω σπίτι να έχει βρει τη θέση της στο δάχτυλο μου…Απλά σε αγαπώ!!! :-*

10. Γράφουμε τα ονόματα σας στο κινητό σαν γυναικεία. Του τύπου «Γιάννα» και όχι «Γιάννης». Για να μην έχουμε πρόβλημα όταν θα ψάξετε το κινητό μας.

Εσύ αγάπη μου έχεις το ελεύθερο να ψάξεις το κινητό μου όποτε θέλεις…Το καρτοκινήτο έτσι και αλλιώς δεν θα το βρεις….
:dancing:

11. Όταν βγαίνουμε έξω με φίλους και όχι φίλες, τα πράγματα είναι επικίνδυνα. Για εσάς.

Σε παρακαλώ φόρα μόνο προφυλακτικό…Η υγειά είναι το Α και το Ω.

Το ‘’ Α και το Ω’’ είναι απλά έκφραση .. Δεν είναι γεωγραφικό στίγμα ούτε σημεία του σώματος :booty: …Εξυπνούλα μου!!!!

12. Δε μας αρέσει να κοιμόμαστε μόνες μας. Ακόμη κι αν δε μπορείτε εσείς να κοιμηθείτε μαζί μας κάποιο βράδυ.

Στο επαγγελματικό ταξίδι στην Ταϊλανδή με δάκρυα στα μάτια  :'( λόγω της απουσία σου………..Θα ενδώσω .. Δεν θα κοιμηθώ μόνος.

13. Γουστάρουμε να παίζουμε μόνο με όσους μπορούν να αντέξουν το παιχνίδι. Όποιος μασήσει, έχασε.

Ακούγεται λίγο Fear Factor..Θα φάω και σκουλήκια??
:o

14. Μη ντρέπεστε να μας ζητάτε διάφορα. Το πιο πιθανό είναι να θέλουμε κι εμείς ακόμη περισσότερα.

Ουδείς αμφέβαλε ποτέ για αυτό.. Παρόλα ταύτα ζητάμε λίγα γιατί τα υπόλοιπα θα γίνουν με την παντρεμένη!! Δεν είμαστε και παιδαρέλια πλέον…Κρατάμε αντοχές

Έχει αγώνα αύριο!!
;)

15. Δε θα μάθετε ποτέ τι κρύβουμε στο τρίτο συρτάρι μας!

Ελπίζουμε να μην μάθετε ποτέ τι κρύβεται στο ντουλαπάκι του αυτοκίνητου κάτω από την άδεια του αυτοκίνητου….Special Tip: Παράγεται από δέντρο…και τα τελευταία χρόνια βγαίνουν και με άρωμα φράουλας…
  :birdman:

:2funny: :2funny: :2funny:

Απαιχτος ο συναγωνιστης !

Επισκέπτης
υπαρχουν...κ σε ηλικιες που δν φανταζεσαι...η ισοπεδωση κ ο μηδενισμος ποτε δν οφελησε κανεναν σε οποιοδηποτε τομεα.....

OK, μιας και το λέτε τόσοι άνθρωποι, προφανώς θα υπάρχουν. Either way I am not interested! Ας βγάλει άλλος το φίδι απο την τρύπα... ή μάλλον να βάλει το "φίδι" του στην τρύπα που θα είναι η πρώτη της φορά!

ANTREAS30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 15 ΕΥΡΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ

Stories