Νέα

15 μυστικά των γυναικών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaytos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
λογια της μπαστα ειναι αυτες οι 15 εξυπναδες? :P

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
τ' @ρχιδι@ μας κουνιονται...  :knuppel:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν φανταζεσαι ποσο...
μιλαμε εδω κ ποση ωρα το πνευμα μου κοιμαται εντελως κ τελειως.. αλλα μολις διαβασα τις κρυαδες της μπαστα... ξυπνησε.. ενθοουσιαστηκε... απεκτησε νοημα η ζωη κ παλι... :P

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Τα 15 μυστικα ειναι ΠΟΥΣΤΙΑ+ΜΑΛΑΚΙΑ+ΚΑΡΙΟΛΙΑ χ 15

Επισκέπτης
εμενα παντως με εκφραζουν απολυτα....το μονο που με χαλασε ειναι οτι νομιζει πως ειναι μυστικα...:P :P :P

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τι? τι εννοεις νομιζει πως ειναι μυστικα?
δλδ ολες τα κανουν?
πρεπει ν αρχισω να κανω μπανιο με τις φιλες μου τωρα? ουφουυυυ :P

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Καλά καλά αν είναι έτσι να βγάλω και εγώ κάτι αντίστοιχο... Σοφιστίες...

1.  Κάθε φορά που σας μιλάμε στο τηλέφωνο, άσχετα με το τι σας λέμε μπορούμε να κάνουμε πράγματα που δε μπορείτε να φανταστείτε ότι τα κάνουμε εκείνη τη στιγμή, όπως να έχω μία άλλη στο κρεβάτι μου ή ένα γαμάτο CT ή CG
  2. Δε θα μαντέψετε ποτέ τι αν φοράμε ρούχα όταν είμαστε μόνοι στο σπίτι.
  3. Όταν δεν είμαστε μαζί δε μπορείτε με τίποτα να είστε σίγουρες για το αν είμαστε σοβαροί ή αν την πέφτουμε σε άλλες.

1. Μιλάμε συνέχεια για εσάς πίσω από την πλάτη σας με τα καλύτερα λόγια, όπως πως σας γαμήσαμε στη γωνία της τουαλέτας ή στο ασανσέρ της πολυκατοικίας και τα καταπίνατε όλα
  2. Όταν θέλουμε να πηγαίνουμε συνέχεια σε ένα συγκεκριμένο μπαρ το κάνουμε όχι για τα σφηνάκια που μας κερνάει η μπαργούμαν αλλά γιατί μας αρέσει η ίδια η μπαργούμαν.
  3. Όταν μαζευόμαστε φίλοι στο σπίτι, πολλές φορές πέρνουμε παρτουζίτσα πρόθυμες και αισχρές πουτανίτσες
  4. Να ψάξετε στο λεξικό για να βρείτε τι είναι οι όρχεις. Ίσως έτσι καταλάβετε γιατί πηγαίνουμε στις πουτάνες μιας και εσείς μόνο θεωρία είστε και από γλύψιμο, μηδέν. Πρωκτικό μας σπάτε τα αρχίδια για άλλη μια φορά αλλα το μεγαλύτερο ξενέρωμα είναι όταν και καλά έχετε πονοκέφαλο και θέλετε να σας παίζουμε το αιδίο.
  5. Δε χρειάζεται να φοβάστε όταν βγαίνουμε μόνοι μας. Όχι πάντα τουλάχιστον.
  6. Όταν έρχεστε στο σπίτι πάντα θα έχουμε πρώτη μούρη τις φωτογραφίες σας. Και όταν φεύγετε τις αλλάζουμε.
  7. Γράφουμε τα ονόματα σας στο κινητό σαν αντρικά. Του τύπου «Γιάννης» και όχι «Γιάννα». Για να μην έχουμε πρόβλημα όταν θα ψάξετε το κινητό μας.
  8. Όταν βγαίνουμε έξω με φίλες και όχι φίλους, τα πράγματα είναι επικίνδυνα. Για εσάς.
  9. Προτιμούμε να κοιμόμαστε μόνοι εκτός και αν πρόκειται για μια καινούργια πρόκληση...οπότε θα την δοκιμάσουμε και αυτήν.
  10. Γουστάρουμε να παίζουμε μόνο με όσες δεν είναι δήθεν. Το δήθεν μας κούρασε πια. Οι δήθεν ας κάνουν κανένα πλακομούνι και ας έρθουν σε εμάς οι γυναίκες που πραγματικά ξέρουν τι θέλουν και δεν θα μας ζαλίζουν τα αρχίδια.
  11. Μη ντρέπεστε να μας ζητάτε διάφορα στο σεξ. Το "τι γνώμη θα σχηματίσει" και άλλες παπαριές ταιριάζουν σε κοπελίτσες τύπου Cosmopolitan και όχι πραγματικές γυναίκες.
  12. Δε θα μάθετε ποτέ τι κρύβουμε στα ενδότερα του Η/Υ μας μιας και οι περισσότερες χειρίζεστε τον Η/Υ όπως τα αυτοκίνητα! Χάλια!

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
αν εισαι εμφανισιμη... ξανθια γαλανοματα....τοτε...οουπς! εισαι αντρας!!! σορρυ μακλαιν!!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εγω κανω μπανιο με τις φιλες μου....:P :P :P
κανεις τετοια... ποταπα μικρο παιδι? :P :P :P

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

παντως εμενα μου εβαλε ιδεες!!! οχι τις αλλες μαλακιες, τα μπανια με τις φιλες!!!!

ε ναι... αλλα χρειαζεται κ μεγαλη μπανιερα.. μην ειμαστε πατεις με πατω σε :2funny:

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Καλά καλά αν είναι έτσι να βγάλω και εγώ κάτι αντίστοιχο... Σοφιστίες...

1.  Κάθε φορά που σας μιλάμε στο τηλέφωνο, άσχετα με το τι σας λέμε μπορούμε να κάνουμε πράγματα που δε μπορείτε να φανταστείτε ότι τα κάνουμε εκείνη τη στιγμή, όπως να έχω μία άλλη στο κρεβάτι μου ή ένα γαμάτο CT ή CG
  2. Δε θα μαντέψετε ποτέ τι αν φοράμε ρούχα όταν είμαστε μόνοι στο σπίτι.
  3. Όταν δεν είμαστε μαζί δε μπορείτε με τίποτα να είστε σίγουρες για το αν είμαστε σοβαροί ή αν την πέφτουμε σε άλλες.

1. Μιλάμε συνέχεια για εσάς πίσω από την πλάτη σας με τα καλύτερα λόγια, όπως πως σας γαμήσαμε στη γωνία της τουαλέτας ή στο ασανσέρ της πολυκατοικίας και τα καταπίνατε όλα
  2. Όταν θέλουμε να πηγαίνουμε συνέχεια σε ένα συγκεκριμένο μπαρ το κάνουμε όχι για τα σφηνάκια που μας κερνάει η μπαργούμαν αλλά γιατί μας αρέσει η ίδια η μπαργούμαν.
  3. Όταν μαζευόμαστε φίλοι στο σπίτι, πολλές φορές πέρνουμε παρτουζίτσα πρόθυμες και αισχρές πουτανίτσες
  4. Να ψάξετε στο λεξικό για να βρείτε τι είναι οι όρχεις. Ίσως έτσι καταλάβετε γιατί πηγαίνουμε στις πουτάνες μιας και εσείς μόνο θεωρία είστε και από γλύψιμο, μηδέν. Πρωκτικό μας σπάτε τα αρχίδια για άλλη μια φορά αλλα το μεγαλύτερο ξενέρωμα είναι όταν και καλά έχετε πονοκέφαλο και θέλετε να σας παίζουμε το αιδίο.
  5. Δε χρειάζεται να φοβάστε όταν βγαίνουμε μόνοι μας. Όχι πάντα τουλάχιστον.
  6. Όταν έρχεστε στο σπίτι πάντα θα έχουμε πρώτη μούρη τις φωτογραφίες σας. Και όταν φεύγετε τις αλλάζουμε.
  7. Γράφουμε τα ονόματα σας στο κινητό σαν αντρικά. Του τύπου «Γιάννης» και όχι «Γιάννα». Για να μην έχουμε πρόβλημα όταν θα ψάξετε το κινητό μας.
  8. Όταν βγαίνουμε έξω με φίλες και όχι φίλους, τα πράγματα είναι επικίνδυνα. Για εσάς.
  9. Προτιμούμε να κοιμόμαστε μόνοι εκτός και αν πρόκειται για μια καινούργια πρόκληση...οπότε θα την δοκιμάσουμε και αυτήν.
  10. Γουστάρουμε να παίζουμε μόνο με όσες δεν είναι δήθεν. Το δήθεν μας κούρασε πια. Οι δήθεν ας κάνουν κανένα πλακομούνι και ας έρθουν σε εμάς οι γυναίκες που πραγματικά ξέρουν τι θέλουν και δεν θα μας ζαλίζουν τα αρχίδια.
  11. Μη ντρέπεστε να μας ζητάτε διάφορα στο σεξ. Το "τι γνώμη θα σχηματίσει" και άλλες παπαριές ταιριάζουν σε κοπελίτσες τύπου Cosmopolitan και όχι πραγματικές γυναίκες.
  12. Δε θα μάθετε ποτέ τι κρύβουμε στα ενδότερα του Η/Υ μας μιας και οι περισσότερες χειρίζεστε τον Η/Υ όπως τα αυτοκίνητα! Χάλια!
Έγραψες........... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Δε θα μάθετε ποτέ τι κρύβουμε στα ενδότερα του Η/Υ μας μιας και οι περισσότερες χειρίζεστε τον Η/Υ όπως τα αυτοκίνητα! Χάλια!

ρε μα την παναγια...εχω ολες τις φιλες στο τζανκ γιατι μου στελνουν ηλιθια αττατσμεντ?(του τυπου αρκουδακια, σωστε την μικρη μαντλεν κτλ...) !!!το κανουν και σε εσας??

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ειναι chain letters που στελνουν ολοι.. που ακομη τα πιστευουν.. για να μας τα πρηζουν

ντεεφνταμπλουγιουκει... μου δινεις δυναμη τωρα... ναι κ εγω θα μπορεσω να κανω μπανιο με τις φιλες μου καποτε... χωρις να τις πνιξω :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom