Νέα

14χρονη κοπέλα έπεσε στις γραμμές του τρένου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα telos1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 266
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Όσο έχεις την κηδεμονία της (μέχρι τα 18) πρέπει να την έχεις και λίγο σούζα σαν πατέρας
Συμβούλεψέ την και γνώμη μου είναι να της ρίχνεις και από κανένα χαστούκι αν δεν ακούει, κόντρα στις μοντέρνες ηλίθιες λογικές που λένε να μην ασκείται καθόλου βία.  να έχει εσένα πρότυπο και όχι τη μάνα της.
Η πλειοψηφία των μανάδων τις μεγαλώνουν ΣΚΑΤΑ γιατί έχουν χάσει και οι ίδιες τη μπάλα με τα ψυχολογικά που τις δέρνουν.
:thumbsup:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Αν σου έλεγα οτι πολλά 14χρονα είναι πιο μπροστά και από τον Σφακιανάκη θα το πίστευες;
Ότι έλεγχο και να κάνεις, αυτή μπορει να κάνει πράγματα που δε σου περνάνε καν απ' το μυαλό.
Συμβούλεψέ την και γνώμη μου είναι να της ρίχνεις και από κανένα χαστούκι αν δεν ακούει, κόντρα στις μοντέρνες ηλίθιες λογικές που λένε να μην ασκείται καθόλου βία.
Όσο έχεις την κηδεμονία της (μέχρι τα 18) πρέπει να την έχεις και λίγο σούζα σαν πατέρας αν κάνει σα μωρό, να έχει εσένα πρότυπο και όχι τη μάνα της. Η πλειοψηφία των μανάδων τις μεγαλώνουν ΣΚΑΤΑ γιατί έχουν χάσει και οι ίδιες τη μπάλα με τα ψυχολογικά που τις δέρνουν.

Το χαστούκι φέρνει αντίθετα αποτελέσματα.Θα αντιδράσει.Και θα πάει στην πλευρά που θα βρει ασφάλεια.Και αν αυτή η ασφάλεια είναι fake θα την πατήσει.Το κοριτσάκι αυτό γιατί βρήκε τον 42χρονο;Προφανώς επειδή της έδωσε σημασία.Σημασία που δεν της έδινε ο πατέρας της.Και μπορεί ο άνθρωπος να μην της έδινε σημασία ελλείψει χρόνου,όχι εσκεμμένα αλλά το κακό έγινε.Ο πατέρας πρέπει να είναι πρότυπο ως καταφύγιο ασφάλειας και όχι ως φόβητρο.Απ΄ότι κατάλαβα ο Geor78 είναι ναυτικός.Τι πρότυπο να αποτελέσει για την κόρη του πλην του ανθρώπου που τη σκέφτεται και της τηλεφωνεί από το καράβι στη μέση του Ατλαντικού;Αν τον έχει ως "μπαμπούλα" και χαίρεται όταν μπαρκάρει αντί να στενοχωριέται,θα καταλήξει στην αγκαλιά του πούστη που θέλει να την εκμεταλλευτεί.Η μάνα της από την άλλη πρέπει να της δείχνει διπλό ενδιαφέρον.Αν λόγω δουλειάς δεν μπορεί να ασχοληθεί και τη βλέπει μόνο στις 8 το βράδυ,μια ώρα πριν η μικρή πάει για ύπνο,χωρίς να κάθεται να συζητήσει μαζί της.Να ενδιαφερθεί αν είχε κάποιο πρόβλημα,παντός είδους,ακόμα και αισθηματικού,χωρίς να την κοροϊδεύει.Τα παιδιά πρέπει να μάθουν τους κινδύνους που κρύβει η τεχνολογία.Τα γαμωκινητά με τις κάμερες,τα messenger,facebook,instagram κλπ.Με τη βία δε βγαίνει τίποτα.Η τιμωρία επιβάλλεται αλλά όχι η χειροδικία.Παράδειγμα:Δεν έκανε αυτό που της είπε;Δεν το λέει ξανά.Δεν της επιτρέπει να πάει βόλτα εκείνη την ημέρα.Της είπε στις 10 το βράδυ να είναι σπίτι και ήρθε 10:30 την επόμενη φορά περιορίζεις την ώρα στις 9:30.Μία,δύο θα το καταλάβει το λάθος.

Πόσες κοπέλες δεν ξέρετε,και όχι μόνο κοπέλες βεβαίως,που είχαν "σκληρούς γονείς" και κατέληξαν ακόμα και στην πρέζα;Από την άλλη οι πολύ χαλαροί γονείς που αφήνουν σε ηλικία π.χ 15 ετών να βάζουν διχτυωτό καλσόν να πάνε σχολείο (έχω δει πολλές...) ή να τρυπάνε τις μύτες και τα φρύδια επειδή "είναι μοντέρνοι/η" κάνουν εξίσου κακό.Το παιδί πρέπει να μεγαλώνει σταθερά.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Ποιό Μέλος είναι? :rockon: :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Είναι πολύ ενδιαφέρον το πως αντιμετωπίζεται το όλο θέμα ενοχικά και ως ταμπού τόσο από τα ΜΜΕ όσο και από (εντός ή εκτός εισαγωγικών) "αρμόδιους φορείς":

πχ Το κοριτσάκι άφησε, λένε, ένα ερωτικό γράμμα απευθυνόμενο στον μερακλή 40αρη την ίδια στιγμή που το "χαμόγελο του παιδιού" αναφέρει ότι η μικρή είχε πέσει "θύμα βίας" και "κακοποίησης".

Βασικα χθες ολη τη μερα μας λεγανε στα media οτι αυτοκτονησε γιατι τη κακοποιησαν ενω στην ουσια το γραμμα αλλαζει τα παντα. Αυτη αυτοκτονησε επειδη δεν αντεχε στη σκεψη οτι θα χωρισουν και αυτος θα μπει φυλακη εξ'αιτιας της.

Αν τωρα αυτον στη φυλακη τον καθαρισουν, θα φταινε εν μερει και τα media. Θα ειναι ηθικοι αυτουργοι φονου λογω της παραπληροφορησης οτι αυτος τη κακοποιησε.

OP
OP
T

telos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Κριτικές
19
Like
7.090
Πόντοι
3.446
Το χαστούκι φέρνει αντίθετα αποτελέσματα.Θα αντιδράσει.Και θα πάει στην πλευρά που θα βρει ασφάλεια.Και αν αυτή η ασφάλεια είναι fake θα την πατήσει.Το κοριτσάκι αυτό γιατί βρήκε τον 42χρονο;Προφανώς επειδή της έδωσε σημασία.Σημασία που δεν της έδινε ο πατέρας της.Και μπορεί ο άνθρωπος να μην της έδινε σημασία ελλείψει χρόνου,όχι εσκεμμένα αλλά το κακό έγινε.Ο πατέρας πρέπει να είναι πρότυπο ως καταφύγιο ασφάλειας και όχι ως φόβητρο.Απ΄ότι κατάλαβα ο Geor78 είναι ναυτικός.Τι πρότυπο να αποτελέσει για την κόρη του πλην του ανθρώπου που τη σκέφτεται και της τηλεφωνεί από το καράβι στη μέση του Ατλαντικού;Αν τον έχει ως "μπαμπούλα" και χαίρεται όταν μπαρκάρει αντί να στενοχωριέται,θα καταλήξει στην αγκαλιά του πούστη που θέλει να την εκμεταλλευτεί.Η μάνα της από την άλλη πρέπει να της δείχνει διπλό ενδιαφέρον.Αν λόγω δουλειάς δεν μπορεί να ασχοληθεί και τη βλέπει μόνο στις 8 το βράδυ,μια ώρα πριν η μικρή πάει για ύπνο,χωρίς να κάθεται να συζητήσει μαζί της.Να ενδιαφερθεί αν είχε κάποιο πρόβλημα,παντός είδους,ακόμα και αισθηματικού,χωρίς να την κοροϊδεύει.Τα παιδιά πρέπει να μάθουν τους κινδύνους που κρύβει η τεχνολογία.Τα γαμωκινητά με τις κάμερες,τα messenger,facebook,instagram κλπ.Με τη βία δε βγαίνει τίποτα.Η τιμωρία επιβάλλεται αλλά όχι η χειροδικία.Παράδειγμα:Δεν έκανε αυτό που της είπε;Δεν το λέει ξανά.Δεν της επιτρέπει να πάει βόλτα εκείνη την ημέρα.Της είπε στις 10 το βράδυ να είναι σπίτι και ήρθε 10:30 την επόμενη φορά περιορίζεις την ώρα στις 9:30.Μία,δύο θα το καταλάβει το λάθος.

Πόσες κοπέλες δεν ξέρετε,και όχι μόνο κοπέλες βεβαίως,που είχαν "σκληρούς γονείς" και κατέληξαν ακόμα και στην πρέζα;Από την άλλη οι πολύ χαλαροί γονείς που αφήνουν σε ηλικία π.χ 15 ετών να βάζουν διχτυωτό καλσόν να πάνε σχολείο (έχω δει πολλές...) ή να τρυπάνε τις μύτες και τα φρύδια επειδή "είναι μοντέρνοι/η" κάνουν εξίσου κακό.Το παιδί πρέπει να μεγαλώνει σταθερά.

Συμφωνώ σε όλα. Δεν δέρνω. Φωνάζω που και που. Τιμωρω και ανταμοιβω αντίστοιχα. Έγραψα ότι έχω τύψεις για το χαμένο χρόνο. Και ότι όταν γυρνάω αφιερώνω τον περισσότερο χρόνο σε αυτήν.
Τέλος, έχω δει στα μάτια της, το ίδιο κλάμα με το δικό μου όταν έφευγε ο πατέρας μου και αυτό λέει πολλά. Είμαι σίγουρος ότι με σέβεται και με αγαπάει γιατί την νοιάζομαι από την πρώτη κιόλας στιγμή που ήρθε στον κόσμο, δεν ένοιωσε ότι την εγκαταλείπω ποτέ ακόμα και όταν έφευγα, αφού τώρα που μεγάλωσε κατάλαβε ότι για να είναι ήδη με σπίτι δικό της, αγορασμένο - ξοφλημενο, ο πατέρας της δεν ροκανιζε τα χρήματα για πάρτη του αλλά σκευτοταν πάντα το αύριο της. Τα λέμε όλα, συζητάμε για τα πάντα και έτσι το κέρδισα το παιδί. Ο Θεός να βάλει το χέρι του μαζί με τα δικά μας και να συνεχίσει έτσι.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.968
Πόντοι
6.256
Ασχετο με το θέμα.
Οι ελληνιδες μάνες θέλουν ολες για γαμπρό εφοπλιστή.
Οπότε καταλαβαινετε πως τις μεγαλωνουν.
Αν ειμαι λάθος να μου το πείτε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Aπλα να σας ενημερωσω σε ολους εσας που λετε για φυλακες κ οτι θα φαει πακετο μεσα κτλ οτι ο νομος λεει οτι απο κλεισμενα 14 κ πανω για ασελγειες κτλ η ανωτερη ποινη ειναι φυλακιση μεχρι 2 ετη δηλ πλημελλημα αρα η αναστολη η εξαγορασιμο...Καθειρξη κ κακουργημα ειναι για κατω των 14...Απο 16 κ πανω εισαι νομιμοτατος....Να προλαβω τα κωθωνια δεν τον υπερασπιζομαι λεω τα πραγματα απλα οπως ειναι...
15 φιλε...οχι 14.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Το συγκεκριμένο άρθρο του ποινικού κώδικα  περί ασέλγειας/αποπλάνησης ποτε εισήχθη στον ποινικό κώδικα ? Εννοώ ποια χρονιά, σε ποια αναθεώρηση ?

Θυμίζω ότι πλέον οι άνθρωποι στην ηλικία των 17 ετών θεωρούνται ικανοί για τον καθορισμό του μέλλοντος του έθνους μέσω της ψήφου τους.

Πόσες δεκαετίες τώρα η οριακή τιμή ηλικίας στα περί ασέλγειας παραμένει στα 14 αγνοώντας τις βιολογικές, κοινωνικές και ψυχολογικές εξελίξεις που οδηγούν στην ταχύτερη ωρίμανση των ανθρώπων?

Συγκρίνω τον εαυτό μου στα 14 μου με τα σημερινά παιδιά και νιώθω ότι πλέον οι 14χρονοι του σήμερα βρίσκονται στο επίπεδο ωριμότητας που εγώ είχα στα 18+ μου ...
Αφου γνωριζεις την απαντηση, γιατι ρωτας?
Ο ποινικος κωδικας ειναι νομοθετημα του 1950.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Συγκρίνω τον εαυτό μου στα 14 μου με τα σημερινά παιδιά και νιώθω ότι πλέον οι 14χρονοι του σήμερα βρίσκονται στο επίπεδο ωριμότητας που εγώ είχα στα 18+ μου ...
Κάνεις τραγικο λαθος.
Την ωριμοτητα που ειχες εσυ στα 14, δεν την εχουν σημερα ουτε στα 20.
Τα αιφον και τα ιντερνετ δεν τα εχουν κανει πιο εξυπνα τα παιδια ουτε πιο ωριμα. Πιο χαζα τα εχουν κανει.
Εγω βλεπω 18χρονο σημερα και κανω το σταυρο μου.
Ουτε οπως ημουν εγω στα 12.
Κατι βλαμμενα, που δεν μπορουν να συνταξουν προταση.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Βάλε τάξη αδερφέ...
Παντως μιλαμε για ασυλληπτη τραγωδια.
Κατι τετοια δεν συνεβαιναν στην Ελλαδα.

Το μονο που απομενει πια, ειναι να ακουσουμε οτι πηγε και μαθητης με καλασνικοφ σε σχολειο και εκτελεσε τους συμμαθητες του.

Ολα αυτα ειναι εισαγομενα.

Οσο για τον καραγκιοζη τον παιδοφιλο, την εχει πολυ ασχημα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ασχετο με το θέμα.
Οι ελληνιδες μάνες θέλουν ολες για γαμπρό εφοπλιστή.
Οπότε καταλαβαινετε πως τις μεγαλωνουν.
Αν ειμαι λάθος να μου το πείτε
Ενω επρεπε να τις μεγαλωνουν να θελουν γαμπρο ανεργο ή μαφιοζο?

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Σαφώς και φταίει αυτός ο μουλος και καλά θα κάνει η κοινωνία της φυλακής να του γυρίσει την κωλοτρυπιδα σαν κάλτσα. Αφού το έχει κάνει και σε άλλο κορίτσι πριν από 1.5 χρόνο και εάν βγει η φάτσα του μπορεί να βγουν και άλλα. Και δεν φτάνει αυτό τα τράβαγε και βίντεο ο αληταρας
ΜΗΠΩΣ πρεπει να την πληρωσουν οι γονεις ????

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Ο Λιλας ελεγε οτι στα 14 του τον ειχε πηδηξει ο θειος του. :S :S :S

Την επομενη τον απειλησε οτι θα τα πει στη θεια αν δεν τον ξαναπηδηξει

xc.gif

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Βασικα χθες ολη τη μερα μας λεγανε στα media οτι αυτοκτονησε γιατι τη κακοποιησαν ενω στην ουσια το γραμμα αλλαζει τα παντα. Αυτη αυτοκτονησε επειδη δεν αντεχε στη σκεψη οτι θα χωρισουν και αυτος θα μπει φυλακη εξ'αιτιας της.

Αν τωρα αυτον στη φυλακη τον καθαρισουν, θα φταινε εν μερει και τα media. Θα ειναι ηθικοι αυτουργοι φονου λογω της παραπληροφορησης οτι αυτος τη κακοποιησε.
Φυσικα την κακοποιησε, ιδιως ψυχικα. Τι αλλη αποδειξη θελεις για την ψυχικη της κακοποιηση? Αφου αυτοκτονησε η κοπελα.
Η αποπλανηση γιατι ακριβως τιμωρειται, εχεις αναρωτηθει?
Ακριβως για τετοιες περιπτωσεις.
Που ο ανηλικος, ο οποιος δεν εχει την πνευματικη ωριμοτητα να σταθμισει τα πραγματα και να κρινει, πεφτει θυμα του ενηλικου. Φυσικα η μικρη ενιωθε οτι δεν ειναι κακοποιημενη. Ηταν ομως. Και αποδειχθηκε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Το χαστούκι φέρνει αντίθετα αποτελέσματα.Θα αντιδράσει.
Οχι βεβαια. Ενα χαστουκι ειναι σωφρονιστικο και επιβαλλεται.

Δηλαδη οι παλιοτεροι που ριχνανε τα χαστουκια συννεφο, τι εγινε?
Εμενα η μανα μου μου εχει ριξει πολλα χαστουκια. Δεν διανοηθηκα καν να αντιδρασω.

Εκει που γεννιεται "αντιδραση" ειναι στην συστηματικη κακοποιηση απο την οικογενεια. Το χαστουκι ειναι κατι αλλο. Μην τρελαθουμε κιολας, που ο γονιος θα σκεφθει αν θα ριξει χαστουκι ή οχι, απο το φοβο της "αντιδρασης". Αντεδρασες? φαε αλλο ενα. Ετσι ειναι φιλε, αυτα ειναι λυμενα.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.038
Πόντοι
5.506
πεθανε ενα κοριτσακι 14 ετων και εσεις εδω καθοσαστε σαν κατινες και κανετε ταχαμου δηθεν αναλυσεις...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
πεθανε ενα κοριτσακι 14 ετων και εσεις εδω καθοσαστε σαν κατινες και κανετε ταχαμου δηθεν αναλυσεις...
Οταν μπαινεις και απαξιωνεις τις συζητησεις τύπε με φτιαχνεις απιστευτα.

Τι το περιεργο βρισκεις στο να ανοιξει μια συζητηση για ενα θεμα που απασχολει σημερα την επικαιροτητα? Και κοινωνικο θεμα κιολας, οχι για τα βυζια της Μπακοδημου.

Τωρα κάνεις λίγο σαν γεροντοκορη ρε αδελφε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom