Νέα

100 Ταινίες που αξίζει να δεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα House of Fun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 126K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16

Από τις πιο υποτιμημένες ταινίες! Ο Sean Penn ειδικά είναι εξαιρετικός! Προσωπικά η αγαπημένη μου ever όχι μόνο για τους προφανείς (σκηνοθεσία, σενάριο, ερμηνείες κλπ)

Επισκέπτης
Κανε μωρή κι εσύ τον κόπο και διάβασε λίγο πίσω, θα ανακαλύψεις και άλλα πράγματα από άλλους πάικτες πολύ καλά όχι μόνο τα δικά μου.Θα κάνουμε κάποτε και μια λίστα for starters στο καλό σινεμά.Το υπόσχομαι.

Σκασε :s&m_1: Τρια ταπς εχω ανοικτα για το θεμα , ενα στην αρχη , ενα στο μεσο και ενα στο τελος :2funny: :2funny: :2funny: Ζαλιστηκα  :cheesy:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Όχι γιατί το θεώρησα περισσότερο άσκηση ύφους και πολύ αβανταδόρικο(και οι πιο πολλόι το έχουν δει και αγαπήσει).Έβαλα τη "χειμερία νάρκη" στα 20 εναλακτικά που κατά τη γνώμη μου είναι πιο καλό.Γούστα είναι αυτά δεν διεκδικώ κανένα αλάθητο στις επιλογές ανάμεσα σε 95000 μέλη. ;)

House of Fun , συγχαρητήρια , είσαι ξεχωριστή παρουσία ...

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ του ΛΟΥΚΙΝΟ ΒΙΣΚΟΝΤΙ

OP
OP
House of Fun

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Tαινιάρα 10/10 αλλά έβαλα το Boogie Nights σαν πιο κοντινό στη θεματολογία του σάιτ  :2funny:
O PTA είναι ο μεγαλύτερος σκηνοθέτης στον κόσμο αυτή τη στιγμή(και ο Christofer Nollan αλλά με πιο safe επιλογές)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
:thumbsup: Σ άρεσε η λίστα??(Κρόνενμπεργκ έπρεπε να τα βάλω σχεδόν όλα,έβαλα μόνο το ΤΕΡΑΣΤΙΟ crash  :rockon:)

μαρεσε. Δεν ειμαι πολυ ψαγμενος με τις ταινιες και πολλες δε τις ξερω, αλλα ξερω σιγουρα τι θα μου αρεσει απο αυτα που βαζεις.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αυτο εδω ειναι αριστουργημα...

OP
OP
House of Fun

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Ηouse of Fun , συγχαρητήρια , είσαι ξεχωριστή παρουσία ...
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ του ΛΟΥΚΙΝΟ ΒΙΣΚΟΝΤΙ
Mαλάκας είμαι αλλά μη το λέτε πολύ προς τα έξω και μας καταλάβουν  :grin:
Ο Βισκόντι μπήκε φυσικά και πολύ ψηλά,άνετα θα μπορούσαν να μπουν κι άλλα δικά του,ΜΕΓΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ  ;)

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Tαινιάρα 10/10 αλλά έβαλα το Boogie Nights σαν πιο κοντινό στη θεματολογία του σάιτ  :2funny:
O PTA είναι ο μεγαλύτερος σκηνοθέτης στον κόσμο αυτή τη στιγμή(και ο Christofer Nollan αλλά με πιο safe επιλογές)
ο καλυτερος σκηνοθετης ειναι ο lucky mckee...πολυ ανεξαρτητος αλλα κορυφη...δες το may...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Mαλάκας είμαι αλλά μη το λέτε πολύ προς τα έξω και μας καταλάβουν  :grin:
Ο Βισκόντι μπήκε φυσικά και πολύ ψηλά,άνετα θα μπορούσαν να μπουν κι άλλα δικά του,ΜΕΓΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ  ;)

θελω να δω απο ιταλικο σινεμα τι μπαλιτσα παιζεις. ελα φτιαξε με.

OP
OP
House of Fun

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
μαρεσε. Δεν ειμαι πολυ ψαγμενος με τις ταινιες και πολλες δε τις ξερω, αλλα ξερω σιγουρα τι θα μου αρεσει απο αυτα που βαζεις.
Η σκέψη μου ήταν να δοθεί ένα έναυσμα για ψάξιμο σε όποιους το ήθελαν αλλά δεν το ξέρανε  :grin:
Φυσικά σε καμμία περίπτωση να κάνει ο οποιοσδήποτε διαγωνισμό γνώσεων.Μακριά από μας ανάλογες κατινιές του κώλου.
Καλά είναι αν ξέρεις 1-2 πράγματα να μπορείς να τα μοιράζεσαι.Απλά ο περιοριοσμένος χώρος εδώ και τα συνεχή ποστς δεν
αφήνουν,κι ούτε χρειάζεται,χώρο για πολλές αναλύσεις.Δυστυχώς το σινεμά για την κατανόησή του θέλει διάβασμα και άσκηση.
Αυτά δεν είναι γι εδώ κι έτσι τα απέφυγα όσο μπορώ.  ;)

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
το χειροτερο στο σινεμα και γενικως στις τεχνες (περα απ την ασχετοσυνη) ειναι οι διαφοροι που βλεπουν πχ μια μαλακια οπως το mullholland drive και επειδη δε καταλαβαινουν τιποτα το βγαζουν αριστουργημα...

OP
OP
House of Fun

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
θελω να δω απο ιταλικο σινεμα τι μπαλιτσα παιζεις. ελα φτιαξε με.
Δεν σε παίζω γιατί προφανώς έχεις σπουδάσει-ζήσει Ιταλία(όσο ήσουν εκεί ο Ντε Νίρο και ο Πατσίνο μιλούσαν Ιταλικά καλύτερα απ τον Μπερλουσκόνι :grin:
Τα μεταγλωτίζουν όλα απ όσο ξέρω.Μόνο σε αίθουσες τέχνης οι ταινίες είναι στην αυθεντική τους γλώσσα.
Πάντως μπήκαν πολλά Ιταλικά όπως θα δεις.Αν έχεις κανά special request εδώ είμαστε  ;)

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Εχώ δει το SALO,120 ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΣΟΔΟΜΑ κ ένα με εκκλησίες δεν θυμάμαι τίτλο.

Παπαζόλη το ΘΕΩΡΗΜΑ που το πέτυχες - έχω διαβάσει στο περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ πολύ καλές κριτικές ... Ξέρει κανείς να βοηθήσει? Κυκλοφορεί στο εμπόριο ?

OP
OP
House of Fun

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
το χειροτερο στο σινεμα και γενικως στις τεχνες (περα απ την ασχετοσυνη) ειναι οι διαφοροι που βλεπουν πχ μια μαλακια οπως το mullholland drive και επειδη δε καταλαβαινουν τιποτα το βγαζουν αριστουργημα...
για το συγκεκριμενο διαφωνώ κάθετα,ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ, αλλά θα φάμε και τον Σεπτέμβριο για να  πούμε το πως και γιατί,οπότε μένουμε στις διαφορετικές απόψεις(για παράδειγμα το Staight Story του ιδίου εγώ το σιχαίνομαι όσο και το ρετσινόλαδο,τις μπάμιες και το λαχανόριζο  :grin: )

OP
OP
House of Fun

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
για το συγκεκριμενο διαφωνώ κάθετα,ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ, αλλά θα φάμε και τον Σεπτέμβριο για να  πούμε το πως και γιατί,οπότε μένουμε στις διαφοτερικές απόψεις(για παράδειγμα το Staight Story του ιδίου εγώ το σιχαίνομαι όσο το ρετσινόλαδο)

Ίσως γιατί είναι το πιο ευκατανόητο έργο του. Το Mulholland Drive έτσι κι αλλιώς δίχασε τους κριτικούς και γενικότερα τον κόσμο. Εγώ θυμάμαι άλλους να τους αρέσει, σε άλλους όχι και άλλοι να μη θέλουν καν να το σχολιάσουν. Μιλάμε πάντως για πολύ μεγάλο δημιουργό, διόλου τυχαίο ότι η γνωστότερη δημιουργία του στην τηλεόραση, το Twin Peaks, παρόλες τις μεγάλες σειρές που βγαίνουν σωρηδόν τα τελευταία χρόνια, παραμένει η (ίσως?) καλύτερη τηλεοπτική δουλειά που έχει γίνει ποτέ κι ας έχουν περάσει 20 χρόνια από όταν πρωτοπροβλήθηκε.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αν εννοεις επειδη παιζει η laura harring συμφωνω... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories