Νέα

100 Ταινίες που αξίζει να δεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα House of Fun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 126K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
House of Fun

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Φίλε House of Fun πολυ καλή προσπάθεια!!! Είσαι πολύ ψαγμένος λέμε...Αλλά μου βγήκαν τα μάτια να διαβάσω 54 σελίδες και τελικά δεν είδα μια απο τις αγαπημένες μου...
Festen (1998) Thomas Vinterberg Δανία
Αν τυχόν δεν την έχεις δει μην τη χάσεις...Για μένα είναι πολύ καλύτερος απο τον Lars Von Trier!!!
Ταινιάρα μαζί με τους Ηλίθιους του Τρίερ,πάνε πακετάκι στα του "δόγματος".Τρίερ εβαλα τα κύματα αν κι έπρεπε να βάλω τους Ηλίθιους σαν μια επιλογή για περισσότερο κόσμο εδώ.Προσπάθησα να μην είναι μια ελιτίστικη επιλογή ταινιών αλλά φιλμ που μπορούν να τα δουν όλα σχεδόν οι πιο πολλοί εδώ.

OP
OP
House of Fun

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Όχι γιατί το θεώρησα περισσότερο άσκηση ύφους και πολύ αβανταδόρικο(και οι πιο πολλόι το έχουν δει και αγαπήσει).Έβαλα τη "χειμερία νάρκη" στα 20 εναλακτικά που κατά τη γνώμη μου είναι πιο καλό.Γούστα είναι αυτά δεν διεκδικώ κανένα αλάθητο στις επιλογές ανάμεσα σε 95000 μέλη. ;)

OP
OP
House of Fun

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Σε γενικές γραμμές έγινε μια προσπάθεια να καλυφθούν πολλά πράγματα κι αγαπημένα.Είδη,χώρες,εποχές,δημιουργοί.Έμειναν απ έξω πολλά σίγουρα.Σκηνοθέτες της μιας ταινίας αν δεν ήταν οριακή για την ιστορία του σινεμά δεν μπήκαν.Σε γενικές γραμμές σας άρεσε η λίστα?Η φιλοσοφία της το πνεύμα της?Δεν μπορούμε να συμφωνούμε σε όλα.
Ελπίζω να το διασκεδάσατε όσο κι εγώ.
Σας ευχαριστώ ακόμα μια φορά ΟΛΟΥΣ  ;)

OP
OP
House of Fun

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Ε κανε την γκονταμν λιστα λεμε
Κανε μωρή κι εσύ τον κόπο και διάβασε λίγο πίσω, θα ανακαλύψεις και άλλα πράγματα από άλλους πάικτες πολύ καλά όχι μόνο τα δικά μου.Θα κάνουμε κάποτε και μια λίστα for starters στο καλό σινεμά.Το υπόσχομαι.

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
o κυριος  Κουεντιν αν και ταλαντουχος  για εμενα δεν προκειτε να μπει στην δικια μου λιστα με τους μεγαλους δημιουργους..ειναι σκηνοθετικα ενα καλο χωνευτηρη παλιου exploitation και bmovie κινηματογραφου με την διαφορα οτι διαχειριζετε καλυτερους ηθοποιους και budget..οι αδοξοι μπασταρδοι ηταν μια μετριοτητα το Death Proof τουλαχιστον ειχε χαβαλε...
tsεκαρε αυτο Black Shampoo...30 χρονια πριν.....
www.zimbio.com/watch/7Kg6GIcxesW/Black+Shampoo/Black+Shampoo]http://www.zimbio.com/watch/7Kg6GIcxesW/Black+Shampoo/Black+Shampoo[/url]

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

πολυ ωραιος ο βιγκο εδω. το βαζω οχι γιατι ειναι αναμεσα στις καλυτερες ταινιες, αλλα επειδη ειναι αναμεσα στις καλυτερες ερμηνειες για τυπο του υποκοσμου.

OP
OP
House of Fun

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Eastern Promises
πολυ ωραιος ο βιγκο εδω. το βαζω οχι γιατι ειναι αναμεσα στις καλυτερες ταινιες, αλλα επειδη ειναι αναμεσα στις καλυτερες ερμηνειες για τυπο του υποκοσμου.
:thumbsup: Σ άρεσε η λίστα??(Κρόνενμπεργκ έπρεπε να τα βάλω σχεδόν όλα,έβαλα μόνο το ΤΕΡΑΣΤΙΟ crash  :rockon:)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom