You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
100 Ταινίες που αξίζει να δεις
- Μέλος που άνοιξε το νήμα House of Fun
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 125K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι ένα πρωί του Οκτωβρίου του 1979 μία ή δύο μέρες μετά την πρώτη προβολή των "Κουρελιών" στο Φεστιβάλ είδα την Ρίτα Μπενσουσάν να περπατά σαν οπτασία στην Τσιμισκή.
Ποιός ξέρει από ποιό μεθύσι γύριζε, ποιός ξέρει και αν την είδα ποτέ ή ήταν πλάσμα της φαντασίας μου;
Ποιός ξέρει από ποιό μεθύσι γύριζε, ποιός ξέρει και αν την είδα ποτέ ή ήταν πλάσμα της φαντασίας μου;
Επισκέπτης
ο Τσιου, η μορφη που ξεμεινε χαρμανι δεκαπενταυγουστο γιατι πηγαν διακοπες οι πρεζεμποροι
αχαχαχαχαχα η φωνη
Filogeno
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Φίλε House of Fun πολυ καλή προσπάθεια!!! Είσαι πολύ ψαγμένος λέμε...Αλλά μου βγήκαν τα μάτια να διαβάσω 54 σελίδες και τελικά δεν είδα μια απο τις αγαπημένες μου...
Festen (1998) Thomas Vinterberg Δανία
Αν τυχόν δεν την έχεις δει μην τη χάσεις...Για μένα είναι πολύ καλύτερος απο τον Lars Von Trier!!!
Festen (1998) Thomas Vinterberg Δανία
Αν τυχόν δεν την έχεις δει μην τη χάσεις...Για μένα είναι πολύ καλύτερος απο τον Lars Von Trier!!!
foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Αλλά τότε ('78), ήταν νωπές οι μνήμες και έπρεπε να χρυσωθεί το χάπι...
Νομίζω ότι δεν είναι μόνο θέμα της εποχής, αλλά και το ότι η συγκεκριμένη θεματολογία ήταν ήδη, στο θέμα της δημιουργίας ταινιών, σε βρεφικό στάδιο και από τις ταινίες του Stone, όχι μόνο το Platoon και το Born on the 4th of July αλλά και από το Heaven and Earth (ίσως και κάπως με το Αποκάλυψη τώρα) τα πράγματα άλλαξαν. Είναι σαν τα γουέστερν που άρχισαν με τους κακούς Ινδιάνου και από τη στιγμή που βγήκαν ταινίες όπως το "Μεγάλο Ανθρωπάκι" Little Big Man του Penn άρχισαν να τους βλέπουν με καλύτερο μάτι (βλ Χορεύοντας με τους Λύκους, ακόμα και στο Maverick με τον Γκίμπσον). Σαφώς, βέβαια, έχει να κάνει και με την ωριμότητα της εποχής να αποδεχθεί τέτοια θέματα.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ρε κουφαλα βολταιρο ο χαιλαντερ εισαι? εχεις δει τη μια, εχεις δει την αλλη, θα πιστεψω οτι ειδες και την υπηρετρια που εδωσε τη λεκανη στον Πιλατο να πλυνει τα χερια του
βρες το και δεστο το ταινιακι, ευχαριστο εργο με συνοδεια πατατακια. και ειναι και επικαιρο για δεκαπενταυγουστο
αχαχαχαχαχα η φωνη
βρες το και δεστο το ταινιακι, ευχαριστο εργο με συνοδεια πατατακια. και ειναι και επικαιρο για δεκαπενταυγουστο
Επισκέπτης
nwdas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
οχι τωρα θελουμε!Νώντα μου πραγματικά φίλε im not in the mood τώρα για να το κάνω.Σόρρυ κάποια άλλη στιγμή αν το θέλετε οκ
Νομίζω ότι δεν είναι μόνο θέμα της εποχής, αλλά και το ότι η συγκεκριμένη θεματολογία ήταν ήδη, στο θέμα της δημιουργίας ταινιών, σε βρεφικό στάδιο και από τις ταινίες του Stone, όχι μόνο το Platoon και το Born on the 4th of July αλλά και από το Heaven and Earth (ίσως και κάπως με το Αποκάλυψη τώρα) τα πράγματα άλλαξαν. Είναι σαν τα γουέστερν που άρχισαν με τους κακούς Ινδιάνου και από τη στιγμή που βγήκαν ταινίες όπως το "Μεγάλο Ανθρωπάκι" Little Big Man του Penn άρχισαν να τους βλέπουν με καλύτερο μάτι (βλ Χορεύοντας με τους Λύκους, ακόμα και στο Maverick με τον Γκίμπσον). Σαφώς, βέβαια, έχει να κάνει και με την ωριμότητα της εποχής να αποδεχθεί τέτοια θέματα.
Συμφωνώ.
Όταν κρίνουμε μια ταινία, πρέπει να συνυπολογίζουμε και ενδεχόμενες προσπάθειες ή προθέσεις του σκηνοθέτη να μας παρουσιάσει την ιστορία, έστω και σε δεύτερο επίπεδο, όπως θέλει ή όπως θα άρεσε, ενδεχομένως, στο κοινό που απευθύνεται.
Νομίζω ότι οι καλύτερες στιγμές του, εμπορικού έστω, αμερικάνικου κινηματογράφου είναι οι στιγμές που κάνει, ή προσπαθεί να κάνει, αυτοκριτική.
Ο Stone ήταν από τους πρώτους που το κατάλαβαν αυτό, γι' αυτό έχει απήχηση εκτός ΗΠΑ.
Επισκέπτης
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
ρε κουφαλα βολταιρο ο χαιλαντερ εισαι? εχεις δει τη μια, εχεις δει την αλλη, θα πιστεψω οτι ειδες και την υπηρετρια που εδωσε τη λεκανη στον Πιλατο να πλυνει τα χερια του
Όποιος γυρίζει (ή μάλλον γύριζε) βλέπει.
Αλλά, δώσε βάση εδώ, και τον βλέπουν.
Επισκέπτης
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Εμένα ας πούμε η αγαπημένη μου κωμωδία είναι "A fish called Wanda" λόγω της δικής μου σχέσης με την πρωταγωνίστρια της.
Dino Velvet
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Δεν αναφέρθηκα σε ανθρώπινες απώλειες(ζωές)αλλά σε απώλειες σε σχέσεις-χαρακτήρες-ψυχισμό κλπ άρα συμφωνούμε πάικτες& βεβαια το νοημα ηταν πραγματι τα της φιλιας & οχι οτιδηποτε ειχε να κανει με τον πολεμο(ποιος ειχε διακιο-αδικο)..
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Και δικό μου αγαπημένο αν και αντιγράφει χιτς μέχρι κεραίας απλά η μετέπειτα καριέρα του ήταν εντελώς άνιση μη πω για τα μπάζα.Εχει μια μεγαλομανία που τον κάνει ενοχλητικό ας έχει ικανότητες.Την είδε Λώρενς Ολίβιε(Πιπέρι λέμε)Μία απίστευτη ταινία από το "μάγο" kenneth Branagh...
Νεκροί ξανά
Επισκέπτης
Dino Velvet
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Επισκέπτης
Αυτες γιατι δεν μπηκανε? Εχετε προσωπικα με τον κυριο Κουεντιν?