House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Κι ο άλλος ο πρεζάκιας ο Α.Φεράρα μεγάλος είναι ;)
Παρεπιπτόντως οι ταινίες που αξίζει να δεις έστω μία φορά είναι πάνω από 1000,τουλάχιστο,.........
Αν θες τη γνώμη μου το Angel Heart είναι κάπως δήθεν(υπερτιμημένο στην Ελλάδα τουλάχιστο,έξω είναι απλά ένα άρτιο εμπορικό φιλμ)
Κλασική περίπτωση ελληνικού hype (γειτονάκι άπλυτο και αξύριστο,του αρέσει κι η πρωτοψάλτη δικός μας θα είναι μωρέ )Εξαιρείται ο Κουστουρίτσα.
ρε χαουζ δε γινεται να τις μαζεψεις σ ενα ποστ μονο τους τιτλους?Βολτέρε διορθώσαμε και μερικές αδικίες με την ενναλακτική 20άδα,τα είδες?
Στο Ολα ειναι Δρομος συμμετεχω κι εγω σε μια σκηνη,αλλα δεν πολυφαινομαι γαμωτο...Μια ακόμα αγαπημένη ελληνική ταινία είναι "Ο Ιωάννης ο βίαιος" της Τώνιας Μαρκετάκη
Και το επεισόδιο "Βιετνάμ" με τον Γ.Αρμένη από το "Όλα είναι δρόμος" του Π.Βούλγαρη
Νώντα μου πραγματικά φίλε im not in the mood τώρα για να το κάνω.Σόρρυ κάποια άλλη στιγμή αν το θέλετε οκρε χαουζ δε γινεται να τις μαζεψεις σ ενα ποστ μονο τους τιτλους?
εχει γινει χαος εδω
Στο Ολα ειναι Δρομος συμμετεχω κι εγω σε μια σκηνη,αλλα δεν πολυφαινομαι γαμωτο...
Οι δυο που παρεθεσα + Λουφα και Παραλλαγη + Γλυκια Συμμορια + Ρεμπετικο.Αυτες ειναι οι ταινιες που ξαναβλεπω ανα πασα στιγμη.Παπατάκης ωραίος έλληνας της διασποράς, πολύ cool και καλός σκηνοθέτης(Πάιζει κι ο Ρέτσος)