Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
με τα καλυτερα soundtrackΤο επόμενο τι θέλετε να είναι? Ταινίες με θέμα τη μουσική?
με τα καλυτερα soundtrackΤο επόμενο τι θέλετε να είναι? Ταινίες με θέμα τη μουσική?
σούπερμανταινιες που ειδα σε σχετικα μικρη ηλικια και μου εμειναν.....
the goonies E.T. Ψαλιδοχερης
για πειτε και καμια αλλη γιατι δεν μου ρχεται τωρα
Εκεί μπαίνει και το άβαταρ σου μέσα ;)με τα καλυτερα soundtrack
Το κάνω ρε φίλε αλλά όταν πατάω το εικονίδιο του you tube( υποθέτω εννοείς με δεξί κλικ) δε μ αφήνει να κάνω paste!!!βαλε κερσορα στην απαντηση, πατα το τετραγωνακι κατω απο το Β και κανε paste το λινκ του γιουτιουμπι ρε παιχτη.
Κάνεις κόπυ πέιστ το λινκ απ το youtube το κάνεις μπλε με τον κέρσορα και μετά πατάς το εικονίδιο που έχει εδώ το σάιτ κάτω από τα μπολντ(το youtube δλδ)και πατάς απάντησηΤο κάνω ρε φίλε αλλά όταν πατάω το εικονίδιο του you tube( υποθέτω εννοείς με δεξί κλικ) δε μ αφήνει να κάνω paste!!!
Λοιπόν έχουμε και λέμε¨Κάνεις κόπυ πέιστ το λινκ απ το youtube το κάνεις μπλε με τον κέρσορα και μετά πατάς το εικονίδιο που έχει εδώ το σάιτ κάτω από τα μπολντ(το youtube δλδ)και πατάς απάντηση
πρώτα κάνεις επικόλληση και μετά πατάς το κουμπάκιΛοιπόν έχουμε και λέμε¨
Ανοίγω το you tube,βρίσκω το απόσπασμα που θέλω,μαρκάρω το link (γίνεται μπλε),κάνω δεξί κλικ και πατάω αντιγραφή .Κατόπιν΄πηγαίνω στο thread επιλέγω απάντηση ,πατάω κέρσορα στο πλαίσιο που ανοίγει ,πηγαίνω στο εικονίδιο του You tube κάτω από το Βοld κάνω δεξί κλικ και δε μ αφήνει να κάνω επικόλληση!!Τι κάνω λάθος??
πρώτα κάνεις επικόλληση και μετά πατάς το κουμπάκι
Ναι στις σελίδες 41,42 είναι τα 10 πρώτα,και μετά κόλλησα και άλλα 20 εκτός σειράςΤην τελειωσες την λιστα;
Δεν μπηκα καθολου χθες το απογευμα και δεν ενημερωθηκα
Ναι στις σελίδες 41,42 είναι τα 10 πρώτα,και μετά κόλλησα και άλλα 20 εκτός σειράς
Το κάνω ρε φίλε αλλά όταν πατάω το εικονίδιο του you tube( υποθέτω εννοείς με δεξί κλικ) δε μ αφήνει να κάνω paste!!!
Θα βάλω τον Ζέρο να το φτάξεικανε μια μαζωξια ρε παιχτη και φτιασε νεο θρεντ με τιτλο λιστα
Επιτέλους τα κατάφερα !!Yeahhh!! Thanks all of you