Νέα

100 Ταινίες που αξίζει να δεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα House of Fun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 126K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
House of Fun

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Ίσως γιατί είναι το πιο ευκατανόητο έργο του.
Μιλάς για το Straight Story να φανταστώ.ΟΧΙ γι αυτό απλά είναι τόσο γλυκανάλατο που ήθελα να ξεράσω.Ευτυχως το ξέχασα αμέσως.ΜΗΝ μου το θυμίζετε το ξεπούλημα του αγαπημένου μου τρελού θείου που ποτέ δεν είχα στην Disney  :headbang: )

OP
OP
House of Fun

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
ω ναι...ωραια σκηνη...
Αφήστε τα λεσβικα μην κολλάτε σ αυτό που βλέπετε παίχτες.Το κλειδί για την κατανόηση του φιλμ είναι στο Silenzio στο club.Όταν όλα έχουν ειπωθεί τότε μόνο η σιωπή μένει.Αυτοαναφορικό και για τον ίδιο τον Λυντς.Αλλά φτάνει μην πάμε ταινία ταινία θα πιάσουν τα πρωτοβρόχια,μπορεί και τα χιόνια

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.621
Πόντοι
42.697
για το συγκεκριμενο διαφωνώ κάθετα,ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ, αλλά θα φάμε και τον Σεπτέμβριο για να  πούμε το πως και γιατί,οπότε μένουμε στις διαφορετικές απόψεις(για παράδειγμα το Staight Story του ιδίου εγώ το σιχαίνομαι όσο και το ρετσινόλαδο,τις μπάμιες και το λαχανόριζο  :grin: )

το Blue Velvet γιατι δεν το εβαλες???? :knuppel:
ε? :cussing:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν σε παίζω γιατί προφανώς έχεις σπουδάσει-ζήσει Ιταλία(όσο ήσουν εκεί ο Ντε Νίρο και ο Πατσίνο μιλούσαν Ιταλικά καλύτερα απ τον Μπερλουσκόνι :grin:
Τα μεταγλωτίζουν όλα απ όσο ξέρω.Μόνο σε αίθουσες τέχνης οι ταινίες είναι στην αυθεντική τους γλώσσα.
Πάντως μπήκαν πολλά Ιταλικά όπως θα δεις.Αν έχεις κανά special request εδώ είμαστε  ;)

εχμ κοντα επεσες.

δε μιλαω για μεταγλωττισμενα, για αυθεντικα μιλαω Φελινι, Βισκοντι, Μπερτολουτσι κλπ. Τοπες και παραπανω δε κανουμε διαγωνισμο για να μη με παιξεις, υπενθυμιση παιζει ή κατι που θα μας αρεσε και μας ξεφυγε  ;)

OP
OP
House of Fun

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
πλακα κανω ωρε...εχεις καλο γουστο αλλα μου τα χαλασες με το λιντς...(στεναχωρια μεγαλη ε? :2funny:)
όλα οκ, λες να χαλιέμαι από κάτι τέτοια? Δεν έχω τέτοια κολλήματα θα το είδες κι απ τα ποστς φαντάζομαι.

OP
OP
House of Fun

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
εχμ κοντα επεσες.
δε μιλαω για μεταγλωττισμενα, για αυθεντικα μιλαω Φελινι, Βισκοντι, Μπερτολουτσι κλπ. Τοπες και παραπανω δε κανουμε διαγωνισμο για να μη με παιξεις, υπενθυμιση παιζει ή κατι που θα μας αρεσε και μας ξεφυγε  ;)
έβαλα αρκετά φίλε έκτορ,δέστα πίσω παίκτη αλλά φυσικά χωράνε πάρα πολλά ακόμα.Το 8 1/2 είναι στη δεκάδα θα μπορούσε κάλιστα να είναι στο Νο 1.Αυτό το όνειρο σε εικόνερς και ήχους.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
τι φωνη ειχε ομως αυτη που τραγουδαγε στη σκηνη στο silencio...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
έβαλα αρκετά φίλε έκτορ,δέστα πίσω παίκτη αλλά φυσικά χωράνε πάρα πολλά ακόμα.Το 8 1/2 είναι στη δεκάδα θα μπορούσε κάλιστα να είναι στο Νο 1.Αυτό το όνειρο σε εικόνερς και ήχους.

ε αμα σου λεω φιακε λιστα σε αλλο θρεντ...που να ψαχνω τοσες σελιδες

OP
OP
House of Fun

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
το Blue Velvet γιατι δεν το εβαλες???? :knuppel:
ε? :cussing:
Είπα να βάλω μόνο ένα κι έβαλα το κατά τη γνώμη μου καλύτερο
Εκτός το Straight Story θα μπορουσαν άνετα να μπουν όλα τα υπόλοιπα
Elephant Man,Eraserhead,Blue Velvet,Lost Highway ...
Προσπάθησα να κρατήσω κάποια στεγανά κυρίως έκανα κράτει στους πολύ αγαπημένους μου σκηνοθέτες
Τους κουτσούρεψα(1-2 ταινίες το πολύ)αλλιώς θα έχανα τη μπάλα και η λίστα δεν θα είχε καμιά χρηστική αξία.
Νομίζω πως ήταν το πιο σωστό,πιθανόν να κάνω και λάθος.

OP
OP
House of Fun

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
ε αμα σου λεω φιακε λιστα σε αλλο θρεντ...που να ψαχνω τοσες σελιδες
Το υποσχέθηκα κάποια στιγμή ναι απλά όχι τώρα μάγκες.Θα πιάσουμε και κάποια στιγμή πιο ειδικά θέματα
(ιταλικά,αγγλικά,κωμωδίες,θρίλερ,μουσικά,cult)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.621
Πόντοι
42.697
Είπα να βάλω μόνο ένα κι έβαλα το κατά τη γνώμη μου καλύτερο
Εκτός το Straight Story θα μπορουσαν άνετα να μπουν όλα τα υπόλοιπα
Elephant Man,Eraserhead,Blue Velvet,Lost Highway ...
Προσπάθησα να κρατήσω κάποια στεγανά κυρίως έκανα κράτει στους πολύ αγαπημένους μου σκηνοθέτες
Τους κουτσούρεψα(1-2 ταινίες το πολύ)αλλιώς θα έχανα τη μπάλα και η λίστα δεν θα είχε καμιά χρηστική αξία.
Νομίζω πως ήταν το πιο σωστό,πιθανόν να κάνω και λάθος.

ναι οκ, και παλι σε αγαπαω...
απλα το Μπλε Βελουδο κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι σκαλες ανωτερο του straight story...(ισως επειδη είναι και ποιο άρρωστο το σενάριο..χαχαχα)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
οποιος την εχει δει αυτην την καλτ ταινια ξερει οτι εχει τρελο γελιο.....βιντεοκασεταδικο δεκαετιας 80 και ετσι.....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
House of Fun

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
ναι οκ, και παλι σε αγαπαω...
απλα το Μπλε Βελουδο κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι σκαλες ανωτερο του straight story...(ισως επειδη είναι και ποιο άρρωστο το σενάριο..χαχαχα)
Το Straight Story είναι τόσο χάλια όσο και το λαχανόρυζο και οι μπάμιες
Κι εγώ σ αγαπάω μαν you know it  ;)

josephaek

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
να βαζετε και κανένα site για κατέβασμα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom