foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αν εννοεις επειδη παιζει η laura harring συμφωνω...
Και η Naomi Watts ;)
αν εννοεις επειδη παιζει η laura harring συμφωνω...
Οχι φυσικά αν θέλω να δω τσόντα ξέρω που να ψάξωαν εννοεις επειδη παιζει η laura harring συμφωνω...
ω ναι...ωραια σκηνη...Και η Naomi Watts ;)
Μιλάς για το Straight Story να φανταστώ.ΟΧΙ γι αυτό απλά είναι τόσο γλυκανάλατο που ήθελα να ξεράσω.Ευτυχως το ξέχασα αμέσως.ΜΗΝ μου το θυμίζετε το ξεπούλημα του αγαπημένου μου τρελού θείου που ποτέ δεν είχα στην Disney )Ίσως γιατί είναι το πιο ευκατανόητο έργο του.
πλακα κανω ωρε...εχεις καλο γουστο αλλα μου τα χαλασες με το λιντς...(στεναχωρια μεγαλη ε? )Οχι φυσικά αν θέλω να δω τσόντα ξέρω που να ψάξω
Αφήστε τα λεσβικα μην κολλάτε σ αυτό που βλέπετε παίχτες.Το κλειδί για την κατανόηση του φιλμ είναι στο Silenzio στο club.Όταν όλα έχουν ειπωθεί τότε μόνο η σιωπή μένει.Αυτοαναφορικό και για τον ίδιο τον Λυντς.Αλλά φτάνει μην πάμε ταινία ταινία θα πιάσουν τα πρωτοβρόχια,μπορεί και τα χιόνιαω ναι...ωραια σκηνη...
για το συγκεκριμενο διαφωνώ κάθετα,ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ, αλλά θα φάμε και τον Σεπτέμβριο για να πούμε το πως και γιατί,οπότε μένουμε στις διαφορετικές απόψεις(για παράδειγμα το Staight Story του ιδίου εγώ το σιχαίνομαι όσο και το ρετσινόλαδο,τις μπάμιες και το λαχανόριζο )
Δεν σε παίζω γιατί προφανώς έχεις σπουδάσει-ζήσει Ιταλία(όσο ήσουν εκεί ο Ντε Νίρο και ο Πατσίνο μιλούσαν Ιταλικά καλύτερα απ τον Μπερλουσκόνι
Τα μεταγλωτίζουν όλα απ όσο ξέρω.Μόνο σε αίθουσες τέχνης οι ταινίες είναι στην αυθεντική τους γλώσσα.
Πάντως μπήκαν πολλά Ιταλικά όπως θα δεις.Αν έχεις κανά special request εδώ είμαστε ;)
όλα οκ, λες να χαλιέμαι από κάτι τέτοια? Δεν έχω τέτοια κολλήματα θα το είδες κι απ τα ποστς φαντάζομαι.πλακα κανω ωρε...εχεις καλο γουστο αλλα μου τα χαλασες με το λιντς...(στεναχωρια μεγαλη ε? )
έβαλα αρκετά φίλε έκτορ,δέστα πίσω παίκτη αλλά φυσικά χωράνε πάρα πολλά ακόμα.Το 8 1/2 είναι στη δεκάδα θα μπορούσε κάλιστα να είναι στο Νο 1.Αυτό το όνειρο σε εικόνερς και ήχους.εχμ κοντα επεσες.
δε μιλαω για μεταγλωττισμενα, για αυθεντικα μιλαω Φελινι, Βισκοντι, Μπερτολουτσι κλπ. Τοπες και παραπανω δε κανουμε διαγωνισμο για να μη με παιξεις, υπενθυμιση παιζει ή κατι που θα μας αρεσε και μας ξεφυγε ;)
έβαλα αρκετά φίλε έκτορ,δέστα πίσω παίκτη αλλά φυσικά χωράνε πάρα πολλά ακόμα.Το 8 1/2 είναι στη δεκάδα θα μπορούσε κάλιστα να είναι στο Νο 1.Αυτό το όνειρο σε εικόνερς και ήχους.
Είπα να βάλω μόνο ένα κι έβαλα το κατά τη γνώμη μου καλύτεροτο Blue Velvet γιατι δεν το εβαλες????
ε?
Το υποσχέθηκα κάποια στιγμή ναι απλά όχι τώρα μάγκες.Θα πιάσουμε και κάποια στιγμή πιο ειδικά θέματαε αμα σου λεω φιακε λιστα σε αλλο θρεντ...που να ψαχνω τοσες σελιδες
Είπα να βάλω μόνο ένα κι έβαλα το κατά τη γνώμη μου καλύτερο
Εκτός το Straight Story θα μπορουσαν άνετα να μπουν όλα τα υπόλοιπα
Elephant Man,Eraserhead,Blue Velvet,Lost Highway ...
Προσπάθησα να κρατήσω κάποια στεγανά κυρίως έκανα κράτει στους πολύ αγαπημένους μου σκηνοθέτες
Τους κουτσούρεψα(1-2 ταινίες το πολύ)αλλιώς θα έχανα τη μπάλα και η λίστα δεν θα είχε καμιά χρηστική αξία.
Νομίζω πως ήταν το πιο σωστό,πιθανόν να κάνω και λάθος.
Το Straight Story είναι τόσο χάλια όσο και το λαχανόρυζο και οι μπάμιεςναι οκ, και παλι σε αγαπαω...
απλα το Μπλε Βελουδο κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι σκαλες ανωτερο του straight story...(ισως επειδη είναι και ποιο άρρωστο το σενάριο..χαχαχα)