Νέα

1 hour citytour ή φιμέ τζάμια στο αυτοκίνητο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chrislefos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τι απο τα 2?

• Φιμε

Ψήφοι: 1 33,3%
  • CT

Ψήφοι: 2 66,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
αν εχεις 2 λίτρα απλώς τότε ναι εισαι κορόϊδο. αν όμως έχεις κανα 3 λίτρα υβριδικό είσαι ο καλύτερος του χωριού!!! βλέπε LEXUS!!! αλλιώς πλήρωνε βενζίνες με οκτάνια!
εσυ βλεπε λιγο Α5 που εχω τωρα και ελα να μου πεις για lexus και μαλακιες.

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
φτιάχνουν ακόμα οι Γερμανοί αυτοκίνητα??? ασε που δεν παίρνω ούτε μπουζί της bosch πλέον. να πανε στο διάολο που μας αφήσανε 20 χρόνια πίσω και τώρα δεν θέλανε και να μας βοηθήσουν....τπάντων να μου λεγες για καμια πόρσε να το συζητάγαμε τουλάχιστον!! ακους εκει μαλακία η lexus?! όταν οι japaνέζοι θα πηγαίνουν Έλλάδα-Γερμανία με ηλ. συσσωρευτές και ηλιακή ενέργεια οι Γερμανοι θα ψάχνουν για βενζίνη (αν και δεν είμαι τοσο οικολογος!)

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Εγω βλεπω τα "ποιοτικα" ηλεκτρικα της Bosch στα αυτοκινητα, και το failure rate που εχουν.....
Υπαρχουν κατοχοι γερμανικων αυτοκινητων που εχουν παντα εναν εξτρα πολλαπλασιαστη στο αμαξι, για την στιγμη που θα καει ενας απο τους 4 μπροστα στην μηχανη....

Εισαι τοσο ασχετος που δεν ξερεις καν την διαφορα αναμεσα σε Denso (εφοδιαζει τα γιαπωνεζικα) και Bosch....

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Εγω βλεπω τα "ποιοτικα" ηλεκτρικα της Bosch στα αυτοκινητα, και το failure rate που εχουν.....
Υπαρχουν κατοχοι γερμανικων αυτοκινητων που εχουν παντα εναν εξτρα πολλαπλασιαστη στο αμαξι, για την στιγμη που θα καει ενας απο τους 4 μπροστα στην μηχανη....

Εισαι τοσο ασχετος που δεν ξερεις καν την διαφορα αναμεσα σε Denso (εφοδιαζει τα γιαπωνεζικα) και Bosch....
Αμα σου πω τι έχω θα καταλάβαινες ότι φοράω denso...και άσχετοι είναι οι γερμανοί φίλοι σου φλώροι που χρειάζονται έξτρα πολλαπλασιαστή για να μη μείνουν πουθενά!!  :2funny: :2funny:  πάντα japan είχα και μια φορά που έμεινα ήταν για να αλλάξω ελαστικό!!!  :2funny: :2funny:  γι'αυτό και το κατα τα άλλα κυριλλέ και με όλες τις ανέσεις του πεθερού μου το Α4 χρειάστηκε καινούρια μπαταριά στον 2ο μήνα που το αγόρασε! οι αξιόπιστοι γερμανοι φίλοι σου που τους ακριβοπληρώνεις ναναι καλά!! Ασε που είχαν ξεχάσει να συνδέσουν τα κουμπιά των φωτών ομίχλης....ανθρώπινα λάθη είναι αυτα μωρε...λεπτομέρειες!!!

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16

αρχηγε εχω αλλαξει πανω απο 5 αυτοκινητα ολα γερμανικα και καμια φορα δεν κουβαλησα τιποτα.

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
αρχηγε εχω αλλαξει πανω απο 5 αυτοκινητα ολα γερμανικα και καμια φορα δεν κουβαλησα τιποτα.
δεν σου πα ότι κουβάλησες τίποτα αλλά ότι αυτά που προτιμούν οι υπέρμαχοι των japan δεν χρειάζονται έξτρα πολλαπλασιαστή "πάνω τους". καλές οι ανέσεις τους και η κάποτε αξιοπιστία τους αλλά αυτά είναι πλέον παρελθόν....τώρα έρχονται και οι κορεάτες (αφού ξέρεις από αμάξια) γιατί εγω είμαι πιο πολύ του MOTO!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ντεν εχω αυτοκινητο καρντια μου...........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οποτε...........

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Αμα σου πω τι έχω θα καταλάβαινες ότι φοράω denso...και άσχετοι είναι οι γερμανοί φίλοι σου φλώροι που χρειάζονται έξτρα πολλαπλασιαστή για να μη μείνουν πουθενά!!  :2funny: :2funny:  πάντα japan είχα και μια φορά που έμεινα ήταν για να αλλάξω ελαστικό!!!  :2funny: :2funny:  γι'αυτό και το κατα τα άλλα κυριλλέ και με όλες τις ανέσεις του πεθερού μου το Α4 χρειάστηκε καινούρια μπαταριά στον 2ο μήνα που το αγόρασε! οι αξιόπιστοι γερμανοι φίλοι σου που τους ακριβοπληρώνεις ναναι καλά!! Ασε που είχαν ξεχάσει να συνδέσουν τα κουμπιά των φωτών ομίχλης....ανθρώπινα λάθη είναι αυτα μωρε...λεπτομέρειες!!!

Αρχηγε εισαι  :idiot: ?

Ειδες πουθενα να λεω πως τα γερμανικα ειναι καλυτερα σε αξιοπιστια και αντοχη απο τα γιαπωνεζικα? Για διαβασε ξανα τι εγραψα και σε ποιον απαντουσα...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Αγνοεις τις διαφορες αναμεσα σε Denso/NiponDenso και Bosch.... αστο σου λεω....μην το ψαχνεις στο θεμα ηλεκτρικα. Μακαρι να φοραγαν τα ιταλικα Denso ηλεκτρικα....

Μην πουμε για τα κιβωτια των Golf, τα Golf GT(170ps) που 3 στα 4 εσπασαν κτλ. Ακομα και το Punto GT πιο γερο μοτερ ειχε....

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Μην πουμε για τα κιβωτια των Golf, τα Golf GT(170ps) που 3 στα 4 εσπασαν κτλ. Ακομα και το Punto GT πιο γερο μοτερ ειχε....

Σπασαν γιατι δεν μπορουν να βγαλουν την κτηνωδη γερμανικη δύναμη στην άσφαλτο :2funny: :2funny: :2funny:

vagvagvag

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
98
Πόντοι
1
Φιλε , πηγαινε και βαλε τα τζαμακια ΤΩΡΑ.Σε λιγο καιρο που θα μας τα παρουν ολα σιγα σιγα , δεν θα σου μενει φραγκο.Βαλτα τωρα και πηγαινε μετα σε ενα μπουρδελακι να ριξεις και 1-2 καλα.Γνωμη μου

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Φιλε , πηγαινε και βαλε τα τζαμακια ΤΩΡΑ.Σε λιγο καιρο που θα μας τα παρουν ολα σιγα σιγα , δεν θα σου μενει φραγκο.Βαλτα τωρα και πηγαινε μετα σε ενα μπουρδελακι να ριξεις και 1-2 καλα.Γνωμη μου

Σωστα μίλησες τύπε.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
φιμε(αν και δεν ειμαι fan) με 100-150 κ οτι περισσεψει σε ξεχαρβαλωμα το εαυτου σου,για την παρτη σου,παρε μια βιζιτουλα κ δωστα της στη μαπα./
Γνωμη μου,παιξε με το κασερακι οπως νομιζεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom