Νέα

1 hour citytour ή φιμέ τζάμια στο αυτοκίνητο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chrislefos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τι απο τα 2?

• Φιμε

Ψήφοι: 1 33,3%
  • CT

Ψήφοι: 2 66,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16

Αμ πως... Βασικα για να μην παρεξηγηθώ, εννοώ να βρει γκόμενα αντί για ct, και ΟΧΙ να προσπαθήσει να ρίξει γκόμενα ΜΕ τα φιμέ :2funny: :2funny:

Υ.Γ: Λες ν'αλλάξω το nick  σε optimus prime? :think:

Geppetto33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
471
Πόντοι
301
βαλε φιμε φιλε σφηγγουν επικυνδινα η ζεστες.ασε που δειχνει και το αμαξακι πιο ωραιο.το να φας καμια ηττα στο ct  και να τα κλαις μετα το σκεφτηκες?επισης εχω εχω βαλει στο δικο μου illumar και δεν εχουν παθει τπτ αλλα πληρωσα κανα 300 ευρω και αν θυμαμαι γιατι πανε και χρονια.νομιζω ο τυπος μου ειχε πει 60 ευρω τα πλαινα τζαμια και 30 τα φινιστρινια γιατι εχω τζιπ και εχει και τετοια :headbang:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Αμ πως... Βασικα για να μην παρεξηγηθώ, εννοώ να βρει γκόμενα αντί για ct, και ΟΧΙ να προσπαθήσει να ρίξει γκόμενα ΜΕ τα φιμέ :2funny: :2funny:

Υ.Γ: Λες ν'αλλάξω το nick  σε optimus prime? :think:

δεν νομιζω πως ριχνεις κοπελες πλεον με φιμε.
οχι βρε μια χαρα ειναι το νικ,εμενα μου ρχεται το οπτιμους οποτε το βλεπω. :P

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
βαλε φιμε μεγαλε για να μην σε βλεπουν κιολας.γιατι σιγουρα θα εχεις κανενα μαπα αυτοκινητο για να σκεφτεσε τετοιες μαλακιες.αν βρεις αλλα 250ευρω πανε βαλε και σιδερωστρα-απλωστρα απο πισω,θα σου χρειαστει τωρα που ειναι και καλοκαιρι.θα απλωνεις καμια πετσετα-μαγιο,αν ριξει καμια κουβερτα απο πανω αυτοματος κανει και σκηνη για να κοιμηθεις σε κανενα παραδρομο πανω στην εθνικη οδο.

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
βαλε φιμε μεγαλε για να μην σε βλεπουν κιολας.γιατι σιγουρα θα εχεις κανενα μαπα αυτοκινητο για να σκεφτεσε τετοιες μαλακιες.αν βρεις αλλα 250ευρω πανε βαλε και σιδερωστρα-απλωστρα απο πισω,θα σου χρειαστει τωρα που ειναι και καλοκαιρι.θα απλωνεις καμια πετσετα-μαγιο,αν ριξει καμια κουβερτα απο πανω αυτοματος κανει και σκηνη για να κοιμηθεις σε κανενα παραδρομο πανω στην εθνικη οδο.
ti les στο πεδι βρε αφεοφοβε

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πηγαινε Φυλης με 20 Ευρω και με τα υπολοιπα 230 βαλε Φιμε τζαμια.

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
κτεο περασε κανονικα μονο ζητησανε τα χαρτια,τα ειδανε και μια χαρα.
και σε ελεγχο της αστυνομιας ζητησαν τα χαρτια και αυτο ηταν ολο.

οσο για το θεμα εγω ειμαι υπερ του να βαλει φιμε. :grin:
σωστός για το φιμέ καλοκαιράκι. ίσκιος-δροσιά-προστασία εσωτερικου-προστασία δερματος-ματιων
σωστός για το κτεο και μένα περνάει με το χαρτί που μου δωσε ο γνωστός που κάνει καλή δουλειά περιστέρι. μόνο ΠΡΟΣΟΧΗ πρέπει να είναι μερικώς φιμέ όχι το πολύ σκοτεινό και τη νύχτα αν σας σταματήσουν μην τη "μπαίνετε" και προκαλείτε τους μπάτσους και σας τρέχουν γιατί όλα τα φιμέ(σκούρα-ανοικτά) φαίνονται σχεδόν το ίδιο απο απόσταση!!! το νου σας μάγκες

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
σωστός για το φιμέ καλοκαιράκι. ίσκιος-δροσιά-προστασία εσωτερικου-προστασία δερματος-ματιων
σωστός για το κτεο και μένα περνάει με το χαρτί που μου δωσε ο γνωστός που κάνει καλή δουλειά περιστέρι. μόνο ΠΡΟΣΟΧΗ πρέπει να είναι μερικώς φιμέ όχι το πολύ σκοτεινό και τη νύχτα αν σας σταματήσουν μην τη "μπαίνετε" και προκαλείτε τους μπάτσους και σας τρέχουν γιατί όλα τα φιμέ(σκούρα-ανοικτά) φαίνονται σχεδόν το ίδιο απο απόσταση!!! το νου σας μάγκες

:rockon: :rockon:
εκει που ειχαμε παει εμεις μας ειπε καλυτερα μπροστα βαλε το εντελως ανεπαισθητο σκουρο για να μην εχεις προβλημα.

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
398
Πόντοι
6.135
φιμε τζαμια που μενουν κ ειναι πιο χρησιμα θα ελεγα εγω

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
εκει που ειχαμε παει εμεις μας ειπε καλυτερα μπροστα βαλε το εντελως ανεπαισθητο σκουρο για να μην εχεις προβλημα.
οταν παω χαλκιδικη και βλεπω κατι ουφο με μαυρα τζαμια και με διπλες εξατμισεις ενω ειναι 1000 κυβικα,εκει μεσα πρεπει να εισαι και εσυ.
πες τον δικο σου να βαλει κανενα κλιμα καλυτερα,γιατι ειναι κριμα οταν φθανετε στο προορισμο σας να μη μπορειτε να κατεβειτε απο το αυτοκινητο,γιατι κολησαν οι πλατες σας απο τον ιδρωτα στα καθισματα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
σωστός! ανεπαίσθητο μπροστά(και αν θες από πάνω βάζεις και μια φάρσα πάνω-πάνω πιο σκούρα για τα μάτια, αντί για τα αλεξήλια) και πλάϊ και πίσω 1-2 βαθμίδες πιο σκούρο! και πάντα ψύχραιμοι και τυπικοί στην επικοινωνία μας με την τροχαία χωρίς να προκαλούμε, ακόμα και αν ψαρώνουν...εμείς ακλόνητοι και με επιχειρήματα για το θέμα φιμέ

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
σωστός! ανεπαίσθητο μπροστά(και αν θες από πάνω βάζεις και μια φάρσα πάνω-πάνω πιο σκούρα για τα μάτια, αντί για τα αλεξήλια) και πλάϊ και πίσω 1-2 βαθμίδες πιο σκούρο! και πάντα ψύχραιμοι και τυπικοί στην επικοινωνία μας με την τροχαία χωρίς να προκαλούμε, ακόμα και αν ψαρώνουν...εμείς ακλόνητοι και με επιχειρήματα για το θέμα φιμέ

σωστη παρακαλω.
οσο για τα αλλα συμφωνω απολυτα.

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
οταν παω χαλκιδικη και βλεπω κατι ουφο με μαυρα τζαμια και με διπλες εξατμισεις ενω ειναι 1000 κυβικα,εκει μεσα πρεπει να εισαι και εσυ.
πες τον δικο σου να βαλει κανενα κλιμα καλυτερα,γιατι ειναι κριμα οταν φθανετε στο προορισμο σας να μη μπορειτε να κατεβειτε απο το αυτοκινητο,γιατι κολησαν οι πλατες σας απο τον ιδρωτα στα καθισματα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γιατί τα 1000 τα καινούρια που βγάζουν και 70 και 75 ίππους δεν πάνε μία νομίζεις...είναι και πανάλαφρα και εχουν και air condition! βέβαια αδιαμφισβήτα το κλίμα είναι καλύτερο αλλά όχι και ότι με το air condition "κολλάς" στα καθίσματα

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
γιατί τα 1000 τα καινούρια που βγάζουν και 70 και 75 ίππους δεν πάνε μία νομίζεις...είναι και πανάλαφρα και εχουν και air condition! βέβαια αδιαμφισβήτα το κλίμα είναι καλύτερο αλλά όχι και ότι με το air condition "κολλάς" στα καθίσματα
εμεις που εχουμε 2 λιτρα ειμαστε κοροιδα δηλαδη.

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
εμεις που εχουμε 2 λιτρα ειμαστε κοροιδα δηλαδη.
αν εχεις 2 λίτρα απλώς τότε ναι εισαι κορόϊδο. αν όμως έχεις κανα 3 λίτρα υβριδικό είσαι ο καλύτερος του χωριού!!! βλέπε LEXUS!!! αλλιώς πλήρωνε βενζίνες με οκτάνια!

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
εσεις ειστε οι γαμαουα
να χει λεφτα ναχει και 2ο αμαξι για ταξίδια-εκδρομές είναι γαμάουα και ένα μικρό για την πόλη. αλλιώς δεν είναι γαμάουα ΑΛΛΑ οι βενζινοπώλες τους γαμαουα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom