Τιποτα απλα ειναι πολυ amataur η Natalie λιγο που μιλησαμε στο Viber τον Αυγουστο διοτι ειχε δικο της τηλεφωνο και δεν ηταν σε γραφειο , την μια μου ελεγε δεν κανω το ενα την αλλη δεν κανω το αλλο την αλλη δεν κανω τελειωμα στο στομα , ε και τι κανεις της λεω ρε κοπελα μου ???!!! Ε ειμαι πολυ καλη στο σεξ μου ελεγε κι αλλες τετοιες εφηβικες ασυναρτησιες , τιποτα τα πιο δυνατα σοκολατακια που παιζουν αυτη την στιγμη και τα εχω τιμισει αρκετες φορες , το ενα ειναι η ΕλληνοΒραζιλιανα Καρολινα απο Μπακνανα , και το αλλο ειναι η Μελισσα η πορτογαλλεζα απο Ιωαννινων , πολυ τιμια και τα δυο , με μια περισσοτερη αδυναμια στη Καρολινα διοτι η τσιμπουκα της με αυτες τις εβενες χειλαρες τις ειναι για οσκαρικο βραβειο , τρελη τσιμπουκα το μικρο , ειχα να θυμηθω τετοια επικη εβενινη τσιμπουκα απο τις εποχες της Τζετλινας της Σενεγαλεζας , ποποοο τι θυμηθηκα παλι ο πουστης , ασχετο αν καποιος εχει κρατησει επαφη η εχει ακομα καποιο καινουργιο τηλεφωνο της Τζετλινας θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα μυστες μου !!!