Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
Εγώ είμαι σταθερός πελάτης.. πήγαινα χρόνια στουρναρη 29.. μετά οικονομικά προβλήματα και σταμάτησα.. δεν το φυσάω το χρήμα να το σκορπαω. Να σαι καλά για την ειρωνεία..
εντάξει κατανοητός. Μαζί σου τότε, πολύ σεβαστός ο λόγος αποχής

asotos20

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
102
Πόντοι
0
Ευχαριστώ παιδιά! Αύριο πρωί λέω να πάω, αλλά αυτό με το βουνό που λέτε με έχει βάλει σε σκέψεις. Δε μασάω, πελάτης είμαι και μάλιστα πολύ κύριος και ευγενικός. Ηλικιακά κοντά στα 60.

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
676
Πόντοι
81
Ευχαριστώ παιδιά! Αύριο πρωί λέω να πάω, αλλά αυτό με το βουνό που λέτε με έχει βάλει σε σκέψεις. Δε μασάω, πελάτης είμαι και μάλιστα πολύ κύριος και ευγενικός. Ηλικιακά κοντά στα 60.
Πάντως να έχεις και καμιά εναλλακτική μετά αν δεις ότι δεν βγάζεις άκρη. Επίσης να γνωρίζεις ότι πλέον η μισή ώρα κοστίζει 80 ευρώ και η μια 100. Αυτό για να είσαι ανάλογα φορτωμένος με χρήμα. Καλή επιτυχία.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.467
Πόντοι
2.836
Mην φοβάσαι τίποτα κ εγώ μια φορά πήγα στο μαγαζί με στόχο την Μαρίνα κ έτυχε από τύχη.....να την συναντήσω. Φυσικά κ είχα ακούσει για το βουνό αλλά η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς όπως λέει η παρόμοια!!!

Εγώ την πρώτη φορά που επισκέφτηκα το μαγαζι αυτό η 2τσα οταν μου παρουσίασε τις κοπέλες.....μια από αυτές σαλοναρισε με παντόφλες κ της έβαλε τις φωνές. Όταν έφυγε η κοπέλα της είπα ένα λάθος έκανε μην την μαλώνεις μπορεί να ξεχαστικε....
Τότε μου λεει το κορυφαίο

Όταν αυτή δούλευε εβγενε πάντα κομψή κ με τα καλύτερα τακούνια που είχε να κάνει πασαρελα κ το μυαλό το είχε στη δουλειά.....δεν το άφηνε στο σπίτι.

Πήγαν να με πιασουν γέλια κ να αρχίσω το δούλεμα αλλά κρατήθηκα......

Αναλαμπές βαράει η συγκεκριμένη υπηρεσία γιατί ενώ δεν τις παρουσιάζει όλες Όταν φύγεις να μην σε χάσει σαν πελάτη εμφανίζει κ τις κρυμμένες κορασίδες.

Κάτι τέτοιο έγινε κ με εμένα μου παρουσίασε την κρυμμένη που ήθελα να συναντήσω....

asotos20

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
102
Πόντοι
0
Mην φοβάσαι τίποτα κ εγώ μια φορά πήγα στο μαγαζί με στόχο την Μαρίνα κ έτυχε από τύχη.....να την συναντήσω. Φυσικά κ είχα ακούσει για το βουνό αλλά η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς όπως λέει η παρόμοια!!!
Μου φτιαξατε το βράδυ ρε μπαγάσες!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom