Δηλαδή υπάρχουν και πουτάνες από... σπίτι,να σου πλύνουν,να σου μαγειρέψουν,να σου σιδερώσουν,και για ξεχαρμάνιασμα να της ρίχνεις κι ένα τεμάχιο,αυτό κατάλαβα...
σεβασμος στη κατερίνα...την θυμάμαι απο την θυτεια..που είχα στο ναυτικο 1998-2000..γύριζα παντού.. είχε περάσει απο φυλής..απο μετάξι...καρέ μαλλί φορούσε μπότες μαύρες ψιλές...με μαύρα εσώρουχα με ροζ σαν φούντες κάτιπριν απο 4 περίπου χρόνια πέρασα απο το συγκεκριμένο οίκο χωρίς να ξέρω ποια είναι την θυμήθηκα μόλις ξαπλώσαμε..είχε κόκκινο πιο μακρύ μαλλί θυμήθηκα τα παλιά....υπέροχος άνθρωπος...
Καλησπέρα σε όλα τα λουκουμάκια από 18-(έως όσο αντέχετε..χι χι)...Είμαι η KATERINA69..Για πάρα πολύ καιρό δεν είχα μπει και δεν είχα ασχοληθεί εδώ..Ένα από τα αγαπημένα μου site που με χαρά από τα πρώτα του βήματα προσπάθησα να το στηρίξω όσο μπορώ και διαπίστωσα πλέον ότι τα έχει καταφέρει τέλεια μέχρι σήμερα...Προσπάθησα να μπω σαν μέλος που είμαι εδω με το KATERINA69 και είδα πως δεν με δέχεται..Θα παρακαλούσα λοιπόν τον φίλτατο antisthenis να επικοινωνήσει μαζί μου σε pm για να κάνουμε ανάκτηση λογαριασμού...
Καλησπέρα σε όλα τα λουκουμάκια από 18-(έως όσο αντέχετε..χι χι)...Είμαι η KATERINA69..Για πάρα πολύ καιρό δεν είχα μπει και δεν είχα ασχοληθεί εδώ..Ένα από τα αγαπημένα μου site που με χαρά από τα πρώτα του βήματα προσπάθησα να το στηρίξω όσο μπορώ και διαπίστωσα πλέον ότι τα έχει καταφέρει τέλεια μέχρι σήμερα...Προσπάθησα να μπω σαν μέλος που είμαι εδω με το KATERINA69 και είδα πως δεν με δέχεται..Θα παρακαλούσα λοιπόν τον φίλτατο antisthenis να επικοινωνήσει μαζί μου σε pm για να κάνουμε ανάκτηση λογαριασμού...
για αναλογους γνωστες.
επειδη διαβαζω μπουχιστορι τακτικα και η παρακατω κοπελα μου εχει κανει εντυπωση σε μερικα ποστς που εγραφε.
η ΚΑΤΕΡΙΝΑ69 υπαρχει ακομα ?
οποιος εχει πληροφοριες και δε θελει να γραψει εδω, ας στειλει πμ.
για αναλογους γνωστες.
επειδη διαβαζω μπουχιστορι τακτικα και η παρακατω κοπελα μου εχει κανει εντυπωση σε μερικα ποστς που εγραφε.
η ΚΑΤΕΡΙΝΑ69 υπαρχει ακομα ?
οποιος εχει πληροφοριες και δε θελει να γραψει εδω, ας στειλει πμ.