Νέα

Η τσατσα θα χτυπησει 3 φορες αλλα η ιεροδουλες αγρον ηγοραζε....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας εχει τυχει να χτυπαει την πορτα η τσατσα αλλα η Ιεροδουλος να μην πτοειται? Αληθεια γιατι το καν

• Παρα την εργασια της , με συμπαθησε-γουσταρισε

Ψήφοι: 10 16,1%
  • Γραφει στο μουνι της την τσατσα ετσι για σπασιμο (δεν τα πανε καλα)

Ψήφοι: 16 25,8%
  • Δεν ξερω , δεν μου εχει τυχει ποτε

Ψήφοι: 14 22,6%
  • Δεν παω σε μπουρδελα ρε βρωμιαρη

Ψήφοι: 22 35,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    62

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οι απαντησεις να ειναι αληθινες σας παρακαλω....

Ας κανουμε μια σοβαρη συζητηση επι του θεματος , αληθεια σας εχει τυχει????

Εχει καυλωσει ποτε πουτανα μαζι σας , τοσο ωστε να μην θελει να φυγει γρηγορα????  :boobies: :boobies: :boobies:

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τι διαολο ολοι οι αντιμπουρδελιαρηδες μου πεσατε στην ψηφοφορια πρωι πρωι

ΧΟΥ Ρε υποχονδριοι. Καθηστε να βαρεσετε μαλακια στα σπιτακια σας με αποστειρωμενα χερια

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
400
Πόντοι
6.135
ναι 2-3 φορες μου εχει τυχει

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
με μενα χυνουν και 2 φορες...

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Τι διαολο ολοι οι αντιμπουρδελιαρηδες μου πεσατε στην ψηφοφορια πρωι πρωι

ΧΟΥ Ρε υποχονδριοι. Καθηστε να βαρεσετε μαλακια στα σπιτακια σας με αποστειρωμενα χερια
αν και δεν είμαι φαν των μπουρδέλων, μια φορα μου ειχε τυχει να χτυπά η τσατσα την πορτα,μια κατασταση που προκαλει άγχος αλλα και συνάμα σε ξενερώνει, βεβαια ο καθεις και τα χουγια του, γι΄αυτό  δεν τα πάω  τα μπουρδελάκια , θέλω τον χρόνο μου. Πατνως με βιζιτούλες μου έχει αρκετές φορές να κάθονται πέρα του κανονικού και να πέφτουν τηλεφωνα από το γραφειο, αλλά ξερουν να τα μπαλώνουν οι κοπέλες , λέγοντας ότι είναι στο μπάνιο ή ό,τι αλλο...

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αν και δεν είμαι φαν των μπουρδέλων, μια φορα μου ειχε τυχει να χτυπά η τσατσα την πορτα,μια κατασταση που προκαλει άγχος αλλα και συνάμα σε ξενερώνει, βεβαια ο καθεις και τα χουγια του, γι΄αυτό  δεν τα πάω  τα μπουρδελάκια , θέλω τον χρόνο μου. Πατνως με βιζιτούλες μου έχει αρκετές φορές να κάθονται πέρα του κανονικού και να πέφτουν τηλεφωνα από το γραφειο, αλλά ξερουν να τα μπαλώνουν οι κοπέλες , λέγοντας ότι είναι στο μπάνιο ή ό,τι αλλο...

Σωπα τυπε , γουσταρανε την αφεντια σου????

Για πες απο που αλλου το καταλαβες αυτο κατα την διαρκεια του σεξ.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν μου χει τυχει ευτυχως.....μαλλον χυνω γρηγορα.... :sunglasses:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καλημερα τζι ελ παικτη.

Ωραια η πουτανα που χεις στο αβαταρ... την εχεις παρει?  :grin:
οχι αν και κανει σιτυτουρ μαθαινω λονδινο μερια.....απλα μου θυμιζει μια αλλη στουντιοκοπελα που ημουνα καψουρης καποτε.... ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
  κοκκοροπουλο;

χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχ

κικιρι..ωπ λαθος
  Καλημερα ρε τζιελακοοοοο
χυνω στον προβλεπομενο χρονο για μπουρδελα :sunglasses:.....δεν καταχρωμαι την συμφωνια....ειμαι κυριος ρε.....τι ειναι το μπουρδελο ;σπιτι μου;

στον αγοραιο ερωτα πρεπει να εισαι προσαρμοστικος....οπως και σε αλλα πραγματα...πχ στο βρωμικο στην καντινα ξερεις οτι θα φας κατι στα γρηγορα και προχειρο....δεν περιμενω να μου στρωσουν τραπεζι με τραπεζομαντηλο ουτε να φαω φιλετο...στο καλο ρεστωραν πλερωνω και απολαμβανω....ετσι ειναι....εξαλλου το χυσιμο ειναι λιγα λεπτα υποθεση ουτως ή αλλως...το θεμα ειναι να απολαυσεις προκαταρκτικα που αυτα εχεις την ευχερια μονο σε στουντιο και μαλιστα με καλο προγραμμα συνηθως ή σε κολγκερλς κλπ

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
χυνω στον προβλεπομενο χρονο για μπουρδελα :sunglasses:.....δεν καταχρωμαι την συμφωνια....ειμαι κυριος ρε.....τι ειναι το μπουρδελο ;σπιτι μου;

στον αγοραιο ερωτα πρεπει να εισαι προσαρμοστικος....

Με αφορμη το παραπανω βιντεο... να σε ρωτησω κοτοπουλακι!

Για 8 παμε στο μπουρδελακι? Για 8 λεπτα παμε στο μπουρδελακι??? ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ??  :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Με αφορμη το παραπανω βιντεο... να σε ρωτησω κοτοπουλακι!

Για 8 παμε στο μπουρδελακι? Για 8 λεπτα παμε στο μπουρδελακι??? ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ??  :2funny:
δυστυχως ναι για 8 λεπτα μονο....μπουρδελακι λεμε ετσι;

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δυστυχως ναι για 8 λεπτα μονο....μπουρδελακι λεμε ετσι;

Αμα κανεις καλη τσαρκα βρισκεις και για 15λεπτακια  :2funny:

Για αυτο δινω μεγαλη εμφαση στο πορνορεπορταζ πριν μπω τυπε  :rockon:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

στον αγοραιο ερωτα πρεπει να εισαι προσαρμοστικος....οπως και σε αλλα πραγματα...πχ στο βρωμικο στην καντινα ξερεις οτι θα φας κατι στα γρηγορα και προχειρο....δεν περιμενω να μου στρωσουν τραπεζι με τραπεζομαντηλο ουτε να φαω φιλετο...στο καλο ρεστωραν πλερωνω και απολαμβανω....ετσι ειναι....εξαλλου το χυσιμο ειναι λιγα λεπτα υποθεση ουτως ή αλλως...το θεμα ειναι να απολαυσεις προκαταρκτικα που αυτα εχεις την ευχερια μονο σε στουντιο και μαλιστα με καλο προγραμμα συνηθως ή σε κολγκερλς κλπ

Γεια σου ρε Τζιελο-φιλοσοφε

σε πειραζω ρε

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Σωπα τυπε , γουσταρανε την αφεντια σου????

Για πες απο που αλλου το καταλαβες αυτο κατα την διαρκεια του σεξ.
όπως και να είναι είτε σε μπουρδελάκι, είτε στις βίζιτες εκτίθεσαι , παρουσιαζεσαι, επομενως λογικό ακόλουθο είναι να αναπτυχθεί κάποια στιοχειώδης ανθρώπινη σχέση αρχικά και αν συνεχίσεις εννοείται ότι αναλόγως τη στάση σου παίρνεις το πολλαπλάσιο της κοπέλας , είτε σε συναισθήματα(όποια και αν είναι αυτά, ακόμη και απλή συμπάθεια), είτε κια στην ποικιλία στο πήδημα, στην ένταση ή στο πάθος.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αμπελοφιλοσοφος θα λεγα.... :grin: :grin: :grin:

Stories