Νέα

Η τσατσα θα χτυπησει 3 φορες αλλα η ιεροδουλες αγρον ηγοραζε....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας εχει τυχει να χτυπαει την πορτα η τσατσα αλλα η Ιεροδουλος να μην πτοειται? Αληθεια γιατι το καν

• Παρα την εργασια της , με συμπαθησε-γουσταρισε

Ψήφοι: 10 16,1%
  • Γραφει στο μουνι της την τσατσα ετσι για σπασιμο (δεν τα πανε καλα)

Ψήφοι: 16 25,8%
  • Δεν ξερω , δεν μου εχει τυχει ποτε

Ψήφοι: 14 22,6%
  • Δεν παω σε μπουρδελα ρε βρωμιαρη

Ψήφοι: 22 35,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    62
OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω εχω αρχισει να πιστευω πως ο τροπος που θα σου συμπεριφερθει η πουτανα στο δωματιο ειναι αναλογα και με την δικη σου διαθεση...εκτος και αν πεσεις σε τελειως κομοδινο.

Αν εισαι ευχαριστος και δειχνεις να την γουσταρεις... ισως κανει το ιδιο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εγω εχω αρχισει να πιστευω πως ο τροπος που θα σου συμπεριφερθει η πουτανα στο δωματιο ειναι αναλογα και με την δικη σου διαθεση...εκτος και αν πεσεις σε τελειως κομοδινο.

Αν εισαι ευχαριστος και δειχνεις να την γουσταρεις... ισως κανει το ιδιο
ναι παιζει αυτο με καποιες...οπως και αν πας συχνα και σε βλεπουν ως πελατη....δεν χτυπας πορτα στον πελατη της καθε μερας που λεει ο λογος......

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
αμπελοφιλοσοφος θα λεγα.... :grin: :grin: :grin:
αυτό με την προσαρμοστικότητα πράγματι ισχύει ,αλλά όμως η προσαρμοστικότητα είναι και συνάρτηση των παρεχόμενων υπηρεσιών σε κάθε χώρα, άλλη η προσαρμοστικότητα στις παρεχόμενες, ομολογουμένως χαμηλου επίπέδου υπηρεσίες στην έλλαδα και αλληστην Γερμανία για παράδειγμα

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ολα ειναι θεμα μυαλου...δε χρειαζεται πολυ για να καταλαβεις οτι αν η κοπελα καθεται κανα τεταρτο ανα πελατη μειωνονται τα εσοδα...το αν θα κατσει μαζι σου παραπανω απο 5-10λεπτα εξαρταται απ τη διαθεση της,απ τον κοσμο που εχει το μαγαζι,το αν κολλατε στο κρεββατι και κυριως την κριση που υπαρχει(εχετε προσεξει ολοι οτι πια οι υπηρεσιες ειναι καλυτερες απ οτι πριν 2 χρονια πχ)

επειδη υπαρχουν πολλοι πουτανοκαψουρηδες,η πουτανα ειναι πουτανα κι εμεις πελατες...τυχαινει και περναμε καλα μερικες φορες αλλα μη το τραβαμε...τα ιδια και τα ιδια....

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αυτό με την προσαρμοστικότητα πράγματι ισχύει ,αλλά όμως η προσαρμοστικότητα είναι και συνάρτηση των παρεχόμενων υπηρεσιών σε κάθε χώρα, άλλη η προσαρμοστικότητα στις παρεχόμενες, ομολογουμένως χαμηλου επίπέδου υπηρεσίες στην έλλαδα και αλληστην Γερμανία για παράδειγμα

Στο εξωτερικο δεν χρειαζεται να τρεχεις σε μπουρδελα τυπε. Γαμας πιο ευκολα και απεξω.

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Στο εξωτερικο δεν χρειαζεται να τρεχεις σε μπουρδελα τυπε. Γαμας πιο ευκολα και απεξω.
Αυτό ειναι γεγονός, αλλα πάλι ως γνήσιος πουτανιάρης πρέπει να αναζητείς εμπειρίες και αξίζει να δοκιμάσεις και εκει, αλλα κολπα...

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτό ειναι γεγονός, αλλα πάλι ως γνήσιος πουτανιάρης πρέπει να αναζητείς εμπειρίες και αξίζει να δοκιμάσεις και εκει, αλλα κολπα...

Ναι δεν διαφωνω , το μικροβιο δεν φευγει ευκολα αλλωστε...

αλλα ειναι πιο ευκολο να το ελαχιστοποιησεις το μικροβιο...

για παραδειγμα εκει δεν θα πηγαινεις συχνα με πουτανες επειδη θα συνηθισεις σε αλλο παιχνιδι

εδω πας επειδη βλεπεις πως μεχρι να πηδηξεις κατι πολυ καλο πρεπει να κανεις πολλα και γενικα να χεις προδιαγραφες

εκει ομως που ειναι πιο χαλαρη η φαση ισως να συνηθισεις αλλιως και να μειωθει η συχνοτητα.

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
ωστόσο πρωτοβλέποντας το θρεντ στην αρχη εμοιαζε θρησκευτικο, ο κοκαρας λαλησε 3 φορες την στιγμή που  πρόδωσε τον Ιησού ή κατι τετοιο...

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ναι δεν διαφωνω , το μικροβιο δεν φευγει ευκολα αλλωστε...

αλλα ειναι πιο ευκολο να το ελαχιστοποιησεις το μικροβιο...

για παραδειγμα εκει δεν θα πηγαινεις συχνα με πουτανες επειδη θα συνηθισεις σε αλλο παιχνιδι

εδω πας επειδη βλεπεις πως μεχρι να πηδηξεις κατι πολυ καλο πρεπει να κανεις πολλα και γενικα να χεις προδιαγραφες

εκει ομως που ειναι πιο χαλαρη η φαση ισως να συνηθισεις αλλιως και να μειωθει η συχνοτητα.
Αν δεν με προδίδουν τα λατινικα μου γιατι πάει καιρος ενα ρητό λέει

Η συνήθεια είναι η δευτερη φυση

Consuetudo altera natura est.

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αν δεν με προδίδουν τα λατινικα μου γιατι πάει καιρος ενα ρητό λέει

Η συνήθεια είναι η δευτερη φυση

Consuetudo altera natura est.

Φυσικα τυπε... ειναι πως θα συνηθισεις.... Εδω καποια πραγματα δεν πανε καλα ακομη και στις σχεσεις

επειδη καποιες νοοτροπιες εχουν συνηθιστει απο καποιους και μετα εχουν περασει και στα παιδια τους γενικα σε εναν ευρυτερο κυκλο

εχουν πλεον εξαπλωθει.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Φυσικα τυπε... ειναι πως θα συνηθισεις.... Εδω καποια πραγματα δεν πανε καλα ακομη και στις σχεσεις

επειδη καποιες νοοτροπιες εχουν συνηθιστει απο καποιους και μετα εχουν περασει και στα παιδια τους γενικα σε εναν ευρυτερο κυκλο

εχουν πλεον εξαπλωθει.

gif-1.gif

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16

εχουν πλεον εξαπλωθει.
το θέμα είνα τι κάνεις εσυ, ακόμα και σε τετοιες καταστάσεις πρεπει να μαθεις να κινεισαι, την κάνω γιατι πάω για μάσα, γουγουρίζει η κατηραμένη η γαστέρα. Μάσα ή γαμήσι?? Μαλλον μάσα. Χωρίς φαγητό δεν τη βγάζεις, αλλά χωρίς πηδημα δεν τη παλεύεις, αλλα τη βγάζεις...

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το θέμα είνα τι κάνεις εσυ, ακόμα και σε τετοιες καταστάσεις πρεπει να μαθεις να κινεισαι, την κάνω γιατι πάω για μάσα, γουγουρίζει η κατηραμένη η γαστέρα. Μάσα ή γαμήσι?? Μαλλον μάσα. Χωρίς φαγητό δεν τη βγάζεις, αλλά χωρίς πηδημα δεν τη παλεύεις, αλλα τη βγάζεις...

Νηστικα αρκουδια δεν πηδανε τυπε  :rockon: :rockon: :rockon:

καλη ορεξη

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Μια φορά μου τυχε και σηκώθηκε η πουτάνα και έφυγε. Βγήκα έξω, φώναζα, της λεω θα σου διώξω όλους τους πελάτες αν δεν μου δώσεις τα λεφτά μου πίσω. Εν τέλει μου τα δωσε και δεν ξαναπάτησα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom