Νέα

Αναζήτηση τσιγγανορουμάνας που να αξίζει!!! Διαφωτίστε με...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Womanaholic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Συναγωνιστές θα ήθελα πολύ όποιος ξέρει να μου πει σε ποιο σπίτι θα βρω τσιγγανορουμάνα που να αξίζει τα λεφτά της... Κατά προτίμηση με μεγάλα βυζόμπαλα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Συναγωνιστές κανείς δεν ξέρει τελικά να μου προτείνει κάποια τσιγγανορουμάνα που να αξίζει τα λεφτά της???

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
τί ειναι αυτο που σε εξιτάρει ?

το ρουμανα ή το τσιγγανα ????

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Και τα δύο... Αλλά από Ρουμάνες που είναι & η αγαπημένη μου φυλή έχω χορτάσει, οπότε πιο πολύ ψάχνω για τσιγγάνα γιατί δεν έχω πάει ποτέ με κάποια... Και θα ήθελα να δοκιμάσω.

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
μήπως τη θέλεις να σου ρίξει τα χαρτιά?

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Όχι ρε συναγωνιστή aspirin, να τη γαμήσω θέλω, τόσο περίεργο είναι τέλος πάντων?

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
φιλε συναθλητη, εφοσον σε εξιταρει περισσοτερο η τσιγγανα, ανεβα προς ανω λιοσια μερια και κυκλοφορα περιξ. σιγουρα θα βρεις αυτο που θελεις.
επισης μπορεις να πετυχεις και εξω απο τα παρκινγκ των σουπερ μαρκετς πχ καποιον λιντ λεωφορο αθηνων, εθνικη οδο υψος φιλαδελφια κτλ οπου μερικες δινουν τις γνωστες υπηρεσιες.
προσωπικα προτεινω να πας προς ανω λιοσια και εκει ειναι θεμα χρονου να βρεις μια ομορφη πιτσιρικα.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Και τα δύο... Αλλά από Ρουμάνες που είναι & η αγαπημένη μου φυλή έχω χορτάσει, οπότε πιο πολύ ψάχνω για τσιγγάνα γιατί δεν έχω πάει ποτέ με κάποια... Και θα ήθελα να δοκιμάσω.
δηλαδη, εχεις γαμησει τοσες ρουμανες και δεν σου εχει πεσει καμια τσιγγανορουμανα ????  :uglystupid: :uglystupid:

ηταν ολες ''αρνακι ΑΣΠΡΟ και παχυ, της μάνας της καμάρι..'' ????

Stelios(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Άντε και πας στα Άνω Λόσια. Πως γίνετε από εκεί και πέρα το σκηνικό? Πλησιάζεις με το αυτοκίνητο στυλ Σωκράτους και την ρωτάς πόσα θέλει να για να πάει μαζί σου? Η θα βγει ο πατεροτσιγγάνος από κανένα Datsun με την καραμπίνα και θα σου την ανάψει που πρόσβαλες την κορούλα του?

φιλε συναθλητη, εφοσον σε εξιταρει περισσοτερο η τσιγγανα, ανεβα προς ανω λιοσια μερια και κυκλοφορα περιξ. σιγουρα θα βρεις αυτο που θελεις.
επισης μπορεις να πετυχεις και εξω απο τα παρκινγκ των σουπερ μαρκετς πχ καποιον λιντ λεωφορο αθηνων, εθνικη οδο υψος φιλαδελφια κτλ οπου μερικες δινουν τις γνωστες υπηρεσιες.
προσωπικα προτεινω να πας προς ανω λιοσια και εκει ειναι θεμα χρονου να βρεις μια ομορφη πιτσιρικα.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Άντε και πας στα Άνω Λόσια. Πως γίνετε από εκεί και πέρα το σκηνικό? Πλησιάζεις με το αυτοκίνητο στυλ Σωκράτους και την ρωτάς πόσα θέλει να για να πάει μαζί σου? Η θα βγει ο πατεροτσιγγάνος από κανένα Datsun με την καραμπίνα και θα σου την ανάψει που πρόσβαλες την κορούλα του?
εκτος βεβαια κι αν βγει για να σε ενημερωσει για τον τιμοκαταλογο..

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Ακριβώς! Όλες οι Ρουμάνες που έχω πάρει ήταν "αρνάκι άσπρο & παχύ της μάνας του καμάρι"... Ρε πείτε μου αν ξέρετε για καμιά σε μπουρδέλο, εκεί τουλάχιστον θα ξέρω ότι θα έχει μια στοιχειώδη καθαριότητα...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ακριβώς! Όλες οι Ρουμάνες που έχω πάρει ήταν "αρνάκι άσπρο & παχύ της μάνας του καμάρι"... Ρε πείτε μου αν ξέρετε για καμιά σε μπουρδέλο, εκεί τουλάχιστον θα ξέρω ότι θα έχει μια στοιχειώδη καθαριότητα...
δηλαδη θες ΚΑΙ γυφτισα ΚΑΙ καθαρη !!!!

μάααααστα..

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Καλά καθαρή δε θα 'ναι, αλλά τουλάχιστον σε μπουρδέλο θα είναι πιο σίγουρη απ' το να την ψαρέψω στο δρόμο. Κωνσταντινουπόλεως, Λιοσίων κ.τ.λπ. παίζει κάτι?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Καλά καθαρή δε θα 'ναι, αλλά τουλάχιστον σε μπουρδέλο θα είναι πιο σίγουρη απ' το να την ψαρέψω στο δρόμο.
ρε συ φιλε, τα πιστευεις αυτα που λες ή κανεις πλακα σαν εμενα ????  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Φίλε giorgospapa πολύ εριστικός είσαι & δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο. Αν θεωρείς τον εαυτό σου γκουρού του site τότε τί να πω... Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τσιγγάνες & επειδή μου ήρθε αυτές τις μέρες μια φλασιά ρωτάω να δω τί παίζει επειδή κατά καιρούς έχω δει σε κριτικές σε μπουρδελάκια να λένε για τσιγγανορουμάνες κ.τ.λπ. Εσύ που είσαι παντογνώστης αντί να ειρωνεύεσαι μπορείς να μου δώσεις τα φώτα σου λέγοντάς μου δυο πραγματάκια να καταλάβω τί παίζει? Ήμουν σαφής: Ρώτησα αν γνωρίζει κανείς κάποια τσιγγάνα σε μπουρδέλο που να αξίζει τα λεφτά της... Τόσο απλά. Αν λέω κάποια μαλακία εξήγησέ μου εσύ...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Φίλε giorgospapa πολύ εριστικός είσαι & δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο. Αν θεωρείς τον εαυτό σου γκουρού του site τότε τί να πω... Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τσιγγάνες & επειδή μου ήρθε αυτές τις μέρες μια φλασιά ρωτάω να δω τί παίζει επειδή κατά καιρούς έχω δει σε κριτικές σε μπουρδελάκια να λένε για τσιγγανορουμάνες κ.τ.λπ. Εσύ που είσαι παντογνώστης αντί να ειρωνεύεσαι μπορείς να μου δώσεις τα φώτα σου λέγοντάς μου δυο πραγματάκια να καταλάβω τί παίζει? Ήμουν σαφής: Ρώτησα αν γνωρίζει κανείς κάποια τσιγγάνα σε μπουρδέλο που να αξίζει τα λεφτά της... Τόσο απλά. Αν λέω κάποια μαλακία εξήγησέ μου εσύ...
τί να σου πω ρε φιλε ? εγω δεν ξερω απο τετοια. ειμαι και λιγο βλακας βεβαια..

απλα να, μπερδευτηκα με το νικ σου και ελεγα οτι θα ξερεις 5 πραματακια. απ το 0 βαριεμαι να ξεκιναω..

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Ο.Κ. από τσιγγάνες δεν ξέρω τί παίζει γιατί σε σπίτια της Κωνσταντινουπόλεως & της Λιοσίων που συνήθως δουλεύουν αυτές δε συχνάζω. Αν θες να βοηθήσεις πες μου δυο πραγματάκια αλλιώς δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε την κουβέντα.

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Συναγωνιστές θα ήθελα να με ενημερώσετε για κάποια αξιόλογη τσιγγάνα σε σπίτι στο λεκανοπέδιο... Όσοι έχετε τιμήσει κάποια πείτε διεύθυνση & αν είναι δυνατόν βάρδια στην οποία δουλεύει. Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom