Παιδιά επειδή πρόκειται να πάω δώστε σας παρακαλώ πληροφορίες όσοι έχετε πάει και ξέρετε. Είδα ένα αφιέρωμα της espresso και λέει ότι εκί ζούν χιλιάδες πουτάνες και γίνεται χαμός! Γράψτε μου σας παρακαλώ ότι ξέρετε. Όχι για Σόφια γιατί έχω πάει τρεις φορές.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το Σαντάνσκι τη νύχτα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 776
- Εμφανίσεις 178K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
μαπα το καρπουζι ,μην πας,
Επισκέπτης
Επισκέπτης
μην τυχον και παει κανενας
bestathens1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Ρε PROF θα μας τρελάνεις εσύ!!! Πόσες φορές θα το πούμε μακρυά από κει!!! (Κύριοι mod μήπως να το πάμε για συγχώνευση; Ξέρετε πού!)
jasonbecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Εχω παει και γω....ΑΙΣΧΟΣ μακρια
jasonbecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
επειδη σκόπευα κι εγώ να παω, τι δεν παει καλα δηλαδη εκεί;
χάλια γκόμενες; είναι επικίνδυνα; είναι ακριβά;
τι παιζει;
1)Aπιστευτη βρωμα παντού
2)Ξενοδοχεία αθλια
3)Πουτάνες-μπαζοθυελλα απεριγραπτη
4)Οι περισσότερες πουτανες που σου φέρνουν στα ξενοδοχεια οι απατεώνες-τσατσοι,περαν απο βρωμομπαζα ειναι και βρωμικες-κυριολεκτικα-τσιγγάνες,γύφτισσες που ειναι και μπασταρδα απο αποψη συμπεριφοράς (προσβάλλουν)
5)Αν θυμαμαι καλα, οι τιμες ειναι στα 50Ε!!!!! (ολοι η βορεια ελλάδα μετακομιζει εκει τα σουκου για να γαμήσει,εξ ου και οι παραλογες τιμες για αυτα τα μπαζα,αν πας σουκου ακους παντου ελληνικά,φαντάσου οτι οι βρωμοχωριατοβουλγαροι που εχουν τα σκατομοτελ τους εκει μιλάνε καλά ελληνικά...!)
Τι άλλο αντικίνητρο θες φιλε μου?
jasonbecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Α, ξέχασα και το άλλο
Τελειωμένα γυφτάκια σε πλησιάζουν συνεχεια στο δρομο(ειδικά στον πεζόδρομο στο κεντρο)μολις πρεφαρουν οτι εισαι ελληνας και παρακαλανε να σου πουλήσουν μαυρο, κόκα ή και καμια απιστευτα τελειωμενη πουτανα, μιλαμε για πορνιδια σαπισμενα που τα λυπαται η ψυχή σου...γαμησε τα ΜΑΚΡΙΑ ΟΛΟΙ
Τελειωμένα γυφτάκια σε πλησιάζουν συνεχεια στο δρομο(ειδικά στον πεζόδρομο στο κεντρο)μολις πρεφαρουν οτι εισαι ελληνας και παρακαλανε να σου πουλήσουν μαυρο, κόκα ή και καμια απιστευτα τελειωμενη πουτανα, μιλαμε για πορνιδια σαπισμενα που τα λυπαται η ψυχή σου...γαμησε τα ΜΑΚΡΙΑ ΟΛΟΙ
mpourdeleon
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μια και διακρινω εκδηλη απογοητευση και κατηφεια για σαντανσκι ας πει κανενας για σβιλενγκραντ τιποτα οπου εχω ακουσει οτι ακομα ειναι πιο αγνα τα πραγματα.Και μενα πριν απο 2 χρονακια ενα γυφτος ετσι σχεδιο μου ταξε μουναρα και εφερε καραμπαζο.
anestis(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6
- Πόντοι
- 10
Μαγκες εγω επαθα το χειροτερο...Πριν 3 χρονια ειχα παει Σαντανσκι με τον κολλητο μου!Μας πλησιασε ενα γυφτος και μας εκανε τον ξεναγο!Μας παει σ'ενα super market που του ζητησα και καθως ψωνιζα τον εβλεπα να βαζει κατι κωλωνιες στη τσεπη του..εκλεβε ο μαλακας!Αντε τωρα να τον επιαναν και ειχαν δει οτι ειμασταν μαζι του!Τελοςπαντων, το βραδυ μας ειχε πει οτι θα μας φερει πουτανες..Ερχεται στο ξενοδοχειο απο τις 20.00 να μας παρει,εκανε το μπανακι του!!!!!! και πηγαμε πρωτα και φαγαμε σε μια ταβερνα,στο τελος ρε παιδια οτι εμεινε απο το τραπεζι το βαλε σε μια σακουλα και το πηρε μαζι!Μετα μας πηγε σ'ενα υπογειο μαγαζι και μας λεει να διαλεξουμε κοπελες..με τα πολλα διαλεξαμε!Μας ζητησε 40 ευρω για ολο το βραδυ και θα μας τις στειλει στο δωματιο γιατι εκεινη την ωρα ειχαν δουλεια!Τα δωσαμε εμεις οι εξυπνοι και μειναμε με το πουλι στο χερι!Αφαντες οι κοπελες!
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αετος ο γυφτος ομωςΜαγκες εγω επαθα το χειροτερο...Πριν 3 χρονια ειχα παει Σαντανσκι με τον κολλητο μου!Μας πλησιασε ενα γυφτος και μας εκανε τον ξεναγο!Μας παει σ'ενα super market που του ζητησα και καθως ψωνιζα τον εβλεπα να βαζει κατι κωλωνιες στη τσεπη του..εκλεβε ο μαλακας!Αντε τωρα να τον επιαναν και ειχαν δει οτι ειμασταν μαζι του!Τελοςπαντων, το βραδυ μας ειχε πει οτι θα μας φερει πουτανες..Ερχεται στο ξενοδοχειο απο τις 20.00 να μας παρει,εκανε το μπανακι του!!!!!! και πηγαμε πρωτα και φαγαμε σε μια ταβερνα,στο τελος ρε παιδια οτι εμεινε απο το τραπεζι το βαλε σε μια σακουλα και το πηρε μαζι!Μετα μας πηγε σ'ενα υπογειο μαγαζι και μας λεει να διαλεξουμε κοπελες..με τα πολλα διαλεξαμε!Μας ζητησε 40 ευρω για ολο το βραδυ και θα μας τις στειλει στο δωματιο γιατι εκεινη την ωρα ειχαν δουλεια!Τα δωσαμε εμεις οι εξυπνοι και μειναμε με το πουλι στο χερι!Αφαντες οι κοπελες!
Συνημμένα
jasonbecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
H λυση για το Σαντανσκυ ειναι μια, σμήνος F-16 τιγκα στους Hellfire, και ολοκληρωτική ισοπέδωση.
Hellfire δεν παιρνουν τα f16 αλλα τα apatsiH λυση για το Σαντανσκυ ειναι μια, σμήνος F-16 τιγκα στους Hellfire, και ολοκληρωτική ισοπέδωση.
jasonbecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Hellfire δεν παιρνουν τα f16 αλλα τα apatsi
Χε χε, δεν παιζεσαι φίλε μου...Αναδιατύπωση τότε.
Ντουζίνα Αpatsi και ισοπέδωση! Η τελική λύση δηλαδή.
Ασε που η κάτοικοι του μάλλον θα χαρουν ν απαλλαγουν απ τη μιζέρια τους, γιατι πραγματικά ποιο μιζερη και στεναχωρη ατμοσφαιρα απ το Σαντ. δεν έχου ξανασυναντήσει πουθενα στη ζωη μου.Και εχω παει σε ουκ ολιγα μερη.
πετριτσι πηγα εγω...επισης μαπα!!!
μονο ενα χοτελ παιζει αλλα απο τις 6-7 γκομενες που ειδα μονο
μια αξιζε (δεν ηταν και μοντελο,απλα την πηδουσα ανετα),αλλα
εντελως επαγγελματιες και πολλα λεφτα!
ζητουσε 120 για να την παω στο Ηοτελ μου για 3-4 ωρες!
(σχεδον παντα την κοπανανε απο τις μισες!,ζητανε και τα λεφτα μπροστα)
το ξενοδοχειο λεγεται las vegas νομιζω,ναι...μην πας....
θες και 12 ευρω ταξι!
μονο ενα χοτελ παιζει αλλα απο τις 6-7 γκομενες που ειδα μονο
μια αξιζε (δεν ηταν και μοντελο,απλα την πηδουσα ανετα),αλλα
εντελως επαγγελματιες και πολλα λεφτα!
ζητουσε 120 για να την παω στο Ηοτελ μου για 3-4 ωρες!
(σχεδον παντα την κοπανανε απο τις μισες!,ζητανε και τα λεφτα μπροστα)
το ξενοδοχειο λεγεται las vegas νομιζω,ναι...μην πας....
θες και 12 ευρω ταξι!
βρώμα σαντανσκι. έχω πάει 2 φορές με φίλους. τις καλές τις ψάχνεις και άμα τις βρείς. οι γύφτοι σου γίνονται βεντούζα όσο και να τους διώχνεις. εδώ με τον Άρη πήγα μεσημεριάτικα και μας πρίξανε...
Σόφια λέει να ανέβεις καμιά φορά για φτηναδούρα σε clubs,διαμονή,τουρισμό και λογικές τιμές...
Σόφια λέει να ανέβεις καμιά φορά για φτηναδούρα σε clubs,διαμονή,τουρισμό και λογικές τιμές...
τι θυμήθηκα... Τον οκτώμβριο πήγα στο φιλικό Σαντανσκι - Άρης και ο γύφτος μέσα πουλούσε το μπουκαλάκι το νερό 1 ευρώ ενώ το εισητήριο του αγώνα είχε 4 λέβα (2 Ε) για αυτούς, σε εμάς το κάνανε με μαρκαδόρο το 4, 5 ΕΥΡΩ!
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. ΜΑΚΡΥΑ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝΕ.-
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. ΜΑΚΡΥΑ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝΕ.-
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 53
- Εμφανίσεις
- 11K