kamenosentelws
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 146
- Πόντοι
- 6
Θα προτείνω στους admins να ανοίξουν κάποιο group στο facebook έτσι ώστε όλοι να γνωριστούμε μεταξύ μας.
Τώρα να πω ότι δίκαια διάλεξες αυτό το νικ θα βγω κακιά και θα πείτε ότι έριξα δηλητήριοΘα προτείνω στους admins να ανοίξουν κάποιο group στο facebook έτσι ώστε όλοι να γνωριστούμε μεταξύ μας.
Τώρα να πω ότι δίκαια διάλεξες αυτό το νικ θα βγω κακιά και θα πείτε ότι έριξα δηλητήριο![]()
![]()
Εγώ πάντως έκανα φιλικό σχόλιο χωρίς διάθεση για έριδες ;)![]()
![]()
Θα προτείνω στους admins να ανοίξουν κάποιο group στο facebook έτσι ώστε όλοι να γνωριστούμε μεταξύ μας.
είναι πραγματική η photo αναγνωρίζω τα τακούνια!οκ αλλά γιατί δεν βάζεις την πραγματική σου φωτό εδω?????
μη λες τετοια γιατί θα αναπτυχθείοκ αλλά γιατί δεν βάζεις την πραγματική σου φωτό εδω?????
εγο θα ποσταρο το βοθρο γιατι αμα ποσταρο τη φατσα μου θα κλετε απο τα γελιαΚαλή σκέψη αλλά αν το 80% απο δω ποστάρει την φώτο του θα γελάνε και τα τσιμέντα. ;)
εσύ είσαι στο 80%?
μία πρώην από την ευβοια...μεγάλε τι avatar είναι αυτό!!!
μιλάμε οι ρώγες ατενίζουν τα ουράνια!!!![]()
Mε καλυψες πληρως , δεν χρειαζεται να γραψω τιποτα παραπανω στον κυριο.Τώρα να πω ότι δίκαια διάλεξες αυτό το νικ θα βγω κακιά και θα πείτε ότι έριξα δηλητήριο![]()
![]()
Εγώ πάντως έκανα φιλικό σχόλιο χωρίς διάθεση για έριδες ;)![]()
![]()
πολυ σιλικονη η πρωην ομως.... *Pμία πρώην από την ευβοια...![]()
για να ζηλέψουν μερικές μερικές....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν αντιλέγω!.. εγώ μία ερώτηση έκανα...Αν γουστάρεις να σου στείλω πμ στο facebook να μου πείς εσύ.
Απο ένα δείγμα που έχω δει αυτή είναι η αποψή μου.
εσένα δε σου μιλάω.πολυ σιλικονη η πρωην ομως.... *P
εσένα δε σου μιλάω.
Tι ακριβως εχεις δει δηλαδη;Αν γουστάρεις να σου στείλω πμ στο facebook να μου πείς εσύ.
Απο ένα δείγμα που έχω δει αυτή είναι η αποψή μου.