Διαγραμμένο μέλος 14245
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2006
- Like
- 167
- Πόντοι
- 1
Παιδια ξερετε κανενα κατι καλο για μοσχα. Φτηνο ξενοδοχειο και call girl η μαγαζια? Θα παω 20 ιανουαριου
Για πόσα ;;;;;;;;
Δε πιστεύω μόνο ΜΙΑ;;;;;
Νά και τα καλά του υγιειούς καπιταλισμού!!!!!!!!!!!!!Εννοείται πως όχι.
All you can fuck....κατά το all you can eat (Pizza hut), καπιταλισμός βλέπεις....
Εννοείται πως όχι.
All you can fuck....κατά το all you can eat (Pizza hut), καπιταλισμός βλέπεις....
Εννοείται πως όχι.
Για Ελ. Βενιζελος πως παμε?????ego pantos pou eixa paei sto ksenodoxeio KOSMOS eixa perasei fantastika. Mesa exei kati apisteuta mora pou to megalitero itan den itan 25 xronon. Kathe mera eperna kai alli eno ipirxe pasarela mesa sto ksenodoxeio.
το έχω τάξει στον εαυτό μου το επόμενο ταξίδι θα είναι Ρούσκαγια
θες να ζητησουμε πολιτικο ασυλο? θα κολυμπαμε στα μουνιααααααατο έχω τάξει στον εαυτό μου το επόμενο ταξίδι θα είναι Ρούσκαγια
kati pio ftino re paides? to cosmos gia dio atoma einai 150 eyro i vradia . + tis gkomenes gia pente meres , gamise ta. alithia poso theloun ta mounia sto cosmos?
Συμφωνώ απόλυτα..Λόγω δουλειάς είχα ανέβει Μόσχα το Νοέμβριο και είχα πάρει τη Μαρία.Όλα τα λεφτά να βογγάει στα ρώσικα....250 το δίωρο.
yorgos, σε βλέπω ενημερωμένο περί ρωσίας.. εύγε.. πρόκειται για μεγάλη αγάπη.. μέχρι και τη γλώσσα είχα μάθει))
τσεκαρισμένο....