Manost
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 858
- Πόντοι
- 361
Καλησπέρα, εχει κανενας πληροφορίες για αυτο το μωρό?
Εχει παει κανενας?
Εχει παει κανενας?
Καλησπέρα, εχει κανενας πληροφορίες για αυτο το μωρό?
Εχει παει κανενας?
τυπε ρωτα το μελος αλεκος2 γνωστο και ως πιπαλεκος μηπως την εχει τσιμπουκωσει κι αυτη
τι μηπως,σιγουρα θα της τον εχει ρουφηξει να σου πει εντυπωσεις
Συναντήθηκα με τη κοπέλα σχετικά πρόσφατα. Έχει χώρο μια χαρά στη καλλιθέα.
Από εμφάνιση, για μένα είναι τοπ. Είναι πολύ όμορφη και πολύ θηλυκή από κοντά (ακόμα και άβαφτη που ήταν). Πολύ ωραίο στήθος μεγάλο. Ωραίος πάτος και ωραίο πουλάκι όσο είδα (αν και δε σηκώθηκε).
Τώρα στα του αγώνα. Εγώ ήμουν ενεργητικός.
Σε καμία περίπτωση δε θα πω ότι ήταν ξεπέτα. Επίσης δε θα πω ότι δε γούσταρε. Απλά απότι καταλαβαίνω, ίσως χρειάζεται να αποκτήσει εμπειρίες το κορίτσι, είναι και μόλις 23χρ. Δεν έπαιρνε πρωτοβουλίες και γενικά υπήρχε μία ψύχρα. Βέβαια ίσως απλά να μη ταιριάξαμε.
Ξεκίνησε με πίπα, με καπότα. όχι κάτι που θα θυμάμαι για καιρό...
Τη πήρα στο να είναι αυτή από πάνω. Και τελείωσα με αυτή στα 4, αντέχει σφυροκόπημα νομίζω.
με ξενέρωσαν τα -στημένα- βογγητά.
Μου παρουσιάστηκε σαν ενεργοπαθητική. Το πουλάκι της δε το είδα σηκωμένο να πω την αλήθεια. Έτσι πεσμένο πάντως δεν ήταν μικρό.. Αλλά πόσο να δουλεύει και αυτό μαζί με τις ορμόνες; έχει αρχίσει η κατηφόρα.
ε αρα ξεπετα μουτρο τι λες οτι δεν ηταν!!!!!!!!!
Ε τωρα Βασιλη με στενοχωρεις......Πρεπει να πεις οτι ειμαι πουστης με περουκα οτι ειμαι χοντρη ασχημη 40αρα οτι βρωμαω οτι εχω τριχες οτι οταν ερθεις εδω θα σε περιμενουν 4 αλβανοι και ρωσοι νταβατζηδες να σε ληστεψουν.....Αυτα θελω να λες .....Μην μου στενοχωρεις 'τον' βατραχομουρη ....Ειναι και σε μεγαλη ηλικια η κοπελα θα παθει τπτ ...Συναντήθηκα με τη κοπέλα σχετικά πρόσφατα. Έχει χώρο μια χαρά στη καλλιθέα.
Από εμφάνιση, για μένα είναι τοπ. Είναι πολύ όμορφη και πολύ θηλυκή από κοντά (ακόμα και άβαφτη που ήταν). Πολύ ωραίο στήθος μεγάλο. Ωραίος πάτος και ωραίο πουλάκι όσο είδα (αν και δε σηκώθηκε).
Σε καμία περίπτωση δε θα πω ότι ήταν ξεπέτα. Επίσης δε θα πω ότι δε γούσταρε. Απλά απότι καταλαβαίνω, ίσως χρειάζεται να αποκτήσει εμπειρίες το κορίτσι, είναι και μόλις 23χρ. Δεν έπαιρνε πρωτοβουλίες και γενικά υπήρχε μία ψύχρα. Βέβαια ίσως απλά να μη ταιριάξαμε.
Τη πήρα στο να είναι αυτή από πάνω. Και τελείωσα με αυτή στα 4, αντέχει σφυροκόπημα νομίζω.
Μου παρουσιάστηκε σαν ενεργοπαθητική. Το πουλάκι της δε το είδα σηκωμένο να πω την αλήθεια. Έτσι πεσμένο πάντως δεν ήταν μικρό.. Αλλά πόσο να δουλεύει και αυτό μαζί με τις ορμόνες; έχει αρχίσει η κατηφόρα.
βατραχε έχεις πάει με Νικόλ είναι καλή ? Ξέρεις τιμή ?Συναντήθηκα με τη κοπέλα σχετικά πρόσφατα. Έχει χώρο μια χαρά στη καλλιθέα.
ε αρα ξεπετα μουτρο τι λες οτι δεν ηταν!!!!!!!!!
βατραχε έχεις πάει με Νικόλ είναι καλή ? Ξέρεις τιμή ?
Δεν έχω ιδία πείρα σχετικά με την εν λόγω κοπέλα. Πάντως πράγματι εμφανισιακά κυμαίνεται πολύ πάνω από τον μέσω όρο των υπολοίπων εν Ελλάδι κοριτσιών.
Ισχύει, αν ξέρει κάποιος ας πειΟύτε εγώ την έχω συναντήσει, αλλά απο τη συγκεκριμένη κατηγορία γυναικών είναι η ΜΟΝΗ που μου έκανε εντύπωση κι το συζητάω. Βάζει κάτω πολλές κανονικές γυναίκες!
Γι αυτο ρωτάω αν αξίζει να κανω τη "θυσία"! αν μπορείς να το πείς "θυσία" αυτό ή απογείωση!!!
Γνώμες, τιμές, υπηρεσίες ξέρει κανένας;
βατραχε έχεις πάει με Νικόλ είναι καλή ? Ξέρεις τιμή ?
ρε μωρο η κρητική λεει ξεκαθαρα οτι εισουν μετρια δεν τ πα εγω...τι μου λες τωρα εμενα δεν ξερω οταν θα ερθει η ωρα να βρεθούμε ξανα καποια στιγμή γιατι θα ερθει τοτε θα αναφερθω κ γω ξανα ....τ μονο που μπορεις να κανεις ειναι να εισαι οσο ποιο καλη στη δουλεια σου γιατι κακα τ ψεματα 50 ευρο για μια ωρα αντε κ 1 30 που δεν πεζει να καθεσαι εσυ τωσο μ τη καμια ειναι πολλα για τ μεσο ελληνα ....εγω παντος μαζυ σου ειχα περασει καλα ......Ε τωρα Βασιλη με στενοχωρεις......Πρεπει να πεις οτι ειμαι πουστης με περουκα οτι ειμαι χοντρη ασχημη 40αρα οτι βρωμαω οτι εχω τριχες οτι οταν ερθεις εδω θα σε περιμενουν 4 αλβανοι και ρωσοι νταβατζηδες να σε ληστεψουν.....Αυτα θελω να λες .....Μην μου στενοχωρεις 'τον' βατραχομουρη ....Ειναι και σε μεγαλη ηλικια η κοπελα θα παθει τπτ ...
Ε τωρα Βασιλη με στενοχωρεις......Πρεπει να πεις οτι ειμαι πουστης με περουκα οτι ειμαι χοντρη ασχημη 40αρα οτι βρωμαω οτι εχω τριχες οτι οταν ερθεις εδω θα σε περιμενουν 4 αλβανοι και ρωσοι νταβατζηδες να σε ληστεψουν.....Αυτα θελω να λες .....Μην μου στενοχωρεις 'τον' βατραχομουρη ....Ειναι και σε μεγαλη ηλικια η κοπελα θα παθει τπτ ...
οντως αυτη?Οταν μιλαμε για την Νικολ εννοουμε τη συγκεκριμενη ????
Παντος από εμφάνιση λέει, τώρα που είναι τρανσ μπορεί να είναι καλύτερη στις επιδόσεις της, ώστε 50 η ώρα ?ρε μωρο η κρητική λεει ξεκαθαρα οτι εισουν μετρια δεν τ πα εγω...τι μου λες τωρα εμενα δεν ξερω οταν θα ερθει η ωρα να βρεθούμε ξανα καποια στιγμή γιατι θα ερθει τοτε θα αναφερθω κ γω ξανα ....τ μονο που μπορεις να κανεις ειναι να εισαι οσο ποιο καλη στη δουλεια σου γιατι κακα τ ψεματα 50 ευρο για μια ωρα αντε κ 1 30 που δεν πεζει να καθεσαι εσυ τωσο μ τη καμια ειναι πολλα για τ μεσο ελληνα ....εγω παντος μαζυ σου ειχα περασει καλα ......