Επισκέπτης
ακουω ιστοριες,προτασεις,συνταγες και γνωσεις πανω στο αντικειμενο αυτο.
τωρα τα πραγματα ειναι ευκολα -ανοιγεις ρουτερ -παιρνεις χαρτομαντηλα ανοιγεις laptop και βαζεις μια τσοντουλα και
παλιοτερα με ιις dial up συνδεσεις ωσπου να κατεβει η φωτογραφια ειχες πιτσιλίσει
πιο παλια ντρεπόσουνα να παρεις τσοντα από τον βιντεοκλαμπα
και ακομα πιο παλια επρεπε να χρησιμοποιησεις την ΦΑΝΤΑΣΙΑ σου
ΥΓ ο αυνανισμος ανα δεκαετια θα ξταν ενα ενδιαφερον βιντεακι.
αυτά είναι για εσένα.έσω μονο γαμαμε :Sακουω ιστοριες,προτασεις,συνταγες και γνωσεις πανω στο αντικειμενο αυτο.
Πως τον παίζετε;τρόποι,μέθοδοι,στρατηγική για ενα πετυχημένο παίξιμο
οτι διαθετει ο καθενας τυπε ευπροσδεκτο για γνωση και μαθηση.συνταγες ? βιβλιο μαγειρικης ψαχνεις ?
σωστος τυπε..Εγώ δεν τον παίζω πια, φίλε.
Βαριέμαι.
Έχω πάρει υπάλληλο και μου τον παίζει έναντι αμοιβής.
(Χωρίς ΙΚΑ υπάλληλος, ε, να εξηγιούμαστε)
μια flashback ιστορικη αναδρομη την αξιζουμε τυπε..το καλο ειναι οτι η εξελιξη της τεχνολογιας βοηθησε τους απανταχου Αυνανιστες της υφηλιου..παλιοτερα τη βγαζαμε με περιοδικα και φωτογραφιες ρετουσαρισμενες απο τα περιοδικα του Κωστοπουλου και του PLAYBOY..τι δυσκολες εποχες...τωρα τα πραγματα ειναι ευκολα -ανοιγεις ρουτερ -παιρνεις χαρτομαντηλα ανοιγεις laptop και βαζεις μια τσοντουλα και
παλιοτερα με ιις dial up συνδεσεις ωσπου να κατεβει η φωτογραφια ειχες πιτσιλίσει
πιο παλια ντρεπόσουνα να παρεις τσοντα από τον βιντεοκλαμπα
και ακομα πιο παλια επρεπε να χρησιμοποιησεις την ΦΑΝΤΑΣΙΑ σου
ΥΓ ο αυνανισμος ανα δεκαετια θα ξταν ενα ενδιαφερον βιντεακι.
καλοδεχουμενη η συμβουλη αλλα υπαρχουν διαφορα thread στο bourdela για ολα τα θεματα..μεχρι και ξυλογλυπτα η παγκακια .. οποτε λιγο ακυρο αυτο που λες ..τυπε υπαρχουν και πολλοι οπως εγω που ενδιαφερονται μη με αποπαιρνεις λοιπον..Εδω μαστορα ειναι το bourdela.com. Δηλαδη ασχουλουμαστε με το εν λογω αθλημα. Εσυ να μπεις στο avnanas.com η στο flokia.com για συμβουλες...