Νέα

Paola-Bianca (Prettygirls4u)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.642
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
8.960
Πόντοι
17.085
www.bourdela.com/city-tours/girls/paola-bianca-prettygirls4u/]Paola-Bianca (Prettygirls4u)[/url]

Yorgos
2006/02/20


είναι ψιλομυστήρια φάση η Πάολα.
Όταν θα ανοίξει την πόρτα θα μείνεις λίγο με το στόμα ανοιχτό....
Όταν θα γδυθεί, θα κολλήσεις στα tits !!!!
Όταν θα τελειώσεις την πρώτη φορά, θα αρχίσεις να σκέφτεσαι, ότι OK καλή είναι αλλά όχι και τίποτα τρομερό.
Είναι μια πολύ ψιλή, πολύ εντυπωσιακή γκόμενα, με μεγάλα βυζιά (όχι στητά), πολύ ωραίο πρόσωπο, πολύ καλά αγγλικά ΑΛΛΑ:
Δεν έχει ωραίο σώμα: το ότι είναι ψηλή δεν είναι το παν! Δεν έχει καθόλου μέση, πλαδαρός κώλος κλπ. κλπ.
Είναι πολύ προ, κάπως mechanical τα services, παρόλο που δεν λέει όχι πουθενά, και πηδάς όσο μπορείς. Επίσης, super TIT FUCK!
Είναι και λίγο ατημέλητη...(προσωπικά, και μην γελάσετε, έχω λίγο κόλλημα (φετίχ) με περιποιημένα χέρια, πόδια κλπ...λοιπόν η Πάολα δεν έχει καμία σχέση με αυτά... παρόλο που είναι και κάποιας ηλικίας.)
Και φαίνεται πάρα πολύ ότι έχει κουραστεί και ετοιμάζεται για retirement.
Δεν κλαίω τα λεφτά μου, αλλά δεν θα ξαναπήγαινα. Αξίζει μια δοκιμή, μπορεί να σας αρέσει
A-level is on the menu




NS78
2006/02/28


Καλησπέρα παίδες! Καλά χθες 6 ώρες που πήδαγα την Paola, το thread πήρε φωτιά  
Λοιπόν κριτική:  
Σε γενικές γραμμές, πάρα πολύ καλή εμπειρία! (ήταν η 1 φορά που πήρα Paola). Όντως με το που άνοιξε την πόρτα, έπαθα πολιτισμικό σοκ! Ψηλή, ξανθιά (σωωωωπα), με κορμάρα! Απίστευτα μπλε μάτια και γενικώς πανέμορφο (για τα δικά μου γούστα) πρόσωπο! Φορούσε super-mini κοντή μαύρη φούστα, ψηλοτάκουνα και κάτι σαν see-through topακι, με αβυσσαλέο φυσικά ντεκολτέ, (που' σαι ρε Ivana με τις σαγιονάρες σου!)  . Σε σχέση με φωτό, σίγουρα διαφορετική, αλλά για μένα καλύτερη, αλλά να εξηγήσω πρώτα!! Στις φωτο μου κάνει για πολύ αγριογκομενα, και ψιλομεγαλουτσικη, άρα με φόβιζε λίγο...τελικά δεν είναι έτσι, είναι 27 και απλά φαίνεται όσο είναι!
Από την αρχή πρόσχαρη και ευγενική...μετά τα αρχικά, φιλιά απλά γαμάτα (ο τόνος στην παραλήγουσα  - μόνο με Anabelle μπορεί να συγκριθεί για τους γνωρίζοντες...). Πίπα νορμάλ προς καλή. Από σώμα, καλύτερο του αναμενόμενου (να πω ότι είχα πάει σχετικά 'κουμπωμένος'). Περίμενα κιλά επιπέδου Lucy, αλλά τελικά έχει πολύ λιγότερα, ειδικά στον κωλο είναι σχετικά νορμάλ. Βέβαια όχι γυμνασμένη, πχ κοιλιά χαλαρουτσικη αλλά όχι με ιδιαίτερα παχακια! Γενικώς, 'ευτραφές' σώμα (σε καμία περίπτωση παχουλό), όχι γυμνασμένο, και φυσικά όχι σώμα 19χρονου, αλλά για τα δικά μου γούστα αρκετά καλό. Α, ξέχασα το βασικό! Από βυζί (καθότι τυγχάνω μέγας βυζολαγνος), πολύ μεγάλο αλλά φυσικά όχι ιδιαιτέρως στητό....πάντως καμία σχέση με Ivanas-σκουπίζω πατώματα....(αυτά τα λέω όσο πιο αντικειμενικά μπορώ, γιατί με τη βυζολαγνεια που με δέρνει, ακόμα και της Ivanas δεν με χάλασε ιδιαίτερα  )
Κωλο προσφέρει εννοείται, και με αρκετή ευχαρίστηση/στενότητα αν και, εν αντίθεση με Anabelle και πολύ περισσότερο Lucy και Ivana (καλά αυτήν και να την κατούραγες, δεν θα 'χε πρόβλημα...), σε κάποια φάση κουράστηκε/πόνεσε από το πολύ 'πισωγλεντι' και το έβγαλε μόνη της...Πολύ ενθουσιώδης, στο γλυφομουνι δεν με άφηνε να φύγω (αυτό θα της έλειπε...), και καλά έχυσε 2 φορές (πάντως η κουβέρτα στο κρεβάτι έγινε λούτσα...). Η μαλακια είναι πως αν και μεγάλος fan CIM/CIF , πως έτυχε και δεν το δοκίμασα καμία φορά! 1 κωλο, 1 μουνι, 1 πίπα και στο τέλος μέσα στα βυζιά (χαλαλι γιατί ήταν η πρώτη φορά που χύνω με ισπανική!).
Α, επίσης μιλαει και αρκετά καλά Αγγλικά (ευτυχώς....)

Τώρα, δεν ξέρω αν ήταν πάντα έτσι ή απλά λόγω του new agency κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες, πάντως εγώ έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος, σε σημείο που να θέλω να την ξανακλείσω!




leontrou
2006/03/07


Οκ παιδιά έχω γνωρίσει την Paola στην έδρα της (Τσεχία).
Είναι πολύ ξηγημένη αν της κάνεις deal με λιγότερα το συζητάει.
Είναι ψηλή με καλές καμπύλες ,27 ετών με 5άρι βαρύ βυζί που παίζει.
Καλή στην πίπα αλλά δεν τα πίνει με τίποτα, μόνο της τα δίνεις στα βυζιά.
Τρελαίνεται με γλείψιμο κλειτορίδας και φωνάζει τρελά.
Δίνει κώλο αλλά δεν τρελαίνεται κιόλας .
Πριν 5 χρόνια πρέπει να ήταν top model αλλά από την πολλή χρήση στην δουλειά (Παρίσι) έχει λίγο πλαδαρέψει (Όχι χοντρή)
Συνήθως μένει p**** και αν ενδιαφέρει έχω και το προσωπικό της νούμερο για special deals εκτός των ωρών που της κλείνει το γραφείο της (extraδάκια)
Αυτά…




VIP_only
22/11/06


Η δική μου εμπειρία με PAOLA . girls4u.com
Ραντεβού - 3ώρες.
OUTCALL.
Μου έκανε εντύπωση ο επαγγελματισμός της.
Τα χρήματα τα είχα επάνω στο τραπέζι και τα πήρε στο τέλος του ραντεβού. Ούτε καν που τα μέτρησε.
Ομιλητικότατη και ωραίος χαρακτήρας. Αν και μεγαλούτσικη και κάπως εμφανή τα χρονάκια της στο σώμα, έχει ωραίο πρόσωπο και μεγάλα βυζιά...
Προσοχή ΔΕ θα τη χαρακτηρησω vip γκόμενα αλλά σίγουρα το service παίρνει 10...
Κάναμε τα πάντα, έδωσε και κουλούρι και πάνω από 2 φορές.
Δεν αρνήθηκε τίποτα . Της ζήτησα να της βάλω κάτι στο μουνί και αποκίθηκε ότι δεν έχει μαζί της δονητή κτλπ... Τότε της πρότεινα και δέχτηκε να χρησιμοποιήσουμε το μπουκάλι από NOXZEMA...
Δε θα πω ότι έχει τέλιο κώλο κτλπ.
Εν ολίγοις
SERVICE : 10/10
Παρουσία: 7,5/10
Συζήτηση: 9/10
Εμπειρία: 8/10

Προσωπικά θεωρώ value for money. Ξαναλέω δεν είναι VIP αλλά στοχεύει σε υψηλή target...
28Χρονών... άκρως επαγγελματίας. Τη πήρα για 3ώρες και όταν μπήκε αν και τα χρήματα τα είχα πάνω στο τραπέζι, δε τα πήρε ούτε καν τα μέτρησε, παρά μόνο όταν έφυγε από το δωμάτιο.
Φιλικότατη και συζητήσιμη. άνοιγε κουβέντα μόνη της γιατί είναι μαλακία να κάθεσαι στο κρεβάτι ΜΟΥΓΚΑ μέχρι να σου ξανασηκωθεί.
Επέτρεψε.
Χύσιμο στο στόμα. (Και κάποια τα κατάπιε)
Μετά το χύσιμο δε βιαζόταν να πάει να πλυθεί αλλά καθόταν μέχρι να της δώσεις άδεια να σηκωθεί και μάλιστα σε χάϊδεύει κιόλας μέχρι να σηκωθεί.
Κουλουράκι (2 φορές) βέβαια με άφησε γιατί τη πήρα για 3 ώρες και δεν άρχισε τις μαλακίες σε μπορώ κτλπ.
Πίπα κάνει ακάποτο αλλά ΔΕ ΠΗΡΑ μόνο με καπότα... Αν και κατάλαβα ότι ξενέρωσε με το πλαστικό στο στόμα, συνέχισε και μέχρι που μου έγλειφε και τ'αρχίδια... Σίγουρα πολύ καλή πίπα αρκεί να είσαι ξεκάποτος-Δείχνει να το απολαμβάνει κανονικά..

Σώμα...Εντυπωσιακά βυζιά , ψηλή γκόμενα, όμορφο πρόσωπο και γενικά ΝΤΑΡΝΤΑΝΑ... Δε μου άρεσε ο ασχημάτιστος κώλος και η χαλαρή της κοιλιά χωρίς να σημαίνει ότι έχει περιττα κιλά ή είναι αντιαισθητική....

Μόλις τη δείτε θα θελήσετε να τη γαμήσετε0ξεσκίσε τε.. Και πιστέψτε με αντέχει το γαμήσει και τη βρίσκει κι'όλας...

ΑΑ Ναι κάποια στιγμή της ζήτησα αν έχει κανα δονητή να βάλει και να βλέπω . Δεν είχε και πρότεινα να βάλει ένα μπουκάλάκι από NOXZEMA και δέχτηκε χωρίς δεύτερη κουβέντα...
Με το ένα έβαζε το ΝΟΞΖΕΜΑ στη μουνάρα της και με το άλλο μου τον έπαιζε και στο τέλος τα πήρε όλα στο στόμα και τα ήπιε...




jepeto
Μαΐου 03, 2007


PAOLA-BIANCA(preetygirls4u)πρεπει να ειναι πανω απο 30 ετων αλλα κρατιεται μια χαρα.Βυζι τεραστιο 4αρι αλλα πεσμενο(λογικο ειναι)Πιπα πολυ καλη σε συνδυασμο με ισπανικη γινεται μαγεια.Στο σωμα δεν μπωρο να πω οτι μου αρεσε χωρις να ειναι και ασχημη.Στο σεξ ξερει πολυ καλα να κινειται ιδιως αν γουσταρει.Συμπερασμα Αριστη επιλογη




satiros67
Μαΐου 15, 2007


ΠΑΟΛΑ ΜΠΙΑΝΚΑ:εμφάνιση 8/10 συμμετοχή 8/10 πίπα 8/10 κουλούρι 9/10 στήθος άπλετο 3+.Είναι γυναικάρα σχεδόν όπως στις φωτογραφίες.υπηρεσίες πολύ καλές.Την συγκεκριμένη σε επόμεν0 τούρ θα την κλείσω πάλι μία εβδομάδα νωρίτερα από την ημερομηνία άφιξης όπως έκανα και τώρα.




k15v15
Ιουνίου 20, 2007


Paola-Bianca (Prettygirls4u), 1h

Άψογη συνεννόηση με το πρακτορείο (χωρίς SMS) και εξαιρετική επιλογή ξενοδοχείου.
Η Paola είναι όσο αψεγάδιαστη φαίνεται και στις φωτογραφίες της. Συνήθως μια τέτοια εμφάνιση "εξισορροπείται" από ελλιπή συμμετοχή, ψυχρότητα/αποστασιοποίηση κλπ, αλλά προφανώς η Paola είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα: πολύ ζεστή συμμετοχή, όσες πρωτοβουλίες χρειαζόταν, με σωστές εναλλαγές ρυθμού και έμπειρη ανταπόκριση από μια πραγματική γυναίκα. Θα την ξανασυναντούσα οπωσδήποτε για 1 ή 2h. (10/10)




TangoLover
Ιουνίου 20, 2007


Review για Paola-Bianca (το οποίο εν πολλοίς επιβεβαιώνει τα σχόλια του συνσδέλφου k15v15).

Tη συνάντησα χτες το πρωί σε κεντρικό ξενοδοχείο. Καλή επιλογή, κανένα πρόβλημα με ρεσεψιόν.
Η συνάντηση κανονίστηκε εύκολα μέσω e-mail, χωρίς SMS. H Kristin είναι εντάξει. Μάλιστα, ενώ είχαμε κλείσει ουσιαστικά με τα 3-4 πρώτα mail, μου μπήκε η ιδέα να τεστάρω την υπομονή της. Ανταλλάξαμε συνολικά 16-17 mail (!), αλλά δε μάσησε, ήταν πάντα ευγενική κι εξυπηρετική.

Η Paola είναι σαφώς 30-φεύγα χρονών, αλλά κρατιέται μια χαρά. Το σώμα της παραπέμπει σε 20-φεύγα. Στο πρόσωπο είναι αρκετά διαφορετική από τις φωτογραφίες του πρακτορείου. Τελείως διαφορετικό χτένισμα (ίσια μαλλιά) κι εμφανείς ρυτίδες γύρω από τα μάτια. Δεν παύει όμως να είναι γυναικάρα. Κρατάει επάξια τη σημαία της Τσεχίας ψηλά. (Προχωρώντας το συλλογισμό ένα βήμα παραπέρα, έχω την εντύπωση ότι οι Τσέχες "νικούν" καθαρά τις Ουγγαρέζες. Δεν ξέρω εσείς τί γνώμη έχετε γι' αυτό...)

Anyway, στο κυρίως θέμα τώρα: Τακτοποιημένο δωμάτιο με ωραία ατμόσφαιρα, αρκετά ερωτική. Η κοπέλα ντυμένη άψογα για την περίσταση. Ευχάριστη σαν άτομο, έκανε πολύ κομψά το transition ανάμεσα στον social και στον intimate time. Στις υπηρεσίες της είναι πολύ καλή, κάνει συνεχής αλλαγές μεταξύ ενεργού και παθητικού ρόλου. Διάλεξε μάλιστα και "δύσκολες" στάσεις, αυτές που συνήθως οι γυναίκες αποφεύγουν γιατί τις πονάνε. Στοματικό σεξ, αρκετά καλό και υγρό. Δεν επιχείρησα για cim, οπότε δεν ξέρω. Επίσης, δεν επιχείρησα για την πίσω πόρτα, και το μετάνιωσα τρελά γιατί είμαι fan του anal. Τελικό σκορ: Tangolover - Paola 2-0, με δύο θριαμβευτικά COB. Tο τελευταίο γκολ μπήκε κυριολεκτικά στο τελευταίο λεπτό. Η 1 ώρα που έκλεισα δεν φτουράει για τίποτα, το κέρατό μου.

Βαθμολογίες δεν πρόκειται να βάλω, γιατί δεν τις πιστεύω. Σίγουρα θα ξαναδοκιμάσω, όμως, αφού πέρασα καλά. Το σώμα της είναι πολύ όμορφο, ιδίως η πίσω πλευρά του: Ο συνδυασμός πλάτης-κώλου-ποδιών είναι έργο τέχνης, παραπέμπει σε άγαλμα. Μοναδική παραφωνία στην εμφάνισή  της είναι το στήθος, το οποίο όχι μόνο υπακούει τυφλά στους νόμους της Νευτώνειας Μηχανικής, αλλά είναι και πολύ πλαδαρό, τη στιγμή που το υπόλοιπο σώμα είναι μια χαρά σφιχτό.




PATHFINDER
Αυγούστου 29, 2007


θεωρώ την Paola-Bianca μια (ή και δύο ακόμη) κατηγορία χαμηλότερα από τη Adriana, με παχάκια και πιασίματα που σε συνδυασμό με την ηλικία της (36 με 37 ετών) δεν θα την διάλεγα κιόλας για CT. Προσοχή, δεν λέω οτι δεν θα της τον σφύριζα ΠΟΤΕ. Ίσως αν είχα πολλές κάβλες και είχα πιει και λίγο, τόσο που να την βλέπω πιο όμορφη... αλλά όχι και να δώσω αυτά που ζητάει για μια MILF που στο κάτω κάτω θα μπορούσε να συναντήσει κανείς σε κάποιο μπαράκι / μπουζούκια κλπ και να του την πέσει κιόλας! Είναι εντελώς έξω από τα γούστα μου και τις προτεραιότητές μου.
 
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom