Νέα

Klara (aaa-europemodels)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 848
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.642
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
8.960
Πόντοι
17.085
www.bourdela.com/city-tours/girls/klara-aaa-europemodels/]Klara (aaa-europemodels)[/url]

NITRO  
09/01/07


H Γραμματέας μπήκε στο δωμάτιο κρατώντας στα χέριατης μία λίστα που της είχα ζητήσει από χθές και ένα φλυτζνι καφέ. Για λίγο ζαλίστηκα με το άρωμάτης αφού ακόμα ήταν 10 το πρωί.
Γυρίζοντας να φύγει κοίταξα τον τέλειο κώλο που διαγραφόταν μέσα από το στενό τζιν της και το δυκτιωτό μαύρο καλσόν από μέσα, σε συνδιασμό με τις μυτερές γόβες.
- Πρέπει να γαμήσω δεν είμαι καλά ,σκέφτηκα ,και άρχισα την αποστολή των mails
Η απάντηση ήρθε άμεσα από το ΑΑΑ και την Κλάρα και το ραντεβού κανονίστηκε για τις 1 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο της.
Πρέπει να ομολογήσω πως από τις φωτογραφίες δεν έβγαζα συμπέρασμα αφού το μόνο που διέκρινα ήταν ένας ωραίος κώλος και το βυζί που πέταγε ξεκάθαρα από μια όχι και τόσο πετυχημένη προσθετική σιλικόνης.
Χτύπησα στις παραδέκα την πόρτα και μία καστανόξανθη λεπτή σιλουέτα μου γύρω στο 1,68 μου άνοιξε.
Φορούσε από πάνω ένα μαύρο στενό και κοντό πουκάμισο ενώ από κάτω μόνο το μαύρο στρινκ σλιπάκι της που το συνόδευε με τις δυκτιωτές μαύρες κάλτσες της χωρίς παπούτσια.
Καθήσαμε για λίγο στο κρεβάτι για τις πρώτες συννενοήσεις και κατάλαβα πως τα Αγγλικά της ήταν καλά με Αυστριακή προφορά
- Ποιά είναι η γνώμη σου για τους Ελληνες, την ρώτησα
- Ειμαι μπερδεμένη ακόμα,μου απάντησε θα ξέρω αφού τελειώσω το tour (1 εβδομάδα Αθήνα και 1 Θεσσαλονίκη)
Προσπαθούσα όλη αυτή την ώρα που μου μιλούσε να καταλάβω τι μου θυμίζει το πρόσωπό της.
(Δεν την χαρακτηρίζεις άσχημη αλλά και σε καμμία περίπτωση όμορφη,θα έλεγα πως είναι επιπέδου μέτριου τοπικού cg.)

Μικρός διάβαζα τον δικαστή Ντρεντ που προσπαθούσε να σώσει την μεγαλούπολη από τους μεταλλαγμένους κακοποιούς ,τους  λεγόμενους ανθρώπους-σκύλους.

Λοιπόν η φάτσα της μου θύμιζε αυτές τις μορφές, αφού η βάση της μύτης της ξεκινάει από εκεί που αρχίζει το μέτωπο, και οι προτεταμένες σιαγόνες της μετά δυσκολίας χωράνε στο μικρό της στόμα.

Στην αφή όμως καλύπτει την διαφορά που δημιουργεί το πρόσωπό της αφού το δέρμα της έχει την απαλότητα της σιλικόνης και το άγγιγμά της παραπέμπει σε GFE.
Γενική εικόνα 6,5/10

Στα προκαταρκτικά στα οποία και δίνω ιδιαίτερη έμφαση (pregame exp) ήταν πολύ ενθουσιώδης αφού η πίπα΄της ήταν βαθιά και ταυτόχρονα ζουμερή χωρίς να υπάρχει ίχνος επαφής με τα σογόνια του καρχαρία.
Στη συνέχεια ανέβηκε επάνω μου κάνοντάς μου Πορτογαλική ενώ ταυτόχρονα μου πέρναγε με  πάθος την γλώσα της από το στόμα στα αυτιά.
Εγώ και πάλι δοκίμαζα την πίσω είσοδο με τα ακροδάχτυλα και από την μη αντίδρασή της κατάλαβα πως θα ήμουν καλοδεχούμενος στην συνέχεια.
Pregame exp.(8,5/10)
Η συνέχεια ήταν άνω του αναμενόμενου αφού η κοπέλα πραγματικά τιμά τα χρήματα που πάιρνει ,συμμετέχοντας ενεργά και ερχόμενη σε οργασμό.
Ιδανική στάση στα τέσσερα με εναλλαξ διεισδύσεις ενώ μου έγλυφε τα δάχτυλα των χεριών.
Ο κώλος της είναι ιδιαίτερα ελκυστικός αφού έχει εκατέρωθεν  μαξιλαράκια τα οποία μπορείς άλλοτε να τα ζουλήξεις ή να τα χαστουκίσεις και άλλοτε απλά να τα χρησιμοποιήσεις για να ξεκουράσεις το πουλί σου.
Οταν ανέβηκε  από πάνω πραγματικά ένοιωσα σα στο σπίτι μου αφού είχε πέσει επάνω μου τουρλώνοντας πίσω τον κώλο και κουνώντας μόνο την μέσης της τόσο με κυκλικές όσο και παλυνδρομικές κινήσεις.
Στο τελείωμα μου οφείλω να ομολογήσω πως τον σκούπισε κανονικά με την γλώσσα της κρατώντας τον απαλά μέσα στο στόμα της .
Performance 9/10

Συνεπώς αν δεν έχετε κατάλοιπα παιδικής ηλικίας με τον δικαστή Ντρεντ ,αν ανέχεστε την μέτρια εμφάνιση σε συνδιασμό με ασχημούλικο προσωπάκι (προς το γλυκούλι σε προοπτική γωνίας με ημίφως)  και με σχεδόν άριστο GFE τότε προχωρήστε ανπιφύλακτα.  




quark  
10/01/07


Χθες βραδυ εκλεισα για μια ωρα την Κλαρα.Μιλαμε για ενα γλυκητατο πλασμα με πολυ ομορφα ματια.Η κοπελα θερμη σε οτι κανει
δεν με αφησε σε ησυχια ολη την ωρα μου εδινε γλωσσοφιλα με χαιδευε ξερει πολυ καλα να σε κανει τουρμπο.Στο κυριως πιατο
τωρα πολυ καλη πιπα χωρις προφυλακτικο το ρουφηξε ολο μεσα στο στομα της εγλυφε με μαεστρια γυρω γυρω το κεφαλακι ρουφαγε
τις μπαλες με αριστα το 10 ενα 9 το παιρνει ανετα.Στο σεξ παρα πολυ καλη και με απολυτη συμμετοχη η κραυγουλες που εβγαζε
σε εφτιαχναν ιδαιτερα πολυ καλο κωλαρακι το οποιο γουσταρεις τρελα να το χαστουκιζεις.Πρεπει να πω οτι το μεγαλο της οπλο
ειναι το GFE εκει πραγματικα της βγαζω το καπελο ειναι τελεια.Πραγματικα περασε η ωρα μαζι της χωρις να το καταλαβω περασα τελεια!!!!
 
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom