Νέα

Karolina (Swedish Harmony)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.644
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.025
Πόντοι
17.085
www.bourdela.com/city-tours/girls/karolina-swedish-harmony/]Karolina (Swedish Harmony)[/url]

jepeto
Μαΐου 03, 2007


ΚΑROLINA (swedish harmony)Για μενα το κορυφαιο και απολυτο escort(ειναι η μονη που την εχω παρει 3 φορες 2+2+3=2000 ευρω).Δεν εχει πολυ ωραιο προσωπο ουτε και στηθος.Αλλα η ενεργεια που βγαζει ειναι απιστευτη.Αυτο που κανει το γουσταρει σε σημειο απιστευτο.Πιπα απιστευτη πολυ υγρη και βαθεια με τη σκουπα να ρουφαει στο τελος.Κωλος τελειος ζουμερος.Αυτη η ΓΥΝΑΙΚΑ καθε φορα που με συνανταει μου αλλαζει τα φωτα.Παροτι αλλες ειναι πορνσταρ αυτη ειναι που θα σου κανει το απολυτο pse.Παροτι ακριβη στις τιμες της τα αξιζει.Κατα την γνωμη μου δεν παιζει κατι καλυτερο αυτο το καιρο ουτε και εχω δοκιμασει κατι καλυτερο.




DIMO
Μαΐου 23, 2007


Συννενόηση με το πρακτορείο άψογη. Με δύο e-mail και ένα sms, όλα τακτοποιήθηκαν. Συνάντηση σε κεντρικό μεγάλο ξενοδοχείο, που όταν μπήκα όχι μόνο με βοήθησαν να βρω να παρκάρω, αλλά ούτε καν με ρώτησαν που πάω. H Καρολίνα αδικείται από τις φωτογραφίες, οι οποίες τη δείχνουν λίγο πιο "άγρια" και μεγαλύτερη απ' ότι δείχνει στην πραγματικότητα. Με υποδέχτηκε με ένα ωραίο μαύρο φόρεμα. Εξαιρετικά αγγλικά και διάθεση να σε κάνει να νοιώσεις όσο πιο άνετα γίνεται. Μετά από μια ολιγόλεπτη κουβεντούλα, ρώτησε αν θέλω να κάνω ντους. Αντιλήφθηκα ότι πραγματικά το ήθελε και για να μην της χαλάσω το χατήρι-αν και είχα κάνει πριν τη συνάντηση- μπήκα στο ντους. Όταν βγήκα με περίμενε με ένα body (έτσι νομίζω το λένε) και στριγκάκι με κάλτσες μαύρες και ζαρτιέρες. Μου ζήτησε να ξαπλώσω μπρούμητα και άρχισε με ένα εκπληκτικό μασάζ στην πλάτη. Σε όλη τη διάρκεια του μασάζ, μου μιλούσε για να με κάνει να χαλαρώσω. Όταν γύρισα ανάσκελα, ξεκίνησε μια πίπα που θα τη χαρακτηρίσω την καλύτερη της ζωής μου. Σε κάποια στιγμή δεν ήξερα που "βρισκόταν" ο πούτσος μου. Απογειώθηκα. Τελείωσα στο στόμα της. Η κοπέλα απολαμβάνει αυτό που κάνει και το δείχνει. Μετά από μικρή ξεκούραση, ο δεύτερος γύρος περιλάμβανε πήδημα. Με ξεζούμισε κυριολεκτικά. Δεν μπαίνω σε ιδιαίτερες λεπτομέρειες, αλλά ήταν εξίσου καλό με την πίπα. Στο λεξιλόγιό της, δεν υπάρχει η λέξη όχι. Είναι φανατική οπαδός του ρητού "ο πελάτης έχει πάντα δίκαιο". Υπήρχε και συνέχεια. Μέχρι να μπορέσω να συνέλθω και να μπορώ να πάρω τα πόδια μου για να φύγω, επειδή είχαμε λίγη ώρα (την είχα κλείσε για δίωρο), μου έκανε και κάποια "δωράκια". Πρώτα έπαιξε για λίγο με έναν δονητή που είχε μαζί της, με ρώτησε αν ξέρω τι είναι fisting και όταν απάντησα θετικά μου έδειξε πως το κάνει  στον κώλο της, που είναι πάντα διαθέσιμος και τέλος που έκανε μια τρίλεπτη χορευτική επίδειξη. Ναι σωστά διαβάσατε, χόρεψε ένα τραγούδι που είχε επιλέξει στο cd.  
Κλείνοντας και επειδή βλέπω ότι έγραψα "σεντόνι". Εμφάνιση 8/10. Πίπα 9/10. Σεξ 9/10. Γενικότερη συμπεριφορά 9/10. Value for money 9/10. Η αλήθειαείναι ότι είναι ακριβή. Αλλά εδώ ισχύει το παίρνεις ότι πληρώνεις. Όλα ήταν τόσο άψογα λοιπόν; Όχι ακριβώς. Στα κατ' εμένα μειονεκτήματα είναι το μικρό (για τα γούστα μου) στήθος και το γεγονός ότι μιλάει πολύ και η φωνή της έχει μια ενοχλητική για τα αυτιά μου οξύτητα. Αλλά και οι δύο αυτές παρατηρήσεις, είναι θέμα προσωπικού γούστου. Όμως θα πω για μια ακόμη φορά, χαλάλι τα λεφτά και θα την ξαναπάρω μόλις μου δοθεί η ευκαιρία. Αυτά.




DIMO
Ιουνίου 21, 2007


Χθες και σήμερα, η Karolina είναι Θεσσαλονίκη. Ειδοποιήθηκα με mail και έκλεισα για χθες το βράδυ. Η συνεννόηση με το πρακτορείο όπως και την προηγούμενη φορά άψογη. H Mila είναι πραγματική επαγγελματίας. Όχι σαν κάποιους άλλους... Της βγάζω το καπέλο. Το ξενοδοχείο κεντρικό της πόλης (πιο κεντρικό δε γίνεται) χωρίς κανένα πρόβλημα στην είσοδο (ούτε πήραν χαμπάρι ότι μπήκα και γιατί). Για την Karolina ότι και να πω είναι λίγο. Συμφωνώ ότι τα λεφτά που ζητά είναι πολλά. Αλλά έχει σημασία και τι προσφέρει και πως. Δείχνει πραγματικά να απολάμβάνει αυτό που κάνει. Χωρίς να πω πολλά λόγια καταλήγω στα εξής: Πέρασα ένα υπέροχο δίωρο μαζί της χωρίς ν' ακούσω τη λέξη όχι από το στόμα της ότι κι αν ζήτησα. Είναι από τις περιπτώσεις που λες χαλάλι τα λεφτά. Θα προσπαθήσω να την ξαναδώ όταν θα έρθει πάλι στη Θεσσαλονίκη γιατί είναι πραγματικό value for money. Απ' ότι μου είπε, έρχεται Αθήνα. Όσοι μπορείτε μην το σκέφτεστε. Αξίζει!!!




SinBarr
Ιουλίου 28, 2007


Χθες συνάντησα την Karolina για μιάμιση ωρα.

Δεν έχω τίποτε να προσθέσω ή να αφαιρέσω από όσα (ενθουσιώδη) έχουν ήδη αναφερθεί παλιότερα.

Απλά να παρατηρήσω ότι είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ στο social time. Κόλλησα κανονικά. Γενικότερα το attitude της είναι το κάτι άλλο...
 
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom