Νέα

Catherine (Empire Companions)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 973
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.642
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
8.960
Πόντοι
17.085
www.bourdela.com/city-tours/girls/catherine-empire-companions/]Catherine (Empire Companions)[/url]

antisthenis
2006/03/30


Ημερομηνία συνάντησης: 30 Μαρτίου 2006
Διάρκεια: 1 ώρα
Είχα αρχικά κανονίσει για εχτές και για δίωρο, αλλά κάτι προέκυψε και άλλαξε η ημερομηνία και η διάρκεια του ραντεβού (δεν είχε πια άλλες ελεύθερες ώρες). Πρώτη εντύπωση: η γκόμενα παρά το μέτριο ανάστημά της ήταν εμφανίσιμη… με υποδέχτηκε με μίνι και ψηλοτάκουνα. Τα βυζιά της μεγάλα και έμοιαζαν με φυσικά (μπορεί να είχε γίνει κάποια ενίσχυση, αλλά δεν είχαν καμία σχέση με τα κλασικά σιλικονάτα βυζιά κάποιων Αμερικανίδων πορνοστάρ που είναι σαν βιδωμένα και κάνουν μπαμ από μακριά ότι είναι ψεύτικα). Δέρμα μαυρισμένο (solarium). Από φάτσα αρκετά καλή, ούτε όμως εξαιρετικά όμορφη, ούτε και γλυκιά – όπως στις φωτογραφίες της περίπου θα έλεγα. Πολύ ωραίο σώμα με λίγα παραπανίσια κιλά που δεν φαίνονται παρά μόνο όταν κάθεται, απολαυστικό pierced μεγάλο μουνί τελείως ξυρισμένο. Τα καλά όμως παίδες σταματάνε εδώ… από συμπεριφορά απαράδεκτη. Με το που πήγα να τη φιλήσω με γλώσσα μου λέει "kiss like a man, I’m not an animal"!!! Το γλυφομούνι δεν της άρεσε γιατί "you don’t do it the way I like". Δεν της άρεσαν τα φιλιά στο λαιμό!!! Κατά την αλλαγή των στάσεων ψιλοδυσανασχετούσε. Το σεξ ήταν μέτριο με μικρή συμμετοχή εκ μέρους της. Αν σε όλα αυτά προσθέσω και τα κουτσουρεμένα services (ούτε CIF, ούτε CIM, ούτε A-level) τότε πάλι καλά που δεν την είχα κλείσει για δίωρο ή παραπάνω.




Speedster
16/10/06


Ήμουν ο πρώτος πελάτης της μιας και ήρθε σήμερα στις 13:00.Το ραντεβού ήταν 15:30 με 17:30.Συνολο 2h και η ταρίφα 400 euro. Με περίμενε στο δωμάτιό της σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής Αθηνών. Από το laptop ακουγόταν house μουσική και slide show οι φωτογραφίες της. Πρόσχαρη και με λίγα ελληνικά αφού κάπνισα ένα τσιγάρο, μου είπε να πάω κατευθείαν για ντους. Ακλούθησε ένα μέτριο στοματικό και μετά από πάνω, στα τέσσερα κλπ. Μετά την πρώτη κατάθεση κάπνισα ένα δεύτερο τσιγάρο και ξανά η ιδία ιστορια. Το στοματικό της ήταν 6/10 και το σεξ 4/10.
Από τις φωτογραφίες στο site περίμενα να δω το ίδιο πρόσωπο αλλά ματαια. Παιδιά πολύ χάλια στην πραγματικοτητα. Είναι 23 ετών, έχει πολύ αδύνατα πόδια και λίγη κοιλιτσα. Piersing στο αφαλό και στα απόκρυφα σημεια. Μαλλί μαύρο ,α και βυζί 3αρι αλλά σιλικονουχο  .Για όσους αρέσκονται σε GFE καταστάσεις είναι απλά καλή αλλά πολλά τα λεφτά για αυτό που προσφερει. Αυτά κ ελπίζω να βοήθησα.
p.s. Έχει έρθει άλλες δυο φορές στην Ελλαδα. Προσωπική μου γνώμη είναι ότι δεν αξίζει τα λεφτά της.
Να συμπληρώσω ότι μετά την πρώτη κατάθεση ,η δεύτερη δεν μου βγήκε   .Το κορίτσι δεν παραπονέθηκε για την ώρα που προσπαθούσαμε αλλά πολύ παγοβουνο. Χίλιες φορές jeniffer αλά Πόπη και πολλές άλλες των 100 euro. Να πω επίσης ότι είναι από την Τσεχία και η Sylvie η manager κάνει άψογα τη δουλειά της στο πρακτορείο! Συνεπέστατη!
 
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom