Νέα

Candy (Baltic Harmony)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 808
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.642
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
8.960
Πόντοι
17.085
www.bourdela.com/city-tours/girls/candy-baltic-harmony/]Candy (Baltic Harmony)[/url]

kraou  
2006/03/16


Candy!!!
Απίθανο μωρό. Σφιχτό, γυμνασμένο, ακούραστο, με εκπληκτικά μάτια, απίστευτα καθαρό και το σπουδαιότερο: αγγλικά χωρίς τη γνωστή ξενερωτική "βλάχικη" ανατολική προφορά (γερμανίδα). Σώμα όχι 10 (το ύψος στο site γράφει 172 cm αλλά παρέλειψε να προσθέσει "on heels"), αλλά κατά τα άλλα πολύ αξιοπρεπές, με καμπύλες στα σωστά σημεία και στήθος τέλειο (δεν προτείνεται για φίλους των C+, D+ , αλλά για μένα και τους πολύ λίγους υπόλοιπους λάτρεις των μικρομεσαίων είναι 10/10). Απόδοση: GFE+PSE σε 1. Intro με striptease και solo με toy και γενικά το performance του πακέτου έβγαζε επαγγελματισμό και αίσθηση "δυτικού" τύπου που δύσκολα τη συναντά κανείς σε ανατολικές escorts (όχι ότι δεν σκάνε και αστέρια μερικές φορές). Έχει χιούμορ και στην κουβέντα που κάναμε στο διάλειμμα κατουρηθήκαμε στο γέλιο από τις μαλακιούλες που λέγαμε. Έδωσα 450 για 2ωρο+anal και όχι μόνο δεν τα έκλαψα (όπως βεβαίως έχει συμβεί αρκετές φορές και με λιγότερα) αλλά μετάνιωσα που δεν την είχα κλείσει για παραπάνω. Τέλος, και για να μη πάρω κόσμο στο λαιμό μου, γιατί και τα ψιλά δεν είναι λίγα και τα γούστα διαφέρουν, την προτείνω σε όσους ενδιαφέρονται όχι για την απόλυτη αλλά για τη διαφορετική εμπειρία. Με τους όρους του RAM: ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΠΙΔΟΣΗ - ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.




logical
12/12/06


Είναι το τέταρτο date μαζί της οπότε κάποια από όσα ισχύουν στην περίπτωση μου δεν ισχύουν απαραίτητα για όλους.

Εμφάνιση: Εντυπωσιακά μάτια και φοβερό χαμόγελο. Σώμα αδύνατο αλλά όχι γυμνασμένο look. Normal στήθος. Face/Body/Overall 8.5/7/8

Sex Attidute: Γενικώς πολύ καλό GFE. Ωραία ατμόσφαιρα χαρούμενο παιχνιδιάρικο sex χωρίς PSE καταστάσεις. Με τη κοπέλα περνάς καλά. Added value το piercing στη γλώσσα κατά τη διάρκεια της πίπας. Κάνει anal αλλά δεν έτυχε στη περίπτωση μου αυτή τη φορά.

Συμπεριφορά (Social Time): Γενικώς ωραία τύπισσα με την οποία περνάς καλά γελάς και γενικώς εμένα μου βγάζει εξαιρετική χημεία. Όσοι θέλουν να "αδειάσουν" από πήξιμο άγχος και λοιπά είναι ιδανική περίπτωση. Στο εξωτερικό που δεν φοβάμαι "αδιάκριτα" βλέμματα έχω βγει και για φαγητό και γενικώς της δίνω καλό βαθμό.

Συμβουλή: Τρίωρο +. Με μία ή δύο ώρες δεν νομίζω να εκτιμήσει κάποιος τα πραγματικά της χαρίσματα.




rozkrotalias
Μαρτίου 29, 2007


Candy (Swedish Harmony): καλό γκομενάκι και ευχάριστο για να κάνεις παρέα αλλά τελείως αντισεξουαλική (ψιλομπάζο δηλαδή).  Χάλια σώμα με χοντρά πόδια και από πρόσωπο αδιάφορη. Κάνει βέβαια ότι της ζητήσεις χωρίς γκρίνια αλλά τι να το κάνεις... Κλαίω τα 150 ευρώ μου.. (τα υπόλοιπα 100 τα άξιζε λόγω χαρακτήρα..)




auta
Σεπτεμβρίου 24, 2007


(προσοχη: ραντεβου πριν από ενάμιση χρόνο)

Εμφάνιση:
Πολύ καλό κορμί, σφιχτό με ελάχιστα μεγαλύτερη για τα γούστα μου περιφέρεια και μέτριο στήθος. Γενικά γυμνασμένη. Ημουν ο τελευταίος το βράδυ και τελευταίος του tour και με υποδέχτηκε με πετσέτα. Μέχρι να κάνω ένα ντουζάκι όμως είχε βάλει διχτυωτές κάλτσες και μαύρα δαντελλωτά σεξυ εσώρουχα. (ταχύτητα!!).

Συμπεριφορά:
Πολύ φιλική, χαμογελαστή, σε κάνει να νιώσεις άνετα με τη μια. Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω, αλλά έχει εναν αέρα διαφορετικό από τις κλασσικές σιτιτουρίστριες του ανατολικού μπλοκ. Πιο δυτικοευρωπαϊκό.

Επιδόσεις:
Με λίγα λόγια πολύ καλές. Τα κάνει όλα εκτός απο CIM (CIF όμως με ευχαρίστηση), δείχνει να το ευχαριστιέται, συμμετέχει. Ισως να την πέτυχα λίγο κουρασμένη και γι'αυτό η κριτική μου δεν είναι διθυραμβική.

Σε γενικές γραμμές ήταν από τα πολύ δυνατά κομμάτια του BHE/SHE. Ας πει και κάποιος όμως με πιο πρόσφατες εντυπώσεις, γιατί κάπου νομίζω ότι διάβασα πως τώρα τελευταία χόντρυνε, βαρέθηκε κλπ.
Από μένα πάντως συστήνεται. Αυτά.
 
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom